afentiko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 και εσυ σημερα με cska εισαι μηπως επαιζες και εσυ στην cska χρονια???καταλαβαινεις τι θελω να πω.btw τα καραγκιοζιλικια του μπουρουση τα ειδες σημερα η μονο του κυριακου σε πειραξαν???? χαίρομαι που βλέπεις την ομάδα μου, ακόμα όταν δεν τη βλέπω κι εγώ. Για ποια καραγκιοζιλίκια του μπουρούση λες? Επειδή είπε στους βάζελους θα τα πούμε σε 10 μέρες? Ο Κυργιάκος, στο ξαναλέω παίζει πουστικα, για να μην πάρει κόκκινη, κάνει τον τραυματία, χτες έβριζε συνέχεια χωρίς λόγο τον κόσμο μας. Και διαπληκτιζόταν με το παραμικρό. Αλλά στο ξανάπα, εσείς (παο, αεκ, παοκ, αρης...) τέτοιους παίκτες τους κάνετε ήρωες, εμείς δεν θέλουμε να τους δούμε ούτε ζωγραφιστούς στην ομάδα μας.
tasoskont Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 χαίρομαι που βλέπεις την ομάδα μου, ακόμα όταν δεν τη βλέπω κι εγώ. Για ποια καραγκιοζιλίκια του μπουρούση λες? Επειδή είπε στους βάζελους θα τα πούμε σε 10 μέρες? Ο Κυργιάκος, στο ξαναλέω παίζει πουστικα, για να μην πάρει κόκκινη, κάνει τον τραυματία, χτες έβριζε συνέχεια χωρίς λόγο τον κόσμο μας. Και διαπληκτιζόταν με το παραμικρό. Αλλά στο ξανάπα, εσείς (παο, αεκ, παοκ, αρης...) τέτοιους παίκτες τους κάνετε ήρωες, εμείς δεν θέλουμε να τους δούμε ούτε ζωγραφιστούς στην ομάδα μας. βασικα ειμαι λατρης του μπασκετ και μαρεσει να βλεπω ομαδες που παιζουν καλο μπασκετ οπως η cska ο παναθηναικος και η μπαρτσελονα,οσο για το θεμα με τους παιχτες και εγω στο ξαναπα αυτους που δεν θελετε ν αβλεπετε και καλα ουτε ζωγραφιστους εσεις τους δημιουργειτε και σου εδωσα μερικα παραδειγματα.
afentiko7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 βασικα ειμαι λατρης του μπασκετ και μαρεσει να βλεπω ομαδες που παιζουν καλο μπασκετ οπως η cska ο παναθηναικος και η μπαρτσελονα,οσο για το θεμα με τους παιχτες και εγω στο ξαναπα αυτους που δεν θελετε ν αβλεπετε και καλα ουτε ζωγραφιστους εσεις τους δημιουργειτε και σου εδωσα μερικα παραδειγματα. Α το ριξες στο μπάσκετ τώρα, ε? Ε του χρόνου, θα το ρίξεις στους παμπαίδες μαζί με τους άλλους. Η στην Α επσα. Ναι εκεί ο παο ρουφ νίκησε κάποιον ολυμπιακό. Πήρε και ο παο κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό το σκληρό μαρκάρισμα και τελείως διαφορετικό το καραγκιοζιλίκι. Και τον καστίγιο τον κριτικάραμε όταν είχε πιασει τον κινγκ από τον λαιμό.
tasoskont Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Α το ριξες στο μπάσκετ τώρα, ε? Ε του χρόνου, θα το ρίξεις στους παμπαίδες μαζί με τους άλλους. Η στην Α επσα. Ναι εκεί ο παο ρουφ νίκησε κάποιον ολυμπιακό. Πήρε και ο παο κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό το σκληρό μαρκάρισμα και τελείως διαφορετικό το καραγκιοζιλίκι. Και τον καστίγιο τον κριτικάραμε όταν είχε πιασει τον κινγκ από τον λαιμό. δεν το εριξα στο μπασκετ απλα διορθωσα την λαθος δηλωση σου πως βλεπω την ομαδα σου γιατι παραξηγηγες προφανως.προτιμω οι παιχτες μου να κανουν σκληρα μαρκαρισματα παρα αγκωνιες εκτος φασης βλεπε καστιγιο ντιογκο και μπουνιες βλεπε καρεμπε.
