adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Επισης το ποδοσφαιρο ειναι πιο δημοφιλες γιατι παιζεται σε τεραστια γηπεδα και δημιουργει φανατισμο Δημιουργει ηρωες στη συνειδηση του λαου Μπορει ο πιο αδυναμος να νικησει τον δυνατο Μπορει να γινουν μεγαλες εκπληξεις Ειναι πολυ δυσκολο να φτασεις ψηλα και να μεινεις Παιζει πολυ μεγαλο ρολο η τυχη οι καιρικες συνθηκες .... Τα παιχνιδια κρινονται συνηθως απο ενα δυο γκολ που τα περιμενεις με αγωνια και με χιλιους τροπους και οχι απο 100 καλαθια οπως στο μπασκετ....................
afentiko7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ που παρακολουθώ και τέννις, πρέπει να χω τρελλά λεφτά ε? Γουστάρω. Αν μάθω και πόλο (αυτό με τα άλογα), θα βρω και μια πλούσια γκόμενα και ποιος με πιάνει. Και καθήστε εσείς, φτωχοί και άμυαλοι, να ασχολείστε με μια μπάλα. Το μόνο που δεν ακούσαμε, είναι πως για να παίξεις μπάσκετ θες και κανά 2 phd:shock: Ο απροσάρμοστος της τάξης μπορεί να "παίξει" ποδόσφαιρο. Του λες να κάτσει μπροστά από το τέρμα και κάνει ότι παίζει άμυνα. Ο ίδιος δε μπορεί να παίξει μπάσκετ όμως Σου θυμίζω τη σκηνή από τον κούκο, με το νικολσον να μαθαίνει μπασκετ στον ινδιάνο. Για όσους δεν ασχολούνται με σινεμά, η σκηνή διαδραματίζεται σε ένα αμερικάνικο τρελλάδικο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μπορει ο πιο αδυναμος να νικησει τον δυνατο Μπορει να γινουν μεγαλες εκπληξεις Ακριβως γιαυτο ξερω οτι διαμαρτυρονται οι φανατικοι ποδοσφαιροφιλοι. Εσυ το παρουσιαζεις σαν πλεονεκτημα? Ωραια πραμα να σου κατεβαινει η αμπαλη ομαδα με συστημα "ολοι πισω απτη σεντρα και σπαστε τους τα ποδια" και να σου παιρνει Χ χωρις λογο. Και εσυ μεσα να εχεις ενα σωρο παιχτρονια. Το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο αθλημα οταν δεν υπαρχει σκοπιμοτητα και δεν κλεινεται η μια εκ των δυο ομαδων. Επειδη ομως σημερα στο 99% των αγωνων συμβαινει ακριβως αυτο, εχει χασει τη μαγεια που ειχε παλιοτερα. Μονο σε μερικα πρωταθληματα βλεπεις ωραια μπαλιτσα πια. Και αυτο δεν ειναι το ελληνικο με το οποιο ασχολουνται οι περισσοτεροι εδω μεσα. Αντιθετως στο μπασκετ, οσο ξυλο και αμυντικα να παιξει μια αμπαλη ομαδα, θα παρει και απειρες επιθεσεις. Και εκει αν ειναι αμπαλη , χωρις ταλεντο (με αμπαλο προπονητη να προσθεσω γενικα μιλωντας παντα) απλα θα χασει απο την καλη. Ενω στο ποδοσφαιρο μπορει να σου βαλει ενα γκολ σε μια αντεπιθεση και να παρει και το ματς κι απο πανω. Ε αυτο δεν το ευχαριστιεμαι εγω, σορυ κιολας. Απορω πως το βλεπετε και σαν πλεονεκτημα μερικοι. Ειναι σαν να μου λετε οτι το παγκοσμιο ποδοσφαιρο κερδισε ποντους στα ματια του κοσμου με το Ευρωπαικο που πηρε η εθνικη στη πορτογαλια. Γιατι εγω θεωρω οτι το 95% οσων ασχολουνται με μπαλα ξενερωσε με αυτη την "εκπληξη" (οχι επειδη ειναι ανθελληνες οπως θα βιαστουν καποιοι να πουν). Τεσπα αρκετα κουρασατε με το μπασκετ. Ας παμε και στο παρασυνθημα τωρα. Επειδη ανηκετε στις αμπαλες ομαδες του μπασκετ εδω και χρονια, λειτουργει ως παυσιπονο στο μυαλο σας να μηδενιζετε το μπασκετ γενικοτερα. Περαστικα στους πονους σας να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου. Και επαναλαμβανω πως οταν καποτε ησασταν καλοι εκει περα (η μαλλον καλυτεροι απο τον ΠΑΟ, γιατι μονο αυτο σας ενδιαφερει εσας) τοτε δεν ακουγα κανεναν Ολυμπιακο να λεει διαφορα περι μπασκετ. Τουναντιον το ειχατε θεοποιησει -και οχι αδικως-. Γενιες και γενιες φαγανε την εφηβεια τους παιζοντας μπασκετ κι ερχεστε εσεις τωρα να πειτε οτι το μπασκετ δεν υπαρχει ως αθλημα. ΔΕΝ θα πεισετε ουτε τους εαυτους σας! edit: Αυτα που λεει ο KwnsMen περι μπασκετ ειναι σωστα. Και τα παραδειγματα προσφατα.
