Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υπαρχει κατι πιο αστοχο απ το να συγκρινεις μοναδες, με τον τροπο που κανεις. Ουτε στο 3on3 δεν ισχυουν αυτα που γραφεις, κ αυτο γιατι στο μπασκετ κερδιζει η ομαδα που αναδεικνυει τις αρετες και τα πλεονεκτηματα των παικτων της και κρυβει τις αδυναμιες τις. Ως εκ τουτου, τα ροστερ των ομαδων ειναι πληρεστατα και μαζι με τις ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσα, Ρεαλ, ισοδυναμα.

Ξαναλεω λοιπον για να το εμπεδωσετε, πως αυτο που ειπα εγω ηταν οτι ο Παναθηναικος εχει παγκο ισαξιο της βασικης 5δας, ενω ο Ολυμπιακος δεν εχει το ιδιο καλο παγκο. Και επειτα μου αρχισαν τη συγκριση μοναδων, για να μου δειξουν οτι οι 2 ομαδες ειναι ισαξιες ως προς παιχτες, πραγμα που δεν ισχυει.

Λειπει και η προσωπικοτητα λοιπον για να χτυπησουμε τους παικτες του Παο. Θελεις να μου πεις ποιο παικτες εχουν προσωπικοτητα εφαμιλλη του ΠΑπαλουκα απ τον ΠΑΟ? Ο αιωνια παγκιτης στο ΝΒΑ Σαρας' date=' ο οποιος ναι μεν εξαιρετικος παικτης, αλλα στα δυσκολα αν δεν του μπουν τα σουτ πελαγωνει?? Και που τραβαει κατω ολη την ομαδα?? Η ο Διαμαντιδης που, τουλαχιστον οργανωτικα, εχει υποστει τεραστια καθιζηση την τελευταια χρονια?

[/quote']

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τα λες επειδη τα πιστευεις αυτα. Ο Σαρας αν δεν ειναι η μεγαλυτερη προσωπικοτητα στο Ευρωπαικο μπασκετ αυτη τη στιγμη, σιγουρα ειναι μια απτις μεγαλυτερες. Ειναι γενημενος νικητης, δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να αμφιβαλει εκτος απο σενα. Την προσωπικοτητα του Σαρας νομιζω οτι φετος την γευθηκε ο Ολυμπιακος και με το παραπανω, γιαυτο απορω...

Ο Διαμαντιδης εχει υποστει καθιζηση τα τελευταια χρονια? Ο Διαμαντιδης τα τελευταια χρονια ειναι που εχει αναδειχθει το καλυτερο γκαρντ στην Ευρωπη. Και ναι ειναι μεγαλη προσωπικοτητα το απεδειξε και φετος εις βαρος σου, το χει αποδειξει και με την Εθνικη, το χει αποδειξει σε 10δες δυσκολα ματς τα οποια γυρισε μονος του (δες το τελικο μεσα στο ΣΕΦ που χασαμε, μονος του με τον Σαρας το γυρισαν και μας κρατουσαν μεσα στο παιχνιδι). Ας μην εξετασουμε το γεγονος, οτι τυχαινει να ειναι και αρχηγος του ΠΑΟ. Γιατι συμφωνα με οσα λες στην τυχη το οφειλει...

Κακα τα ψεμματα' date=' ακομα και στα δυσκολα της Εθνικης, ο παικτης ο οποιος εβγαζε τα καστανα απο τη φωτια οργανωτικα, ηταν ο Παπαλουκας. Απο κει κ περα, δε θυμαμαι καποιο παιχνιδι που να εβγαζες τον Παπ στα δυσκολα για να βαλεις ασσο τον Σπανουλη ή τον Διαμαντιδη.

Εγω για ενα περιεργο λογο τον Παπαλουκα στο μυαλο μου τον εχω σαν το μονιμο looser. Παροτι ειναι μεγαλος παιχτης, θεωρω οτι αν εχει στερηθει επιπλεον τιτλους το οφειλει στην προσωπικοτητα του. Κατι βολες που εχασε τελευταιες στιγμες, καποτε με την Εθνικη και αποκλειστηκαμε στην Τουρκια, κατι που οποτε του χει τυχει στον δρομο του ο ΠΑΟ εχει βαλει τα κλαματα (κυριολεκτω) και δεν εχει φανει ουτε λιγο μεσα στο παιχνιδι, κατι το ενα κατι το αλλο, ειλικρινα σαν Παναθηναικος ποτε μα ποτε δεν με ανησυχησε αυτος ο παιχτης στα μεταξυ μας παιχνιδια. Τουλαχιστον οσο τρεμετε εσεις τον Σαρας η τον Διαμαντιδη τα τελευταια λεπτα καθε μεταξυ μας αγωνα, ο Παπαλουκας ουτε καν.

Τωρα νταξει στο Ευρωπαικο ο Παπαλουκας ενας ματς εντυπωσιασε και αυτος ηταν ο τελικος με την Γερμανια, δηλαδη με ανυπαρκτο προσωπικο αντιπαλο και νομιζω 10-15 ποντους κοντυτερο. Και ναι σε αυτο το ματς επαιξε ηγετικα. Στα του Ολυμπιακου και της ΤΣΣΚΑ καλος ειναι, αλλα οχι στους τελικους με αντιπαλο τον ΠΑΟ.

Σε τετοια ματς κρινεις την προσωπικοτητα του αλλου, δηλαδη στα ματς τιτλου ή νοκαουτ . Και εκει ο Παπαλουκας εχει απειρες φορες φορες ηττημενος παρα νικητης. Εχοντας και ο ιδιος πολυ μετρια αποδοση (παρε παραδειγμα φετος, φαιναλ φορ, σειρα τελικων).

