johnnyestia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Για να βλέπω καμία πρόβλεψη για το σημερινό ματσάκι. Έτσι και κάτσει κανένα γκολάκι στους σλοβάκους όπως σας έκατσε και εσάς με τον Αβράαμ, τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.
jason_rethymno Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Θα βάλει 2 γκολ η Σλοβαν και στο τέλος ο Ολυμπιακός θα μειώσει 2-1 και θα πάρει την πρόκριση.
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Βρε καλώς τα τα παιδιά. Μία εβδομάδα στο καβούκι και μόλις κερδίσατε την Άρτα Πάργας θυμηθήκατε εμάς ή μήπως τρέφετε ευσεβείς πόθους για κανένα διπλό σήμερα, με γεμάτο Καραϊσκάκη μάλιστα? Μπορεί πάλι να περιμένετε να δείτε λίγη μπαλίτσα, καθώς σε 2 αγώνες που έπαιξε η Ευρωμπανάθα, κακοποίηση του αθλήματος είδαμε. Και μία ερώτηση-γρίφος για δυνατούς λύτες. Αφού ο Παϊτέρης είναι νικητής και όχι επιζών, γιατί μετά το 2-0 έβαλε 3ο αμυντικό χαφ (Σιμάο)? Για να κερδίσει ή για να επιβιώσει...?
alexis333 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλα αυτο που λες δεν ισχυει Με γεματο καραισκακη εχω δει κατι διπλα που δε τα περιμενε κανεις μα κανεις. ( Βλεπε Ροζενμποργκ ... ) Εγω θελω να μη φαμε γκολ , ειναι σημαντικο. Οχι επειδη μπορει να μη προκριθουμε αλλα επειδη το χω παιξει στο στοιχημα :lol: Εχουμε τους παιχτες να το πετυχουμε και ανετα μαλιστα. Αλλα δε ξερω πως ξυπνησαν το πρωι και αν θα παρουν σοβαρα το ματς
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γκολ δε θα τρωμε ευκολα φετος Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα και Ντουντού τρωνε σιδερα φετος Αν δεν παρουν στην πλακα το ματς θα δουμε και θεαμα
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καλα αυτο που λες δεν ισχυει Με γεματο καραισκακη εχω δει κατι διπλα που δε τα περιμενε κανεις μα κανεις. ( Βλεπε Ροζενμποργκ ... ) Μην κάνουμε και τη Σλόβαν, Ρόζενμποργκ...
greekboy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αυτο που ελεγα περι sportfm και Iverson χθες http://www.alleniversonlive.com/ δειτε που εχουν εκτοξευτει οι ψηφοι
firewalker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Επειδή μετά μάλλον δεν θα ταιριάζει το βάζω τώρα.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αυτο που ελεγα περι sportfm και Iverson χθες http://www.alleniversonlive.com/ δειτε που εχουν εκτοξευτει οι ψηφοι Αν γινει τελικα η υπερβαση της υπερβασης κ παει αυτος στον ολυμπιακο βλεπω πολλους παναθηναικους η για να το πω καλυτερα πολλους αντιολυμπιακους που θα πανε καμια βολτα στο σεφ εστω για μια φορα μονο κ μονο για να το δουν απο κοντα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αν γινει τελικα η υπερβαση της υπερβασης κ παει αυτος στον ολυμπιακο βλεπω πολλους παναθηναικους η για να το πω καλυτερα πολλους αντιολυμπιακους που θα πανε καμια βολτα στο σεφ εστω για μια φορα μονο κ μονο για να το δουν απο κοντα... μπορουμε να τον δουμε κι απο το ΟΑΚΑ αν και οταν ερθει
KWSN_Men Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αυτο που ελεγα περι sportfm και Iverson χθες http://www.alleniversonlive.com/ δειτε που εχουν εκτοξευτει οι ψηφοι Όλοι οι fans του Αnswer από την Αμερική ψηφίζουν Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος... Και όλα αυτά σε ένα site ενός fan που έγινε και είδηση στον stortfm... Αν γινει τελικα η υπερβαση της υπερβασης κ παει αυτος στον ολυμπιακο βλεπω πολλους παναθηναικους η για να το πω καλυτερα πολλους αντιολυμπιακους που θα πανε καμια βολτα στο σεφ εστω για μια φορα μονο κ μονο για να το δουν απο κοντα... Σιγά ρε αντικειμενικέ... Υπάρχει και το ΟΑΚΑ...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Θα κάνω comment μετα τις 11.30. Για την ώρα διαβάζω την πρωκτολογία των Αντιολυμπιακών.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Όλοι οι fans του Αnswer από την Αμερική ψηφίζουν Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος... Και όλα αυτά σε ένα site ενός fan που έγινε και είδηση στον stortfm... Σιγά ρε αντικειμενικέ... Υπάρχει και το ΟΑΚΑ... Δεν ειμαι αντικειμενικος αλλα ειχα παει στο καραισκακι μονο για να δω ζιοβανι-ριβαλντο κ στο παο για να δω απο κοντα το Σιλβα κ το παολο σοουζα.Ειναι ρε παιδι μου καποιες προσωπηκωτητες που σε τραβανε να πας να τους δει σε οποια ομαδα κ να παιζουν.ε ο αιβερσον ειναι μια απο αυτες....
KWSN_Men Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν ειμαι αντικειμενικος αλλα ειχα παει στο καραισκακι μονο για να δω ζιοβανι-ριβαλντο κ στο παο για να δω απο κοντα το Σιλβα κ το παολο σοουζα.Ειναι ρε παιδι μου καποιες προσωπηκωτητες που σε τραβανε να πας να τους δει σε οποια ομαδα κ να παιζουν.ε ο αιβερσον ειναι μια απο αυτες.... Ναι η αλήθεια είναι ότι οι Παναθηναϊκοί δεν έχουμε δει παιχταράδες στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται να πάμε αλλού μπας και ανοίξει το μάτι μας... Γεια σου ρε Ηρακλειδέα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.