Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@snoob: Κοίτα, επίτηδες αποφεύγω χαρακτηρισμούς (σύμφωνα με τις επισημάνσεις σου), ελπίζω και οι συνομιλητές μου να κάνουν το ίδιο, σε κουβέντα για την Χούντα κτλ δεν πρόκειται να μπω (βαριέμαι), τις δηλώσεις Φέργκιουσον δεν τις θυμάμαι, αλλά ο κύριος σκοπός του post μου είναι για να κάνω σαφές ότι όταν στηρίζουμε επιχειρήματα στις δηλώσεις κάποιου προπονητή, καλό θα ήταν η ομάδα του συγκεκριμένου προπονητή και ο ίδιος να έχουν αποδείξει τον εαυτό τους εντός των αγωνιστικών χώρων. Εκτός αυτών, όλοι λέμε πολλές κουβέντες.

@tilemaxx: Ποτέ δεν χαρακτήρισα τον Μουρίνιο. Για περισσότερα, δες το λόγο που έκανα το post το οποίο κάνεις quote.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Μουρίνιο, με τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, του οποίου η super ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο του περσινού CL δεύτερη, πίσω από την ομάδα που είναι χειρότερη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσυ διέπρεψε στο CL (ΝΟΤ!!!!). :-)

(μην αρπαχτείς, ε! κουβέντα κάνουμε!)

Με συγκεκριμένα άτομα αρπάζομαι :lol::P

Καλά τώρα, δε νομίζω να πιστεύεις ότι είχες καλύτερη ομάδα από την Ίντερ επειδή κατέβηκες κατενάτσιο και με μισό γκολ από κόρνερ πήρες διπλό εκεί μέσα (ενώ ξέχασες ότι στο ΟΑΚΑ έχασες 0-2 με κάτω τα χέρια) με σκόρερ τον Σαριέγκι.

Αυτά μόνο εσύ τα κάνεις, αλλά όπως και να 'χει δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι γράφετε εδώ μέσα, πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός πάντα κερδίζει με διαιτησία και αυτό, όπως θέλετε να πιστεύετε, αποδεικνύεται στην Ευρώπη.

Ξεχνάτε τη βασική παράμετρο, που ορίζει ότι όταν μία ομάδα από Δεκέμβρη μήνα κυνηγάει έναν στόχο, ε, λογικό δεν είναι να αφοσιωθεί σε αυτόν και να πάει και λίγο καλύτερα, όταν μάλιστα δεν έχει να χάσει και τίποτα?

Εντάξει, γκαραντί μετά τις δηλώσεις Μουρίνιο κάποιος θα θυμηθεί τις δηλώσεις Φέργκιουσον...

Καλά από δηλώσεις άλλο τίποτα. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι προβάλλουν τις δηλώσεις Φέργκιουσον εσκεμμένα για να καλύψουν τις αποτυχίες τους, αλλά επίσης εσκεμμένα αποκρύπτουν δηλώσεις όπως η παρακάτω του Βενγκέρ:

«Αν κοιτάξετε τα τελευταία 10 χρόνια θα διαπιστώσετε πως μόνο πέντε ομάδες αγωνίζονται σταθερά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ολυμπιακό και Αϊντχόφεν.

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι σύλλογοι, όπως οι Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν και Λίβερπουλ που δεν τα καταφέρνουν κάθε χρόνο. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει συνέπεια και σταθερότητα»

Και δεν λέω φυσικά ότι ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με τις παραπάνω ομάδες, αλλά τουλάχιστον δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, όπως των κυρίων με τα πράσινα.

Επίσης πρόσφατη δήλωση που θάφτηκε στα αζήτητα:

«Ένας παίκτης σαν τον Μπαπτίστα που αγωνίζεται για έναν σύλλογο όπως η Ρόμα δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί τις προτάσεις αυτών των ομάδων»

http://www.sport-fm.gr/article/186891

Για να δούμε λίγο πώς λειτουργούν στο επικοινωνιακό κομμάτι οι 2 σύλλογοι. Εαν στο παραπάνω άρθρο, αναφερόταν ο Ολυμπιακός, σήμερα θα είχαμε πρωτοσέλιδο στην Πράσινη, στo Derby, στην Ώρα, στο Score, μία εκτενή αναφορά στο Φίλαθλο και μία ανάλυση της δήλωσης από τον Γελάκη στη Sportday.

