Chris_85 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Μετα κι απο αυτο το ποστ αρχιζω να αναθεωρω τη γνωμη που ειχα σχηματισει για το ποσο γνωριζεις καποια πραγματα. Και γω απορω γιατι συνεχιζω να απανταω σε καποιον που φοραει οπαδικα γυαλια. 1. ο Κλειζα δεν ειναι 5ρι, νομιζω για 5ρια μας μιλας εδω και αρκετα ποστς και τωρα το γυρισες σε συνολο ψηλων, δηλαδη βαζεις μεσα στο παιχνιδι και τεσσαρια (μαυροκεφαλος), τεσαροτριαρια (κλειζα) ή καθαρα τριαρια (βασιλοπουλος). Τον μαυροκεφαλο εντωμεταξυ μου τον υπολογιζεις ως ψηλο, αλλα οταν αναφερθηκα εγω στον (κατα πολυ καλυτερο) Σερμαντινι, μας προεκυψε απειρος, αδοκιμαστος κλπ κλπ κλπ, δλδ λιγο-πολυ κακως τον υπολογισα. Μιλησα ξεκαθαρα για γραμμη ψηλων. Και ειναι προφανες οτι και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα υπερτερουμε. Τωρα οτι ο Σερπατινας ειναι πολυ καλυτερος απ τον Μαυροκεφαλιδη, παρ'ολο που δεν εχει παιξει καμια(!) χρονια ολοκληρωμενο μπασκετ, ενω ο αλλος εχει αφησει διαπιστευτηρια σε Παοκ-ΟΣΦΠ-Εθνικη, ε ειναι για γελια η αποψη αυτη. Και 1000φορες καλυτερος να γινει, δε σημαινει οτι φετος θα μπορεσει να αποτελεσει τον παικτη που χρειαζεστε κατω απ τη ρακετα. 2. Ακομα και ετσι τον Κλειζα (οπως και τους Γλυνιαδακη-Μαυροκεφαλο) ουτε καν τον εχουμε δει να αγωνιζεται με τον Ολυμπιακο, αλλα βγαλαμε το συμπερασμα οτι συνθετει καλυτερο συνολο ψηλων απο αυτους του ΠΑΟ και οτι ειναι καλυτερος απο τη γνωστη αξια Φωτση εντος παρκε. Βεβαια και με τον Τσιλντρες περυσι τετοια εποχη ειχατε κατακτησει τριπλ κραουν και ηταν καλυτερος απο τον Ντομινικ, αρα δε μου κανει καθολου εντυπωση με βαση τα νουμερα και τις εφημεριδες να βγαζουμε παιχταραδες, καποιους που δεν εχουν προλαβει να ιδρωσουν ακομα με τη φανελα της ομαδας. Ισα ισα που σε σχεση με περυσι ειστε "μετριοπαθεις" αν αρκειστε μονο σε τετοιου ειδους σχολια. Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις τι γραφω. Μιλησα ξεκαθαρα για παικτες και βαθος στη γραμμη ψηλων. Τωρα αν ο Γιαννακης τους χαντακωσει, η αν ο Ομπραντοβιτς βγαλει λαγους απ το καπελο του, δεν με αφορα. Στα χαρτια ειστε χειροτεροι. 3. Σχορτσιανιτης απλα δεν υπαρχει, ουτε σε αμυνα ουτε σε επιθεση. Απορω για ποιο λογο συνεχιζετε να μου τον παραθετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που δεν βγαζει αξιοπρεπες 5λεπτο ουτε στον Ηλυσιακο. Βουισιτς κι αυτον μου τον θετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που μιλαμε για μισο παιχτη (με βαση τη φυσικη του κατασταση) και για εναν παιχτη που δεν παιζει, ουτε καν προσπαθει στην αμυνα. Και εχετε και το θαρρος να απαξιωνετε αμυντικα τους Μπατιστ-Πεκο. Δεν ειπα οτι ο Σχορτσιανιτης ειναι αμυντικα καλυτερος απο τους Πεκοβιτς/Μπατιστ. Βεβαια ο καλος Σχορτσιανιτης ειναι πυρηνικο οπλο. ΤΟ θεμα ειναι, θα ειναι καλος? Για τον Βουισιτς απλα δειχνεις την αγνοια σου. Δεν εβλεπες τον ΟΣΦΠ στην Ευρωλιγκα ετσι? 4. Με βαση οσα