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ειναι πλεονεκτημα και μαγεια Φαντασου τι ζησαμε επι EURO Ενα σπορ που ξερεις απο την αρχη ποιος θα κερδισει τι νοημα εχει?
afentiko7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Συνεννόηση αγησίλαος. Δεν είπε κανείς, ότι είναι μάπα το μπασκετ, απλά λέμε, ότι δεν ασχολείται ο κόσμος και αυτό το δείχνει η θεαματικότητα (τηλ.) και οι διαφημίσεις-χορηγοί. Επιπλέον είπαμε, πως ο μέσος φίλαθλος των λέικερς, δεν ξέρει που πέφτει η Ελλάδα, άρα δεν ξέρει και τις ελληνικές ομάδες. Επίσης, έκανα το ερώτημα, γιατί δεν πήγε ο διαμαντίδης στο nba, και γιατί γυρίσαν οι φώτσης, σπανούλης. Οι Γκαζόλ, ο νοβιτσκι, ο τούργκογλου, ο μανού μείνανε. Εκτός και αν ο σόρος, δε θέλει έλληνες στο nba. Τώρα, τι σχέση έχουν αυτά με τον παο, δεν καταλαβαίνω. kwsn, ο ψηλός των 2:15, νομίζεις ότι πρέπει να ξέρει τρομερό μπασκετ, για να παίξει επαγγελματικά?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ειναι πλεονεκτημα και μαγεια Φαντασου τι ζησαμε επι EURO Ενα σπορ που ξερεις απο την αρχη ποιος θα κερδισει τι νοημα εχει? Μη λετε πραγματα που δε στεκουν. Το μπασκετ δεν ειναι σπορ που ξερεις απο την αρχη ποιος θα κερδισει. Ξερεις μονο οταν υπαρχει διαφορα ταχυτητων αναμεσα στις 2 ομαδες. Και αυτο μου φαινεται και πιο ορθο. Αυτο που ζησαμε επι Euro το ζησαμε μονο εμεις οι Ελληναραδες που κατεβαιναμε με περικεφαλαιες και πανοπλιες στις κερκιδες. Αυτοι που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο και τους ενδιαφερει να δει θεαμα, αστερια και γενικοτερα να δει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ να εισαι βεβαιος οτι τους απογοητευσε το συγκεκριμενο EURO. Σε οποια διεθνη διοργανωση βγαινει η εθνικη μας δεν ειναι λιγοι (Ελληνες) αυτοι που λενε "αντε να αποκλειστουμε γρηγορα, να δουμε και κανα σοβαρο ματσακι στην τηλεοραση". Σε εκεινο το EURO ειχα βαρεθει να βλεπω κλωτσοσκουφι system παντως. Και απορω πως ειναι θετικο για το αθλημα οτι μια αμπαλη ομαδα βρεθηκε στην κορυφη. Απορω ποιος αληθινος ποδοσφαιροφιλος χειροκροτησε και ασπαστηκε την εθνικη μας ομαδα για την (αντι)μπαλα που επαιξε τοτε και ανεβηκε στη κορυφη. Εσυ το βλεπεις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. Οκ ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:05 ---------- kwsn, ο ψηλός των 2:15, νομίζεις ότι πρέπει να ξέρει τρομερό μπασκετ, για να παίξει επαγγελματικά? Πρεπει να ξερει παντως για να παιξει σε υψηλο επιπεδο. Αντιθετως στο ποδοσφαιρο υπαρχουν απειροι αμπαλοι που παιζουν σε υψηλο επιπεδο. Οσο για τα αλλα που γραφεις, επαναλαμβανεσαι. Και σου εχω απαντησει ηδη σε προηγουμενο ποστ.