cbr600RR Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Κυργιάκος: Δεν θα μου επιτρέψω ξανά να ξεπεράσω τα όρια, που δεν συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία! Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του εμφανίστηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος μια μέρα μετά το χαμένο για την ΑΕΚ τελικό Κυπέλλου. Με δήλωσή στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο έμπειρος αμυντικός παραδέχθηκε ότι η ένταση και η εξέλιξη του αγώνα τον ώθησαν στο να ξεφύγει από τα όρια, που δεν συνάδουν με την αθλητική του παιδεία, ενώ πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ξανά στον εαυτό του να παρασυρθεί σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Η δήλωση του Σωτήρη Κυργιάκου: Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ένα τρόπαιο που θέλαμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς, ο νέος τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να παλέψω για αυτό μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για μένα, η ένταση και η δραματική εξέλιξη του αγώνα μετά την αποχώρησή μου με επηρέασε ώστε να ξεπεράσω τα όρια που έχω ορίσει για τον εαυτό μου και που δε συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου στο μέλλον να παρασυρθεί από τέτοιου είδους καταστάσεις. ΑΝΕΚΔΟΤΟ! χαχαχα
afentiko7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 δεν το εριξα στο μπασκετ απλα διορθωσα την λαθος δηλωση σου πως βλεπω την ομαδα σου γιατι παραξηγηγες προφανως.προτιμω οι παιχτες μου να κανουν σκληρα μαρκαρισματα παρα αγκωνιες εκτος φασης βλεπε καστιγιο ντιογκο και μπουνιες βλεπε καρεμπε. ο κυργιάκος δλδ, έκανε μόνο σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν έχωσε μπουνιά στο ζιο (και αποβλήθηκε ο ζιο, γιατί ελέγχουμε τη διαιτησία) στο 2-2 στη λεωφόρο ενώ και χτες δεν έβριζε όποιον ολυμπιακό έβλεπε.
tasoskont Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ο κυργιάκος δλδ, έκανε μόνο σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν έχωσε μπουνιά στο ζιο (και αποβλήθηκε ο ζιο, γιατί ελέγχουμε τη διαιτησία) στο 2-2 στη λεωφόρο ενώ και χτες δεν έβριζε όποιον ολυμπιακό έβλεπε. μην μου λες για το τι εκανε πριν χρονια με αλλη ομαδα εδω μιλαμε για χθες και χθες εφαγε αγκονια απο ντιογκο που ηταν απευθειας κοκκινη χτυπημα εκτος φασης.ναι χθες εβριζε οποιον ολυμπιακο εβριζε γιατι προκληθηκε στην φυσουνα.και ο γκαλετι στο 4-3 πηγε και εδειχνε τα αρχ......α του στους οπαδους της αεκ αλλα δεν εγινε θεμα.
cbr600RR Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γιατι να γινει θεμα? εδωσε ποτε ο Γκαλετι δικαιωματα? Αγκωνια στο ντιογκο μονο οι "αντικειμενικοι" ειδαν.. σπρωξια ηταν και ο κυριακος σαν δευτερος Καραβουτας εκανε ενα εντυπωσιακο πεσιμο.. εκει επρεπε να φαει και καρτουλα για θεατρο.. αλλα που.. μαλλον οταν ελεγαν να το μοιρασουν στα δυο το κυπελλο, θα εννοουσαν στην αεκ το ενα μισο και στον Κακο το αλλο..
skimnos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Φίλοι ολυμπιακοί, χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζω συνέχεια για κούπες και υπερκούπωση κλπ Πάω στην wikipedia και τι να δω: θέλετε ακόμα 100 κούπες να μας φτάσετε! http://en.wikipedia.org/wiki/Panathinaikos http://en.wikipedia.org/wiki/Olympiacos_CFP ΥΓ Εκτός αν δεν είναι αξιόπιστα τα στοιχεία
firewalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Για όσους ενδιαφέρονται να πάνε στο αεροδρόμιο για την ομάδα του Ολυμπιακού. Αναχωρεί από Βερολίνο στις 3:30.
tasoskont Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γιατι να γινει θεμα? εδωσε ποτε ο Γκαλετι δικαιωματα? Αγκωνια στο ντιογκο μονο οι "αντικειμενικοι" ειδαν.. σπρωξια ηταν και ο κυριακος σαν δευτερος Καραβουτας εκανε ενα εντυπωσιακο πεσιμο.. εκει επρεπε να φαει και καρτουλα για θεατρο.. αλλα που.. μαλλον οταν ελεγαν να το μοιρασουν στα δυο το κυπελλο, θα εννοουσαν στην αεκ το ενα μισο και στον Κακο το αλλο.. σπρωξια στην καροτιδα του κυργιακου?
cbr600RR Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 σιγα ρε καρατε κιd, ξεκολα το μυαλο σου ΔΕΝ υπηρχε τπτ εκει περα.. πηγε να κοροιδεψει τους διαιτητες αλλα δεν του βγηκε. κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτο που λες. μη το κουραζεις αλλο firewalker ευχαριστουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.