λες περι Πεκοβιτς και Μπατιστ συμπαιρενει καποιος ασχετος οτι ο ΠΑΟ εχει αμυντικη τρυπα στο 5. Πρωτοφανης αποψη κι αυτη ομολογω. Αμυντικη τρυπα δεν εχει, γιατι εχεις ολους τους περιφερειακους σου που μασαν σιδερα και δεν αφηνουν τις αδυναμιες (κατα κυριο λογο του Πεοβιτς) να φανουν. Βεβαια σε μερικους αγωνες πληρωσες την αδυναμια του συγκεκριμενου παικτη και την ελλειψη μπακ απ και στο 4, εκτος βεβαια αν δε θυμασαι το ποσο π... σ εκανε η Μπαρτσα με Σαντιαγκο-Αντερσεν-Ιλιασοβα, η Σιενα με τον τραυματια Λαβρινοβιτς που μεχρι κ γω τραβουσα τα μαλλια μου γ αυτα που εβλεπα.. [ U]5 και κυριοτερον. Ο ανυπαρκτος στις ταπες Πεκοβιτς ηταν ο πρωτος σε ταπες για τον Παναθηναικο και σε Ευρωλιγκα και σε Α1, εχοντας λιγοτερα λεπτα συμμετοχης απο Φωτση και Μπατιστ.[/u] Για φαντασου να ηταν και υπαρκτος ε... Αντε και επειδη μαθαμε οτι ο ΠΑΟ δεν εχει και τοσο καλο συνολο ψηλων (και προβλεπω να ακουω κανενα επιχειρημα τυπου στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος), θα σε ενημερωσω οτι ο Πεκοβιτς ειχε παραπανω ταπες απο οποιοδηποτε δικο σας παιχτη. Νομιζω σε καλυψα πληρως "για τον ανυπαρκτο στις ταπες Πεκοβιτς". Βεβαια αν αγνοεις τα βασικα, οπως πχ οτι οι ταπες αποτελουν στοιχειο του Πεκοβιτς, σημαινει οτι δεν εχεις παρακολουθησει και πολυ Παναθηναικο, αλλα ευκολα αφοριζεις παιχτες του. Αρα δικαιουσαι να πιστευεις οτι και ο Μπατιστ δεν μπορει να παιξει αμυνα σε 5ρια και οτι τον Πεκοβιτς τον κανουνε γιογιο οι αντιπαλοι ψηλοι. ftp://ftp.esake.gr/statistics0809/ba109t01.htm χωρις σχολια. ΥΓ. Ο Ζησης παιζει να χει τους ιδιους τιτλους με Παπαλουκα, επειδη κατι ακουσα περι τροπαιων Παπαλουκα, αλλιως εχει ελαχιστα λιγοτερους. Φυσικα ας μη συγκρινουμε με τους τιτλους Διαμαντιδη-Σαρας παροτι αρχικα ειπες πως ο ΠΑΠ ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα και απο τους 2...Επιμενω ωστοσο οτι οποιος εχει πιο πολλα τροπαια δε σημαινει οτι ειναι και μεγαλυτερη προσωπικοτητα, αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Γιατι με τη λογικη σου μπορω να σου πω πως ο Βεργινης εχει παραπανω τροπαια απο τον Μπουρουση, αρα ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα. Επαναλαμβανω: με τη λογικη σου. Εδω δειχνεις οτι εχεις δυσκολια στο να αντιληφθεις τι λεει ο σνομιλητης σου, η εστβ παραποιεις τα λεγομενα του, σκοπιμως. Ασε τις λογικες μου που ειναι της φαντασιας σου και καταλαβε τι λεμε. Ειναι δυνατον να μου συγκρινεις τους τιτλους που εχει ενας παικτης χωρις συμμετοχη που απλα βολοδερνει στο ροστερ (Ζησης, Βεργινης) με τους τιτλους που εχει παρει ο Παπαλουκας οντας το Α και το Ω σε καθε ομαδα που περασε??????? ΕΛΕΟΣ πια. ΚΑι ΝΑΙ οταν ενας παικτης ειναι το σημαντικοτερο γραναζι μμιας ομαδας που φτανει σε τιτλους, τοτε ναι, οι τιτλοι δειχνουν οτι ειναι μεγαλη προσωπικοτητα. Θες να στο θεσω αλλιως?? Βρες μου εναν παικτη με καιρια συμμετοχη και με εξαιρετικα σημαντικο ρολο στην ομαδα του, που να εχει παρει τιτλους και να μην εχει προσωπικοτητα. Και ο Σερμαντινι περυσι εκανε μεγαλα ματς και οχι μονο στην επιθεση...