Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 θέλεις να αρχίσουμε να μετράμε βουτιές; Ναι μαζι με τα οφσαιντ και τα πεναλτυ
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 και τις κάρτες... κράτα την όρεξη σου για τα επίσημα... νωρίς ξεκινήσατε την κλάψα φέτος
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 και τις κάρτες... κράτα την όρεξη σου για τα επίσημα... νωρίς ξεκινήσατε την κλάψα φέτος την κραταω..για να δουμε ποσα οφσαιντ γκολ θα βαλεις φετος
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 έχουμε βάλει στόχο φέτος να σπάσουμε το ρεκόρ 10ετιας... μακάρι...
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ειναι πραγματικα αστειο να μιλαει ενας Παναθηναικος για βουτιες.. Οσες κανει ο Καραγκουνης σε εναν αγωνα κανουν οι δικοι μας σε ολο το πρωταθλημα.. Το παληκαρι βουταει ακομα και στη ληξη του αγωνα πηγαινοντας στα αποδυτηρια μπας και παρει κανενα φαουλ να εκτελεσει! http://img404.imageshack.us/img404/3498/karaq.jpg Ελληνας Ιντζαγκι ο Μητρογλου! Χο χο χο! (Δε μου κανει και πολυ Ελληνας μεταξυ μας, πιο πολυ για Ρομα τον κοβω)
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ειναι πραγματικα αστειο να μιλαει ενας Παναθηναικος για βουτιες.. Οσες κανει ο Καραγκουνης σε εναν αγωνα κανουν οι δικοι μας σε ολο το πρωταθλημα.. Το παληκαρι βουταει ακομα και στη ληξη του αγωνα πηγαινοντας στα αποδυτηρια μπας και παρει κανενα φαουλ να εκτελεσει! http://img404.imageshack.us/img404/3498/karaq.jpg Ελληνας Ιντζαγκι ο Μητρογλου! Χο χο χο! (Δε μου κανει και πολυ Ελληνας μεταξυ μας, πιο πολυ για Ρομα τον κοβω) καλα δες ποσα πηρες φετος..μεχρι και το τσιρακι του προεδρου ο νικολακοπουλος ελεγε οτι σε ευνοει η διαιτησια και μετα ελα να τα πόυμε..
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αρα συμφωνα με οσα λες εσυ Ολυμπιακος, Αστερας Τριπολης και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ευνοουνται απ τη διαιτησια.. Καταλαβε και το αλλο, γι αυτο υπαρχουν οι κανονισμοι και αν εγιναν και 50 πεναλτι υπερ μιας ομαδας πρεπει να δοθουν.. Και ο Θρασυβουλος ειχε 11 πεναλτι κατα αλλα δε φταιει κανεις αν εχει παρει ολους τους ξυλουργους που κυκλοφορουν ελευθεροι. Δε μπορει ο καθε αχρηστιδης να κλωτσαει οπου βρει. Για τον Καραγκουνη δε μας λες ομως που αν φυσηξει πανω απο 3 μποφωρ πεφτει κατω σαν καρπουζι Εχεις καμια δηλωση του Νικολακοπουλου και αποδειξη οτι ειναι τσιρακι του Κοκκαλη? Επειδη εγω δεν ξερω και θα θελα να μαθω τι παιζει
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ρε παιδια στην πλακα το ειπα και αμεσως το πηρατε στα σοβαρα.. απλα εννοω οτι ενω δεν ξερει μπαλα, ειναι μεσα στις φασεις και ποτε ποτε βαζει κανα μπαλακι μεσα..
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αρα συμφωνα με οσα λες εσυ Ολυμπιακος, Αστερας Τριπολης και ΑΕΚ ευνοουνται απ τη διαιτησια.. Πότε το είπα αυτό? Καταλαβε και το αλλο, γι αυτο υπαρχουν οι κανονισμοι και αν εγιναν και 50 πεναλτι υπερ μιας ομαδας πρεπει να δοθουν.. Δε μπορει ο καθε αχρηστιδης να κλωτσαει οπου βρει. Συμφωνω απόλυτα. Το θέμα ειναι να μην παίρνεις παραπανω απο αυτα που πρεπει.. πχ: Ας κερδιζεις 5-0 και σου κανουν 3 πεναλτυ να τα παρεις και τα 3..οχι να σου δωσει τα 2 γιατι κερδιζεις με μεγαλο σκορ μπλα μπλα μπλα πχ2: Αν εισαι 0-0 ομως και το παρεις το πεναλτακι οπως ο ντουντου με τον θρασυβουλο..τοτε δεν συμβαινει αυτο που λες αποπανω.. Εχεις καμια δηλωση του Νικολακοπουλου και αποδειξη οτι ειναι τσιρακι του Κοκκαλη? Επειδη εγω δεν ξερω και θα θελα να μαθω τι παιζει Μονος του εχει δηλωσει στο ΣΚΑΙ οτι οι πληροφοριες του προερχονται μεσα απο τον Ολυμπιακο..
