alexdelpiero Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Θα ξεκινήσω από το τέλος και θα πω ότι ο Γκριρ σαφώς και είναι καλύτερος από τον Γκράντι. Συγκρίνουμε σκατά με φράουλες... Ο Τζάαμπερ έχει συμβόλαιο, αλλά πόσα να ζητάει η Ρόμα. Να μου πεις, όλοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός σκορπάει λεφτά αδιακρίτως και ζητάνε τα μαλλιοκέφαλά τους αλλά αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Για το Μπετσίροβιτς, σε παραπέμπω σε δικιά του συνέντευξη. http://www.gazzetta.gr/content/view/42247/35/ Α τοτε οντως αποκλειεται κ η υποθεση απλως να γινει κατι. Τωρα το ψαξα λιγο στην σπαρτακ αγ πετρουπολης πηγε τελικα ο Γκραντι.Ενταξη παντως εγω το πιστευω πολυ σουταρει καλα κανει μπουκες δημιουργει απλως δεν ειναι σταθερος..Ο γκριρ στην ουλκερ λεει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ο γκριρ στην ουλκερ λεει... του χρονου τον κοβω για συμπαικτη με τον Τσιλντρες. just kidding μιας και ο αφανας εχει τα κονε του για NBA.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Α τοτε οντως αποκλειεται κ η υποθεση απλως να γινει κατι.Τωρα το ψαξα λιγο στην σπαρτακ αγ πετρουπολης πηγε τελικα ο Γκραντι.Ενταξη παντως εγω το πιστευω πολυ σουταρει καλα κανει μπουκες δημιουργει απλως δεν ειναι σταθερος..Ο γκριρ στην ουλκερ λεει... Κάτι είχα διαβάσει για Ρωσία αλλά νομίζω έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό οπότε δεν έπαιρνα και όρκο, δε θυμόμουν καλά. Ναι, ο Γκριρ έκλεισε πριν 2-3 μέρες.
Chris_85 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Τι σχεση εχει αυτο ακριβως με το οτι ο Καζλαουσκας πεταξε εκτος προπονησης της Εθνικης τον χοντρο? Κατα τ'αλλα ο Γλυνιαδακης ειναι ενα σκληρο σεντερ, ατεχνος, δυναμικος και παιζει πολυ βρωμικα. Επιθετικα εχει συγκεκριμενες περιορισμενες κινησεις αν και αυτο δεν τον εμποδισε περυσι να κανει μια πολυ καλη σεζον επιθετικα σε ποντους που εμφανιστηκε αρκετα βελτιωμενος. Οκ? Και παμε και στο παρασυνθημα. Μια αψιμαχια που οδηγα σε επεισοδιο μπορει να ξεκινησει με 1000δες τροπους. Παιζει με υψηλες πιθανοτητες να εκανε μαλ@κια ο Γλυνιαδακης, αλλα υπαρχουν αλλες 1000 περιπτωσεις. Απο ενα απλο φραστικο επεισοδιο η βρισια, μεχρι οτι μπορει να εχουν προηγουμενα. Δεν μπορεις να ξερεις. Με υποθεσεις δεν γινεται να βγαλουμε φταιχτη. Δεν ξερω αν φταιει η ζεστη, αλλα τωρα τελευταια τεινω να συμφωνω με ολο και περισσοτερα ποστς σου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:57 ---------- Ναι, ο Γκριρ έκλεισε πριν 2-3 μέρες. Το μεγαλυτερο λαθος του Ολυμπιακου το φετινο καλοκαιρι (και κυριως απο τη στιγμη που δεν πηρε Ρακοσεβιτς).
KWSN_Men Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το μεγαλυτερο λαθος του Ολυμπιακου το φετινο καλοκαιρι (και κυριως απο τη στιγμη που δεν πηρε Ρακοσεβιτς). Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει... Όσο για το Ρακόσεβιτς, δε νομίζω ότι μπορεί μια ομάδα να πάει πάνω από F4 με αυτόν τον παίκτη, να φτάσει σε τίτλους δηλαδή...
alexdelpiero Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αυτη τη στιγμη η ιστοσελιδα των φαν του αιβερσον στην αμερικη εχει πρωτο θεμα των ολυμπιακο.Πλακα θα εχει να πεσει καμια βομβα...