Το θεμα ειναι στα κρισιμα ματς και ματς τιτλων τι εκανε ο Βουισιτς και οχι με το Αιγαλεω. Καπου εδω σταματαει η συζητηση. Εκανε μεγαλα ματς ο Σερπατινι, συνολικα 4 (!) (δεν επαιξε σε παραπανω) και δεν εκανε ο Βουισιτς που πηρε απ το χερακι τον ολυμπιακο στο Τοπ16. Ξερεις, οταν εχεις πληρη αγνοια για το τι μιλας, καλυτερα ειναι να σιωπαινεις, για να μην εκτιθεσαι. ΔΕΝ εχεις δει ρε φιλε τον ΟΣΦΠ κατα τη διαρκεια της χρονιας και ειναι προφανες. ΠΩΣ μπορεις να κρινεις απο 4 παιχνιδια?? ΕΛΕΟΣ πια με τα επιχειρηματα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:26 ---------- Κ κατι ακομα.ξεεχνα για λιγο τα ποσα χρονια εχει ο Φωτσης στον παο κ φυσικα τη μεγαλη του προσφορα κ τον αν ποιασει η οχι ο Κλειζα κ κανε τους μια συγκριση για το ποιος ειναι καλυτερος.μεμονοωμενα σαν ατομα κ οχι με το ρολο που θα εχουν στην ομαδα.Εγω παντως βλεπω οτι ο κλειζα τον εχει... Σαφως και ο Κλειζα ειναι πολυ καλυτερος σ ολα τα στοιχεια του παιχνιδιου του απο τον Φωτση, που ναι μεν ηταν απιστευτο ταλεντο στα 19 του, αλλα απο τοτε εμεινε εξαιρετικα στασιμος και δεν εξελιχθηκε πουθενα. Πραγματικα ειναι κριμα που εχει καταντησει ρολιστας πολυτελειας και οχι ηγετης(βλεπε Αντερσεν, Λαβρινοβιτς, Ιλιασοβα, Σμοντις---ειχε τα φωντα να τους ξεπερασει ολους). Τωρα αν θα πιασει ο Κλειζα στον ΟΣΦΠ, ειναι ευθυνη του Γιαννακη. Αλλα μη λεμε απλα καλο εναν παικτη 24 ΕΤΩΝ που εχει βαλει 41 ποντους σε αγωνα ΝΒΑ, με 11 κ 10 ποντους μεσο ορο τις τελ χρονιες, με φοβερα αθλητικα προσοντα, με καλες παρουσιες στην Εθνικη του, με απιστευτη ταχυτητα για τη θεση του και και και...ενω ο Φωτσης δεν ξερω αν προλαβε να ματωσει καν τα διχτακια στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:50 ---------- Ανακοινώνει Γκαρμπαχόσα Superbasket.gr Ο Μεσίνα τον ήθελε από την αρχή και τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης θα του κάνει το χατίρι. Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα θα συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα» κι αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Ο Ισπανός φόργουονρτ που αγωνιζόταν στην Κίμκι θα επιστρέψει στην Ισπανία όπως και ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς και επιβεβαιώθηκε κι από τους Ρώσους: «Ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι», σχολίασε ο Βίκτορ Μπικοβα της Κίμκι. Για να μιλησουμε και για το πληρεστερο ροστερ της Ευρωπης και την ομαδα που μεσα στα επομενα 3 χρονια (κατα την αποψη μου) θα εναι το φοβητρο για ολους τους αντιπαλους. Η διαφορα τους με μας ειναι οτι εμεις σαν ΟΣΦΠ κοιταμε κυριως την Αμερικανικη αγορα για την ενισχυση του ροστερ τα τελευταια 4 χρονια, ενω αυτοι προσπαθουν να υπογραψουν παση θυσια παικτες με ευρωπαικη εμπειρια.