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω Μιλαμε για το λογο που ειναι δημοφιλες το ποδοσφαιρο Το οτι μπορει μια μικρη ομαδα να κερδισει μια μεγαλη αυξανει το ενδιαφερον και φερνει κοσμο Οταν ξερεις εξαρχης οτι η ομαδα σου ειναι μικρη και θα ερθει ο αλλος και θα σε κερδισει σιγουρα και θα ξεφτυλισει κιολας τι να πας να δεις? Δεν ειπε κανεις οτι στο EURO παιξαμε μπαλαρα αλλα πηραμε απιστευτη χαρα απο την τεραστια εκπληξη Ο καθενας εχει δικαωμα στο ονειρο και στη μεγαλη νικη που δε γινεται ευκολα σε αλλα αθληματα
afentiko7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Αντιθετως στο ποδοσφαιρο υπαρχουν απειροι αμπαλοι που παιζουν σε υψηλο επιπεδο. Να απαντήσω σε αυτό τώρα ή όχι? Ρε συ μιλιζ, την μαμάς τη συζήτηση, όταν λες ότι παίζουν άμπαλοι σε υψηλό επίπεδο. Δλδ πες μου έναν παίχτη, που πιστεύεις ότι είναι άμπαλος και ότι αν έβαζες ένα κοινό θνητό στη θέση του, θα τα πήγαινε καλύτερα. Το ότι ο βύντρα πχ είναι άμπαλος, δε σημαίνει, ότι αν πάμε γω κι εσύ στη θέση του, θα κάνουμε παπάδες. Δλδ ο κινέζος ο ψηλός, αν ήταν 1.75, θα παίζε ποτέ μπασκετ στο nba? Με την καμία Στα άλλα δεν απάντησες, είπες ότι δε σε ενδιαφέρουν (δικαιωμα σου)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Να απαντήσω σε αυτό τώρα ή όχι? Ρε συ μιλιζ, την μαμάς τη συζήτηση, όταν λες ότι παίζουν άμπαλοι σε υψηλό επίπεδο. Δλδ πες μου έναν παίχτη, που πιστεύεις ότι είναι άμπαλος και ότι αν έβαζες ένα κοινό θνητό στη θέση του, θα τα πήγαινε καλύτερα. Το ότι ο βύντρα πχ είναι άμπαλος, δε σημαίνει, ότι αν πάμε γω κι εσύ στη θέση του, θα κάνουμε παπάδες. Δλδ ο κινέζος ο ψηλός, αν ήταν 1.75, θα παίζε ποτέ μπασκετ στο nba? Με την καμία Στα άλλα δεν απάντησες, είπες ότι δε σε ενδιαφέρουν (δικαιωμα σου) 1ον. Οταν λεω αμπαλους δεν εννοω τους ξυλοκοπους που παιζουν στο Ελληνικο προωταθλημα, αυτοι ειναι για γελια. Και νταξει ο Βυντρα που αναφερεις. Που να δεις κατι Λεβαδειακους και Θρασυβουλους τι ροστερ εχουνε. Μιλαω για παιχτες μεγαλων Ευρωπαικων ομαδων που ειναι παντελως αμπαλοι. Σαφως εγω δε θα μπορουσα να παιξω στη θεση τους, γιατι αυτοι κανουν πρωταθλητισμο χρονια τωρα. Δεν εχει να σημαινει κατι αυτο. Κι εμενα αμα με βαλεις απτα 15 να τρεχω 100ρι στο τελος θα πετυχαινω αξιολογες επιδοσεις εφοσον εχω καποια φυσικα προσοντα. 