KWSN_Men Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αυτη τη στιγμη η ιστοσελιδα των φαν του αιβερσον στην αμερικη εχει πρωτο θεμα των ολυμπιακο.Πλακα θα εχει να πεσει καμια βομβα... Μακάρι. Αν και προτιμώ Στάρμπουρι...
greekboy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 και στην ψηφοφορια για τον πιθανο προορισμο ειναι 2ος..(βεβαια σε αυτο,τεραστιο ρολο επαιξε το αρθρο στον sport-fm)
alexdelpiero Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μακάρι. Αν και προτιμώ Στάρμπουρι... Γι αυτον δεν εχω γνωμη...παντως για τον αιβερσον δεν ξερω δυσκολο μου φαινεται μου θυμιζει το προπερρσινο με το γουεμπερ που εστω κ τελευταια στιγμη τοτε αποφασισε να μεινει στο nba.
foufoutios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 τον Marbury των celtics εννοει αν καταλαβα καλα Ο Κλειζα λενε πως το σκεφτεται με τις προτασεις που εχει μεχρι τωρα και ο Ρομπινσον τα ιδια, δεν εχει καλυτερη προταση μεχρι στιγμης. Δε βλεπω να γινεται κατι ομως
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 τον Marbury των celtics εννοει αν καταλαβα καλα Ο Κλειζα λενε πως το σκεφτεται με τις προτασεις που εχει μεχρι τωρα και ο Ρομπινσον τα ιδια, δεν εχει καλυτερη προταση μεχρι στιγμης. Δε βλεπω να γινεται κατι ομως Ο Κλειζα εχει ηδη αξιολογη προταση απο καποια Ρωσικη -δε θυμαμαι πια- και λεγεται οτι σε περιπτωση που αποφασισει να γυρισει Ευρωπη η Ρωσικη ομαδα εχει το πλεονεκτημα, λογω καταγωγης του Κλειζα (Λιθουανος). Φυσικα τον βασικο ρολο τον παιζει το χρημα σε αυτες τις περιπτωσεις -δηλαδη η προταση Ολυμπιακου- οποτε ιδωμεν. Ολα τα αλλα περι αιβερσον κλπ, νομιζω οτι ειναι καταλοιπα της μεταγραφης Τσιλντρες. Του στυλ "εκανε ονομα ο Ολυμπιακος στο Αμερικα με τη μεταγραφη Τσιλντρες και ετσι τωρα οι σουπερσταρ ειναι πιο δεκτικοι σε μια προταση Ολυμπιακου". Ετσι προσπαθουν να εξαργυρωσουν την μεταγραφη Τσιλντρες οι ανθρωποι του Ολυμπιακου, προσπαθωντας να πεισουν τον κοσμο τους οτι αν και δεν επιασε ως παιχτης, ανοιξε δρομους για να ερθουν και αλλοι. Να τους δουμε πρωτα.. ΑΝ και ΟΤΑΝ ερθει αυτος ο παιχτης Ελλαδα, τοτε ξεκιναμε τη συζητηση με αλλες βασεις. Οσο για Ρομπινσον, μακαρι να ερθει. Θα γελασουμε.
