johnyboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 τι λέει αυτός ο κελάτι? διαβάζω για θρίαμβο αλλά ούτε καν τον ξέρω.
vlachaquito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 ςγω προσωπικα περιμενω τον kwsn για σχολια μια και δεν τον ξερω τον παικτη.. (χωρις ειρωνια...)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Μια χαρά παίκης είναι, για το ρόλο του Χαλπεριν. Μόνο που αυτός τρώει και θέση ξένου και δεν αξίζει για βασικός σε μια ομάδα με στόχο την κορυφή. Η Μάλαγα τον έδιωξε επειδή δεν έχει πάρει ακόμα κοινοτικό διαβατήριο (η γυναίκα του είναι από τη Πολωνία αλλά προσπαθεί να πάρει διαβατήριο 1+ χρόνο τώρα). Πολύ καλός σουτέρ, στη βραδιά του. Όταν δεν είναι στη βραδιά του ή δεν τον αφήσουν οι αντίπαλοι να ζεσταθεί, θα ψάχνεις να δεις αν όντως έπαιξε επειδή εσυ δεν τον πρόσεξες στο γήπεδο... Όπως είπα, πήρατε έναν Χάλπεριν ουσιαστικά...
Chris_85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Όπως είπα, πήρατε έναν Χάλπεριν ουσιαστικά... Eιναι ακριβως η φραση που χρησιμοποιησα, οταν σχολιαζαμε με ενα φιλαρακι μου τη μεταγραφη. Ο Ολυμπιακος τον πηρε ουσιαστικα για 2 πραγματα. 1. το τριποντο και 2. την αμυνα σε γρηγορα γκαρντ
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Eιναι ακριβως η φραση που χρησιμοποιησα, οταν σχολιαζαμε με ενα φιλαρακι μου τη μεταγραφη. Ο Ολυμπιακος τον πηρε ουσιαστικα για 2 πραγματα. 1. το τριποντο και 2. την αμυνα σε γρηγορα γκαρντ Καλά, καλός αμυντικός είναι αλλά δεν είναι τόσο καλός. Τρύπα δεν είναι σίγουρα. Στην επίθεση όμως μπορεί να είναι τρύπα. Πιο ασταθής από τον Χάλπεριν. Και να σου πω και κάτι άλλο; Απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν τα πήγε και πολύ καλά...
Chris_85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι ζητημα το εαν ειναι ο καλυτερος αμυντικος (γιατι φυσικα κ δεν ειναι), αλλα ζητημα ειναι οτι δε γινεται να παιζουμε με τον Τσιλντρες πανω στον Σπανουλη, ελλείψει αλλου αμυντικου με γρηγορα ποδια. Ουτε ο Παπαλουκας, ουτε ο Τεοντοσιτς, ουτε ο ΧΑλπεριν μπορουν να παιξουν αμυνα στον Σπανουλη οπως μπορει ο Κελατι. Τον Βασιλοπουλο τον εχω ξεγραμμενο για τη νεα χρονια, ουτως η αλλως. ΠΕραν αυτων, πιστευω πως δε γινεται να πιστευουμε οτι θ ανεβουμε επιπεδο με τον Κελατι. ΔΕν γινεται. Και προς το παρον, ας συνειδητοποιησουμε ολοι οι γαυροι οτι η ομαδα φετος μεχρι τωρα, εχει χειροτερο ροστερ απο περυσι, τον ιδιο καιρο, και να μην παρασυρομαστε ευκολα απο τιτλους ''κελατι-κιλλερ'' και παρομοια χαζα. Το 1/10 του Γκριρ ειναι ο Κελατι επιθετικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:52 ---------- Στην επίθεση όμως μπορεί να είναι τρύπα. Πιο ασταθής από τον Χάλπεριν. Ο Χαλπεριν εκανε σχετικα καλη χρονια, παρ'ολο το ασχημο τελειωμα. Αν δηλαδη τελειωνε με τον τροπο που επαιζε ολη τη χρονια, θα μιλουσαμε για καλη εως πολυ καλη χρονια του Χαλπεριν, στα πραγματα που του ζητησε η ομαδα να