Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα στα στιγμιοτυπα του youtube ο Μπορχα και ο Ρομερο ήταν ο Πελε και ο Μαραντονα αντιστοιχα

Δημοσ.

Eμενα παλι μου φεναιται ενας αριστεροποδαρος Ζαϊρι

Αργος με καλη τριπλα και τπτ παραπανω.

3.5 εκατομμυρια γι ' αυτο το πραμα ??

Αλλη μια fail μεταγραφη μου μυριζει.

Καλυτερα να κρατουσαμε Λετο αντι γι'αυτο το πραμα που το διαφημιζουν και για ανερχομενο ταλεντο :-(

Υ.Γ. Που παιζει ειπαμε ?? Σε ποια κατηγορια ?

Δημοσ.
Eμενα παλι μου φεναιται ενας αριστεροποδαρος Ζαϊρι

Αργος με καλη τριπλα και τπτ παραπανω.

3.5 εκατομμυρια γι ' αυτο το πραμα ??

Αλλη μια fail μεταγραφη μου μυριζει.

Καλυτερα να κρατουσαμε Λετο αντι γι'αυτο το πραμα που το διαφημιζουν και για ανερχομενο ταλεντο :-(

Υ.Γ. Που παιζει ειπαμε ?? Σε ποια κατηγορια ?

Aνερχομενο ταλεντο ετων 24 παρακαλω ε...

Δημοσ.
Aνερχομενο ταλεντο ετων 24 παρακαλω ε...

Ποσο θες να ειναι ρε ?? 17 Χρονων ??

Απο 25 και πανω τον λες τον αλλο ταλεντο εδω στην Ελλαδα ετσι που καταντησαμε

Δημοσ.
Ποσο θες να ειναι ρε ?? 17 Χρονων ??

Απο 25 και πανω τον λες τον αλλο ταλεντο εδω στην Ελλαδα ετσι που καταντησαμε

Στις προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες ταλεντο θεωρειται ο παιχτης που ειναι βαρια 18 ετων.

Στα 24 του δε ειναι ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης.

Μη κοιτας το παραμυθι που μας πουλανε εδω.

Θα δωσει λεει 3,5 - 4 μυρια για εναν παιχτη αμφιβολου αξιας ενω ο Λετο στα ιδια λεφτα ηταν ακριβος...

Η Σπορτινγκ παρεπιπτοντως δινει εως και 2 εκατομμυρια γι'αυτο τον παιχτη...

Δημοσ.

Αυτο εννουσα κι εγω. Ο,τι εδω ειμαστε ακομα πολυ πισω και εναν 24χρονο τον θεωρουν ταλεντο ακομα

Δημοσ.

Παντως επιθετικο καλα εκανε και δεν πηρε κατα τη γνωμη μου. Τα ακουμπησε ηδη χοντρα για επιθετικο (Νταρμπισαιρ). Συντομα θα επιστρεψει. Το αν θα παιξει θα δειξει. Παντως επιθετικο εφερε ο θειος απτη πλευρα του.

Δε νομιζω οτι θα σκαγε αλλα τοσα για να εχει 4 επιθετικους εκ των οποιων οι 3 να παιρνουν οσα παιρνει ολο το υπολοιπο ροστερ μαζι.

Δημοσ.
Παντως επιθετικο καλα εκανε και δεν πηρε κατα τη γνωμη μου. Τα ακουμπησε ηδη χοντρα για επιθετικο (Νταρμπισαιρ). Συντομα θα επιστρεψει. Το αν θα παιξει θα δειξει. Παντως επιθετικο εφερε ο θειος απτη πλευρα του.

Δε νομιζω οτι θα σκαγε αλλα τοσα για να εχει 4 επιθετικους εκ των οποιων οι 3 να παιρνουν οσα παιρνει ολο το υπολοιπο ροστερ μαζι.

Μα ρε συ πρωτον τι να τους κανει 4 επιθετικους ???

Αφου με εναν θα παιζει παντα. Αλλωστε εχουμε και τον χρυσοπληρωμενο Diogo οπου πρεπει να παιζει ωστε να αναδειχθει μπας και παρει μεταγραφη για να παρει τα λεφτα πισω ο Κοκκλαης :P

Εγω θεωρω πως ενα αριστερο μπακ και ενα αριστερο χαφ και ενα επιτελικο χαφ χρειαζομαστε.

Δημοσ.
Μα ρε συ πρωτον τι να τους κανει 4 επιθετικους ???

Αφου με εναν θα παιζει παντα. Αλλωστε εχουμε και τον χρυσοπληρωμενο Diogo οπου πρεπει να παιζει ωστε να αναδειχθει μπας και παρει μεταγραφη για να παρει τα λεφτα πισω ο Κοκκλαης :P

Εγω θεωρω πως ενα αριστερο μπακ και ενα αριστερο χαφ και ενα επιτελικο χαφ χρειαζομαστε.

Ακριβως αυτο λεω, οτι δε χρειαζοταν επιθετικος οπως υποστηριζουν αρκετοι Ολυμπιακοι. Επιθετικο θα θελατε αν εφευγε ο Ντιογκο η ο Μητρογλου.

Αριστερο χαφ αν ερθει ο φερναντινιο (βλεπω οτι δε του φτανουν τα λεφτα που του δινετε λεει lol) θεωρητικα θα εχετε. Αν βγει λεοναρντο αλλου παπα Ευαγγελιο. Ο θειος ομως ειναι καλυμενος "εγω παντως εδωσα 3.5μ για αριστερο χαφ". Αριστερο μπακ οντως θελετε. Επιτελικο χαφ για το συστημα του Τιμουρ δεν ξερω αν χρειαζεστε. Κι εμεις για ενα επιτελικο χαφ φωναζαμε τοσο καιρο, αλλα με το συστημα Τεν Κατε οποιον κ να φερναμε θα τον ετρωγε η μαρμαγκα, καθως δε χρησιμοποιει "10ρι" ο Ολλανδος.

Δημοσ.

Βασικα απο,τι ακουσα στον sport fm ο ολυμπιακος συμφωνησε με την ομαδα αλλα ο παικτης κλωτσαει...

Τι γινετε φετος την νεα γριπη εχουμε και δεν θελουν να ερθουν :-(

Δημοσ.

Τι γινετε φετος την νεα γριπη εχουμε και δεν θελουν να ερθουν :-(

Κανεις δεν ερχεται στην Ελλαδα να δουλέψει για πασατεμπο...

Ο Καρπετοπουλος εγραψε:

Παράξενα πράγματα To λέει και το ξαναλέει ο Μάρκο Μπράνκα, ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ολυμπιακός χάθηκε πριν υπογράψουμε το συμβόλαιο παραχώρησης του Κουαρέσμα. Δυο μέρες το συζητούσαμε και είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Ο δε παίκτης δεν είχε αντίρρηση, αφού του είχε πει ο Πάολο (Σόουζα;) τα καλύτερα για την Αθήνα και την ομάδα. Μέχρι που ο Ελληνας (σ.σ.: ο "Χρυσικό";) δέχτηκε ένα τηλέφωνο από Αθήνα, σηκώθηκε και είπε "χαίρετε". Παράξενα πράγματα». Για την ιστορία, το τηλέφωνο έγινε πάντως γύρω στις 7 το βράδυ. Και κάποιος λέει ότι ήταν από ψηλά, από πολύ ψηλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...