foufoutios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Η Κιμκι για τον Κλειζα.. Προτιμαει αυτη λογω του οτι ειναι πιο κοντα στη χωρα του, ετσι εχει ακουστει. Δε του δινει τα ιδια χρηματα ομως.. Για τον Αιβερσον πιστευω το ιδιο (marketing καθαρα) και νομιζω δεν θα ταιριαξει κιολας.. Γιατι το λες αυτο για τον Ρομπινσον? Δε τον ξερω σαν παιχτη, τοσο αχρηστιδης ειναι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Η Κιμκι για τον Κλειζα.. Προτιμαει αυτη λογω του οτι ειναι πιο κοντα στη χωρα του, ετσι εχει ακουστει. Δε του δινει τα ιδια χρηματα ομως.. Για τον Αιβερσον πιστευω το ιδιο (marketing καθαρα) και νομιζω δεν θα ταιριαξει κιολας.. Γιατι το λες αυτο για τον Ρομπινσον? Δε τον ξερω σαν παιχτη, τοσο αχρηστιδης ειναι? Υποθετικα μιλαω για Ρομπινσον. Απο το στυλ παιχνιδιου που εχει, θεωρω πως δε θα προσαρμοστει στο Ευρωπαικο - Ελληνικο μπασκετ. Ειναι Αμερικανικης κοψιας και φιλοσοφιας. Οσο για τον κυριο στοχο του Ολυμπιακου, δηλαδη να χτυπησει τον ΠΑΟ, θεωρω οτι ενας παιχτης τοσο κοντος οσο ο Ρομπινσον θα τα βρει πολυ σκουρα απεναντι σε Διαμαντιδη κλπ. Αρκει να σκεφτεις τι παρτυ θα κανει με ποσταρισμα ο Μητσος που του ριχνει 1 κεφαλι περιπου.
alexdelpiero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Υποθετικα μιλαω για Ρομπινσον. Απο το στυλ παιχνιδιου που εχει, θεωρω πως δε θα προσαρμοστει στο Ευρωπαικο - Ελληνικο μπασκετ. Ειναι Αμερικανικης κοψιας και φιλοσοφιας. Οσο για τον κυριο στοχο του Ολυμπιακου, δηλαδη να χτυπησει τον ΠΑΟ, θεωρω οτι ενας παιχτης τοσο κοντος οσο ο Ρομπινσον θα τα βρει πολυ σκουρα απεναντι σε Διαμαντιδη κλπ. Αρκει να σκεφτεις τι παρτυ θα κανει με ποσταρισμα ο Μητσος που του ριχνει 1 κεφαλι περιπου. Ο κοντος για τις τρελλες ομαδες του νταντονι μια χαρα ειναι αλλα για το 5 εναντιον 5 του γιαννακη θα βραχυκυκλωνει.Δε κανει το παληκαρι.Foufoutios ο αιβερσον δεν ειναι τσιλντερς να ειναι μια μεταγραφη απλως εντυπωσιασμου.αν καταφερει ο γιαννακης να τον βαλει σε ενα καλουπι ειναι ικανος να ανεβασει απο μονος του επιπεδο τον ολυμπιακο...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Eγω λοιπον που τον ενιωσα στο πετσι μου τον Ρομπινσον οταν δωσαμε Κροφορντ-Ραντολφ και εγινε ο Νειτ με τον Λι πρωτα βιολια(και 2ο ο Τσαντλερ) εχω να σου πω οτι ειναι η καλυτερη δυνατη εκδοχη του τυπου Πεν/Γκρι που μπορειτε να βρειτε. Θελετε ομως τετοιο?Θελετε ενα καλυτερο Γκριρ σε στυλ?Ταιριαζει με το μπασκετ που παιζετε?Γιατι και ο Μινγκ ειναι πολυ καλος παικτης αλλα αν του τον φερεις του Ζοτς δεν θα ξερει τι να τον κανει Επιπλεον ειναι λουζερ, εχει μαθει να παιζει πρωταγωνιστικο ρολο σε ομαδα 0.400 και κατω οποτε... Απο την αλλη, φερτε Αιβερσον, φερτε Μαρμπερι και φερτε και Αρτεστ και αν δεν βγειτε 3οι με τους 2/3 ηδη πισω στην Αμερικη απο το Μαρτη, να μου τρυπησετε την μυτη Η περιπτωση Κλειζα για μενα ειναι η μονη που αξιζει να κυνηγησετε. Απο τα λιγα Ευρωπαια 3ο-4αρια, βαρυ κορμυ για 3, ελαφρυ για 4, με σουτ, θα σας λυσει πολλα προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.