Θα εισαστε η πληρεστερη ομαδα στην Ευρωπη στο 5? Δηλαδη με Γλυνιαδακη, χοντρο και Βουισιτς (για Μπουρουση οκ) θεωρεις οτι εχεις πληροτητα στο 5. Καταρχην ειναι πολλοι για να παιζουν σε καθε ματς ολοι. Κατα δευτερον οι δυο απο τους παγκιτες ειναι σαπιοι, δηλαδη για να μπουν να παιξουν καλα θα πρεπει να μην πονανε, να μην τρωνε, να εχουν φυσικη κατασταση, να μην εχουν περιοδο κλπ... Και τελος ουτε ενας εξ αυτων δεν ειναι αξιοπιστη αλλαγη του καλου (αλλα οχι καλυτερου απο Πεκοβιτς-Μπατιστ) Μπουρουση.

Ακομα και ο Σερμαντινι που ουτε καν υπολογιζω αυτη τη στιγμη, ειναι καλυτερος απτο χοντρο. Τον Μπογρη δεν τον υπολογιζω επισης αν και συντομα θα ειναι συγκρισιμος με ενα τουλαχιστον 5ρι σου.

Χωρις να εχω δεο τα νεα ροστερ των Ευρωπαικων ομαδων σου λεω με βεβαιοτητα οτι τουλαχιστον ο Παναθηναικος εχει μακραν καλυτερο και πιο αξιοπιστο υλικο στο 5 και κρατω επιφυλαξη μηπως υπαρχουν κι αλλες ομαδες. Και αυτο που λεω για τον Παναθηναικο στη θεση 5, δεν ειναι οπαδικο ειναι κατι που φανηκε και περυσι, εκτος αν θεωρεις εσυ οτι με την προσθηκη Γλυνιαδακη αποκτα αλλο αερα η ομαδα και ερχονται τα πανω κατω στη θεση 5.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mια χαρα παγκο εχει ο Οσφπ, ισαξιο του Παο, αν εξαιρεσεις τις λιγοτερες λυσεις που εχουμε εμεις στον ασσο/2 κ τις λιγοτερες λυσεις που εχετε στο 3/4. Και οι διαφορες αυτες προκυπτουν απλα και μονο επειδη αλλο στυλ μπασκετ παιζουμε εμεις, αλλο εσεις.

Ο Παπαλουκας δεν εχει κανει καλα παιχνιδια στα δυσκολα ε? Να σου θυμισω τον ημιτελικο με τους Αμερικανους? Ενα σωρο αλλα παιχνιδια που ηταν το α κ το ω της ομαδας? Πες μου ενα παιχνιδι, δυσκολο ή ευκολο, που να μην ηταν η μπαλα στα χερια του οταν τελειωνε, στην Εθνικη, στην Τσσκα ή τον Ολυμπιακο. Ενα!

Και φυσικα ξεχασες την αποδοση του στον τελικο εδω μεσα ετσι? Οταν ηταν ο μονος παικτης της Τσσκα που σας κοιτουσε στα ματια.

Το οτι ο Σαρας ειναι νικητης το ξερω. Το οτι εχει προσωπικοτητα το ξερω. Οτι ειναι καλυτερος επιθετικος/σουτερ απ τον Παπαλουκα, επισης ειναι προφανες.

Οτι ομως ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα, οτι ειναι καλυτερος οργανωτης/πασερ/αμυντικος, οτι εχει περισσοτερες παραστασεις και οτι κανει τους συμπαικτες του καλυτερους απ οτι κανει τους δικους του ο Παπαλουκας, ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας. Αποψη μου βεβαια.

Απο κει και περα βεβαια, αν αυτο που ηθελες να πεις ειναι οτι μας λειπει ενας σκορερ με προσωπικοτητα, οπως ο Γιασικεβιτσιους, θα συμφωνουσα.

Αλλα ξαναλεω, μην ψαχνετε να βρειτε χαωδεις διαφορες στους παικτες. Η μεγαλη διαφορα ειναι στον παγκο, μια που ο δικος μας αλλαζει τη φιλοσοφια του 3 φορες μες τη χρονια και ως εκ τουτου οι παικτες δεν προσαρμοζονται και ουτε υπαρχει κορμος.

Δημοσ.

Οτι ομως ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα, οτι ειναι καλυτερος οργανωτης/πασερ/αμυντικος, οτι εχει περισσοτερες παραστασεις και οτι κανει τους συμπαικτες του καλυτερους απ οτι κανει τους δικους του ο Παπαλουκας, ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας. Αποψη μου βεβαια.

Κι αυτη η αποψη αλλαζει πανευκολα αν ριξεις μια ματια στα πικ εν ρολ του Σαρας. Εξαλου καποια απο τα τοπ highlights των φετινων τελικων προερχονται απο ασσιστ Σαρας.

Ναι ο Παπαλουκας βγαζει παραπανω ασσιστ αλλα αυτο δεν σημαινει μεγαλη προσωπικοτητα ή προσωπικοτητα νικητη. Οταν η μπαλα καιει ο μεγαλος παιχτης θα βαλει το 3ποντο, θα κανει το μπασιμο, τελος παντων θα κανει μια ενεργεια που θα καθαρισει. Τωρα επειδη ο Παπαλουκας ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει εκεινη τη στιγμη μια ασσιστ που ΙΣΩΣ καταληξει σε καλαθι 2ποντων, δεν τον καθιστα μεγαλη προσωπικοτητα. Ο κορυφαιος πασερ μπορει παραλληλα να ειναι μια χαρα looser , οπως και ειναι. Και να χανει βολες, να χανει μπασιματα, να χανει σουτ, ολα τα τελευταια δευτερολεπτα.