κανει, βεβαια. Ο Κελατι ισως κανω λαθος, αλλα μου φαινεται οτι δεν την εχει τη διεισδυση. Εχει σουτ απο ντριπλα και εν στασει. Κ φρονω πως αυτο θα κληθει να κανει και σε μας, κοινως να τον ψαχνει η ομαδα, στις περιστροφες του αντιπαλου, για καποια ελευθερα σουτ. Τωρα εαν ενας τετοιος παικτης χρειαζεται στην ομαδα, σιγουρα συμφωνουμε οτι χρειαζεται. Το εαν ομως το κενο στο ''4'' ειναι μεγαλυτερο και θα επρεπε να δωσει εκει το βαρος η ομαδα, με στοχο καποιον αμερικανο που θα μπορει να παιξει αμυνα στο πικ&ρολ κ να βοηθαει επιθετικα, αυτο ειναι μεγαλη συζητηση. Το μεγαλο μπαμ παντως θα γινει, αν γινει, με τον ΜακΙνταιρ.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι ζητημα το εαν ειναι ο καλυτερος αμυντικος (γιατι φυσικα κ δεν ειναι), αλλα ζητημα ειναι οτι δε γινεται να παιζουμε με τον Τσιλντρες πανω στον Σπανουλη, ελλείψει αλλου αμυντικου με γρηγορα ποδια. Ουτε ο Παπαλουκας, ουτε ο Τεοντοσιτς, ουτε ο ΧΑλπεριν μπορουν να παιξουν αμυνα στον Σπανουλη οπως μπορει ο Κελατι. Τον Βασιλοπουλο τον εχω ξεγραμμενο για τη νεα χρονια, ουτως η αλλως. ΠΕραν αυτων, πιστευω πως δε γινεται να πιστευουμε οτι θ ανεβουμε επιπεδο με τον Κελατι. ΔΕν γινεται. Και προς το παρον, ας συνειδητοποιησουμε ολοι οι γαυροι οτι η ομαδα φετος μεχρι τωρα, εχει χειροτερο ροστερ απο περυσι, τον ιδιο καιρο, και να μην παρασυρομαστε ευκολα απο τιτλους ''κελατι-κιλλερ'' και παρομοια χαζα. Το 1/10 του Γκριρ ειναι ο Κελατι επιθετικα. Και μπορεί να παίξει ο Κελάτι άμυνα το Σπανούλη; Δεν είναι αρκετά γρήγορος. Από εκεί και πέρα δε βλέπω σε τι είναι καλύτερος ο Κελάτι του Ντόμερκαντ. Ο Χαλπεριν εκανε σχετικα καλη χρονια, παρ'ολο το ασχημο τελειωμα. Αν δηλαδη τελειωνε με τον τροπο που επαιζε ολη τη χρονια, θα μιλουσαμε για καλη εως πολυ καλη χρονια του Χαλπεριν, στα πραγματα που του ζητησε η ομαδα να κανει, βεβαια. Μην αρχίζουμε την ίδια κουβέντα πάλι. Σε όλα τα σπουδαία παιχνίδια ήταν σταθερά απών. Όπως έλεγαν οι Εβραίοι ότι θα είναι. Ο Κελατι ισως κανω λαθος, αλλα μου φαινεται οτι δεν την εχει τη διεισδυση. Εχει σουτ απο ντριπλα και εν στασει. Κ φρονω πως αυτο θα κληθει να κανει και σε μας, κοινως να τον ψαχνει η ομαδα, στις περιστροφες του αντιπαλου, για καποια ελευθερα σουτ. Ναι, και για αυτό και μόνο δεν είναι κακός. Αλλά φαίνεται να προορίζεται για βασικό 2άρι και σου πιάνει θέση μη κοινοτικού. Τωρα εαν ενας τετοιος παικτης χρειαζεται στην ομαδα, σιγουρα συμφωνουμε οτι χρειαζεται. Το εαν ομως το κενο στο ''4'' ειναι μεγαλυτερο και θα επρεπε να δωσει εκει το βαρος η ομαδα, με στοχο καποιον αμερικανο που θα μπορει να παιξει αμυνα στο πικ&ρολ κ να βοηθαει επιθετικα, αυτο ειναι μεγαλη συζητηση. Το μεγαλο μπαμ παντως θα γινει, αν γινει, με τον ΜακΙνταιρ. Καλά κάτσε μην κάνουμε και εμείς κανένα μπαμ όμως όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες... ΥΓ: Παιχτούρα ο Τέρρελ. Ποιος ψηλός θα τον καλύπτει στην άμυνα όμως δεν ξέρω...
