Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, μπορεί και να έχεις δίκαιο. 3 σου πέταξε η Ανόρθωση, 4 εγώ οπότε είμαστε κοντά σαν ομάδες με την Ανόρθωση. :whistle:

Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα. Εσενα η Ανορθωση σε απεκλεισε σε νοκ αουτ προκριματικα. Εμεις την αφησαμε εκτος στη φαση των ομιλων. Αντιλαμβανεσαι το τεραστιο χασμα αναμεσα στις 2 πετιπτωσεις. Τα 3 που εφαγα απτην Ανορθωση οπως αποδειχθηκε δε μου στοιχησαν. Εσενα σου στοιχησε σε πολλα, ισως η Ανορθωση ναναι και ο λογος που ο θειος φετος δεν σας εφερε σχεδον τιποτα απο παιχτες.

Για το πως επαιζε ο ΠΑΟ στην Ευρωπη, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Εχει κατεβει σε ματς μεγαλα με τρελους αντιπαλους και μπηκε μεσα και επαιξε ωραια. Αρσεναλ μεσα στο Εμιρατες πχ, Γιουβε εδω μεσα. Αλλα δε θα διαφωνησω οτι επαιξε ποδοσφαιρο τακτικης στα περισσοτερα παιχνιδια. Το ιδιο πανω κατω συμβαινει και με εσας, ενδεχομενως φετος να το δουμε σε υπερβολικο βαθμο ακομα και στα εντος εδρας. Ισως να σας βγει και σε καλο, ποτε δε ξερεις. Απτο να σπασετε κανα ρεκορ καλυτερα ετσι...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα. Εσενα η Ανορθωση σε απεκλεισε σε νοκ αουτ προκριματικα. Εμεις την αφησαμε εκτος στη φαση των ομιλων. Αντιλαμβανεσαι το τεραστιο χασμα αναμεσα στις 2 πετιπτωσεις. Τα 3 που εφαγα απτην Ανορθωση οπως αποδειχθηκε δε μου στοιχησαν. Εσενα σου στοιχησε σε πολλα, ισως η Ανορθωση ναναι και ο λογος που ο θειος φετος δεν σας εφερε σχεδον τιποτα απο παιχτες.

Το τεράστιο χάσμα ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις δεν αναιρεί το γεγονός ότι 3 έφαγες εσύ, 3 έφαγα κι εγώ. Πες μου όμως ειλικρινά, αν πιστεύεις ότι η Ανόρθωση είχε/έχει καλύτερους παίχτες από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή εντάξει, η εμπάθεια κάποιων αγγίζει όρια γραφικότητας πλεόν.

Ο θείος, τα λεφτά που έχασε πέρυσι τα πήρε πίσω φέτος, αλλά πάλι αρ. χαφ δεν έχει πάρει ακόμα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τις 2 προηγούμενες χρονιές δαπάνησε αρκετά χρήματα για τους υπάρχοντες παίχτες και έχει δημιουργήσει βασικό κορμό, κάτι το οποίο ο ΠΑΟ ελέω Τεν Κάτε δεν έχει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω φέτος τον Σώκο, παρά μόνο για την καθυστερημένη εξεύρεση αριστερού χαφ και για την επιλογή Τιμούρ, στον οποίο όμως είμαι διατεθειμένος να δώσω χρόνο, για να δω τι στα κομμάτια έχει στο μυαλό του.

Για το πως επαιζε ο ΠΑΟ στην Ευρωπη, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Εχει κατεβει σε ματς μεγαλα με τρελους αντιπαλους και μπηκε μεσα και επαιξε ωραια. Αρσεναλ μεσα στο Εμιρατες πχ, Γιουβε εδω μεσα. Αλλα δε θα διαφωνησω οτι επαιξε ποδοσφαιρο τακτικης στα περισσοτερα παιχνιδια. Το ιδιο πανω κατω συμβαινει και με εσας, ενδεχομενως φετος να το δουμε σε υπερβολικο βαθμο ακομα και στα εντος εδρας. Ισως να σας βγει και σε καλο, ποτε δε ξερεις. Απτο να σπασετε κανα ρεκορ καλυτερα ετσι...

Σχεδόν συμφωνούμε...

Αλλά τα εντός έδρας, χλωμά τα κόβω και λόγω κόσμου. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωτοβουλίας.

Όσο για τα ρεκόρ, άστο καλύτερα, γιατί θα μιλήσουμε για εγχώρια ρεκόρ που στα σπάω εγώ, όχι οι άλλοι.

Δημοσ.

To περσυνο σου ροστερ καλυτερο απο της Ανορθωσης ηταν σαν μοναδες, σαφως αν σκεφτω συγκεκριμενους παιχτες μονο πχ Κοβασεβιτς, Γκαλετι κλπ. Αγωνιστικα καθολη της διαρκειας της σεζον δεν ησουν πειστικος για κατι τετοιο ομως. Αποδειξη οτι δεν ηταν αδικος ο αποκλεισμος απο Ανορθωση ή η κακια η στιγμη.

