adi32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ΟΣΦΠ: Σενάριο για Κοεντράο παικταρας φαινεται θα πεσουν τα τσιμεντα παλι
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 6 εξι ωρες θα ξερουμε αν και οχι Κοεντραο.. Ουτε ο Κουτρουλης δεν ερχεται τωρα..
tolkki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 6 εξι ωρες θα ξερουμε αν και οχι Κοεντραο.. Ουτε ο Κουτρουλης δεν ερχεται τωρα.. 2 ωρες και 10 λεπτα. Αν δε κανω λαθος στις 20:00 ληγει
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οχι 12? στην αλλαγη? Καλυτερα, για να συνεχισουμε το κραξιμο χωρις καθυστερηση
tolkki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οχι 12? στην αλλαγη? Καλυτερα, για να συνεχισουμε το κραξιμο χωρις καθυστερηση Ανακοίνωση ΕΠΟ (30/8/2009) Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31/08/2009, τελευταία ημέρα των μετεγγραφών, οι υπηρεσίες της ΕΠΟ θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 20:00. Τωρα αν θα παιχτει καμια πουστια...
vaso7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σιγα μη πάρουμε παίκτη τώρα. Απο αύριο που θα βγουν οι λίστες με τους ελεύθερους θα έχουμε πάλι σενάρια μέχρι τις 10/9 και φυσικά στο τέλος δεν θα πάρουμε κανέναν. Πολύ πετυχημένο
Deponakias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 2 ωρες και 10 λεπτα. Αν δε κανω λαθος στις 20:00 ληγει Οχι νομιζω μεχρι τις 12 ειναι και αυριο πρεπει να δωσουμε την λιστα στην uefa για το ch. l. Ε τοτε λαθος εκανα
johnnyestia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Johnyestia για τις ανακριβειες που λες δε μας απαντας ομως.. Αν αρχισει να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντου του εδω μεσα, χαθηκαμε.. Μη δημιουργεις εντυπωσεις λοιπον επειδη ετσι σε συμφερει και ετσι νιωθεις καλυτερα για τα χαλια της ομαδας σου.. Ακου εκει παραρτημα η Λαρισα και η οποιαδηποτε Λαρισα οταν εχεις να κερδισεις 22 χρονια στο γηπεδο της ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:26 ---------- Καζουρα κανεις, ετσι? Ανακρίβειες? Πλάκα μου κάνεις τώρα? Ξεχνιέται πως έκατσε και έχασε η Λάρισα πρόπερσυ στο Καραϊσκάκη ή πως έκατσε και έχασε πέρισυ ο Ολυμπιακός? Υπάρχει αμφιβολία για το πως μαγειρέψανε πέρισυ οσφπ, λάρισα και λεβαδειακός την έξοδο στην Ευρώπη της δεύτερης και την σωτηρία του τρίτου? Ούτε στο στοίχημα δεν τα παίζανε τα παιγνίδια. Θυμήθηκα πάλι την παράγκα και συγχίστηκα. Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις που γράφω το μακρύ μου και το κοντό μου σε ένα φόρουμ ή οι ομάδες οι ίδιες με αυτά που κάνουν φόρα παρτίδα σε όλους τους φιλάθλους?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ρε johnnyestia μας δουλεύεις; Αν κάθε αποτέλεσμα που προκύπτει το αποδίδεις σε συνωμοσία, τι περιμένεις μετά; Χαίρω πολύ, με την ίδια λογική δεν υπάρχει καμία ομάδα που να κάνει κάτι από μόνη της. Όλα γίνονται μέσω κάποιου μυστικού σχεδίου (το οποίο παραδόξως μόνο σε σένα είναι τόσο ολοφάνερο).
foufoutios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μιλας για παραρτημα με μια ομαδα η οποια παραδοσιακα μου κοβει βαθμους σε καθε πρωταθλημα.. Αυτο ειναι ανακριβεια.. Οσο για τις αλλες ομαδες, βαριεμαι να ψαχνω αποτελεσματα για να τα παραθεσω αλλα ειμαι σιγουρος πως ετσι θα ειναι πανω κατω.. Τωρα το να παιζει ο Ολυμπιακος με την Καβαλα πχ και να την κερδιζει συνεχεια, ε δε θα το πω και παραγκα η παραρτημα.. Φυσιολογικη καταληξη ειναι και γι αυτο υπαρχει και ο πρωταθλητης καθε καλοκαιρι..
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαθμούς ναι, σου έκοβε. Το θέμα είναι πως αν και όταν τους χρειάζεσαι, όπως προχθές, τότε τους παίρνεις τους βαθμούς και η εξυπηρέτηση είναι εμφανής. Το ίδιο γίνεται και άμα τους χρειάζεται η Λάρισα.
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαθμούς ναι, σου έκοβε. Το θέμα είναι πως αν και όταν τους χρειάζεσαι, όπως προχθές, τότε τους παίρνεις τους βαθμούς και η εξυπηρέτηση είναι εμφανής. Το ίδιο γίνεται και άμα τους χρειάζεται η Λάρισα. Τα πιστευεις αυτα που λες ή τα λες ετσι για να γινεται κουβεντα
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τα πιστευεις αυτα που λες ή τα λες ετσι για να γινεται κουβεντα Τα πιστεύω όσο πιστεύετε και εσείς ότι έχετε άξια 12/13
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τα πιστεύω όσο πιστεύετε και εσείς ότι έχετε άξια 12/13 Συμβουλη μου ειναι να ασχοληθεις με το γραψιμο βιβλιων ή σεναριων για ταινιες επιστημονικης φαντασιας αφου η φαντασια σου οπως βλεπω οργιαζει Ολα αυτα τα σεναρια περι συνομοσιων και παραρτηματων μονο εσεις οι βαζελοι τα σκεφτεστε
johnnyestia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Συμβουλη μου ειναι να ασχοληθεις με το γραψιμο βιβλιων ή σεναριων για ταινιες επιστημονικης φαντασιας αφου η φαντασια σου οπως βλεπω οργιαζει Ολα αυτα τα σεναρια περι συνομοσιων και παραρτηματων μονο εσεις οι βαζελοι τα σκεφτεστε :lol: Θα προσπεράσω το γεγονός πως στις προηγούμενες σελίδες οι γαύροι γράφατε για ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Απλά θα ρωτήσω: Που ζείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.