Δημοσ.
@snoob: Κοίτα, επίτηδες αποφεύγω χαρακτηρισμούς (σύμφωνα με τις επισημάνσεις σου), ελπίζω και οι συνομιλητές μου να κάνουν το ίδιο, σε κουβέντα για την Χούντα κτλ δεν πρόκειται να μπω (βαριέμαι), τις δηλώσεις Φέργκιουσον δεν τις θυμάμαι, αλλά ο κύριος σκοπός του post μου είναι για να κάνω σαφές ότι όταν στηρίζουμε επιχειρήματα στις δηλώσεις κάποιου προπονητή, καλό θα ήταν η ομάδα του συγκεκριμένου προπονητή και ο ίδιος να έχουν αποδείξει τον εαυτό τους εντός των αγωνιστικών χώρων. Εκτός αυτών, όλοι λέμε πολλές κουβέντες.

@tilemaxx: Ποτέ δεν χαρακτήρισα τον Μουρίνιο. Για περισσότερα, δες το λόγο που έκανα το post το οποίο κάνεις quote.

Δεν είχα σκοπό να την "πώ" σε εσένα. Απλα ήταν το τελευταίο σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις Μουρίνιο.

Δημοσ.
Με συγκεκριμένα άτομα αρπάζομαι :lol::P

Καλά τώρα, δε νομίζω να πιστεύεις ότι είχες καλύτερη ομάδα από την Ίντερ επειδή κατέβηκες κατενάτσιο και με μισό γκολ από κόρνερ πήρες διπλό εκεί μέσα (ενώ ξέχασες ότι στο ΟΑΚΑ έχασες 0-2 με κάτω τα χέρια) με σκόρερ τον Σαριέγκι.

Καλά, εννοείται πώς δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από την Inter. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο Μιλάνο δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να παίξει αλλιώς ο ΠΑΟ. Αν ανοιγόταν όμορφα και ωραία, θα άρπαζε 4-5 μπαλάκια όμορφα και ωραία. Μήπως ο ΟΣΦΠ θα έπαιζε διαφορετικά; ;)

Το θέμα μας είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι γράφετε εδώ μέσα, πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός πάντα κερδίζει με διαιτησία και αυτό, όπως θέλετε να πιστεύετε, αποδεικνύεται στην Ευρώπη. Ξεχνάτε τη βασική παράμετρο, που ορίζει ότι όταν μία ομάδα από Δεκέμβρη μήνα κυνηγάει έναν στόχο, ε, λογικό δεν είναι να αφοσιωθεί σε αυτόν και να πάει και λίγο καλύτερα, όταν μάλιστα δεν έχει να χάσει και τίποτα?

Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν ανακατεύομαι στα της διαιτησίας (τουλάχιστον όχι με την θέρμη που το κάνουν άλλοι). Δεν πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ κερδίζει πάντα με την διαιτησία, αλλά νομίζω ότι είναι λογικό να παραδεχτείς ότι όπως κάθε κυρίαρχη ομάδα στο εκάστοτε πρωτάθλημα, απολαμβάνει μια κάποια εύνοια από την διαιτησία. Απλά, στην χρονική περίοδο που ξεκίνησε και διατηρείται η κυριαρχία του ΟΣΦΠ στο ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, οι άλλες ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ κτλ) απολαμβάνουν μικρότερης εύνοιας. Δεν θα μπω σε διαδικασία να πω πότε και που (δεν έχει νόημα). Η μικρότερη εύνοια των άλλων ομάδων όμως, στα μάτια πολλών υποστηρικτών τους, μεταφράζεται σε καθολική ευνοϊκή μεταχείρηση του ΟΣΦΠ από την διαιτησία - με όποιες αέναες και ανούσιες συζητήσεις αυτό προκαλεί.