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 @vlachaquito Ναι το καταλαβα, απλα ειχε πλακα ο χαρακτηρισμος Ιντζαγκι.. Ποτε δε μου αρεσε σαν παικτης.. Πολυ βαρυς.. Ισως και να ειναι μικρος ακομα και να βελτιωθει στο μελλον @Anubis13 Ειπες οτι πηρε ο Ολυμπιακος περισσοτερα πεναλτι αρα ευνοηθηκε σε σχεση με εσενα.. Ο Αστερας πηρε 7 η Αεκ 6 και ο ΠΑΟΚ 5 και εσυ 3 Αρα ευνοηθηκαν και αυτοι απο τη διαιτησια. Σωστα? Ποσες φορες εχει παρει ο Γιωργαρος πετσινο πεναλτι η φαουλ που εχει γινει γκολ? εχεις μετρησει? Το ιδιο ισχυει και για τον Γιαννακοπουλο βεβαια παλιοτερα Δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις ουτε τις διαβασα πουθενα. Αν εχεις κανενα λινκ ποσταρε το, αλλιως δημιουργουνται εντυπωσεις.. Και εγω ειχα ακουσει απο τον ξαδελφο της αδελφης του φιλου των Κοντων τρολ οτι η διατησια τους παει με χιλια αλλα δε μπορω να το αποδειξω σαν γεγονος, δεν εχω τη δηλωση
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 σε κανεναν δεν αρεσει ο ιντζαγκι...αλλα ειναι πρωτος σκορερ ολων των εποχων στο τσαμπιονς...ε ολο και κατι θα ξερει αχαχα
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Για τον Μητρογλου ελεγα αλλα συμφωνω και για Ιντζαγκι. Πολυ βαρετος παικτης αλλα πολυ αποτελεσματικος.. Δε ξερω πως το κανει
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 @Anubis13 Ειπες οτι πηρε ο Ολυμπιακος περισσοτερα πεναλτι αρα ευνοηθηκε σε σχεση με εσενα.. Ο Αστερας πηρε 7 η Αεκ 6 και ο ΠΑΟΚ 5 και εσυ 3 Αρα ευνοηθηκαν και αυτοι απο τη διαιτησια. Σωστα? Οχι δεν εννοουσα αυτο. Ειπα οτι αμα σου εγιναν 20 πεναλτυ και πηρες 22(τυχαιο παραδειγμα) τοτε ευνοοηθηκες..Τωρα απο του Αστερα απο τα 7 ποσα ηταν κανονικα δεν το ξερω. Ποσες φορες εχει παρει ο Γιωργαρος πετσινο πεναλτι η φαουλ που εχει γινει γκολ? εχεις μετρησει? Το ιδιο ισχυει και για τον Γιαννακοπουλο βεβαια παλιοτερα Αρκετες..τωρα ποιος εχει τα περισσοτερα θα σε γελασω. Δεν εχω ακουσει τις δηλωσεις ουτε τις διαβασα πουθενα. Αν εχεις κανενα λινκ ποσταρε το, αλλιως δημιουργουνται εντυπωσεις.. Και εγω ειχα ακουσει απο τον ξαδελφο της αδελφης του φιλου των Κοντων τρολ οτι η διατησια τους παει με χιλια αλλα δε μπορω να το αποδειξω σαν γεγονος, δεν εχω τη δηλωση Μετα το παιχνιδι με τον αρη ειχε πει κατι τετοιο: οτι ευνοοηθηκαμε αλλα δεν τον χρειαζομαστε το διαιτητη και λοιπα και λοιπα..τωρα αν ηταν την επομενη του ματς η οχι θα σε γελασω. στο sport-fm.gr το ειχα διαβασει..Θα το ψαξω οταν το μπορω και θα στο στειλω με bold οι απαντησεις
afentiko7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Πάντως η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μου, είναι ότι κάθονται οι άλλοι και βλέπουν τα παιχνίδια της, ακόμα και τα φιλικά, για να βρουν κάτι να πουν.
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Γιατι τοση κακια για τον Ολυμπιακο δεν το καταλαβαινω παντως Εμεις παραδεχομαστε οτι στο μπασκετ εχει καλυτερη ομαδα ο παο και μπραβο του και δεν εχουμε προβλημα Αυτοι δε θελουν να χωνεψουν τιποτα Ακομα και σε φιλικο με ξενη ομαδα βρηκαν να γκρινιαξουν οι αντιολυμπιακοι Κανενας απο μας δεν καθεται να δει φιλικο του Παο της Αεκ κλπ Ολοι οι αντιολυμπιακοι καρφωμενοι στις τηλεορασεις να δουν και τα φιλικα Αλλοι ασχολουνται αν εχει λεφτα ο Κοκκαλης αν πληρωσε τη ΔΕΗ κλπ Μηπως ειναι ολοι κρυφοολυμπιακοι τελικα? Με αυτα τα μυαλα πρωταθλημα δεν προκειται να δουν ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.