2ον. Το μπασκετ οπως και το ποδοσφαιρο εχει διακριτους ρολους. Ετσι λοιπον απο τον κοντο θες αλλα πραγματα και απο τον ψηλο αλλα. Με τη λογικη τη δικη σου λοιπον, ουτε ο Σακιλ Ονιλ θα μπορουσε να παιξει ΝΒΑ αν ηταν 1.75. Το θεμα λοιπον ειναι το εξης. Τι προσφερει ο καθενας στη θεση που παιζει. Και τον Γιαο Μινκγ αστον γιατι μια χαρα παιχτης ειναι. Ας παμε σε αλλο παραδειγμα κλασικου αμπαλου. Τσακαλιδης. Ο Τσακαλιδης λοιπον εμπαινε μεσα για 20 λεπτα εριχνε ξυλο, μαζευε ριμπαουντ εκανε και καμια ταπα και εβγαινε. Επιθετικες αρετες ελαχιστες ως καμια. Καθε ομαδα ομως χρειαζεται εναν (ψηλο) τουλαχιστον να δερνει και να καθαριζει στη ρακετα. Αν ειναι και δευτερος τοτε αρχιζεις να εχεις προβλημα επιθετικα. Αν ειναι ολη σου η 5δα ειναι τετοιοι παιχτες, πολυ απλα η ομαδα σου δε θα κανει ποτε τιποτα. Στο ποδοσφαιρο αν: α. ολη η ομαδα σου ειναι τετοιοι αμπαλοι και αταλαντοι β. παιξεις συστημα "ολοι πισω απτη σεντρα και μολις παρετε μπαλα στειλτε την να φυγει στην απεναντι περιοχη" γ. το ποσοστο επιτυχημενων πασων σου ειναι κατω του 30% δ. η κατοχη μπαλας κατω του 35% ε. οι επιθετικες προσπαθειες σε καθε αγωνα 2 εως 3 στ. οι επιθετικες προσπαθειες των αντιπαλων 10 εως 20, αναλογως τα κεφια τους. ζ. Τα δοκαρια τους 2 (νομιζω η Ισπανια απεναντι μας τοσα ειχε) -----> μπορει να κατακτησεις Ευρωπαικο στην Πορτογαλια.
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 "Οτι ο Ελληνας προτιμα να βλεπει την αθλια Σουπερλιγκα, απ το να δει α1, ευρωλιγκα, νβα, ειναι κατι το οποιο χρίζει ψυχιατρικης αναλυσης." To γεγονος χριζει ψυχιατρικης αναλυσης. Λαθος καταλαβες οτι σε ειπα τρελο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:38 ---------- Τεσπα αρκετα κουρασατε με το μπασκετ. Ας παμε και στο παρασυνθημα τωρα. Επειδη ανηκετε στις αμπαλες ομαδες του μπασκετ εδω και χρονια, λειτουργει ως παυσιπονο στο μυαλο σας να μηδενιζετε το μπασκετ γενικοτερα. Περαστικα στους πονους σας να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου. Και επαναλαμβανω πως οταν καποτε ησασταν καλοι εκει περα (η μαλλον καλυτεροι απο τον ΠΑΟ, γιατι μονο αυτο σας ενδιαφερει εσας) τοτε δεν ακουγα κανεναν Ολυμπιακο να λεει διαφορα περι μπασκετ. Τουναντιον το ειχατε θεοποιησει -και οχι αδικως-. Γενιες και γενιες φαγανε την εφηβεια τους παιζοντας μπασκετ κι ερχεστε εσεις τωρα να πειτε οτι το μπασκετ δεν υπαρχει ως αθλημα. ΔΕΝ θα πεισετε ουτε τους εαυτους σας! Μην το γενικευεις. Υπαρχουν φιλαθλοι και φιλαθλοι, σε ολες τις ομαδες. Δεν αισθανομαι οτι ανηκω σ αυτους που περιγραφεις και σου ζητω αλλη φορα να μην εισαι απολυτος, σε θεματα που με αφορουν.
