Erwdios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μεχρι και εδω συμφωνουσαμε.Δε νομιζω οι Ολυμπιακοι να μην εχουν καταλαβει οτι πλεον ο Ολυμπιακος ειναι επιχειρηση.Ναι γουσταρουμε Θρυλο αλλα οχι και "Παοκ και ας μη γαμησω ποτε".Ειπαμε... Εγω ειμαι υπερ της αποχης απο το γηπεδο.Οταν καταλαβει ο Σωκρατες οτι δεν εχει να κανει με προβατα αλλα με νοημονες ανθρωπους τοτε θα αλλαξουν πολλα... Μάλλον σε πείραξε η λέξη "θρησκεία". Να στο πώ αλλιώς λοιπόν, το πρωί ξυπνάμε και διαβάζουμε τα νέα της ομάδας, στη δουλειά όταν ξεκλέβουμε χρόνο μιλάμε στα fora για την ομάδα, όταν γυρίσουμε από τη δουλειά συνεχίζουμε την κουβέντα στα fora και όταν έχει αγώνα είμαστε πάντα στο γήπεδο, είτε είμαστε δυσαρεστημένοι, είτε ευχαριστημένοι. Αυτο λέγεται τρόπος ζωής. Ούτε εγώ θ' αφήσω το σπίτι μου να τρέχω στη Μολδαβία π.χ. αλλά όταν μπορώ ασχολούμαι με την ομάδα. Και οι Παναθηναϊκοί αυτό κάνουν, αλλά εγώ θα είμαι πάντα στο γήπεδο να επευφημήσω ή να κράξω, το ίδιο κι ο Αεκτζής και ο Παοκτζής. Μόνο ο οπαδός του ΠΑΟ απέχει. Κατ' εμέ λανθασμένα, αλλά είπαμε, διαφορά νοοτροπίας. PS Ο Κόκκαλης αφρίζει όταν τον βρίζει το γήπεδο. Εκεί είναι που πραγματικά θίγεται ο εγωισμός του. Ξέρεις τί είναι για τον Κόκκαλη να σηκώνουν κεφάλι οι υπήκοοι? Αχαριστία. Το θέμα όμως είναι ποιός είναι αχάριστος, ο κόσμος που του έχει δώσει τα κλειδιά να αλωνίζει και πολλές φορές το αλάθητο ή αυτός που το έχει περάσει τσιφλίκι του και κάνει ότι του ταυλώσει? Θυμηθείτε λίγο τα μπινελίκια που έφαγε επί Ριβάλντο και πώς έβαλε το χέρι στην τσέπη αμέσως μετά. Θυμηθείτε επίσης τη δηλωσή του ότι "Αν με γιουχάρουν, φεύγω" Αν ήταν στα @@ του δεν θα δήλωνε τπτ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 νικο σε ρωτησα κατι, επειδη επιμενεις στο οτι ο κοσμος πρεπει να πηγαινει γηπεδο. Ο Κοκαλης ειναι επιχειρηματιας. Την ομαδα την πλασαρει στον κοσμο ως εμπορευμα. Λεει: λοιπον μαγκες, σας εφερα αυτα τα παιχτακια, σας εφερα αυτον τον προπονητη, στοχος ειναι αυτη η θεση στο πρωταθλημα, αυτη η θεση στο Κυπελλο και αυτη η πορεια στην Ευρωπη. Και ο κοσμος αν πειθεται θα παει και θα παρει διαρκειας, θα παει γηπεδο να το γεμισει κλπ. Οταν δεν πειθει για οσα λεει και οταν δεν πειθει οτι τον νοιαζει και του καιγεται καρφακι, γιατι πρεπει ο κοσμος να πηγαινει γηπεδο και να του σκαει λεφτα? Για να δειχνει οτι συμβιβαζεται με τα καραγκιοζιλικια? Ο γαυρος πλεον δεν εχει αριστερο χαφ. Ξενερωνει ο κοσμος. Οσο μπινελικι και να ριξει μεσα στο