Πάσο. Νομίζω συμφωνούμε ως εδώ.

Στην Ευρώπη τώρα, αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν θα μιλήσω για πορείες, ούτε για αποτελέσματα μεμονομένων παιχνιδιών (η κάθε ομάδα έχει παιχνίδια που θέλει να θυμάται και που θέλει να ξεχάσει), αλλά αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα διαιτητικά λάθη (τουλάχιστον τα εξόφθαλμα) είναι περιορισμένα ή τουλάχιστον δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα (με εξαίρεση τον ημιτελικό Chelsea - Barcelona), πώς εξηγείς ότι σχεδόν κάθε Δεκέμβρη είστε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων; Ένας πιθανός λόγος είναι η κούραση από την ελλειπή προετοιμασία. (Πάντα είχα την εξής απορία: η προετοιμασία που κάνουν η Man United, η Arsenal και οι υπόλοιπες ομάδες της Premiership, είναι τόσο διαφορετική από αυτή των ελληνικών ομάδων; Πώς γίνεται οι παίκτες αυτών των ομάδων να παίζουν 2 και 3 παιχνίδια κάθε εβδομάδα και να βγάζουν την season μια χαρά και οι δικοί μας εδώ μέχρι τον Δεκέμβρη να κλατάρουν από μυϊκούς τραυματισμούς, θλάσεις και λοιπά ανώδυνα; )

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ ότι όταν κυνηγάς έναν στόχο αντί για 2-3, σίγουρα επικεντρώνεσαι εκεί και τα πας καλύτερα από κάποια άλλη ομάδα που χρειάζεται να αφιερώσει δυνάμεις και αλλού.

@tilemaxx: δεκτόν, no offence!

Δημοσ.

Στην Ευρώπη τώρα, αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν θα μιλήσω για πορείες, ούτε για αποτελέσματα μεμονομένων παιχνιδιών (η κάθε ομάδα έχει παιχνίδια που θέλει να θυμάται και που θέλει να ξεχάσει), αλλά αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τα διαιτητικά λάθη (τουλάχιστον τα εξόφθαλμα) είναι περιορισμένα ή τουλάχιστον δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα (με εξαίρεση τον ημιτελικό Chelsea - Barcelona), πώς εξηγείς ότι σχεδόν κάθε Δεκέμβρη είστε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων; Ένας πιθανός λόγος είναι η κούραση από την ελλειπή προετοιμασία. (Πάντα είχα την εξής απορία: η προετοιμασία που κάνουν η Man United, η Arsenal και οι υπόλοιπες ομάδες της Premiership, είναι τόσο διαφορετική από αυτή των ελληνικών ομάδων; Πώς γίνεται οι παίκτες αυτών των ομάδων να παίζουν 2 και 3 παιχνίδια κάθε εβδομάδα και να βγάζουν την season μια χαρά και οι δικοί μας εδώ μέχρι τον Δεκέμβρη να κλατάρουν από μυϊκούς τραυματισμούς, θλάσεις και λοιπά ανώδυνα; )

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ ότι όταν κυνηγάς έναν στόχο αντί για 2-3, σίγουρα επικεντρώνεσαι εκεί και τα πας καλύτερα από κάποια άλλη ομάδα που χρειάζεται να αφιερώσει δυνάμεις και αλλού.

@tilemaxx: δεκτόν, no offence!

Αν εννοείς οτι ο διαιτητής έκανε εσκεμμένα λάθη μέσα στην Αγγλία, σου θυμίζω οτι και μέσα στο Κάμπ Νου έκανε όργια, αλλά τα επισκίασαν τα ακόμα μεγαλύτερα όργια μέσα στο Στάμφορντ. Αν πάλι μιλάς γενικά, πάσο.