Σιγουρα παντως δεν τιθεται θεμα συγκρισης προσωπικοτητας παπαλουκα με σαρας η διαμαντιδη οπως εκανες αρχικα...Ο σαρας πλην της προσωπικοτητας ειναι και μπασκετικη ιδιοφυια εντος παρκε.

Αλλα ξαναλεω, μην ψαχνετε να βρειτε χαωδεις διαφορες στους παικτες. Η μεγαλη διαφορα ειναι στον παγκο, μια που ο δικος μας αλλαζει τη φιλοσοφια του 3 φορες μες τη χρονια και ως εκ τουτου οι παικτες δεν προσαρμοζονται και ουτε υπαρχει κορμος.

Ο δικος σας προπονητης, χωρις υπερβολη, δεν εχει φιλοσοφια. Επειδη ξερεις μπασκετ ειναι ευκολο να το διακρινεις.

Δημοσ.
Sorry, αφου ο Πάπ είναι looser, γιατί είχε βγεί ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης το 2006?

Δεν θα κατσω να ξαναγραψω οτι εχω γραψει 2-3 ποστ παραπανω προφανως.. Εκει βρισκεται η απαντηση.

Επισης αλλο κορυφαιος παικτης και αλλο κορυφαια προσωπικοτητα,ειναι σαν τις βουρτσες. Ειπαμε, μπορει να παιζει σε ολα τα ματς πολυ καλο μπασκετ, μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης και πανμεγιστος, μπορει να ειναι κορυφαιος πασερ, μπορει να παιζει μεγαλη και παθιασμενη αμυνα, κανεις δεν αμφιβαλει για αυτα του τα προσοντα, που δικαως τον ανεδειξαν σε κορυφαιο παικτη. Το ερωτημα ειναι τι κανει οταν η μπαλα καιει και χρειαζεται καρυδια. Χανει βολες με την εθνικη στην Τουρκια, χανει σουτ, χανει μπασιματα Α και βγαζει ασιστ οκ.

Αν θελετε παμε και σε εξωαγωνιστικα οπως δηλωσεις-->ειμαι με την ΤΣΣΚΑ στο τελικο και οχι με τον ΠΑΟ. Για τους συμπαικτες του στην εθνικη αυτα ετσι...Σορυ αλλα αν αυτο το θεωρειτε εσεις ενδειξη μεγαλης προσωπικοτητας οκ! Εμενα θα μου επιτρεψετε να τα θεωρω δηλωσεις looser. Οπως και αλλα παρομοια φυσικα.

Δημοσ.

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τα λες επειδη τα πιστευεις αυτα. Ο Σαρας αν δεν ειναι η μεγαλυτερη προσωπικοτητα στο Ευρωπαικο μπασκετ αυτη τη στιγμη, σιγουρα ειναι μια απτις μεγαλυτερες. Ειναι γενημενος νικητης, δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να αμφιβαλει εκτος απο σενα. Την προσωπικοτητα του Σαρας νομιζω οτι φετος την γευθηκε ο Ολυμπιακος και με το παραπανω, γιαυτο απορω...

Ο φιλος πιο πανω σου ειπε απλα, οτι αν του σαρας του κατσουν τα σουτ, τοτε ναι ειναι ηγετης, αν οχι, την καιει την ομαδα χαλαρα..

Οσο για την μεγαλυτερη προσωπικοτητα, τον ανθρωπο που βγαινει μπροστα στα δυσκολα, το 50 % των τιτλων του παναθηναικου και της εθνικης τα τελευταια λογια... Τα γραφεις παρακατω...

Διαμαντιδης--το απεραντο χαος---το χαος---το μικρο χαος---διαμαντιδης κλπκλπ

Θα εισαστε η πληρεστερη ομαδα στην Ευρωπη στο 5? Δηλαδη με Γλυνιαδακη, χοντρο και Βουισιτς (για Μπουρουση οκ) θεωρεις οτι εχεις πληροτητα στο 5. Καταρχην ειναι πολλοι για να παιζουν σε καθε ματς ολοι. Κατα δευτερον οι δυο απο τους παγκιτες ειναι σαπιοι, δηλαδη για να μπουν να παιξουν καλα θα πρεπει να μην πονανε, να μην τρωνε, να εχουν φυσικη κατασταση, να μην εχουν περιοδο κλπ... Και τελος ουτε ενας εξ αυτων δεν ειναι αξιοπιστη αλλαγη του καλου (αλλα οχι καλυτερου απο Πεκοβιτς-Μπατιστ) Μπουρουση.

Ακομα και ο Σερμαντινι που ουτε καν υπολογιζω αυτη τη στιγμη, ειναι καλυτερος απτο χοντρο. Τον Μπογρη δεν τον υπολογιζω επισης αν και συντομα θα ειναι συγκρισιμος με ενα τουλαχιστον 5ρι σου.

Χωρις να εχω δεο τα νεα ροστερ των Ευρωπαικων ομαδων σου λεω με βεβαιοτητα οτι τουλαχιστον ο Παναθηναικος εχει μακραν καλυτερο και πιο αξιοπιστο υλικο στο 5 και κρατω επιφυλαξη μηπως υπαρχουν κι αλλες ομαδες. Και αυτο που λεω για τον Παναθηναικο στη θεση 5, δεν ειναι οπαδικο ειναι κατι που φανηκε και περυσι, εκτος αν θεωρεις εσυ οτι με την προσθηκη Γλυνιαδακη αποκτα αλλο αερα η ομαδα και ερχονται τα πανω κατω στη θεση 5.