vlachaquito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 +∞ ΥΓ: Παιχτούρα ο Τέρρελ. Ποιος ψηλός θα τον καλύπτει στην άμυνα όμως δεν ξέρω... Ειπα και εγω, μονο εμενα δεν μου αρεσει?? Οταν θελεις να χτυπησεις τον παο, δεν μπορεις να αγοραζεις μονοπλευρους παικτες... Θελεις 5 αμυντικους το λιγοτερο καλους, και το κυριοτερο στην περιφερεια οπου εκει ειναι η δυναμη του παο με σπανουλη και διαμαντιδη. Αν παρεις παλι εναν 1,77 να μαρκαρει τον διαμαντιδη, που ποσταρει καλυτερα και απο τον..μπατιστ, την εκατσες την αγελαδα.. παλι...
Chris_85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Για ποιο μπαμ ακουγεται? Για μενα ο Παο, αν επαιρνε τον Τερρελ αντι του Σαρας (με τα ιδια λεφτα πανω/κατω) θα μιλουσαμε για μια ασταματητη επιθετικη μηχανη. Γιατι κακα τα ψεμματα, χανει σε παραγωγικοτητα αν δεν ανανεωσει τον Γιασκεβιτσιους (αυτο το γ@μ το ευκολο τριποντο, ειναι μεγαλη υποθεση). Οσο για το βασικο 2αρι π λες, μενει να δουμε αν θα αποκτηθει ο ΜακΙ και τι ρολο θα εχει στην ομαδα. Αλλιως αν παμε με τον Κελατι για αντικαταστατη του Γκριρ, θα δουμε πολλες κηδειες φετος. Γ αυτο τονισα πως επιθετικα ο Κελατι ειναι το 1/10 του Γκριρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:21 ---------- Ειπα και εγω, μονο εμενα δεν μου αρεσει?? Οταν θελεις να χτυπησεις τον παο, δεν μπορεις να αγοραζεις μονοπλευρους παικτες... Θελεις 5 αμυντικους το λιγοτερο καλους, και το κυριοτερο στην περιφερεια οπου εκει ειναι η δυναμη του παο με σπανουλη και διαμαντιδη. Αν παρεις παλι εναν 1,77 να μαρκαρει τον διαμαντιδη, που ποσταρει καλυτερα και απο τον..μπατιστ, την εκατσες την αγελαδα.. παλι... lol....απλα.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ειπα και εγω, μονο εμενα δεν μου αρεσει?? Οταν θελεις να χτυπησεις τον παο, δεν μπορεις να αγοραζεις μονοπλευρους παικτες... Θελεις 5 αμυντικους το λιγοτερο καλους, και το κυριοτερο στην περιφερεια οπου εκει ειναι η δυναμη του παο με σπανουλη και διαμαντιδη. Αν παρεις παλι εναν 1,77 να μαρκαρει τον διαμαντιδη, που ποσταρει καλυτερα και απο τον..μπατιστ, την εκατσες την αγελαδα.. παλι... Ο τύηπος είναι πολύ καλός αμυντικός, γρήγορα πόδια, δυνατό σώμα, λίγα φάουλ. Αλλά είναι 1,75. Στη Σίενα είχε από πίσω Stonecold/Stonerook και Έτζε (και δευτερεύνοντως Λαβρίνοβιτς), πολύ καλούς αμυντικούς και ειδικά ο μαλλιάς είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός στις αμυντικές βοήθειες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Στον Ολυμπιακό θα τον καλύπτουν ο Βούισιτς και ο Μαυροκεφαλίδης; Για ποιο μπαμ ακουγεται? Για μενα ο Παο, αν επαιρνε τον Τερρελ αντι του Σαρας (με τα ιδια λεφτα πανω/κατω) θα μιλουσαμε για μια ασταματητη επιθετικη μηχανη. Γιατι