Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επόμενο ποστ που δε θα μου αρέσει θα φύγει μαζί με τον πόστερ του για μια βδομαδούλα, να την μετρήσει με την ησυχία του.

Όχι το επόμενο υβριστικό, κακεντρεχές, flame post: το επόμενο που δε θα μου αρέσει.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βλεπωντας τον ΠΑο χθες και τον Ολυμπιακο σημερα φαινεται οτι ο Ολυμπιακος και φετος ειναι ποιο γεματος σαν ομαδα απο τον παναθηναικο.εχει καποιους παικτες που μπορουν να το παρουν πανω του κ ξερουν μπαλα.Ο ζαιρι ειναι απο αυτους που λες πληρωνω εισιτηριο για να δω γιατι τεχνικα ποσοι παικτες να ειναι στην ελλαδα σαν και αυτον...

Δημοσ.

Eμενα παλι γιατι μου φανηκε πως ειχε αμυντικα κενα ο Ολυμπιακος.

Ειδατε ποσες μπαλιες αλαξαν και κανα δυο - τρεις φασεις που καναν μες στην αμυνα μας ??

Ελπιζω να διορθωθουμε. Γιατι αν παιξουμε ετσι με καμια μεγαλη ομαδα δε θα τα παμε καλα

Δημοσ.

Ειδατε ποσες μπαλιες αλαξαν και κανα δυο - τρεις φασεις που καναν μες στην αμυνα μας ??

Ελπιζω να διορθωθουμε. Γιατι αν παιξουμε ετσι με καμια μεγαλη ομαδα δε θα τα παμε καλα

Εσυ φιλε παντως τον ματωσες τον μπουκ.εστω κ με λιγο αγχος...Τωρα στην αμυνα ειχε καποια κενα αλλα γενικα η 4αδα σου πισω ειναι καλη θεμα κετσπαγια να δεσει...

Δημοσ.

Έχει αμυντικά κενά ο Ολυμπιακός, αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Βέβαια σήμερα ήταν και λίγο στον κόσμο τους τα παιδιά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, προφανώς λόγω και του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

Νωρίς είναι ακόμα, θα δέσει η άμυνα και θα φτύνει ατσάλι. Πολύ θετικός ο Μπράβο.

Ελπίζω να μην είναι όνειρο θερινής νυκτός η απόδοσή του.

Δημοσ.

Νωρίς είναι ακόμα, θα δέσει η άμυνα και θα φτύνει ατσάλι. Πολύ θετικός ο Μπράβο.

ξερεις μηπως ποτε τελειωνει το συμβολαιο του κ ποσα παιρνει?

Ευκολα θεωρητηκα συνεχει θα εχει στον επομενο γυρο σε σχεση με τους αλλους ποιο δυνατη η σαλτσμουργκ...

Δημοσ.
Εσυ φιλε παντως τον ματωσες τον μπουκ

Τι θες να πεις ?? Δε το πιασα :rolleyes:

Δειχνει πολυ θεληση και παθος.

Οπως λες κι εσυ ελπιζουμε ολοι να συνεχισει ετσι γιατι τα παει πολυ καλα

Δημοσ.
Τι θες να πεις ?? Δε το πιασα :rolleyes:

Δειχνει πολυ θεληση και παθος.

Οπως λες κι εσυ ελπιζουμε ολοι να συνεχισει ετσι γιατι τα παει πολυ καλα

οτι πηγες ταμειο εννοω, ειδα που χες πονταρει στο να μην σκοραρει η σλοβαν....

Δημοσ.
Το επόμενο ποστ που δε θα μου αρέσει θα φύγει μαζί με τον πόστερ του για μια βδομαδούλα, να την μετρήσει με την ησυχία του.

Όχι το επόμενο υβριστικό, κακεντρεχές, flame post: το επόμενο που δε θα μου αρέσει.

your εκπομπές suck... big time...

