Erwdios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Τί σου φταίει ο Ολυμπιακός? Αυτοί οι πστηδες που έβαλαν τις φωτιές φταίνε.
foufoutios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τωρα που οι φιλοι μας οι Παναθηναικοι μας εκαναν το δωρακι και αποκλειστηκαν και θα μπουν στα ταμεια γυρω στα 21,5 εκατομμυρια ευρω, ΜΗΠΩΣ εχετε ακουσει τιποτα σοβαρο για μεταγραφη εκει στα αριστερα? Η θα μεινουμε με Ζαιρι?! Οσο και να ψαχνω, κατι για Μαντσινι λενε (δεν ερχεται με τιποτα) και για παιχτες που παιζουν κεντρο και οχι αμιγως αριστερα..
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τωρα που οι φιλοι μας οι Παναθηναικοι μας εκαναν το δωρακι και αποκλειστηκαν και θα μπουν στα ταμεια γυρω στα 21,5 εκατομμυρια ευρω, ΜΗΠΩΣ εχετε ακουσει τιποτα σοβαρο για μεταγραφη εκει στα αριστερα? Η θα μεινουμε με Ζαιρι?! Οσο και να ψαχνω, κατι για Μαντσινι λενε (δεν ερχεται με τιποτα) και για παιχτες που παιζουν κεντρο και οχι αμιγως αριστερα.. Διαλέγεις και παίρνεις: Πετρόφ, Γκουαρδάδο, Ντος Σάντος για αριστερά και παίζει και ο Λόβενκρατς σαν προσθήκη για την επίθεση, αλλά για επιθετικό θα κινηθούμε υπό προϋποθέσεις. (μάλλον θα εξαρτηθεί από το ποσό που θα δαπανηθεί για αρ. χαφ)
Krokodilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τωρα που οι φιλοι μας οι Παναθηναικοι μας εκαναν το δωρακι και αποκλειστηκαν και θα μπουν στα ταμεια γυρω στα 21,5 εκατομμυρια ευρω, ΜΗΠΩΣ εχετε ακουσει τιποτα σοβαρο για μεταγραφη εκει στα αριστερα? Εισαι σιγουρος για τα ταμεια? Επισης κατι τρυπες της ταξης των 80 εκατομμυριων ευρω τις εχεις ακουσει για τον Ολυμπιακο? Κλεισε πρωτα αυτες με τα 20 εκατομμυρια τα φετινα και μετα αρχισε να μιλας για μεταγραφες.
Erwdios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εισαι σιγουρος για τα ταμεια? Επισης κατι τρυπες της ταξης των 80 εκατομμυριων ευρω τις εχεις ακουσει για τον Ολυμπιακο? Κλεισε πρωτα αυτες με τα 20 εκατομμυρια τα φετινα και μετα αρχισε να μιλας για μεταγραφες. Τις έχω ακούσει εγώ τις τρύπες, αλλά αριστερό χαφ και ενδεχομένως και επιθετικός θα αποκτηθεί. Για τα 80 μύρια, κράτα μικρό καλάθι. Πολλά ακούγονται, λίγα ισχύουν.
foufoutios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ο Ντος Σαντος δεν παιζει κεντρικα? Επισης διαβασα τι θελει να δωσει μεχρι 3 εκατομμυρια μονο και ψαχνει για δανεικους.. Αν ειναι δυνατον.. Το οτι θελει να αποπληρωσει το Καραισκακι με λεφτα της ομαδας ειναι γνωστο εδω και χρονια, το θεμα ειναι να παρει και κανεναν παιχτη ομως Στο μπασκετ "Απέκτησε τον Πάτρικ Μπέβερλι" http://www.sport24.gr/html/ent/919/ent.311919.asp