Δημοσ.
Καλά, εννοείται πώς δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από την Inter. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο Μιλάνο δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να παίξει αλλιώς ο ΠΑΟ. Αν ανοιγόταν όμορφα και ωραία, θα άρπαζε 4-5 μπαλάκια όμορφα και ωραία. Μήπως ο ΟΣΦΠ θα έπαιζε διαφορετικά; ;)

Θεωρώ ότι θα έπαιζε ελάχιστα πιο επιθετικά, αλλά δεν έχει νόημα.

Εξάλλου το αποτέλεσμα μετράει. ;)

Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν ανακατεύομαι στα της διαιτησίας (τουλάχιστον όχι με την θέρμη που το κάνουν άλλοι). Δεν πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ κερδίζει πάντα με την διαιτησία, αλλά νομίζω ότι είναι λογικό να παραδεχτείς ότι όπως κάθε κυρίαρχη ομάδα στο εκάστοτε πρωτάθλημα, απολαμβάνει μια κάποια εύνοια από την διαιτησία. Απλά, στην χρονική περίοδο που ξεκίνησε και διατηρείται η κυριαρχία του ΟΣΦΠ στο ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, οι άλλες ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ κτλ) απολαμβάνουν μικρότερης εύνοιας. Δεν θα μπω σε διαδικασία να πω πότε και που (δεν έχει νόημα). Η μικρότερη εύνοια των άλλων ομάδων όμως, στα μάτια πολλών υποστηρικτών τους, μεταφράζεται σε καθολική ευνοϊκή μεταχείρηση του ΟΣΦΠ από την διαιτησία - με όποιες αέναες και ανούσιες συζητήσεις αυτό προκαλεί.

Πάσο. Νομίζω συμφωνούμε ως εδώ.

Συμφωνούμε μέχρι τελείας.

Δεν έχω να προσθέσω τπτ περισσότερο, με κάλυψες πλήρως. :-)

Δημοσ.

@erwdios: Χαίρομαι που συμφωνούμε. Τελικά (και μιλάω γενικά) δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με κάποιων όταν μιλάει λογικά, ανεξαρτήτως ομάδας προτίμησης.

Στην ερώτηση για την προετοιμασία, ξέρει να απαντήσει κάποιος, ή να μεταφέρω το ερώτημα στο Καφενείο των φιλάθλων; :-)

Δημοσ.
@erwdios: Χαίρομαι που συμφωνούμε. Τελικά (και μιλάω γενικά) δεν είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με κάποιων όταν μιλάει λογικά, ανεξαρτήτως ομάδας προτίμησης.

Στην ερώτηση για την προετοιμασία, ξέρει να απαντήσει κάποιος, ή να μεταφέρω το ερώτημα στο Καφενείο των φιλάθλων; :-)

Στο εξωτερικό δίνουν τεράστια σημασία στην φυσική κατάσταση και στην αντοχή. Στην Ελλάδα προσπαθούν ακόμα να μάθουν το passing game και το 1-2.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρόλο παίζει η ποιότητα αλλά και οι αντοχές των παικτών. Σίγουρα ρόλο παίζουν και οι γυμναστές. Αν, δηλαδή, οι καλύτεροι προπονητές βρίσκονται στα μεγάλα πρωταθλήματα, λογικά εκεί θα βρίσκονται και οι καλύτεροι γυμναστές (και οι καλύτερες ντόπες, για να γίνω λίγο κυνικός).

Ο Γκαλέτι, λ.χ., που ελάχιστοι, νομίζω, θα διαφωνούσαν πως έχει ποιότητα και ξεχώρισε στο περυσινό πρωτάθλημα, δε νομίζω πως θα άντεχε στις απαιτήσεις του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Δημοσ.
Ρόλο παίζει η ποιότητα αλλά και οι αντοχές των παικτών. Σίγουρα ρόλο παίζουν και οι γυμναστές. Αν, δηλαδή, οι καλύτεροι προπονητές βρίσκονται στα μεγάλα πρωταθλήματα, λογικά εκεί θα βρίσκονται και οι καλύτεροι γυμναστές (και οι καλύτερες ντόπες, για να γίνω λίγο κυνικός).