ιν αδερ νιουζ... τι έχασα ρε παίδες γιατί με τον χορό της ομάδας το Σάββατο όχι μπάλα... ούτε νερό δεν πίνουμε...

Δημοσ.
ξερεις μηπως ποτε τελειωνει το συμβολαιο του κ ποσα παιρνει?

Ευκολα θεωρητηκα συνεχει θα εχει στον επομενο γυρο σε σχεση με τους αλλους ποιο δυνατη η σαλτσμουργκ...

With a chance to retain UEFA Champions League status, Bravo signed a four-year contract with Olympiacos FC on August 2007, with the transfer fee estimated in the region of €2.3 million, while the player received an annual salary of €1.3 million.[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_Bravo

Μέχρι το 11 έχει συμβόλαιο!!!

Ίσως και γι' αυτό να σκίζεται, γιατί ξέρει ότι μετά μπορεί να πάει σε καμία Αλ Αχλί και να ξενερώσει τη ζωή του.

Πάντως, αν βγάλει καλή χρονιά προτείνω να τον ανανεώσουν με 1+1.

Μόνο έτσι φαίνεται να σκαμπάζει.

Αν είχε λίγο μυαλό στο κεφάλι του και δεν τον είχαν φάει οι γκόμενες και τα clubάκια, ενδεχομένως να μην τον βλέπαμε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Στη Ρεάλ έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο Κάρλος και συνεπώς και λογικώς έφαγε πάγκο.

Δημοσ.
Ναι η αλήθεια είναι ότι οι Παναθηναϊκοί δεν έχουμε δει παιχταράδες στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται να πάμε αλλού μπας και ανοίξει το μάτι μας...

Γεια σου ρε Ηρακλειδέα....

Στο μπάσκετ λες ή στην μπάλα? Γιατί στην μπάλα έχεις να δεις από το σαραβάκο.

alexzzz, έχασες υποδειγματική αντεπίθεση στο 2ο γκολ και επινοήσεις έξυπνες του μαρέσκα. Τις πενιές του ζαιρί τις έχουμε συνηθίσει πια.

Πάντως εμένα αυτά τα παιχνίδια δε μου λένε και κάτι. Εννοείται ότι πρέπει να βρίσκεται η ομάδα στους ομίλους. Το θέμα είναι στο πρωτάθλημα, μη χάσουμε έδαφος από την αρχή λόγω προγράμματος.

Δημοσ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_Bravo

Μέχρι το 11 έχει συμβόλαιο!!!

Ίσως και γι' αυτό να σκίζεται, γιατί ξέρει ότι μετά μπορεί να πάει σε καμία Αλ Αχλί και να ξενερώσει τη ζωή του.

Πάντως, αν βγάλει καλή χρονιά προτείνω να τον ανανεώσουν με 1+1.

Μόνο έτσι φαίνεται να σκαμπάζει.

Αν είχε λίγο μυαλό στο κεφάλι του και δεν τον είχαν φάει οι γκόμενες και τα clubάκια, ενδεχομένως να μην τον βλέπαμε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Στη Ρεάλ έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο Κάρλος και συνεπώς και λογικώς έφαγε πάγκο.

Tο κριμα με αυτον ειναι οτι ειναι κ καλος παικτης.αμυντικα σε κραταει ρε παιδι μου τον εμπιστευσαι.το θεμα ειναι μην ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους γιατι στην πρωτη του χρονια κυριως για αυτο δεν επαιζε...

Δημοσ.
Tο κριμα με αυτον ειναι οτι ειναι κ καλος παικτης.αμυντικα σε κραταει ρε παιδι μου τον εμπιστευσαι.το θεμα ειναι μην ειναι επιρρεπης στους τραυματισμους γιατι στην πρωτη του χρονια κυριως για αυτο δεν επαιζε...

οντως.απο ντομι και λεοναρντο ειναι καλυτερος για αριστερο μπακ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...