γηπεδο, αν γεμιζει το γηπεδο ειναι υπεραρκετο για να συνεχισει ο Κοκαλης να πουλαει το ιδιο εμπορευμα με την ιδια επιτυχια και να παντελονιαζει καθε χρονια τα ιδια η περισσοτερα λεφτα. Και οταν ερθει η ωρα των μεταγραφων θα σου φερει ενα αριστερο χαφ με τις ευλογιες των φυλλαδων "o νεος Μεσσι" και θα ησυχασει το κεφαλι του. Εδω θα μαστε και θα δειτε το Γενναρη πως θα ξεχαστουν ολα με μια μεταγραφη και μια αλλαγη προπονητη (αν υπαρξει λογος να το κανει, αν ειναι μπροστα στη βαθμολογια δε θα κανει τιποτα και ο κοσμος θα κοιμαται τον υπνο του δικαιου ως συνηθως). Φυσικα ο κοσμος πρεπει να αντιδρα ενεργα. Δεν φτανει το συνθημα, ουτε η διαδηλωση. Ο Κοκκαλης και ο καθε Κοκκαλης θα προβληματιστει μονο οταν δει - στα εσοδα. Για ολα τα υπολοιπα παντα θα χει τον τροπο να παραμυθιαζει το κοσμο. Βλεπε καμια μεταγραφη, βλεπε καμια 5ρα στο Θρασυβουλο, βλεπε καμια κουπα καλπικη η οχι. Μονο αν ο κοσμος δεν παταει γηπεδο θα τον πονεσει πραγματικα. Συμφωνω οτι ο κοσμος πρεπει να συμπαραστεκεται σε ομαδα και παιχτες στις δυσκολες στιγμες. Οταν ομως η ομαδα δε βλεπεται? Οταν φωναζεις για αριστερο χαφ και η διοικηση σε δουλευει ολο το καλοκαιρι? Οταν ο θειος γραφει την ομαδα στα παλια του τα παπουτσια? Καπου ξενερωνει και ο κοσμος ακομα και ο καλοπροαιρετος φιλαθλος.
Erwdios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αστειευσαι ετσι??? Φυσικά. Αφού λέει ο άλλος την παραμύθα του, εγώ να κάτσω με σταυρωμένα χέρια? Δεν πρέπει να φτιάξω κι εγώ τη δική μου?
tolkki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Θυμηθείτε επίσης τη δηλωσή του ότι "Αν με γιουχάρουν, φεύγω" Toν γιουχαρε κανεις τοτε ή ολοι εκαναν την παπια?
nikos21aek Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 νικο σε ρωτησα κατι, επειδη επιμενεις στο οτι ο κοσμος πρεπει να πηγαινει γηπεδο. Ο Κοκαλης ειναι επιχειρηματιας. Την ομαδα την πλασαρει στον κοσμο ως εμπορευμα. Λεει: λοιπον μαγκες, σας εφερα αυτα τα παιχτακια, σας εφερα αυτον τον προπονητη, στοχος ειναι αυτη η θεση στο πρωταθλημα, αυτη η θεση στο Κυπελλο και αυτη η πορεια στην Ευρωπη. Και ο κοσμος αν πειθεται θα παει και θα παρει διαρκειας, θα παει γηπεδο να το γεμισει κλπ. Οταν δεν πειθει για οσα λεει και οταν δεν πειθει οτι τον νοιαζει και του καιγεται καρφακι, γιατι πρεπει ο κοσμος να πηγαινει γηπεδο και να του σκαει λεφτα? Για να δειχνει οτι συμβιβαζεται με τα καραγκιοζιλικια? Ο γαυρος πλεον δεν εχει αριστερο χαφ. Ξενερωνει ο κοσμος. Οσο μπινελικι και να ριξει μεσα στο