Εδω ομως μου τα χαλας.. Αν δλδ πιστευεις οτι ο εξαιρετικος πεκοβιτς, και ο μπατιστ που χρονο με τον χρονο χειροτερευει, σου κανουν την πληρεστερη 5αδα, θα διαφωνησουμε.. Για σερμαντινι και μπογλη δεν το συζηταω, πολυ νωρις ακομα να στηριχθει μια ομαδα τοσο υψηλου επιπεδου σε δυο τοσο απειρους παικτες.

Μονο να κανει την δουλεια του ο γλυνιαδακης, ξυλο ξυλο ξυλο, αυτοματα μενουν ξεκουραστοι οι υπολοιποι... Κατα την γνωμη μου, η μεγαλη τρυπα του παο ειναι εκει, και εκει πρεπει να χτυπησει ο ολυμπιακος. ΑΝ εχει σχορτσιανιτη και βουισιτς ξεκουραστους και υγιεις, μαζι με τον μπουρουση, θα κανουν απλα παρτυ.. Επαναλαμβανω, πεκοβιτς τεραστιος παικτης, τελευταια του χρονια στην Ευρωπη κλπκλπ αλλα μονος του...

Υ.Γ. Μονο εμενα μου φαινεται ο μπογρης ενας παπαδοπουλος στο χειροτερο του???????

Δημοσ.

Εδω ομως μου τα χαλας.. Αν δλδ πιστευεις οτι ο εξαιρετικος πεκοβιτς, και ο μπατιστ που χρονο με τον χρονο χειροτερευει,

Ο Μπατιστ εκανε περυσι την καλυτερη του σεζον απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα.

Για σερμαντινι και μπογλη δεν το συζηταω, πολυ νωρις ακομα να στηριχθει μια ομαδα τοσο υψηλου επιπεδου σε δυο τοσο απειρους παικτες.

Συμφωνω ειναι απειροι. βεβαια ο Σερμαντινι εχει ηδη κατσει 1 σεζον και εχει δουλεψει με Ζοτς. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι εχει να ζηλεψει ο Σερμαντινι απο τον Σοφοκλη πχ... Την περσυνη σεζον ο ενας απλα δουλευε και ο αλλος τα ξυνε. Επιλεγω Σερμαντινι με κλειστα ματια για στελεχωση του ροστερ μου λοιπον. Και περιμενω να μη με διαψευσει. Ο αλλος εχει διαψευσει προ πολλου οσους τον πιστευαν. Τον Σερμαντινι οταν τον δουμε, θα τον κρινουμε.

Μονο να κανει την δουλεια του ο γλυνιαδακης' date=' ξυλο ξυλο ξυλο, αυτοματα μενουν ξεκουραστοι οι υπολοιποι... Κατα την γνωμη μου, η μεγαλη τρυπα του παο ειναι εκει, και εκει πρεπει να χτυπησει ο ολυμπιακος. ΑΝ εχει σχορτσιανιτη και βουισιτς ξεκουραστους και υγιεις, μαζι με τον μπουρουση, θα κανουν απλα παρτυ.. [/quote']

O Γλυνιαδακης δεν προσθετει ποιοτητα καταρχην. Κατα τ'αλλα ναι θα μπαινει 2-3 λεπτα σε καθε αγωνα να ριχνει ξυλο και thats it. Δε νομιζω οτι θα εχει διαφορετικο ρολο. Θα ξεκουραζει τον Μπουρουση πραγματι, οι αλλοι 2 κουρασμενοι ειναι και στο παγκο..Με το ΑΝ μην βγαζεις την ομαδα πληρη, γιατι και περυσι 6-7 παιχτες ειχε ο Ολυμπιακος για τους οποιους λεγαμε ΑΝ και τελικως το αποτελεσμα των ΑΝ ηταν τιποτα...

Τελος αν θεωρεις οτι ο Μπατιστ πεφτει σε αποδοση (πραγμα που δεν ισχυει) λογω ηλικιας το ιδιο συμβαινει με τον ηδη πεσμενο Βουισιτς.

Επαναλαμβανω' date=' πεκοβιτς τεραστιος παικτης, τελευταια του χρονια στην Ευρωπη κλπκλπ αλλα μονος του...

[/quote']

Απο τα παραπανω που εγραψα καταλαβαινεις οτι διαφωνω, μιας και υπαρχει και ο τεραστιος Μπατιστ, αλλα και ο Σερμαντινι που θα παρει χρονο συμετοχης εφετος και μενει να δουμε αν θα ανταποκριθει. Δηλαδη υπαρχουν 5ρια στο ροστερ για να γινονται τραμπες για ξεκουραση. Ειδικα σε μικρης σημασιας και επικινδυνοτητας παιχνιδια οπως ειναι η πλειoψηφια.

Υ.Γ. Μονο εμενα μου φαινεται ο μπογρης ενας παπαδοπουλος στο χειροτερο του???????

Μην συγκρινεις ενα 18χρονο που επαιζε ως τωρα σε χαμηλο σχετικα επιπεδο με εναν παιχτη που εχει ανεβει ολα τα σκαλοπατια της Ευρωπης και παρεμεινε σε ολη του την καριερα μετριος.

Και προπαντων ξερεις οτι ενας παιχτης ακομα και κακος, μπορει να μεταμορφωθει στα χερια του Ζοτς.