alexdelpiero Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 1ον. Οταν λεω αμπαλους δεν εννοω τους ξυλοκοπους που παιζουν στο Ελληνικο προωταθλημα, αυτοι ειναι για γελια. Και νταξει ο Βυντρα που αναφερεις. Που να δεις κατι Λεβαδειακους και Θρασυβουλους τι ροστερ εχουνε. Μιλαω για παιχτες μεγαλων Ευρωπαικων ομαδων που ειναι παντελως αμπαλοι. Σαφως εγω δε θα μπορουσα να παιξω στη θεση τους, γιατι αυτοι κανουν πρωταθλητισμο χρονια τωρα. Δεν εχει να σημαινει κατι αυτο. Κι εμενα αμα με βαλεις απτα 15 να τρεχω 100ρι στο τελος θα πετυχαινω αξιολογες επιδοσεις εφοσον εχω καποια φυσικα προσοντα. 2ον. Το μπασκετ οπως και το ποδοσφαιρο εχει διακριτους ρολους. Ετσι λοιπον απο τον κοντο θες αλλα πραγματα και απο τον ψηλο αλλα. Με τη λογικη τη δικη σου λοιπον, ουτε ο Σακιλ Ονιλ θα μπορουσε να παιξει ΝΒΑ αν ηταν 1.75. Το θεμα λοιπον ειναι το εξης. Τι προσφερει ο καθενας στη θεση που παιζει. Και τον Γιαο Μινκγ αστον γιατι μια χαρα παιχτης ειναι. Ας παμε σε αλλο παραδειγμα κλασικου αμπαλου. Τσακαλιδης. Ο Τσακαλιδης λοιπον εμπαινε μεσα για 20 λεπτα εριχνε ξυλο, μαζευε ριμπαουντ εκανε και καμια ταπα και εβγαινε. Επιθετικες αρετες ελαχιστες ως καμια. Καθε ομαδα ομως χρειαζεται εναν (ψηλο) τουλαχιστον να δερνει και να καθαριζει στη ρακετα. Αν ειναι και δευτερος τοτε αρχιζεις να εχεις προβλημα επιθετικα. Αν ειναι ολη σου η 5δα ειναι τετοιοι παιχτες, πολυ απλα η ομαδα σου δε θα κανει ποτε τιποτα. Στο ποδοσφαιρο αν: α. ολη η ομαδα σου ειναι τετοιοι αμπαλοι και αταλαντοι β. παιξεις συστημα "ολοι πισω απτη σεντρα και μολις παρετε μπαλα στειλτε την να φυγει στην απεναντι περιοχη" γ. το ποσοστο επιτυχημενων πασων σου ειναι κατω του 30% δ. η κατοχη μπαλας κατω του 35% ε. οι επιθετικες προσπαθειες σε καθε αγωνα 2 εως 3 στ. οι επιθετικες προσπαθειες των αντιπαλων 10 εως 20, αναλογως τα κεφια τους. ζ. Τα δοκαρια τους 2 (νομιζω η Ισπανια απεναντι μας τοσα ειχε) -----> μπορει να κατακτησεις Ευρωπαικο στην Πορτογαλια. καλα με το σκεπτικο σου κ η προοδευτικη με τον ιωνικο θα επαιρναν πρωταθλημα που επαιζαν 11 αμπαλοι πισω..ομαδα με 11 αμπαλους δεν μπορει να παει πουθενα.Δεν εγραψες παντως κανα αμπαλο που να παιζει σε μεγαλη ομαδα.Οπως λες κ εσυ για τους ψηλους στο μπασκετ ετσι κ στην μπαλα υπαρχουν οι αντιστοιχοι που ναι μεν δεν μπορουν να δημιουργησουν αλλα μπορουν να κανουν τη βρωμικη δουλεια.Αντιθετα στο μπασκετ μπορουν να σε κλεισουν ολη μερα στο γυμναστηριο να σε κανουν να πηδας στο θεο κ να σε μαθουν να παιρνεις αμυνα ενα πραγμα σαν το μπουεν δηλ.Εγραψες τοτε που γιουχαραν την εθνικη αλλα στο νβα θα θυμασαι καλα που ολοι ειχαν αηδηασει με τη σιρα των σπερς-πιστονς.εδω ειχαν φτασει οι σιξερς με ενα μεγαλο παικτη στο τελικο με τους λεικερς.Μην λες δηλ οτι η ποιοτητα νικαει παντα κ στο μπασκετ...
