Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλά μπλά μπλά κτλ και για την ταμπακιέρα τίποτα. Είπα μια κουβέντα για το πέτσινο πέναλτυ που πήρε ο οσφπ σε ένα φιλικό της πλάκας και αμέσως θιχτήκατε γιατί κακολόγησα την μεγάλη ομάδα του λιμανιού.

Μπορεί να μην έχετε ομάδα αλλά έχετε πλάκα. :-D

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κακα τα ψεματα ο ολυμπιακος χρειαζεται ακομα 2-3 καλες μεταγραφες για να γινει καλος.εναν επιθετικο, ενα αριστερο εξτρεμ και ενα επιτελικο χαφ(οχι απαραιτητα)

Δημοσ.

Χμμμμ για να θυμηθώ, πόσα πέναλτι πήρατε εσείς για να βγείτε πρώτοι για τη μάχη της δεύτερης θέσης? Τα ξεχνάμε αυτά?

Επιτελικό χαφ πήραμε τον Μαρέσκα, άσχετα αν τον έκαψαν στις προπονήσεις και έχει και αυτός ενοχλήσεις τώρα. Αριστερός χαφ και επιθετικός επειγόντως!

Επίσης ο Ζαϊρί να βγάλει το 11 από την πλάτη και να δηλώσει ανικανότητα να μην ξαναπαίξει. Απλά απαράδεκτος σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε.

Δημοσ.
Χμμμμ για να θυμηθώ, πόσα πέναλτι πήρατε εσείς για να βγείτε πρώτοι για τη μάχη της δεύτερης θέσης? Τα ξεχνάμε αυτά?

Για θυμισε μας και πες μας ποια δεν ητανε..:P

Δημοσ.
Μπλά μπλά μπλά κτλ και για την ταμπακιέρα τίποτα. Είπα μια κουβέντα για το πέτσινο πέναλτυ που πήρε ο οσφπ σε ένα φιλικό της πλάκας και αμέσως θιχτήκατε γιατί κακολόγησα την μεγάλη ομάδα του λιμανιού.

Twilight zone :cry: Η μάλλον, παράλληλο σύμπαν...

Δημοσ.

:-( Καλά άντε, σας περνάμε 30κάτι νίκες, έχουμε 30κάτι τίτλους περισσότερους από εσάς, έχουμε κάνει 2 φορές σερί 7 συνεχομένων, και δεν έχουμε ομάδα. Εσείς δλδ με το συλλογισμό σου και με τις κατα καιρούς πράξεις της ομάδας σου (κύπελλο με στρίψιμο, μαντζαβελάκης, μπουμπλής, χούντα, βασιλιάς, ναζί), τι είστε?

Εμεις παραδεχομαστε οτι στο μπασκετ εχει καλυτερη ομαδα ο παο

Δεν ξέρω για ομάδα, πάντως οι καλύτεροι διαιτητές είναι οι έλληνες. Εχουν την απίστευτη ικανότητα να αλλάζουν τους κανονισμούς όποτε θέλουν, όπως τους βολεύει, χωρίς να τους μιλάει κανείς. Ασε που είναι και αιωνόβιοι. Δημοτικό πήγαινα, που έβλεπα τον κουκουλεκίδη, πτυχίο πήρα, ακόμα εκεί είναι αυτός. Σουπερμαντολίνη παίρνει και αντέχει?

Δημοσ.
Twilight zone :cry: Η μάλλον, παράλληλο σύμπαν...

Σε πιό παράλληλο σύμπαν έχει παίξει μπάλα ο οσφπ τα τελευταία 6-7 χρόνια?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:47 ----------

:-( Καλά άντε, σας περνάμε 30κάτι νίκες, έχουμε 30κάτι τίτλους περισσότερους από εσάς, έχουμε κάνει 2 φορές σερί 7 συνεχομένων, και δεν έχουμε ομάδα. Εσείς δλδ με το συλλογισμό σου και με τις κατα καιρούς πράξεις της ομάδας σου (κύπελλο με στρίψιμο, μαντζαβελάκης, μπουμπλής, χούντα, βασιλιάς, ναζί), τι είστε?

Είμαι απλά μια ομάδα που στις διεθνείς βαθμολογίες της ουέφα σου ρίχνω ίσα με 20 θέσεις...

Δημοσ.

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς εσύ μάλλον θα μετράς κύπελλα όταν οι άλλοι γιά να τούς πάρει ο ύπνος μετράνε προβατάκια πες μου στην τιμιότητα που πιστεύεις ότι έχεις.

Όλους αυτούς τούς τίτλους που λες τουε έχει κερδίσει η ομάδα σου έντιμα?Τι πιστεύεις?

Γιατί αν κάποιους δεν τους έχεις κερδίσει με ιδρώτα, καλό είναι να μην τους προσμετράς στο σύνολο.

Καί κάτι ακόμη.Δεν έχεις φιλοδοξίες να σε μάθουν και στο εξωτερικό κάποια στιγμή?Εκεί που δεν σηκώνουν μαγκιές?

Δημοσ.

Είμαι απλά μια ομάδα που στις διεθνείς βαθμολογίες της ουέφα σου ρίχνω ίσα με 20 θέσεις...