Ωστοσο σε οσα παιχνιδια ειδα το Μπογρη με την Εθνικη διεκρινα πολυ καλα επιθετικα στοιχεια. Ειναι ισως το πιο ελπιδοφορο 5ρι της Ελλαδας αυτη τη στιγμη μετα τον Κουφο.

Δημοσ.

Τον Μπογρη εγω τον βλεπω να βγαζει το ψωμι του ως 4. Δε μπορει να παιξει 5αρι σε υψηλο επιπεδο, τουλαχιστον οχι αν δεν σκυλιασει πρωτα στα βαρη. Οντως ειναι πολυ εξυπνος επιθετικα, οντως βλεπει γηπεδο και πασαρει. Αλλα με ψηλοτερους και πιο γυμνασμενους αντιπαλους, θα εχει σιγουρα προβλημα, και αμυντικα και επιθετικα.. Παρεπιπτοντως δεν ειναι 18αρης, ειναι 20χρονος. Προσωπικα, αν και πιστευω οτι ο Σαρικοπουλος σαν σωματοδομη και μονο υπερτερει τροματικα, ευχομαι να γινει ενας απ τους καλυτερους Ελληνες ψηλους, για να κερδισει το ελληνικο μπασκετ.

Απο κει και περα, obvious is obvious. Ο ΟΣΦΠ εχει την πληρεστερη γραμμη ψηλων στην Ευρωπη, συνολικα.

Δημοσ.

Απο κει και περα, obvious is obvious. Ο ΟΣΦΠ εχει την πληρεστερη γραμμη ψηλων στην Ευρωπη, συνολικα.

Αρα για να μη λεμε τα ιδια παλι και κανουμε αναλυσεις, η προσθηκη Γλυνιαδακη εκανε αυτοματως τον Ολυμπιακο την πληρεστερη ομαδα στο 5 στην Ευρωπη. οκ.

Αν περνατε τον Σπλιτερ να υποθεσω οτι θα ησασταν η πληρεστερη ομαδα στον κοσμο στο 5?

Μηπως λεω μηπως, υπερβαλετε παλι? Ο 3ος παγκιτης Γλυνιαδακης ειναι τοσο μεγαλος παιχτης?

Και περυσι τετοια εποχη να θυμισω οτι μας λεγατε για τον τεραστιο Βουισιτς, τον αναγενημενο χοντρο και τον Μπουρουση οτι συνιστουσαν την καλυτερη ομαδα στο 5 στην Ευρωπη.

Εμεις λεγαμε για εναν Πεκοβιτς τον οποιο χλευαζανε πολλοι (τον ξερει η μανα του κλπ), λεγαμε για εναν σαπιο Βουισιτς που δεν πηρε ο Ζοτς και τον αφησε για εσας κλπ κλπ.

Τεσπα, δεν περιμενα ο... Γλυνιαδακης να φερει τοσο ενθουσιασμο στις ταξεις του Ολυμπιακου.

Δημοσ.

Εμεις λεγαμε για εναν Πεκοβιτς τον οποιο χλευαζανε πολλοι (τον ξερει η μανα του κλπ), λεγαμε για εναν σαπιο Βουισιτς που δεν πηρε ο Ζοτς και τον αφησε για εσας κλπ κλπ.

Τον περσινο Βουισιτς μην τον απαξιωνεις τοσο.μπορει να μην ηταν ουτε στο 30% ο παικτης που ηταν στη Μακαμπι ομως στην επιθεση εκανε μεγαλα ματς απο το γεναρη κ μετα...

Δημοσ.

Βουισιτς, Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης, Κλειζα, Γλυνιαδακης ειναι μια 5αδα ψηλων που δεν υπαρχει σε καμια ευρωπαικη ομαδα. Βαλε και τον ΜΑυροκεφαλιδη και τον Βασιλοπουλο που υπο προυποθεσεις μπορουν να προσφερουν και το πιασες το νοημα.

Εσεις εχετε εναν Μπατιστ που δε μπορει να μαρκαρει κλασσικα 5αρια και εναν Πεκοβιτς που ναι μεν στο 1εναντιον1 ειναι πολυ καλος, αλλα τον καναν γιογιο στην αμυνα ουκ ολιγοι αντιπαλοι, δεν πηδαει εφημεριδα και στις ταπες ειναι απλα ανυπαρκτος και τον Φωτση που εχει μεινει στασιμος και ποτε δεν προκειται να κανει τη διαφορα, ειδικα αν δεν του μπουν τα 3ποντα.

Τωρα αν πρεπει να συμφωνησουμε οτι υπερτερειτε παντου σε καθε θεση, επειδη ντε και καλα ειστε ο ΠΑο, ε δε θα παρουμε.

Εδω μου βγαλες τον Παπαλ λουζερ, ο οποιος δεν ξερει τι εχει απο τροπαια. Ελεος τι αλλο να πουμε.

Δημοσ.
Βουισιτς, Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης, Κλειζα, Γλυνιαδακης ειναι μια 5αδα ψηλων που δεν υπαρχει σε καμια ευρωπαικη ομαδα. Βαλε και τον ΜΑυροκεφαλιδη και τον Βασιλοπουλο που υπο προυποθεσεις μπορουν να προσφερουν και το πιασες το νοημα.