κακα τα ψεμματα, χανει σε παραγωγικοτητα αν δεν ανανεωσει τον Γιασκεβιτσιους. Οσο για το βασικο 2αρι π λες, μενει να δουμε αν θα αποκτηθει ο ΜακΙ και τι ρολο θα εχει στην ομαδα. Αλλιως αν παμε με τον Κελατι για αντικαταστατη του Γκριρ, θα δουμε πολλες κηδειες φετος. Γ αυτο τονισα πως επιθετικα ο Κελατι ειναι το 1/10 του Γκριρ Για το μπαμ, κάτσε να δούμε. Αν γίνει πάντως, θα είναι όντως τεράστιο. Τον McIntyre δε θα τον έπερνε εύκολα ο Ομπράντοβιτς, δε του αρέσει και πολύ να ποστοάρουν τους κοντούς του. Πάντως από τη στιγμή που πιάνει θέση ξένου και έχεις και τον Χαλπεριν, προφανώς για βασικός πάει. Ο Τ-Μακ και στη Σιένα έπαιζε με τον Καουκένας δίπλα του, καλύτερο παίκτη του Κελάτι δηλαδή.
vlachaquito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Ο τύηπος είναι πολύ καλός αμυντικός, γρήγορα πόδια, δυνατό σώμα, λίγα φάουλ. Αλλά είναι 1,75. Στη Σίενα είχε από πίσω Stonecold/Stonerook και Έτζε (και δευτερεύνοντως Λαβρίνοβιτς), πολύ καλούς αμυντικούς και ειδικά ο μαλλιάς είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός στις αμυντικές βοήθειες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Στον Ολυμπιακό θα τον καλύπτουν ο Βούισιτς και ο Μαυροκεφαλίδης; Ειδικα ο βουισιτς με τα γνωστα γρηγορα ποδια του.......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δε νομιζω οτι ο Ολυμπιακος ανεβαινει επιπεδο με την αποκτηση Κελατι, δεδομενου οτι δεν αποτελει τον παιχτη απειλη για ομαδες οπως ο Παναθηναικος ουτε αμυντικα ουτε επιθετικα (φανηκε στα μεταξυ τους παιχνιδια στη φετινη Ευρωλιγκα). Ειναι μια καλη μεταγραφη, αλλα ως εκει. Μια επιπλεον επιθετικη λυση για την περιφερεια που τα καταφερνει αμυντικα πιο αξιοπρεπως απο τον Γκριρ. Η ουσια της μεταγραφης ομως ειναι αλλη. Ο Ολυμπιακος εχει σοβαρο προβλημα-ελλειψεις στις θεσεις 1 και 4. Δεν καιγοταν για την αποκτηση 2-3 οπως ο Κελατι. Αρα το ουσιαστικο προβλημα στο ροστερ δεν λυνεται με αυτη την μεταγραφη. Πιανει και θεση μη κοινοτικου, πραγμα που σημαινει οτι λιγοστευουν γεωμετρικα οι επιλογες για τις αλλες 2 θεσεις που ΠΟΝΑΕΙ ο Ολυμπιακος. Δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους διοικηση και τεχνικο τιμ, μαντης δε θελω να γινομαι, αλλα οπως παει το πραγμα κατι μου λεει οτι η στο 1 η στο 4 ο Ολυμπιακος δε θα εχει αξιοπιστο παιχτη φετος (στο 1 υπαρχει ο 33χρονος Παπαλουκας πανω στον οποιο δε γινεται να βασιζεις ολη τη σεζον σου). Ασσο και τεσσαρι περιμενανε ολοι, δυαροτριαρι ηρθε.. Εφυγε ο Νικολας (Χατζηβρεττας) απο τον Παναθηναικο πραγμα που δειχνει οτι ο Σαρας μενει μαλλον. Πολυ καλος και αξιοπρεπεστατος παιχτης με σημαντικοτατη προσφορα επι 6 συνεχομενα χρονια. Αξιζε εναν εναν οσους τιτλους κατεκτησε με τον Παναθηναικο.