Ο Γκαλέτι, λ.χ., που ελάχιστοι, νομίζω, θα διαφωνούσαν πως έχει ποιότητα και ξεχώρισε στο περυσινό πρωτάθλημα, δε νομίζω πως θα άντεχε στις απαιτήσεις του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Γκαλέτι είναι και λίγο τεμπελάκος και αρκετά φυγόπονος. Παίχτης με την ποιότητα του Γκαλέτι θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα σε Ισπανία, Αγγλία, αλλά κάποιοι άνθρωποι βολεύονται με αυτά που έχουν σε οποιαδήποτε δουλειά. ;)

Δημοσ.

Ακόμη παραμυθιάζεστε? Ποιός σε ξέρει εσένα στο εξωτερικό? Ο μόνος που σε ξέρει είναι ο Μουρίνιο, ο οποίος σε δηλώσεις του, πριν από τους μεταξύ σας αγώνες, ανέφερε ότι έχεις χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Η χειρότερη λοιπόν ομάδα από τον Ολυμπιακό, τον νίκησε τον Μουρίνιο στο Μεάτσα, αναγκάζοντάς τον να σφίγγει το χέρι κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού μετά τού τέλος του αγώνα.Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον νικήσει τον Μουρίνιο?

Αλλά εσένα σίγουρα σε ξέρουν καλά στην Ευρώπη.Είσαι απλώς η χαρά τους.Και στο Τορίνο σε αγαπάνε ακόμη περισσότερο.

Σκέψου ότι ο Μουρίνιο έδωσε το χέρι στον Λουκά!!

Δημοσ.

Από την αμηχανία του τα είχε χάσει ο άνθρωπος... ούτε εσείς δεν το πιστεύατε ότι κερδίσατε.

Δημοσ.
Η χειρότερη λοιπόν ομάδα από τον Ολυμπιακό, τον νίκησε τον Μουρίνιο στο Μεάτσα, αναγκάζοντάς τον να σφίγγει το χέρι κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού μετά τού τέλος του αγώνα.Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον νικήσει τον Μουρίνιο?

Αλλά εσένα σίγουρα σε ξέρουν καλά στην Ευρώπη.Είσαι απλώς η χαρά τους.Και στο Τορίνο σε αγαπάνε ακόμη περισσότερο.

Σκέψου ότι ο Μουρίνιο έδωσε το χέρι στον Λουκά!!

Ωραία, πάμε πάλι.

Κι εγώ κέρδισα τον Εργοτέλη που σου έριξε 4αρα μέσα στο ΟΑΚΑ και ο Ογκουνσότο έσφιξε το χέρι του Βαλβέρδε, ο οποίος προπονεί τώρα τη Βιγιρεάλ, η οποία σε απέκλεισε άνετα στο Τσου Λου.

Άκρη δεν βγαίνει, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Όσο για χαρές, έχουν δει οι νεοφώτιστοι στην Α χαρές με εσένα αντίπαλο, που δεν φτάνει ένα thread να τις απαριθμήσουμε.

Δημοσ.

και τοτε πως ειχε καμια 30ρια (και βαλε) παιχνιδια την σεζον ο γκαλετι στην ατλετικο?? στην ρεαλ σαραγοσα ειχε 135 συμετοχες στην περιοδο 2001-2005!! Ο καθενας πεταει μια ατακα χωρις να βλεπει τα στοιχεια και τα γεγονοτα.

Πολυ απλα ο γκαλετι στην ισπανια ειναι αλλος ενας καλος παιχτης χωρις πρωταγονιστικο ρολο και σταρ στατους, αν βγαλεις τις σουπερ ομαδες που ειναι μονο σταρ, ολλες οι αλλες ισπανικες εχουν μερικους γκαλετιδες μεσα. Στην ελλαδα ξεχωριζει απο τους υπολοιπους και φαινετε σαν να ειναι σε εντελως αλλο επιπεδο απο το 99% των παιχτων ολης της σουπερ λιγκας! Γι αυτο και γουσταρει και την εχει δει βασιλιας και δεν θελει να φυγει. Αλλα οχι επειδη δεν θα την παλευε στην πριμερα η στην Serie A, αυτο ειναι αστειο να λεγεται