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Στο μπασκετ "Απέκτησε τον Πάτρικ Μπέβερλι" http://www.sport24.gr/html/ent/919/ent.311919.asp Δεν τον ξερω καθολου σαν παιχτη, βλεπω οτι την περσυνη σεζον αγωνιζοταν στο Ουκρανικο πρωταθλημα. Θεωρω οτι τον πηραν για ρολο αντι-Μιλοσεβιτς, εκτος αν φυγει ο Τεοντοσιτς δανεικος ή εντυπωσιασει ο Μπεβερλι με την αποδοση του, αν και ειναι δυσκολο να ανεβεις επιπεδο τοσο γρηγορα. Το ουκρανικο πρωταθλημα φανταζομαι οτι θα ειναι αντιστοιχου επιπεδου με την Β-Γ στην Ελλαδα, ουτε καν Α2. Παντως σαν πολλοι ξενοι μαζευτηκαν εφετος στον Ολυμπιακο. Το δεδομενο ειναι το εξης. Οτι αυτη τη στιγμη δε χωραει ενας ξενος στην Α1. Αρα παιζουν τα παρακατω ενδεχομενα. α) Δινεται δανεικος ενας εκ των Ερτσεγκ-Τεοντοσιτς, ωστε να αγωνιζεται ο Μπεβερλι και στην Α1. Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει κανεις εκ των δυο να δωθει δανεικος. β) Μενει εκτος Α1 ενας εκ των τριων (Ερτσεγκ, Τεοντοσιτς, Μπεβερλι). Σε αυτην την περιπτωση θεωρω οτι ο Μπεβερλι συγκεντρωνει τις περισσοτερς πιθανοτητες να μεινει εκτος Α1, για διαφορους προφανεις λογους. Καθε αλλη επιλογη εμπεριεχει τεραστιο ρισκο. Αρα στη περιπτωση που μεινει ο Μπεβερλι εξω, καταλαβαινουμε οτι θα ειναι δευτερευουσης σημασιας μεταγραφη με λιγα λεπτα συμμετοχης στην Ευρωλιγκα, κατι σαν τον Παργκο δηλαδη. Προσωπικα αν ηταν να κανω κι αλλη μεταγραφη θα χτυπαγα Ελληνα-κοινοτικο για να μη δημιουργησω αυτο το προβλημα στο ροστερ που προκυπτει πλεον. Απο τη στιγμη που εχουν ετσι τα πραγματα ομως, θα κρατουσα εκτος α1 τον Μπεβερλι. Ο λογος ειναι οτι δεν μπορεις να κρατησεις εξω τον Ερτσεγκ, γιατι αφηνεις κενο στον παγκο στη θεση 4. Η αλλη περιπτωση ειναι να αποκλεισεις Τεοντοσιτς για να παρει τη θεση του ο Μπεβερλι. Δηλαδη εναν παιχτη γνωστης και συγκεκριμενης αξιας τον αποκλειεις για να προτιμησεις εναν αγνωστο Αμερικανο προερχομενο απο το Ουκρανικο πρωταθλημα. Μεγαλο το ρισκο. Μαλλον θα αφηνα εξω Μπεβερλι.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε τι αλχημείες είναι αυτές? Κυριάκο DMF και Ντουντού προωθημένο? Και μετά κοροιδεύουμε τον Παιτέρη.
vaso7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν παίζει να έχω δει πιο χάλια Ολυμπιακό εδώ και 2-3 χρόνια!
foufoutios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν τον ξερω καθολου σαν παιχτη, βλεπω οτι την περσυνη σεζον αγωνιζοταν στο Ουκρανικο πρωταθλημα. Θεωρω οτι τον πηραν για ρολο αντι-Μιλοσεβιτς, εκτος αν φυγει ο Τεοντοσιτς δανεικος ή εντυπωσιασει ο Μπεβερλι με την αποδοση του, αν και ειναι δυσκολο να ανεβεις επιπεδο τοσο γρηγορα. Το ουκρανικο πρωταθλημα φανταζομαι οτι θα ειναι αντιστοιχου επιπεδου με την Β-Γ στην Ελλαδα, ουτε καν Α2. Παντως σαν πολλοι ξενοι μαζευτηκαν εφετος στον Ολυμπιακο. Το δεδομενο ειναι το εξης. Οτι αυτη τη στιγμη δε χωραει ενας ξενος στην Α1. Αρα παιζουν τα παρακατω ενδεχομενα. α) Δινεται δανεικος ενας εκ των Ερτσεγκ-Τεοντοσιτς, ωστε να αγωνιζεται ο Μπεβερλι και στην Α1. Κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει κανεις εκ των δυο να δωθει δανεικος. β) Μενει εκτος Α1 ενας εκ των τριων (Ερτσεγκ, Τεοντοσιτς, Μπεβερλι). Σε αυτην την περιπτωση θεωρω οτι ο Μπεβερλι συγκεντρωνει τις περισσοτερς πιθανοτητες να μεινει εκτος Α1, για διαφορους προφανεις λογους. Καθε αλλη επιλογη εμπεριεχει τεραστιο ρισκο. Αρα στη περιπτωση που μεινει ο Μπεβερλι εξω, καταλαβαινουμε