vlachaquito Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 παιχτουρας ο γκαρμπαχοθα, αλλα σε φθηνουσα πορεια.. και ναι, βλεπω η ρεαλ να παιρνει τα σκηπτρα απο ολους στα επομενα χρονια..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 chris85 καθε φραση που λες εχει αντιλογο και μαλιστα ισχυρο. Δε θα τον κανω ομως διοτι αρχισες χαρακτηρισμους πραγμα που συνηθως σημαινει οτι παμε σε διαμαχη τυπου "εγω την εχω μεγαλυτερη, οχι εγω". Ειλικρινα ομως σου λεω οτι καθε φραση που λες εχει πολυ ισχυρο αντιλογο. Γενικα μην εχεις την εντυπωση οτι οταν με λες ασχετο, αυτοματως ειναι σωστα αυτα που λες εσυ. Καθε αλλο Θα αρκεστω σε 2 παρατηρησεις χωρις να εχω σκοπο να συνεχισω την κουβεντα. Για το λινκ που εδωσες (ακομα και εκει 2ος σε ταπες ειναι ο κατα τ'αλλα ανυπαρκτος), τσεκαρε συνολικες ταπες και στις 2 διοργανωσεις, προσθεσε και αυτες των πλειοφ και τσουπ θα δεις τον ανυπαρκτο Πεκοβιτς σε ποια θεση βρισκεται στις ταπες. Και ελα να τον πεις ανυπαρκτο και "χωρις σχολια. Το χω πει 10 φορες και θα στο ξαναπω. Με αν και τα ισως δεν φτιαχνεις ομαδα. Αρα δε δεχομαι υποθετικη επιχειρηματολογια τυπου "ΑΝ ολοι αυτοι οι παιχτες δεν ειχαν προπονητη τον Γιαννακη ΘΑ..", "ΑΝ ο χοντρος ηταν καλα ΘΑ..", "ΑΝ ο ερμης δεν ηταν αναδρομος ΘΑ μαμουσε ο ΟΣΦΠ", "ΑΝ δεν ειχε περιοδο ο αφανας, ΘΑ αποδεικνυε οτι ειναι καλυτερος κι απτο Ντομινικ" κλπ. Στα χαρτια εχετε καλυτερους ψηλους 1. το ακουω βερεσε 2. το λες εσυ, οι περισσοτεροι δε προκειται να συμφωνησουν οτι ομαδα με χοντρο, γλυνιαδακη, βουισιτς, ερτσεγκ θελει να λεγεται τοπ στους ψηλους στην Ευρωπη 3. δεν εχεις δει δυο εκ των ψηλων να παιζουν. Αρα αυτα ακριβως τα χαρτια τα παιρνω, τα σκιζω και συζηταω με βαση οτι ειδα περυσι (δλδ οτι τους ψηλους σου τους κανανε γιογιο οι δικοι μου) +προσθηκη Γλυνιαδακη+Κλειζα. Αρα ολη η συζητηση γινεται γιαυτους τους 2 στα χαρτια παντα. Οσο για Μαυροκεφαλιδη ναι εχει δωσει απειρα διαπιστευτηρια ειδικα στον ΟΣΦΠ, nice ανεκδοτο. Οσο για τον ΠΑΟΚ και την εθνικη no comment, εκτος αν το πιστευεις μεσα σου οτι εχεις δικιο -ειδικα για εθνικη-. Ο Σακοτα λοιπον ηταν ο νεος Νοβιτζκι επειτα απο τα διαπιστευτιρια που εδωσε στον Πανιωνιο.
