Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βγηκε και η κληρωση. Ο Θρυλος θα αντιμετωπισει μια εκ των Ζρίνσκι (Βοσνία) ή Σλόβαν (Σλοβακία). Ευκολη ακουγεται. Σχεδον της πλακας ειναι οι αντιπαλοι

Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζουμε τωρα ή ποτε θα γνωριζουμε με ποιον ( ή ποιο ζευγαρι ) θα παιξει ο Ολυμπιακος αν περασει ???

Θα ξαναγινει κληρωση λογικα οταν τελειωσουν οι παροντες (διπλοι)αγωνες και βγουνε οι ομαδες που προκριθηκαν. Η κληρωση θα γινει λογικα στις 7 Αυγουστου.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βγηκε και η κληρωση. Ο Θρυλος θα αντιμετωπισει μια εκ των Ζρίνσκι (Βοσνία) ή Σλόβαν (Σλοβακία). Ευκολη ακουγεται. Σχεδον της πλακας ειναι οι αντιπαλοι

Μπορει να μου πει καποιος αν γνωριζουμε τωρα ή ποτε θα γνωριζουμε με ποιον ( ή ποιο ζευγαρι ) θα παιξει ο Ολυμπιακος αν περασει ???

Ευχαριστω

Sorry κιόλας, αλλά και πέρσυ έτσι λέγατε για την Ανόρθωση. Αφήστε τα "εύκολη ομάδα" και "ομάδα της πλάκας", περάστε πρώτα και μετά σκέφεστε και τον επόμενο αντίπαλο.

Δημοσ.
Sorry κιόλας, αλλά και πέρσυ έτσι λέγατε για την Ανόρθωση. Αφήστε τα "εύκολη ομάδα" και "ομάδα της πλάκας", περάστε πρώτα και μετά σκέφεστε και τον επόμενο αντίπαλο.

Kαλα πιστευεις πως υπαρχει πιθανοτητα να αποκλειστει ο Ολυμπιακος με μια απο αυτες που μας ετυχαν ??

Και με τα περσινα που γινανε τωρα θα εινα πιο ετοιμοι για να μη την ξαναπατησουν.:-)

Δημοσ.
Kαλα πιστευεις πως υπαρχει πιθανοτητα να αποκλειστει ο Ολυμπιακος με μια απο αυτες που μας ετυχαν ??

Και με τα περσινα που γινανε τωρα θα ειναι πιο ετοιμοι για να μη την ξαναπατησουν.:-)

Καμία αντίρρηση. Αλλά όπως είπες εσύ ότι είναι ομάδα της πλάκας, θα το πουν και άλλοι 1000, μπορεί να το πουν και οι παίχτες σας και να έρθει ένα ουρανοκατέβατο 3-0 όπως πέρσυ και μετά....τρεχάτε ποδαράκια μου! :-)

Δημοσ.
To ποδόσφαιρο είναι πιο δημοφιλές από το μπάσκετ γιατί η κ@ύλα του γκολ δεν υπάρχει σε κανένα άλλο άθλημα. Λήξις.

+∞

Σαν την κ@υλά του γκολ (θυμάμαι το φετινό του Ινιέστα στον ημιτελικό και του Χαριστέα με τη Γαλλία ας πούμε) δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.
Καμία αντίρρηση. Αλλά όπως είπες εσύ ότι είναι ομάδα της πλάκας, θα το πουν και άλλοι 1000, μπορεί να το πουν και οι παίχτες σας και να έρθει ένα ουρανοκατέβατο 3-0 όπως πέρσυ και μετά....τρεχάτε ποδαράκια μου! :-)

Περυσι η ομαδα εκτος απο το οτι δεν εκτιμησε καλα τον αντιπαλο, δεν ηταν και ετοιμη

Αν θυμαμαι καλα τελευταια στιγμη πηρε Dudu και Diogo.

Η ομαδα ηταν ανετοιμη.