Εσεις εχετε εναν Μπατιστ που δε μπορει να μαρκαρει κλασσικα 5αρια και εναν Πεκοβιτς που ναι μεν στο 1εναντιον1 ειναι πολυ καλος, αλλα τον καναν γιογιο στην αμυνα ουκ ολιγοι αντιπαλοι, δεν πηδαει εφημεριδα και στις ταπες ειναι απλα ανυπαρκτος και τον Φωτση που εχει μεινει στασιμος και ποτε δεν προκειται να κανει τη διαφορα, ειδικα αν δεν του μπουν τα 3ποντα.

Τωρα αν πρεπει να συμφωνησουμε οτι υπερτερειτε παντου σε καθε θεση, επειδη ντε και καλα ειστε ο ΠΑο, ε δε θα παρουμε.

Εδω μου βγαλες τον Παπαλ λουζερ, ο οποιος δεν ξερει τι εχει απο τροπαια. Ελεος τι αλλο να πουμε.

Μετα κι απο αυτο το ποστ αρχιζω να αναθεωρω τη γνωμη που ειχα σχηματισει για το ποσο γνωριζεις καποια πραγματα.

1. ο Κλειζα δεν ειναι 5ρι, νομιζω για 5ρια μας μιλας εδω και αρκετα ποστς και τωρα το γυρισες σε συνολο ψηλων, δηλαδη βαζεις μεσα στο παιχνιδι και τεσσαρια (μαυροκεφαλος), τεσαροτριαρια (κλειζα) ή καθαρα τριαρια (βασιλοπουλος). Τον μαυροκεφαλο εντωμεταξυ μου τον υπολογιζεις ως ψηλο, αλλα οταν αναφερθηκα εγω στον (κατα πολυ καλυτερο) Σερμαντινι, μας προεκυψε απειρος, αδοκιμαστος κλπ κλπ κλπ, δλδ λιγο-πολυ κακως τον υπολογισα.

2. Ακομα και ετσι τον Κλειζα (οπως και τους Γλυνιαδακη-Μαυροκεφαλο) ουτε καν τον εχουμε δει να αγωνιζεται με τον Ολυμπιακο, αλλα βγαλαμε το συμπερασμα οτι συνθετει καλυτερο συνολο ψηλων απο αυτους του ΠΑΟ και οτι ειναι καλυτερος απο τη γνωστη αξια Φωτση εντος παρκε.

Βεβαια και με τον Τσιλντρες περυσι τετοια εποχη ειχατε κατακτησει τριπλ κραουν και ηταν καλυτερος απο τον Ντομινικ, αρα δε μου κανει καθολου εντυπωση με βαση τα νουμερα και τις εφημεριδες να βγαζουμε παιχταραδες, καποιους που δεν εχουν προλαβει να ιδρωσουν ακομα με τη φανελα της ομαδας. Ισα ισα που σε σχεση με περυσι ειστε "μετριοπαθεις" αν αρκειστε μονο σε τετοιου ειδους σχολια.

3. Σχορτσιανιτης απλα δεν υπαρχει, ουτε σε αμυνα ουτε σε επιθεση. Απορω για ποιο λογο συνεχιζετε να μου τον παραθετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που δεν βγαζει αξιοπρεπες 5λεπτο ουτε στον Ηλυσιακο. Βουισιτς κι αυτον μου τον θετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που μιλαμε για μισο παιχτη (με βαση τη φυσικη του κατασταση) και για εναν παιχτη που δεν παιζει, ουτε καν προσπαθει στην αμυνα. Και εχετε και το θαρρος να απαξιωνετε αμυντικα τους Μπατιστ-Πεκο.

4. Με βαση οσα λες περι Πεκοβιτς και Μπατιστ συμπαιρενει καποιος ασχετος οτι ο ΠΑΟ εχει αμυντικη τρυπα στο 5. Πρωτοφανης αποψη κι αυτη ομολογω.

5 και κυριοτερον. Ο ανυπαρκτος στις ταπες Πεκοβιτς ηταν ο πρωτος σε ταπες για τον Παναθηναικο και σε Ευρωλιγκα και σε Α1, εχοντας λιγοτερα λεπτα συμμετοχης απο Φωτση και Μπατιστ. Για φαντασου να ηταν και υπαρκτος ε... Αντε και επειδη μαθαμε οτι ο ΠΑΟ δεν εχει και τοσο καλο συνολο ψηλων (και προβλεπω να ακουω κανενα επιχειρημα τυπου στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος), θα σε ενημερωσω οτι ο Πεκοβιτς ειχε παραπανω ταπες απο οποιοδηποτε δικο σας παιχτη. Νομιζω σε καλυψα πληρως "για τον ανυπαρκτο στις ταπες Πεκοβιτς".

Βεβαια αν αγνοεις τα βασικα, οπως πχ οτι οι ταπες αποτελουν στοιχειο του Πεκοβιτς, σημαινει οτι δεν εχεις παρακολουθησει και πολυ Παναθηναικο, αλλα ευκολα αφοριζεις παιχτες του.

Αρα δικαιουσαι να πιστευεις οτι και ο Μπατιστ δεν μπορει να παιξει αμυνα σε 5ρια και οτι τον Πεκοβιτς τον κανουνε γιογιο οι αντιπαλοι ψηλοι.

Αλλα νταξει οταν βλεπεις εναν παιχτη βαρυ, οδηγεισαι στο λογικο συνειρμο οτι δεν πηδαει, αρα αφου δεν πηδαει δεν κανει ταπες, αρα αφου δεν κανει ταπες ας γραψουμε οτι ειναι ανυπαρκτος στις ταπες, ωραιο ακουγεται.