Chris_85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 chris85 καθε φραση που λες εχει αντιλογο και μαλιστα ισχυρο. Δε θα τον κανω ομως διοτι αρχισες χαρακτηρισμους πραγμα που συνηθως σημαινει οτι παμε σε διαμαχη τυπου "εγω την εχω μεγαλυτερη, οχι εγω". Ειλικρινα ομως σου λεω οτι καθε φραση που λες εχει πολυ ισχυρο αντιλογο. Γενικα μην εχεις την εντυπωση οτι οταν με λες ασχετο, αυτοματως ειναι σωστα αυτα που λες εσυ. Καθε αλλο Δεν σε ειπα ασχετο. Αυτον τον χαρακτηρισμο τον εκανες εσυ. Ειπα οτι φορας οπαδικα γυαλια, οτι δεν ειχες παρακολουθησει τον ΟΣΦΠ περυσι και εχεις αγνοια για την αποδοση των παικτων (μια που μου λες οτι ο Βουισιτς επαιζε μονο με το ..Αιγαλεω). Τα αν και τα ισως ποια ειναι ακριβως? Ειπα οτι εχουμε ροστερ ισαξια, εχεις καλυτερη ομαδα, εχω καλυτερη γραμμη ψηλων και εισαι πιο δυνατος στην περιφερεια. Ξεκαθαρα πραγματα. Και τα στατιστικα να δεις, επιβεβαιωνονται ολα τα παραπανω. Ο Μαυροκεφαλιδης παιζει 5 χρονια στην Α1, και εχει κανει παιχνιδια με 30+ ποντους. Συγκριτικα με τον Σερπατινα, ναι, εχει δωσει διαπιστευτηρια για το ποιος ειναι και τι μπορει να κανει. Επισης ο Σερμαντινι που εκανε μεγαλα ματς και που θα βρει χρονο συμμετοχης σε σενα φετος υποτιθεται, εχει 5 ποντους μ.ο. στην Εθνικη Γεωργιας. Μαλλον διαψευδεσαι απο τα γεγονοτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:09 ---------- Για το λινκ που εδωσες (ακομα και εκει 2ος σε ταπες ειναι ο κατα τ'αλλα ανυπαρκτος), Οντως 2ος. Με 9 ταπες σε 25 παιχνιδια, ενω ο Φωτσης εχει...20(Περπερογλου-Τσαρτσαρης απο 8). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ---------- Πρώτο φαβορί για την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, δεύτερο ο Ολυμπιακός! Αν και η Ευρωλίγκα 2009-2010 ξεκινάει σε 66 μέρες, ήδη οι μπουκμέικερς, ανά την Ευρώπη, έχουν αρχίσει να προβλέπουν τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Πρώτος στις προτιμήσεις των μπουκ είναι ο Παναθηναϊκός με αναλογία 1 προς 3,5, ενώ δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός με 1 προς 3,8. Τρίτη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με αναλογία 1 προς 4,8. http://www.sport-fm.gr/article/190253 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ---------- Καποιος ξεχασε την Τσσκα και την Μπαρτσα...ειδικα την Μπαρτσα..
tzinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 εβαλα κατα τυχη προλιγου νοβασπορτ 2 και ειχε λοκομοτιβ με τσσκα, η πλακα ειναι οτι στο σημειο εκεινο (60στο λεπτο) μολις ειχε μπει αλλαγη ο μαρκ γκονζαλες και ειπα να κατσω να το δω. Λοιπον για κανα 15ρτο απο το 60 μεχρι το 75 εκανε ΟΡΓΙΑ, 1 σουτ και 4 σεντρες παρε βαλε, απο τις οποιες η μια εγινε γκολ. Τον πρωσοπικο του αντιπαλο τον εκανε αλογο 5-6 φορες και αναγκαστικε ο αντιπαλος προπονητης να αλλαξει το μαρκαρισμα πανω του. Μετα χαθηκε λιγο καθως ειναι και απροετοιμαστος αλλα και πηραν τα ινια του παιχνιδιου οι της λοκομοτιβ. Αλλα με εντυπωσιασε που ειτε εδινε την μπαλα με την μια, ειτε εκανε σπριντ και σεντρα, αδιαζοντας και 2-3 παιχτες. Εκρηκτικος παιχτης και δυστηχος χασαμε την ευκαιρια να εχουμε εναν δευτερο γκαλετι για τα αριστερα!
vaso7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Περιμέναμε να πέσει η τιμή του και μετά θα ερχόταν τρέχοντας... Ε ρε για φάπες που είναι μερικοί εκεί στην παε. Ασχολούνται ακόμα με τον Μαντσίνι που το έχει ξεκόψει από την αρχή οτι δεν θέλει το ελληνικό πρωτάθλημα. 14 μέρες μείνανε και φως δεν βλέπω!