γηπεδο, αν γεμιζει το γηπεδο ειναι υπεραρκετο για να συνεχισει ο Κοκαλης να πουλαει το ιδιο εμπορευμα με την ιδια επιτυχια και να παντελονιαζει καθε χρονια τα ιδια η περισσοτερα λεφτα. Και οταν ερθει η ωρα των μεταγραφων θα σου φερει ενα αριστερο χαφ με τις ευλογιες των φυλλαδων "o νεος Μεσσι" και θα ησυχασει το κεφαλι του. Εδω θα μαστε και θα δειτε το Γενναρη πως θα ξεχαστουν ολα με μια μεταγραφη και μια αλλαγη προπονητη (αν υπαρξει λογος να το κανει, αν ειναι μπροστα στη βαθμολογια δε θα κανει τιποτα και ο κοσμος θα κοιμαται τον υπνο του δικαιου ως συνηθως). Φυσικα ο κοσμος πρεπει να αντιδρα ενεργα. Δεν φτανει το συνθημα, ουτε η διαδηλωση. Ο Κοκκαλης και ο καθε Κοκκαλης θα προβληματιστει μονο οταν δει - στα εσοδα. Για ολα τα υπολοιπα παντα θα χει τον τροπο να παραμυθιαζει το κοσμο. Βλεπε καμια μεταγραφη, βλεπε καμια 5ρα στο Θρασυβουλο, βλεπε καμια κουπα καλπικη η οχι. Μονο αν ο κοσμος δεν παταει γηπεδο θα τον πονεσει πραγματικα. Συμφωνω οτι ο κοσμος πρεπει να συμπαραστεκεται σε ομαδα και παιχτες στις δυσκολες στιγμες. Οταν ομως η ομαδα δε βλεπεται? Οταν φωναζεις για αριστερο χαφ και η διοικηση σε δουλευει ολο το καλοκαιρι? Οταν ο θειος γραφει την ομαδα στα παλια του τα παπουτσια? Καπου ξενερωνει και ο κοσμος ακομα και ο καλοπροαιρετος φιλαθλος. Δίπλα στην ομάδα και ας παίζω με τους αναπληρωματικούς.Δίπλα στην ομάδα και ας μην έχω πρόεδρο(Έχω;) Αν κάποιος κάνει κακό στην ομάδα θα τον βρίσω,θα τον λιντσάρω αλλά κακό στην ομάδα δεν θα κάνω και εγώ.Έχουμε άλλη νοοτροπία τελείως.Μην το συνεχίζουμε πιστεύω ότι κατάλαβε ο καθένας τις απόψεις του άλλου και δεκτές..Απλά διαφέρουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:54 ---------- ΜΑΓΚΑΣ ο Κετσπάγια! Τελος.Respect από εμένα που πάντα το είχε απλά έκανα λίγο χουζούρι με τις προπονητικές του ικανότητες.Δεν ξαναμιλάω.Σωστός και τίμιος.
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Toν γιουχαρε κανεις τοτε ή ολοι εκαναν την παπια? Ακριβώς. Αν έτρωγε τη γιούχα όμως, θα δείς για πότε θα έστρωνε χαρακτήρα. Βασίζεται και στην ανυπαρξία των άλλων βέβαια και γι' αυτό του βγαίνουυν όλα.
vlachaquito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ακουγωντας τωρα την αθλητικη κυριακη, κατι μου λεει οτι και αυριο οι εφημεριδες θα λενε οτι με τετοια ομαδα δεν θελει μεταγραφες, με τον λεοναρντο στα αριστερα γιατι να παρει αλλον κλπκλπ.. Τωρα που τους ακουω, για τον ολυμπιακο μιλανε η την μπαρτσελονα???? Γλαφυροι ειστε ρε αλητες....