Chris_85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 ο Χατζηβρεττας πιστευω πως αποτελει παραδειγμα σπανιου ηθους, σαν αθλητης και ανθρωπος. Απο κει και περα, σκεψου οτι αποχωρησε ο Γκριρ. Το κενο που δημιουργησε ειναι μεγαλυτερο απο τα κενα στο 1-4. Βεβαια αν κληθει να το καλυψει ο Κελατι το κενο, ζητω που σωθηκαμε.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Κάτι για τον Τ-Μακ που ξέχασα να αναφέρω. Όταν αρχίζει τις τρελλές του προσπάθειες και τα τρελλά του τρίποντα, ο Μπαναότς θα τον αφήνει μέσα;
Chris_85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 "Δεν ήθελα να ακούσω άλλη πρόταση" Καλά, καλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει ότι θα είναι τη νέα σεζόν στα μέρη μας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ιδανικό τόσο γι' αυτόν όσο και για τον Ολυμπιακό. Ο Τόμας Κελάτι μίλησε στο Olympiacos.org για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του και εμφανίστηκε καλά πληροφορημένος για το τι συμβαίνει στο λιμάνι.. "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μια ομάδα που η φήμη της έχει φτάσει σ' όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας", τόνισε ο 27άχρονος γκαρντ και συμπλήρωσε: "Πριν δυο μέρες δεν ήξερα που θα συνεχίσω την καριέρα μου και όταν με πήρε ο ατζέντης μου να μου πει για τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση. Άλλη μια φορά μίλησα μαζί του για να υπογράψω το συμβόλαιο. Του είπα ότι από τη στιγμή που με θέλει ο Ολυμπιακός θα παίξω σ' αυτή την ομάδα και δε θέλω να ακούσω άλλη πρόταση". Ο Κελάτι ξέρει πολλά για τη νέα του ομάδα. Άλλωστε πέρσι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα: "Δε θα ξεχάσω το παιχνίδι στο ΣΕΦ για δυο λόγους. Πιστεύω ότι έπαιξα καλά και μάλιστα σ' ένα γήπεδο που η πίεση είναι μεγάλη. Χαίρομαι πραγματικά που αυτή την πίεση θα τη νιώθουν πλέον οι αντίπαλοί μου. Στους δικούς μου όταν μίλησα για τον Ολυμπιακό μίλησα για την ατμόσφαιρα που έζησα. Φανταστική. Νομίζω ότι όλοι οι συμπατριώτες μου θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα για να δουν πως είναι να υποστηρίζεις μια ομάδα". Φυσικά και δε ξέρει μόνο για τον κόσμο: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα Φάιναλ Φορ. Μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τίτλους και την Ευρωλίγκα. Αυτό που πιστεύω εγώ ότι έλειψε πέρσι από τον Ολυμπιακό παρακολουθώντας τα παιχνίδια είναι τρία στοιχεία. Η εμπειρία που νομίζω ότι αποκτήθηκε, πιο σκληρή άμυνα που σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται κι από το πόσο γνωρίζει ο ένας παίκτης τον άλλο και απειλή από την περιφέρεια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να απειλώ δηλαδή απ' έξω για να ανοίγω διαδρόμους στον Τσίλντρες, τον Παπαλουκά και τα άλλα παιδιά". Τέλος, ο πρώην παίκτης της Μάλαγα μίλησε και για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Παίζοντας στην Ευρώπη μαθαίνεις ότι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σέβομαι πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι σπουδαία ομάδα και γνωρίζω ότι πρέπει να τους κερδίσουμε για να φτάσουμε στους στόχους της ομάδας. Ένας τίτλος αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν κερδίζεις ένα σπουδαίο αντίπαλο κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε". http://www.superbasket.gr/?c=136&a=114713
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.