ΥΓ. Ο Ζησης παιζει να χει τους ιδιους τιτλους με Παπαλουκα, επειδη κατι ακουσα περι τροπαιων Παπαλουκα, αλλιως εχει ελαχιστα λιγοτερους. Φυσικα ας μη συγκρινουμε με τους τιτλους Διαμαντιδη-Σαρας παροτι αρχικα ειπες πως ο ΠΑΠ ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα και απο τους 2...Επιμενω ωστοσο οτι οποιος εχει πιο πολλα τροπαια δε σημαινει οτι ειναι και μεγαλυτερη προσωπικοτητα, αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Γιατι με τη λογικη σου μπορω να σου πω πως ο Βεργινης εχει παραπανω τροπαια απο τον Μπουρουση, αρα ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα. Επαναλαμβανω: με τη λογικη σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:30 ----------

[/color]

Τον περσινο Βουισιτς μην τον απαξιωνεις τοσο.μπορει να μην ηταν ουτε στο 30% ο παικτης που ηταν στη Μακαμπι ομως στην επιθεση εκανε μεγαλα ματς απο το γεναρη κ μετα...

Και ο Σερμαντινι περυσι εκανε μεγαλα ματς και οχι μονο στην επιθεση...Το θεμα ειναι στα κρισιμα ματς και ματς τιτλων τι εκανε ο Βουισιτς και οχι με το Αιγαλεω.

Δημοσ.
Μετα κι απο αυτο το ποστ αρχιζω να αναθεωρω τη γνωμη που ειχα σχηματισει για το ποσο γνωριζεις καποια πραγματα.

1. ο Κλειζα δεν ειναι 5ρι, νομιζω για 5ρια μας μιλας εδω και αρκετα ποστς και τωρα το γυρισες σε συνολο ψηλων, δηλαδη βαζεις μεσα στο παιχνιδι και τεσσαρια (μαυροκεφαλος), τεσαροτριαρια (κλειζα) ή καθαρα τριαρια (βασιλοπουλος). Τον μαυροκεφαλο εντωμεταξυ μου τον υπολογιζεις ως ψηλο, αλλα οταν αναφερθηκα εγω στον (κατα πολυ καλυτερο) Σερμαντινι, μας προεκυψε απειρος, αδοκιμαστος κλπ κλπ κλπ, δλδ λιγο-πολυ κακως τον υπολογισα.

2. Ακομα και ετσι τον Κλειζα (οπως και τους Γλυνιαδακη-Μαυροκεφαλο) ουτε καν τον εχουμε δει να αγωνιζεται με τον Ολυμπιακο, αλλα βγαλαμε το συμπερασμα οτι συνθετει καλυτερο συνολο ψηλων απο αυτους του ΠΑΟ και οτι ειναι καλυτερος απο τη γνωστη αξια Φωτση εντος παρκε.

Βεβαια και με τον Τσιλντρες περυσι τετοια εποχη ειχατε κατακτησει τριπλ κραουν και ηταν καλυτερος απο τον Ντομινικ, αρα δε μου κανει καθολου εντυπωση με βαση τα νουμερα και τις εφημεριδες να βγαζουμε παιχταραδες, καποιους που δεν εχουν προλαβει να ιδρωσουν ακομα με τη φανελα της ομαδας. Ισα ισα που σε σχεση με περυσι ειστε "μετριοπαθεις" αν αρκειστε μονο σε τετοιου ειδους σχολια.

3. Σχορτσιανιτης απλα δεν υπαρχει, ουτε σε αμυνα ουτε σε επιθεση. Απορω για ποιο λογο συνεχιζετε να μου τον παραθετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που δεν βγαζει αξιοπρεπες 5λεπτο ουτε στον Ηλυσιακο. Βουισιτς κι αυτον μου τον θετετε ως επιχειρημα τη στιγμη που μιλαμε για μισο παιχτη (με βαση τη φυσικη του κατασταση) και για εναν παιχτη που δεν παιζει, ουτε καν προσπαθει στην αμυνα. Και εχετε και το θαρρος να απαξιωνετε αμυντικα τους Μπατιστ-Πεκο.

4. Με βαση οσα λες περι Πεκοβιτς και Μπατιστ συμπαιρενει καποιος ασχετος οτι ο ΠΑΟ εχει αμυντικη τρυπα στο 5. Πρωτοφανης αποψη κι αυτη ομολογω.

5 και κυριοτερον. Ο ανυπαρκτος στις ταπες Πεκοβιτς ηταν ο πρωτος σε ταπες για τον Παναθηναικο και σε Ευρωλιγκα και σε Α1, εχοντας λιγοτερα λεπτα συμμετοχης απο Φωτση και Μπατιστ. Για φαντασου να ηταν και υπαρκτος ε... Αντε και επειδη μαθαμε οτι ο ΠΑΟ δεν εχει και τοσο καλο συνολο ψηλων (και προβλεπω να ακουω κανενα επιχειρημα τυπου στους τυφλους ξεχωριζει ο μονοφθαλμος), θα σε ενημερωσω οτι ο Πεκοβιτς ειχε παραπανω ταπες απο οποιοδηποτε δικο σας παιχτη. Νομιζω σε καλυψα πληρως "για τον ανυπαρκτο στις ταπες Πεκοβιτς".

Βεβαια αν αγνοεις τα βασικα, οπως πχ οτι οι ταπες αποτελουν στοιχειο του Πεκοβιτς, σημαινει οτι δεν εχεις παρακολουθησει και πολυ Παναθηναικο, αλλα ευκολα αφοριζεις παιχτες του.

Αρα δικαιουσαι να πιστευεις οτι και ο Μπατιστ δεν μπορει να παιξει αμυνα σε 5ρια και οτι τον Πεκοβιτς τον κανουνε γιογιο οι αντιπαλοι ψηλοι.