tolkki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ακουγωντας τωρα την αθλητικη κυριακη, κατι μου λεει οτι και αυριο οι εφημεριδες θα λενε οτι με τετοια ομαδα δεν θελει μεταγραφες, με τον λεοναρντο στα αριστερα γιατι να παρει αλλον κλπκλπ.. Τωρα που τους ακουω, για τον ολυμπιακο μιλανε η την μπαρτσελονα???? Γλαφυροι ειστε ρε αλητες.... Δηλωσεις Θεοδωριδη μετα το τελος του αγωνα: "Η σημερινή νίκη του Ολυμπιακού είναι τεράστια. Κερδίσαμε άνετα τη Λάρισα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερο σκορ, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η ομάδα σιγά σιγά όπως βλέπεται δείχνει να συνέρχεται. Είδατε πως οι παίκτες μας όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν τα πατήματα τους στο γήπεδο. Μας έλειψαν 5 (Γκαλέτι, Αβραάμ, Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ, Γ. Παπαδόπουλος) από τους καλύτερους μας παίκτες και όμως η ομάδα έπαιξε τόσο καλά, σαν να μην έλειπαν κανένας τους. Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή γίνεται έργο, χρειάζεται ψυχραιμία από όλους και αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Δώσαμε το δυσκολότερο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής. Οι φίλαθλοι μας να μείνουν κοντά στην ομάδα να στηρίξουν τον Ολυμπιακό . Με αυτούς τους παίκτες θα πάρουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να εκτιμήσει ο κόσμος μας αυτή τη νίκη που πετύχαμε". Να εκτιμησουμε οτι κερδισες εναν ανυπαρκτο αντιπαλο???
tsavi1991 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 diogo=δν εχω ορεξη για μπαλα....ελεος δν τον βλεπουν.ε ρε αλεφαντος που του χρειαζεται!!!
Freakster Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FP9ZrKc49as[/ame]
johnnyestia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οι παίκτες της Λάρισας προσπάθησαν πολύ για να μην βάλουν γκόλ. Πασούλες στην περιοχή κ'ετς. Το άλλο μαγαζί απεναντίας είχε όρισει τον υπάλληλο-πρώην μέλος Βάλλα να κόψει την μπάλα στον Λέτο. Τα όσα ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες για το συλλαλητήριο,την αφύπνιση του κόκκινου λαού κτλ είναι αστεία.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αυτό που έχω βαρεθεί είναι να βλέπω φιλικά με [...] Λάρισα [...] Αυτά βέβαια τα βλέπει όλη η Ελλάδα εκτός από τα 2 εκ. Ολυμπιακών. Με τη Λαρισα φιλικα? [...] Με γηπεδούχο την ΑΕΛΝίκες ΑΕΛ: 7 Ισοπαλίες: 12 Νίκες Ολυμπιακού: 5 Θα κερδίσετε μετά από 22 χρόνια στη Λάρισα... FAILED! Μα εντελώς όμως. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:31 ---------- Σιγά μην δώσει το μάτς το υποκατάστημα του βάζελου. ΠΑΟ - Λάρισα 1-2. Τελικό κυπέλλου 2007. Οι παίκτες της Λάρισας προσπάθησαν πολύ για να μην βάλουν γκόλ. Πασούλες στην περιοχή κ'ετς. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που δεν έχει ακόμη επιθετικό. Μόλις ήρθαν δύο μαζεμένοι και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι καινούργιοι. Έφυγαν πέρυσι 7 παίχτες από το βασικό κορμό. Αλλά τι σε νοιάζουν εσένα τα δεδομένα; Εσύ θέλεις να δεις τα δικά σου.
alexis333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Mηπως ηταν δωρακι το παιχνιδι χτες του Ολυμπιακου για το περσινο διπλο μες το Καραισκακη της Λαρισας ?? Μηπως μας το χρωστουσαν ?? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: :p
alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το άλλο μαγαζί απεναντίας είχε όρισει τον υπάλληλο-πρώην μέλος Βάλλα να κόψει την μπάλα στον Λέτο. ''Είναι ανδρικό άθλημα"... "μη σας ακουμπήσουν λίγο''... ''με το που σας παίξουν λίγο δυνατά φωνάζετε"... "ούτε αδερφές να ήσασταν, κατευθείαν πέφτετε'' και άλλα τέτοια ωραία μας λέγατε όταν λέγαμε για το υποκατάστημα σας στο περσινό παιχνίδι που αντί για κόρνερ και οφσαίντ μετρούσαμε άπερκατ και fatality... τώρα, ΞΑΝΑ μετά από παιχνίδι που είδατε πως είναι, κάνετε ΜΙΑ ακόμα κωλοτούμπα... όλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.