Erwdios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Περιμέναμε να πέσει η τιμή του και μετά θα ερχόταν τρέχοντας... Μάλλον δεν ήθελε η γυναίκα του... Εξάλλου είναι γνωστό ότι η Ελλάδα φημίζεται για το αφιλόξενο κλίμα της ενώ η Ρωσία διαθέτει εύκρατο κλίμα...
foufoutios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Και ηταν και αναδρομος ο Ερμης, μη το ξεχναμε αυτο..
vlachaquito Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μάλλον δεν ήθελε η γυναίκα του... Εξάλλου είναι γνωστό ότι η Ελλάδα φημίζεται για το αφιλόξενο κλίμα της ενώ η Ρωσία διαθέτει εύκρατο κλίμα... Τοσα χρονια ειμαι ιταλια, δεν εχω ακομα ακουσει γυναικα να μην θελει να ερθει.. Και κατι χωρια σαν το μπεργκαμο, πιστεψτε με, ειναι χειροτερα απο το καθε σκορποχωρι της Ελλαδας αχαχα
afentiko7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Τοσα χρονια ειμαι ιταλια, δεν εχω ακομα ακουσει γυναικα να μην θελει να ερθει.. Και κατι χωρια σαν το μπεργκαμο, πιστεψτε με, ειναι χειροτερα απο το καθε σκορποχωρι της Ελλαδας αχαχα Είσαι ο δεύτερος κρητικός σε αυτό το φόρουμ (ο πρώτος ήταν ο praetorianos), που απαξιώνεις πόλεις του εξωτερικού. Τώρα αν εσύ συγκρίνεις μια μεσαιωνική ιταλική πόλη, με τα αναρχες μπετοκατασκευές τις κρήτης (και όχι μόνο), με όλο το σεβασμό, δεν έχεις καθόλου γούστο. Τι άλλο θ' ακούσουμε. Μάπα πόλη το μπέργκαμο, σειρά έχει η βενετία να υποθέσω. Για τα υπόλοιπα περί τότεναμ και γιατί δεν ήρθε ο κακά και προτίμησε τη ρεάλ, τα αφήνω ασχολίαστα. Εκτός και αν κάνετε πλάκα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Είσαι ο δεύτερος κρητικός σε αυτό το φόρουμ (ο πρώτος ήταν ο praetorianos), που απαξιώνεις πόλεις του εξωτερικού. Τώρα αν εσύ συγκρίνεις μια μεσαιωνική ιταλική πόλη, με τα αναρχες μπετοκατασκευές τις κρήτης (και όχι μόνο), με όλο το σεβασμό, δεν έχεις καθόλου γούστο. Τι άλλο θ' ακούσουμε. Μάπα πόλη το μπέργκαμο, σειρά έχει η βενετία να υποθέσω. Για τα υπόλοιπα περί τότεναμ και γιατί δεν ήρθε ο κακά και προτίμησε τη ρεάλ, τα αφήνω ασχολίαστα. Εκτός και αν κάνετε πλάκα. νομιζω οτι λενε για τον γκονζαλεζ...
afentiko7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 νομιζω οτι λενε για τον γκονζαλεζ... Τελευταία φορά που κόιταξα το φυσικό αέριο ως εμπόρευμα ήταν πολύ πιο κερδοφόρο από ότι τα λογισμικά για λόττο. Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν πως ο Κόκκαλης μπορεί να αγοράσει όποιον θέλει.
firewalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ωραία το πάτε μέχρι στιγμής. Θα βάλετε και καν 2 γκολάκια και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.