Παιζει να ειμαι ο μονος που εχει ψιλοσυμπαθησει τον κετσμπαγια!! Ενοειται οτι δεν τον ηθελα με την καμια και ακουγεται αστειο οταν εχω καρακραξει βαλβερδε και λεμονη, αλλα ρε παιδι μου δεν βλεπω να κανει τιποτα παραλογο μεχρι στιγμης. Αν μη τι αλλο οι επιλογες του μοιαζουν ορθες, δηλαδη δεν ανακατωνει τους παιχτες σε κουλες θεσεις, μοιραζει καλα τον χρονο συμετοχης σε ολους ακομα και στους πιτισιρικους (πλην ντουντου), φτιαχνει το συστυμα με τους παιχτες που εχει, κανει αλλαγες σε λογικο χρονο και οχι στο 89 (πχ τεν κατε, βαλβερδε... ακομα και στα φιλικα βαζουν παιχτες μετα το 85, ελεος!!) και ακουγεται οτι επιμενει και στον κοκαλλη για αγορα των 2 παιχτων που ολοι βλεπουμε οτι χρειαζομαστε ακομα (οποτε αναιρει το τυφλο και υπακουο yes man που του επισυναπτουν). Επισης τα χωνει στους παιχτες και τους κραταει σε εγρηγορση εστω και αν ορισμενοι βγηκαν να τον κατακρινουν επειδη μιλαει λεει αποτομα. Τωρα εαν τα χωνει μονο στους μικρους και στους αλλους κανει την παπια μεγαλη μαλακια, αλλα εγω τον βλεπω ετοιμο να ριξει μητρωγλου αντι ντιογκο και να χτυπαει το καμπανακι στον αβρααμ και ζαιρι, αρα εχει @@. Δεν ξερω τι προπονησεις κανει και ποσο θα βελτιωσει τα συστηματα και τους παιχτες, αλλα τουλαχιστον βλεπω λογικες κινησεις. Να παει να αγορασει μονος του παιχτες δεν γινεται, αρα το οτι εχουμε 10 ελλειψεις και δεν μπορει να δειξει καλυτερο προσωπο αυτη την στιγμη δεν φταει αυτος. Και για να πω την αληθεια με τα χαλια μας στους τραυματισμους και τον βιασμο του ροστερ (αποχωρησεις, μη μεταγραφες), σε αυτο το διαστημα περιμενα χειροτερη εικονα. Τουλαχιστον για τωρα εμενα με κερδιζει ο τιμουρης.

Δημοσ.
Ωραία, πάμε πάλι.

Κι εγώ κέρδισα τον Εργοτέλη που σου έριξε 4αρα μέσα στο ΟΑΚΑ και ο Ογκουνσότο έσφιξε το χέρι του Βαλβέρδε, ο οποίος προπονεί τώρα τη Βιγιρεάλ, η οποία σε απέκλεισε άνετα στο Τσου Λου.

Άκρη δεν βγαίνει, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Όσο για χαρές, έχουν δει οι νεοφώτιστοι στην Α χαρές με εσένα αντίπαλο, που δεν φτάνει ένα thread να τις απαριθμήσουμε.

Σκεψου να αρχισουμε να απαριθμουμε τις χαρες που εχουν κανει ανυπαρκτες ομαδες στην Ευρωπη μαζι σας. Αμα βαλουμε και τις 4ρες 5ρες 7ρες φτου και βγαινω, εκει να δεις γελιο. Γιατι στην Ευρωπη βλεπεις, δεν ισχυει το "Ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να ***". Και ετσι σου την βγαινουν ΚΑΘΕ χρονο ομαδουλες που ουτε για Β εθνικη στην Ελλαδα δεν κανουν :)

ps. Φυσικα η λεξη Ευρωπη θα σας ηταν αγνωστη αν δεν πηγαινατε απευθειας στους ομιλους, αλλα ας οψεται ο ΠΑΟ και οι βαθμοι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...