Φετος δε θα την πατησει παλι οπως με την ανορθωση και επισης ειναι και καπως πιο ετοιμη απο περυσι.

Δημοσ.
Υ.Γ. Μα να μην δω ΕΝΑΝ ολυμπιακο να υπερασπιζεται το μπασκετ και ΕΝΑΝ παναθηναικο το ποδοσφαιρο??

Παναθηναϊκάρα εδώ και τάσομαι υπερ του ποδοσφαίρου. Και το γουστάρω το μπάσκετ και παίζω μόνο μπάσκετ (στη μπάλα είμαι απίστευτα άμπαλος) αλλά σαν την κ@υλα του γκολ τίποτα.

Δημοσ.

Ο γαύρος τώρα έχει πολύ καλύτερη ομάδα απ'ότι πέρισυ τετοιο καιρό. Η λογική λέει πως θα περάσει.

Βέβαια, όσο πανηγυρίζετε εσείς για την κλήρωση, άλλο τόσο πανηγυρίζουνε και οι αντίπαλοι ;)

Δημοσ.
Ο γαύρος τώρα έχει πολύ καλύτερη ομάδα απ'ότι πέρισυ τετοιο καιρό. Η λογική λέει πως θα περάσει.

Βέβαια, όσο πανηγυρίζετε εσείς για την κλήρωση, άλλο τόσο πανηγυρίζουνε και οι αντίπαλοι ;)

Δε νομιζω.Τελειως ακυρο αυτο :o

Δηλαδη ηθελε να πεσει με Ολυμπιακο αντι με μια που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους ??

Δημοσ.

Δεν κοίταξα καν ποιοι ήταν στην ίδια κληρωτίδα με τον οσφπ.

Απλά διατύπωσα μια αλήθεια, με αρκετή δόση χιούμορ φυσικα.

Δημοσ.

Καλα κι εγω λαθος εκανα. Δεν ηταν νομιζω οι ομαδες που παρεθεσα πριν ως υποψηφιες αντιπαλοι των Ζρινσκι ή Σλόβαν Μπρατισλάβα :-D:-D:o

Δημοσ.
+∞

Σαν την κ@υλά του γκολ (θυμάμαι το φετινό του Ινιέστα στον ημιτελικό και του Χαριστέα με τη Γαλλία ας πούμε) δεν είναι τίποτα.

Παναθηναϊκάρα εδώ και τάσομαι υπερ του ποδοσφαίρου. Και το γουστάρω το μπάσκετ και παίζω μόνο μπάσκετ (στη μπάλα είμαι απίστευτα άμπαλος) αλλά σαν την κ@υλα του γκολ τίποτα.

γκομενες σεξ και αηδιες... σαν την κ@υλα του γκολ τίποτα...:D :D

• Members
Δημοσ.

Ο Ρομάριο το είχε πει κάποτε πάντως αυτό, ότι η ηδονή του σκοραρίσματος είναι καλύτερη κι από το σεξ :P

Δημοσ.
..για τον Νέιτ Ρόμπινσον τι λετε? :confused:

Μακάρι να τον πάρετε. Εμείς οι Παναθηναϊκοί θα γελάμε ακόμα περισσότερο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:07 ----------

Ο Ρομάριο το είχε πει κάποτε πάντως αυτό, ότι η ηδονή του σκοραρίσματος είναι καλύτερη κι από το σεξ :P

Μεγάλη χαρά στα σκέλια της θα είχε δει η κυρία Ρομάριο...

Δημοσ.
Μακάρι να τον πάρετε. Εμείς οι Παναθηναϊκοί θα γελάμε ακόμα περισσότερο.

Μακαρι να μην τον παρουμε.

Πηραμε παντως τον Κελατι, τον οποιο εδιωξε ο Ρενεσσες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ----------

Και οσο διαβαζω τα διθυραμβικα σχολια των δημοσιογραφων για τη ''μεγαλη'' μεταγραφη, τοσο με ζωνουν τα φιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...