Και πως αυτό θα βοηθήσει στην εξαγωγή συμπεράσματος. Γιατί μεταξύ δυο ομάδων, σύγκριση γίνεται στις κούπες και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και άντε, αφού μας περνάτε και εκεί, γιατί δεν κάθε χρόνο μια φιέστα στο οακα, να πανηγυρίσετε κι εσείς πως είστε πρώτοι στην διεθνή βαθμολογία της ουέφα, στην παγκόσμια βαθμολογία της φίφα και στη διαγαλαξιακή του κενταύρου

Δημοσ.
Και πως αυτό θα βοηθήσει στην εξαγωγή συμπεράσματος. Γιατί μεταξύ δυο ομάδων, σύγκριση γίνεται στις κούπες και στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και άντε, αφού μας περνάτε και εκεί, γιατί δεν κάθε χρόνο μια φιέστα στο οακα, να πανηγυρίσετε κι εσείς πως είστε πρώτοι στην διεθνή βαθμολογία της ουέφα, στην παγκόσμια βαθμολογία της φίφα και στη διαγαλαξιακή του κενταύρου

Παρακαλώ και εγώ του χρόνου να το πάρω στα χαρτιά για να ζήσω επιτέλους μια φιέστα. Είμαι γκαύρο.

Δημοσ.
Παρακαλώ και εγώ του χρόνου να το πάρω στα χαρτιά για να ζήσω επιτέλους μια φιέστα. Είμαι γκαύρο.

αφού το παίρνω στα χαρτιά και ξέρεις ότι θα βγεις δεύτερος, τρίτος, γιατί γεμίζεις το οάκα, στα μεταξύ μας παιχνίδια. Μαζοχιστές είστε?

Δημοσ.
Δεν ξέρω για ομάδα, πάντως οι καλύτεροι διαιτητές είναι οι έλληνες. Εχουν την απίστευτη ικανότητα να αλλάζουν τους κανονισμούς όποτε θέλουν, όπως τους βολεύει, χωρίς να τους μιλάει κανείς. Ασε που είναι και αιωνόβιοι. Δημοτικό πήγαινα, που έβλεπα τον κουκουλεκίδη, πτυχίο πήρα, ακόμα εκεί είναι αυτός. Σουπερμαντολίνη παίρνει και αντέχει?

Καλά, εδώ σφυράει ακόμα ο Γιούγκερμπράντ, ο Λάρυ δεν θα σφυρούσε που εξυπηρετεί και καταστάσεις? Η διαιτησία στο basket είναι σαν το δημόσιο.

Μονιμότητα και στο απυρόβλητο. :lol:

Καί κάτι ακόμη.Δεν έχεις φιλοδοξίες να σε μάθουν και στο εξωτερικό κάποια στιγμή?Εκεί που δεν σηκώνουν μαγκιές?

Ακόμη παραμυθιάζεστε? Ποιός σε ξέρει εσένα στο εξωτερικό? Ο μόνος που σε ξέρει είναι ο Μουρίνιο, ο οποίος σε δηλώσεις του, πριν από τους μεταξύ σας αγώνες, ανέφερε ότι έχεις χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Για να το πάρεις στα χαρτιά, πρέπει να βγεις έστω δεύτερος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εσύ όμως βγαίνεις πάντα τρίτος, οπότε ούτε στα χαρτιά δεν μπορείς. Πρακτικοί λόγοι βλέπεις. :rolleyes:

Δημοσ.
Ακόμη παραμυθιάζεστε? Ποιός σε ξέρει εσένα στο εξωτερικό? Ο μόνος που σε ξέρει είναι ο Μουρίνιο, ο οποίος σε δηλώσεις του, πριν από τους μεταξύ σας αγώνες, ανέφερε ότι έχεις χειρότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Ο Μουρίνιο, με τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, του οποίου η super ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο του περσινού CL δεύτερη, πίσω από την ομάδα που είναι χειρότερη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσυ διέπρεψε στο CL (ΝΟΤ!!!!). :-)

(μην αρπαχτείς, ε! κουβέντα κάνουμε!)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, γκαραντί μετά τις δηλώσεις Μουρίνιο κάποιος θα θυμηθεί τις δηλώσεις Φέργκιουσον και μία σελίδα αργότερα θα συζητάμε για το ποιος πήρε περισσότερα λεφτά από τη χούντα.

Πράγμα για το οποίο, μετά από δεκαπέντε φορές που έχει ήδη "συζητηθεί", εφόσον δε σας κουράζει, εμένα λόγος δε μου πέφτει. ΑΛΛΑ:

Γράφετε όμορφα την άποψή σας, χωρίς "γκαύρο", "βαζέλια" κτλ.

Δημοσ.
Ο Μουρίνιο, με τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, του οποίου η super ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο του περσινού CL δεύτερη, πίσω από την ομάδα που είναι χειρότερη από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσυ διέπρεψε στο CL (ΝΟΤ!!!!). :-)

(μην αρπαχτείς, ε! κουβέντα κάνουμε!)

Ο Μουρίνιο, ο άμπαλος προπονητής... Η ασήμαντη προσωπικότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...