Για τα ρεκορ, και αυτο που λεω στην Ευρωπη, εσεις το σπασατε :)

Δημοσ.
2ον Αν ο Ολυμπιακός είναι διορισμένος πρωταθλητής, εσύ είσαι διορισμένος δεύτερος.

Και αυτό φαίνεται και από τα 4 τελευταία χρόνια, όπου τερματίζεις 3ος και βγαίνεις Τσου Λου.

fιxed!:-D

http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Ethniki_2005-06

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_League_Greece_2006-07

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_League_Greece_2007%E2%80%9308

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_League_Greece_2008%E2%80%9309

Δημοσ.
To περσυνο σου ροστερ καλυτερο απο της Ανορθωσης ηταν σαν μοναδες, σαφως αν σκεφτω συγκεκριμενους παιχτες μονο πχ Κοβασεβιτς, Γκαλετι κλπ. Αγωνιστικα καθολη της διαρκειας της σεζον δεν ησουν πειστικος για κατι τετοιο ομως. Αποδειξη οτι δεν ηταν αδικος ο αποκλεισμος απο Ανορθωση ή η κακια η στιγμη.

Για τα ρεκορ, και αυτο που λεω στην Ευρωπη, εσεις το σπασατε :)

Δεν είπα ότι ήταν άδικος, προφανώς την υποτιμήσαμε.

Δεν ήταν όμως καλύτερη ομάδα ποτέ, ούτε σαν μονάδες, ούτε σαν σύνολο.

Το ρεκόρ πλέον το έχει άλλος. :P

Δημοσ.
Δεν είπα ότι ήταν άδικος, προφανώς την υποτιμήσαμε.

Δεν ήταν όμως καλύτερη ομάδα ποτέ, ούτε σαν μονάδες, ούτε σαν σύνολο.

Το ρεκόρ πλέον το έχει άλλος. :P

εμεινα πισω? εφαγε 8 κανεις στο τσου λου?

Δημοσ.

Ποση καταντια πια για ορισμενους

Εχουν 13 χρονια χωρις πρωταθλημα τρωνε τις σφαλιαρες Ελλαδα και Ευρωπη τη μια μετα την αλλη

Δεν εχουν διοικηση προπονητη παικτες και ασχολουνται αν επαιξε καλη μπαλα ο Ολυμπιακος σε ενα παιχνιδι που ειχε ηδη προκριθει με προπονηση εκτος εδρας και η μονη τους παρηγορια ειναι πως ο Ολυμπιακος εχει φαει ενα γκολ παραπανω απο τη Γιουβε απο οσα φαγανε αυτοι απο τους Ρουμανους

Δημοσ.
εμεινα πισω? εφαγε 8 κανεις στο τσου λου?

Η Μπεσίκτας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ----------

Δίνει η Ίντερ τον Κουαρέσμα αλλά αυτός που είναι να κλείσετε είναι καλύτερος και ο Κουαρέσμα θα είναι η εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κάτσει...Κάποιους τους δουλεύουν πολύ χοντρά...:-D

Δημοσ.
Η Μπεσίκτας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:11 ----------

Δίνει η Ίντερ τον Κουαρέσμα αλλά αυτός που είναι να κλείσετε είναι καλύτερος και ο Κουαρέσμα και ο Κουαρέσμα θα είναι η εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κάτσει...Κάποιους τους δουλεύουν πολύ χοντρά...:-D

Οντως αυτο ειναι κοροιδια παικτες σαν τον quaresma μονο εναλλακτική λυση δεν ειναι...

Βλεπω να μενουμε χωρις παικτη στα αριστερα και να φανταστεις προσπαθουμε να παρουμε παικτη απο την αρχη του καλοκαιριου...η αν θα φερουμε καποιον θα ειναι τραγικος...

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε και παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Το τί ομάδα είχε πέρισυ ο Ολυμπιακός φάνηκε όταν σας παίζαμε για πλάκα με 10 στο τηγάνι και μας κόβανε τα κοράκια.

Κοιμήθηκε ο θεός στα παιγνίδια με Χέρτα και Μπενφίκα και χάνανε οι άλλοι τις κλασσικές ευκαιρίες και ό,τι σουτάρατε εσείς έμπαινε. Και πέραν αυτών των δύο παιγνιδιών μπάλα 0 στα υπόλοιπα 40τόσα παιγνίδια. Το πληρωμένο ντάμπλ βέβαια έριξε στάχτη στα μάτια του κόσμου για μια ακόμα φορά.

Έχει λέει ο Ολυμπιακός κορμό από τα προηγούμενα χρόνια. Τους εξής 4 παίκτες: Μέλος, αβραάμ, Ντουντού και Γκαλέτι. Στους υπόλοιπους ο Τιμούρ κάνει πειράματα αλλά τι να κάνει και αυτός.

Θα μου πείτε μιλάς εσύ που υποστηρίζεις Βύντρα. Η διαφορά είναι ότι εγώ βλέπω ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ τα τελευταία 2 χρόνια και με την στάση μου θέλω να στηρίξω τα πρόσωπα που συντελούν σε αυτή. Τα αποτελέσματα θα έρθουν ούτως ή άλλως.