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ναι ε? Δηλαδη σε τι ειναι πιο γρηγορο? Μην μου πεις ταχυτητα σκεψης κλπ γιατι ολα αυτα θα ειναι απλως αστηρικτες αποψεις για να μην το πω πιο ξεκαθαρα: βλακειες. Αλλα εδω βλεπω οτι εσυ λες "σε ολους τους τομεις". Για πες μας λοιπον ΟΛΟΥΣ αυτους τους τομεις που το μπασκετ ειναι πιο γρηγορο αθλημα σε σχεση με το ποδοσφαιρο. Περιμενω τουλαχιστον 3 διαφορετικους τομεις για να μου πεις που ειναι πιο γρηγορο και να το αναλυσεις με επιχειρηματα το γιατι ειναι πιο γρηγορο σε καθε εναν απο αυτους τους 3 τομεις. Τι δεν καταλαβαινεις? Ειναι πιο γρηγορο απο το passing game μεχρι την εξελιξη των φασεων, και τις κατοχες καποιας ομαδας. Σε κανενα τομεα δεν ειναι πιο γρηγορο το ποδοσφαιρο, και αν εβαζες λιγο το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβαινες οτι αλλο ενα παιχνιδι με 10 παικτες σε περιορισμενων διαστασεων αγωνιστικο χωρο, και αλλο 22 παικτες σε 90μετρα γηπεδα. Να προσθεσω επισης οτι ειναι πιο θεαματικο, πιο εκρηκτικο και λιγο λιγοτερο δυνατο σαν αθλημα/ Aντε παλι. Αρκετα στοιχεια του. 3-4 πχ δηλαδη? Μαλιστα. Για πες μας λοιπον 4 στοιχεια πχ που το μπασκετ εχει δανεισει στο ποδοσφαιρο απο πλευρας τακτικης. Αν ρωτησεις οποιονδηποτε που ασχολειται σοβαρα με την προπονητικη του ποδοσφαιρου, θα στο επιβαβαιωσει. Οι συνθετες αμυνες και οι παραλλαγες τους ειναι στοιχεια που συνεχως θα δεις οτι δοκιμαζονται στο μπασκετ κ μετα περνουν κ στο ποδοσφαιρο. Το μελλον του ποδοσφαιρου ειναι να μοιασει στο μπασκετ, με 11 παικτες να ανεβοκατεβαινουν το γηπεδο και να εναλλασονται στις θεσεις. Ε ας το πουμε τοτε υποδεεστερο απο πλευρας ενδιαφεροντος του κοσμου. Οντως πολυ υποδεεστερο. Η Κινα κ Ηνωμενες Πολιτειες δεν εχουν παρακολουθησει αγωνα.. Το ποδοσφαιρο ειναι ετη φωτος μακρυα.Καλυτερο. Παραθετεις παρα πολλα επιχειρηματα εδω, που να βρω το χρονο να απαντησω..
alexdelpiero Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ρε chris οι 10 παικτες στο μπασκετ αμαιβοκατεβαινουν το γηπεδο επειδη ειναι τετοια η δομη του αθληματος που πρεπει να επιτηθονται συνεχως κ οι δυο ομαδες.Στο ποδοσφαιρο δηλ ομαδα που στηνεται για την κοντρα πως θα αναβοκαταιβενει το γηπεδο για εξηγησε μου.
Chris_85 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ρε chris οι 10 παικτες στο μπασκετ αμαιβοκατεβαινουν το γηπεδο επειδη υπαρχει το 24αρι.Στο ποδοσφαιρο δηλ ομαδα που στηνεται για την κοντρα πως θα αναβοκαταιβενει το γηπεδο για εξηγησε μου. Αρα τι μου λετε οτι ειναι πιο γρηγορο το ποδοσφαιρο οταν παραδεχεστε οτι η μιση ομαδα μενει πισω? Ερωτηση κρισης: Αν μια ομαδα (θεωρητικα) ειχε τη δυνατοτητα να παιζει με 10 παικτες μπροστα και οχι με 6-7 οπως οι ομαδες τωρα, θα ηταν ή οχι πλεονεκτημα γ αυτην?
afentiko7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μιλαω για παιχτες μεγαλων Ευρωπαικων ομαδων που ειναι παντελως αμπαλοι. Σαφως εγω δε θα μπορουσα να παιξω στη θεση τους, γιατι αυτοι κανουν πρωταθλητισμο χρονια τωρα. Με τη λογική σου, αν έκανες εσύ 100άρια, από μικρός, θα μπορούσες να έπαιζες σε μια μεγάλη ομάδα ποδοσφαίρου και όχι να γράφεις στο ινσόμνια. Δλδ θα γινόσουν, κάτι σαν τον γκατούζο (άμπαλος), ας πούμε. Να προσθεσω επισης οτι ειναι πιο θεαματικο, πιο εκρηκτικο και λιγο λιγοτερο δυνατο σαν αθλημα/ Υποκειμενική αντίληψη. Αν ρωτησεις οποιονδηποτε που ασχολειται σοβαρα με την προπονητικη του ποδοσφαιρου, θα στο επιβαβαιωσει. Δλδ ο φέργκιουσον και ο μουρίνιο, αντιγράφουν το φίλ? Οντως πολυ υποδεεστερο. Η Κινα κ Ηνωμενες Πολιτειες δεν εχουν παρακολουθησει αγωνα.. Και στην Κίνα, επί Μάο τρώγαν ανθρώπους. Τι σημασία, έχει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.