οτι θα ειναι δευτερευουσης σημασιας μεταγραφη με λιγα λεπτα συμμετοχης στην Ευρωλιγκα, κατι σαν τον Παργκο δηλαδη. Προσωπικα αν ηταν να κανω κι αλλη μεταγραφη θα χτυπαγα Ελληνα-κοινοτικο για να μη δημιουργησω αυτο το προβλημα στο ροστερ που προκυπτει πλεον. Απο τη στιγμη που εχουν ετσι τα πραγματα ομως, θα κρατουσα εκτος α1 τον Μπεβερλι. Ο λογος ειναι οτι δεν μπορεις να κρατησεις εξω τον Ερτσεγκ, γιατι αφηνεις κενο στον παγκο στη θεση 4. Η αλλη περιπτωση ειναι να αποκλεισεις Τεοντοσιτς για να παρει τη θεση του ο Μπεβερλι. Δηλαδη εναν παιχτη γνωστης και συγκεκριμενης αξιας τον αποκλειεις για να προτιμησεις εναν αγνωστο Αμερικανο προερχομενο απο το Ουκρανικο πρωταθλημα. Μεγαλο το ρισκο. Μαλλον θα αφηνα εξω Μπεβερλι. Και εγω σαν νεο το ποσταρα, δεν τον εχω ακουσει ποτε, ουτε εχω δει το στυλ παιχνιδιου του.. Ενας απο τους πολλους που ηρθε Ευρωπη να κανει την "πρακτικη" του και βλεπουμε.. Η χοντρη μλκια για εμενα εγινε με τον Ζηση που και καλος παιχτης ειναι κατα τη γνωμη μου και Ελληνας.. Ειναι κριμα να βλεπεις ελληνικες ομαδες με ξενους βασικους.. Οσο για τον Ερτσεγκ εχει ακουστει οτι ψαχνουμε να τον δωσουμε δανεικο.. Καλα να περασει οπου παει, ποτε δε τον χωνεψα! Για το ποδοσφαιρο : Πιστευω ηταν ενα ασχημο παιχνιδι που το πηραν πολυ αναλαφρα εξ αρχης και εδειξαν ο,τι εδειξαν.. Παντως αυτο το 4 - 1 - 4 - 1 δε μου αρεσει καθολου.. Για να δουμε τι θα βγαλει και η κληρωση.. (Σημερα στις 19:00)
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Και εγω σαν νεο το ποσταρα, δεν τον εχω ακουσει ποτε, ουτε εχω δει το στυλ παιχνιδιου του.. Ενας απο τους πολλους που ηρθε Ευρωπη να κανει την "πρακτικη" του και βλεπουμε..Η χοντρη μλκια για εμενα εγινε με τον Ζηση που και καλος παιχτης ειναι κατα τη γνωμη μου και Ελληνας.. Ειναι κριμα να βλεπεις ελληνικες ομαδες με ξενους βασικους.. Οσο για τον Ερτσεγκ εχει ακουστει οτι ψαχνουμε να τον δωσουμε δανεικο.. Καλα να περασει οπου παει, ποτε δε τον χωνεψα! Για το ποδοσφαιρο : Πιστευω ηταν ενα ασχημο παιχνιδι που το πηραν πολυ αναλαφρα εξ αρχης και εδειξαν ο,τι εδειξαν.. Παντως αυτο το 4 - 1 - 4 - 1 δε μου αρεσει καθολου.. Για να δουμε τι θα βγαλει και η κληρωση.. (Σημερα στις 19:00) Kαλα κ ο Ζησης λιγος ειναι για τετοιο επιπεδο.Αυτον που πηρες κατι διαβασα οτι ειναι μονο για ευρωλιγκα.Τον ερτσεγ να σου πω εγω τον πιστευω αρκει να δυναμωσει.Μη ξεχνας οτι ειναι το πουλεν του ιβκοβιτς στην εθνικη.Κατι ξερει αυτος.Το ματς του ποδοσφαιρου δεν το ειδα αλλα διαβαζω οτι ο κετσπαγια καπως την εχει δει με τις βεντετες κ παει να το παιξει αφεντικο.Δεν τον βλεπω καλα.παντως ο διαδοχος του θα ειναι ο Γιοβανοβιτς..πηγε με το ΑΠΟΕΛ στους ομιλους πηρε κ το πρωταθλημα.Τη παραπανω δηλ εκανε ο κετσπαγια...
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κέρδισε και τον Παναθηναικό στους ομίλους.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Το παναθηναικο του ζιλμπερτο σιλβα για να το πουμε καλυτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.