Εσείς αντίθετα βλέπετε εδώ και 7-8 χρόνια τον Κόκκαλη να παντελονιάζει από όλες τις μεριές και δεν παραδέχεστε τίποτα.

Δημοσ.
Ωραία τα λέτε και παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Το τί ομάδα είχε πέρισυ ο Ολυμπιακός φάνηκε όταν σας παίζαμε για πλάκα με 10 στο τηγάνι και μας κόβανε τα κοράκια.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφού μας παίζατε για πλάκα, γιατί δεν κερδίσατε? Πάλι τα κοράκια?

Εσείς δεν είστε ομάδα, νεκροταφείο είστε. Όλο κοράκια σας περιτριγυρίζουν.

Κοιμήθηκε ο θεός στα παιγνίδια με Χέρτα και Μπενφίκα και χάνανε οι άλλοι τις κλασσικές ευκαιρίες και ό,τι σουτάρατε εσείς έμπαινε. Και πέραν αυτών των δύο παιγνιδιών μπάλα 0 στα υπόλοιπα 40τόσα παιγνίδια. Το πληρωμένο ντάμπλ βέβαια έριξε στάχτη στα μάτια του κόσμου για μια ακόμα φορά.

Τα ίδια λέγατε και για την τελευταία τεσσάρα. Όταν κοιμάται ο θεός λοιπόν σου ρίχνω τεσσάρες και στους άλλους πεντάρες κι όταν δεν κοιμάται, πληρώνουμε.

Επιχιερήματα δημοτικού, ότι να 'ναι.

Έχει λέει ο Ολυμπιακός κορμό από τα προηγούμενα χρόνια. Τους εξής 4 παίκτες: Μέλος, αβραάμ, Ντουντού και Γκαλέτι. Στους υπόλοιπους ο Τιμούρ κάνει πειράματα αλλά τι να κάνει και αυτός.

Έλα ρε συ τώρα, μιλάς για πειράματα που σε λίγο θα παίζει και ο Μπίερσμιρ φουνταριστός για να δει ο Τέντας πόσο δούλεμα σηκώνετε ακόμα... :devil:

Θα μου πείτε μιλάς εσύ που υποστηρίζεις Βύντρα. Η διαφορά είναι ότι εγώ βλέπω ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ τα τελευταία 2 χρόνια και με την στάση μου θέλω να στηρίξω τα πρόσωπα που συντελούν σε αυτή. Τα αποτελέσματα θα έρθουν ούτως ή άλλως.

Το κακό δεν είναι ότι υποστηρίζεις Βύντρα, το κακό είναι ότι υποστηρίζεις Τέντα που εμπιστεύεται Βύντρα. Ποιοτική αναβάθμιση έχεις πού ακριβώς? Στο αριστερό άκρο? Εκει να το δεχτώ, που άλλου όμως? Στην άμυνα? Στο κέντρο? Στην επίθεση? Τα αποτελέσματα θα έρθουν ούτως ή άλλως, αλλά σε ποιανού κεφάλι θα πέσουν δεν ξέρουμε ακόμα.

Εσείς αντίθετα βλέπετε εδώ και 7-8 χρόνια τον Κόκκαλη να παντελονιάζει από όλες τις μεριές και δεν παραδέχεστε τίποτα.

Πού το είδες αυτό? Οι 9 στους 10 εδώ λέμε για το άγριο παντελόνιασμα του Σώκου και για το δούλεμα που πλέον δεν περνάει, γιατί ο γαύρος κορέστηκε από τις ανούσιες κούπες. Η προχθεσινή γιούχα αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές. Ο κόσμος πλέον θέλει να δει μπάλα και στα @@ του οι κούπες.

Καλή η καζούρα στους βάζελους, αλλά κατάντησε κουραστική. Τον γαύρο τον ενδιαφέρει πλέον να δει μπάλα κι ας βγεί τέταρτος στον όμιλο.

Το αστείο είναι ότι μιλάτε οι βάζελοι για τον Σώκο, όταν η πολυμετοχική σας διοίκηση (που μόνο το λαμπάκι της λείπει) σας έχει στο δούλεμα για δεύτερη σερί χρονιά με τα 60 μύρια επενδύσεων και αμυντικό δίδυμο Βύντρα - Σαριέγκι. Ντροπή δεν είναι να μιλάτε εσείς για δούλεμα?

Δημοσ.
Ξεκόλλα ρε πήραν τον Καντέ και τον Μπίεσμιρ.

ΔΥΟ κεντρικούς αμυντικούς φέραν και ο ένας είναι και χάμερ κιόλας..

Ποιός είναι Χάμερ? Ο Μπίερσμιρ ή ο Καντέ?

Γιατί εμένα μου φαίνονται, ο ένας Matiz κι ο άλλος Getz...

Βέβαια τον Μπίερσμιρ δεν τον έχουμε δεί ακόμα, αλλά η δήλωση περί νέου Μέλμπεργκ, μόνο γραφική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι αντίστοιχης ευστοχίας με την θρυλική δήλωση για τους 2 Ριβάλντο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...