dark Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτός ο Ολυμπιακός πάντως είναι αισχρός Ποτέ να μην έχει κερδίσει άξια 1 παιχνίδι ? Μια είναι η παράγκα μια το πέναλτι μια το παράρτημα μια τα χρωστούμενα μια είναι τελείως ανάξιος ο αντίπαλος. Τι να πει κανείς? Μπράβο πάντως στον Κετσπαγια που είναι άριστος ως τώρα Γκολ δύσκολα να φάμε φέτος (στην Ελλάδα)
insomniaK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Που αρίστευσε ο Κετσμπάγια; Ένα σχόλιο για τον Ντιόγκο: Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται αλλά αν πέρσι έβαλε 8 γκολ, φέτος θα βάλει 1, αν συνεχίσει έτσι. Αντίθετα ο Μήτρογλου θα καθαρίζει. Και προσωπικά θεωρώ πως ο Κετσμπάγια ευθύνεται για αυτές τις 2 αλλαγές.
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τι έγινε με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Τελικά πόσα έβαλαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και πόσα ο Μαρινάκης; Έφτασε τα 40 εκατομμύρια;
vlachaquito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Χαχα το αλλο με τον τοτο το ξερετε?? Ηταν μια φορα ο τοτος, και παει....
dark Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Που αρίστευσε ο Κετσμπάγια; Ένα σχόλιο για τον Ντιόγκο: Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται αλλά αν πέρσι έβαλε 8 γκολ, φέτος θα βάλει 1, αν συνεχίσει έτσι. Αντίθετα ο Μήτρογλου θα καθαρίζει. Και προσωπικά θεωρώ πως ο Κετσμπάγια ευθύνεται για αυτές τις 2 αλλαγές. Σε όλα τα παιχνίδια ειδικά τα εκτός η ομάδα δεν κινδύνεψε καθόλου και οι αλλαγές του και οι ενδεκάδες ήταν ότι καλύτερο Όσο για τον Ντιόγκο καλύτερα να τον πουλήσουν γρήγορα πριν η αξία του φτάσει αυτή του Μπόρχα
johnnyestia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για το υλικό που έχει ο Τιμούρης μια χαρά κατεβάζει την ομάδα. Βράχος πίσω (όσο γίνεται) και μπροστά ότι κάτσει από την αμπαλοσύνη των αντίπαλων αμυντικών. Αν και ο Νταμπίζας δεν είναι άμπαλος. Ούτε και ο Βενετίδης.
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Johnyestia για τις ανακριβειες που λες δε μας απαντας ομως.. Αν αρχισει να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντου του εδω μεσα, χαθηκαμε.. Μη δημιουργεις εντυπωσεις λοιπον επειδη ετσι σε συμφερει και ετσι νιωθεις καλυτερα για τα χαλια της ομαδας σου.. Ακου εκει παραρτημα η Λαρισα και η οποιαδηποτε Λαρισα οταν εχεις να κερδισεις 22 χρονια στο γηπεδο της ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:26 ---------- Τι έγινε με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου; Τελικά πόσα έβαλαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και πόσα ο Μαρινάκης; Έφτασε τα 40 εκατομμύρια; Καζουρα κανεις, ετσι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Johnyestia για τις ανακριβειες που λες δε μας απαντας ομως.. Αν αρχισει να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντου του εδω μεσα, χαθηκαμε.. Μη δημιουργεις εντυπωσεις λοιπον επειδη ετσι σε συμφερει και ετσι νιωθεις καλυτερα για τα χαλια της ομαδας σου.. Ακου εκει παραρτημα η Λαρισα και η οποιαδηποτε Λαρισα οταν εχεις να κερδισεις 22 χρονια στο γηπεδο της καποιες σελιδες πριν, καποιος/καποια ειπε την Λαρισα παραρτημα του ΠΑΟ...Οπως και τον ΠΑΟΚ, οπως και τον Πανιωνιο (για τον ΟΦΗ δεν εχει αξια να το συζηταμε): Σιγά μην δώσει το μάτς το υποκατάστημα του βάζελου. παοκ, πανιωνιος, οφη τώρα πάτε να αποκτήσετε δεσμούς με λάρισα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους με τους δανεικούς που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Ασε το πως τελικά βγήκατε 2οι. ΤΟ σπρώξιμο αλλά αυτά τα ξεχνάτε. Αλλα ειλικρινά δεν έχω όρεξη για να γυρνάμε γύρω από το ίδιο δέντρο. Τώρα με νοιάζει ο Ολυμπιακός και η απραξία των καρεκλοκένταυρων. Κι εσυ στεκεσαι σαν αντικειμενικος φιλαθλος, στο αν λεει ανακριβειες ο johnyestia...
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτο ακριβως λεω.. Αν λεει ο καθενας απο μια ανακριβεια και για το τι ακουσε απο τον παντζανακη του ξαδελφου της κορης του Παχατουριδη, χαθηκαμε.. Το να πεις παραρτημα μια ομαδα ειναι το μονο ευκολο, το θεμα ειναι να το αποδειξεις κιολας.. Απευθυνθηκα στον johny λογω και της ομαδας που υποστηριζει.. Για τον ΟΦΗ ολοι ξερουμε, για τα αλλα δεν εχω ακουσει κατι εκτος απο εκεινο το γκολ του Καραγκουνη με τον ΠΑΟΚ που μου εκανε τρομερη εντυπωση.. Δε μπορω να το πω παραρτημα ομως.. Στα δικα μας τωρα : Ταφοπλακα για αριστερο χαφ.. Να δω μεχρι ποτε θα αντεξει η ομαδα ετσι..
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Στην ουσία μόνο η Λάρισα και ο συγχορεμένος ο ΟΦΗ ήταν τα κεντρικά. Τώρα αν μου διεφεύγει κανένα εσείς τα ξέρετε καλύτερα.
Mika Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 κεντρικο παραρτημα η Λαρισα ε; δικαιλογησαι λιγο λογω ηλικιας αλλα μην τα λες και παραεξω γιατι θασε παρεξηγησουν
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Και πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είναι το παράρτημα της Λάρισας, όπως και ο ΠΑΟ (που μας άφησε να πάρουμε το κύπελλο). Μας κατηγορούνε συνέχεια οι της Νίκης Βόλου ότι γι' αυτό δεν έχουμε πέσει από την Α' εθνική ακόμα. Επειδή ο Ολυμπιακός κέρδιζε εκτός έδρας όλες τις άλλες ομάδες που ήτανε για υποβιβασμό, εκτός από τη Λάρισα μέσα στο Αλκαζάρ που μας χαρίζανε τα παιχνίδια, αφού τους έχουμε παράρτημα. Φέτος ήταν για ξεκάρφωμα. Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Κύριοι, Επειδή προφανώς κάποιοι δεν το γνωρίζατε, το ποιος προσθέτει tags είναι ορατό στους διαχειριστές. Πλην όμως, η άγνοια δεν αποτελλεί δικαιολογία για τυχόν κακόβουλες ενέργειες. Τα tags υπάρχουν προς διευκόλυνση της αναζήτησης, όχι για να πετάμε χολή νομίζοντας ότι το κάνουμε όντες αόρατοι και, επομένως, υπό καθεστώς ατιμωρησίας. Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.