Αλλα νταξει οταν βλεπεις εναν παιχτη βαρυ, οδηγεισαι στο λογικο συνειρμο οτι δεν πηδαει, αρα αφου δεν πηδαει δεν κανει ταπες, αρα αφου δεν κανει ταπες ας γραψουμε οτι ειναι ανυπαρκτος στις ταπες, ωραιο ακουγεται.

ΥΓ. Ο Ζησης παιζει να χει τους ιδιους τιτλους με Παπαλουκα, επειδη κατι ακουσα περι τροπαιων Παπαλουκα, αλλιως εχει ελαχιστα λιγοτερους. Φυσικα ας μη συγκρινουμε με τους τιτλους Διαμαντιδη-Σαρας παροτι αρχικα ειπες πως ο ΠΑΠ ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα και απο τους 2...Επιμενω ωστοσο οτι οποιος εχει πιο πολλα τροπαια δε σημαινει οτι ειναι και μεγαλυτερη προσωπικοτητα, αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Γιατι με τη λογικη σου μπορω να σου πω πως ο Βεργινης εχει παραπανω τροπαια απο τον Μπουρουση, αρα ειναι μεγαλυτερη προσωπικοτητα. Επαναλαμβανω: με τη λογικη σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:30 ----------

[/color]

Και ο Σερμαντινι περυσι εκανε μεγαλα ματς και οχι μονο στην επιθεση...Το θεμα ειναι στα κρισιμα ματς και ματς τιτλων τι εκανε ο Βουισιτς και οχι με το Αιγαλεω.

Κατ αρχας Xρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.

Ο ΠΑΟ κατα την γνωμη μου ειχε την καλυτερη αμυντηκα γραμμη ψηλων στην ευρωλιγκα παρεα με Σιεννα κ Μαλαγα.Επισης τη προσωπηκοτητα δεν τη χτιζουν τα τροπαια που εχει παρει καποιος αλλα η συμμετοχη του κ το ποσο συνεβαλε σ αυτα.Τωρα ο Παπαλουκας μεχρι το μαιο του 2007 ηταν απολαυση να τον βλεπεις.προσωπηκα ο κορυφαιος πλευ μεικερ που θυμαμαι ειναι ο Γιασικεβιτσιους που σε δημιουργια φασεων αλλα κ εκετελεση ειναι καλυτερος ακομα κ απο τον κορυφαιο ελληνα ασσο διαμντιδη.

Στο θεμα ομως του Βουσιτς διαφωνω καθετα μαζι σου.Μπορει να τους ετρωγε πισω μα μπροστα τους βαζει κ με το παραπανω αυτυς που τρωει.οχι μονο με το σκορ αλλα κ με ασσιστ.επισης ο βουισιτς ανοιγε χωρους καθως ντουμπλαραν πανω του οι αμυνες κατις που στα 5αρια του ολυμπιακου μονο κ στο Σοφοκλη γινοταν αλλα αυτος δεν επαιζε.ενταξη ειναι ευαλωτος αμυντηκα αλλα ανηκει στην περιπτωσει γιασικεβιτσιους που λες δεν πειραζει κανω την εξεραιση μονο κ μονο επειδη ειναι βουισιτς..

Κ κατι ακομα.ξεεχνα για λιγο τα ποσα χρονια εχει ο Φωτσης στον παο κ φυσικα τη μεγαλη του προσφορα κ τον αν ποιασει η οχι ο Κλειζα κ κανε τους μια συγκριση για το ποιος ειναι καλυτερος.μεμονοωμενα σαν ατομα κ οχι με το ρολο που θα εχουν στην ομαδα.Εγω παντως βλεπω οτι ο κλειζα τον εχει...

Δημοσ.

O Κλειζα γενικα εχει καποιες προυποθεσεις να παιξει καλα, ειναι καλος παιχτης.

Για τον Κλειζα του Γιαννακη, αυτες οι προυποθεσεις μειωνονται δραματικα.

Υπαρχουν καμια 10ρια 5δατοι παιχτες που μπορουμε να αναφερουμε ως αρνητικα παραδειγματα εξελιξης (Τεοντοσιτς, Γουντς, Γκριρ, Τσιλντρες, χοντρος, Βουισιτς, Χαλπεριν, Πελεκανος, Ερτσεγκ, Παργκο, Τζακσον ακομα και ο Παπαλουκας ειχε φθινουσα πορεια σε σχεση με αυτο που επαιζε στη ΤΣΣΚΑ). Για να μην βαλω και αλλους οπως Μιλοσεβιτς, Βασιλειαδη, Σειμπουτις, Μπλακνει καθως αυτοι ηταν μετριοι εξαρχης. Στον αντιποδα ειναι ο Μπουρουσης που ειναι ο μονος παιχτης που βελτιωθηκε, ενω για Πριντεζη και Βασιλοπουλο πες οτι μειναν στασιμοι (αδικαιολογητο για την ηλικια τους).

Επειδη λοιπον το 1 vs 12 ειναι too much, ας περιμενουμε τον Κλειζα να παει κοντρα στη συντριπτικη στατιστικη και να αποτελεσει το 2ο -αναμεσα σε 14- παραδειγμα μετα τον Μπουρουση. Αλλα μεχρι να ιδρωσει την κοκκινη φανελα, υπομονη, γιατι στην πραξη εδω και 2 χρονια ο Γιαννακης δε σας τα λεει καλα με τους "υπο εξελιξη παιχτες" και τις ηχηρες μεταγραφες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...