Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι 30π με 9ριμπαουντ στο Μουντομπασκετ, στην καλυτερη 5αδα του κοσμου, πρωτος σκορερ της Ευρωλιγκα...

κι ακομα καποιοι λενε, ελεος :-(

Κοίταξε, εδώ υπάρχουν ακόμα κάποιοι που λένε για τον μπασκετικό Παναθηναικό, πιστεύεις ότι είναι παράξενο να λένε κάποιοι για τον Κλέιζα ατομικά?

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γελαει και το facebook να πουμε, με επιχειρηματα "σε αυτα τα 2 ματς ηταν πολυ καλος και εκανε ενα καλο τουρνουα" ο πελατης του Τσαρτσαρη. 6ος ηγετης της 11ης ομαδας της Ανατολης. Νιαου νιαου λεμε

Δημοσ.

Κοίταξε, εδώ υπάρχουν ακόμα κάποιοι που λένε για τον μπασκετικό Παναθηναικό, πιστεύεις ότι είναι παράξενο να λένε κάποιοι για τον Κλέιζα ατομικά?

Τις βλεπεις τις απαντησεις;;

Αν καποιος δηλ πει μια βλακεια, πρεπει να βγει κι ο αλλος για να...πατσισει; Ο Κλειζα δηλ δεν ειναι καλος παιχτης κ ο μπασκετικος παο δε ξερει μπασκετ;

Θα γινουμε σα τους τρελλους που τους λενε ναι, ο,τι κι αν πουν..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε πείτε του ναι εκεί, δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος συγκρίνει τις βούρτσες με τις Τσαρτσάρες?

Αν δεν ήταν η πολυκατοικία των Γιαννακόπουλων στην Ελλάδα, θα είχαμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά μετά θα είχε φτάσει το lexotanil στα 50€ το κουτί. Μεταγραφές εμείς? Λάρρυ αυτοί.

Δημοσ.

Ο Κλειζα δηλ δεν ειναι καλος παιχτης

Ποιος ειπε οτι ο Κλειζα δεν ειναι καλος παικτης? :whistle:

Ο Τσαρτσαρης δεν παιζει ΝΒΑ αλλα μια χαρα τον εκανε γιουσουφακι στους τελικους παντως

ΥΓ. Χαιρομαι παντως που για τον καλυτερο του Ντομινικ λαλια. Ετσι, 1-0 και σας παω μονος μου και για το 2-0

Δημοσ.

Ποιος ειπε οτι ο Κλειζα δεν ειναι καλος παικτης? :whistle:

Ο Τσαρτσαρης δεν παιζει ΝΒΑ αλλα μια χαρα τον εκανε γιουσουφακι στους τελικους παντως

ΥΓ. Χαιρομαι παντως που για τον καλυτερο του Ντομινικ λαλια. Ετσι, 1-0 και σας παω μονος μου και για το 2-0

38!

Δημοσ.

Ποιός Κλέιζα; Τσαρτσαρής.

38!

73?

χατ τρικ επιχειρηματων κανατε μπαγασηδες :devil: :devil:

Δημοσ.

Φαίνεται να το γλυτώνουμε το Γκανέζικο παλτό. Υπάρχει Θεός (και λέγεται Μήτρογλου :D)

Οντως καλυτερα να μην ερθει ...

Να ρωτησω για τον Μανιατη πρεπει να δωσουμε και ανταλαγμα τωρα ακομα κι αν δεν παρουμε τον Κουμορτζι .. ??

Ποσα λεφτα τους δωσαμε για Μανιτη .. ??

Δημοσ.

Οντως καλυτερα να μην ερθει ...

Να ρωτησω για τον Μανιατη πρεπει να δωσουμε και ανταλαγμα τωρα ακομα κι αν δεν παρουμε τον Κουμορτζι .. ??

Ποσα λεφτα τους δωσαμε για Μανιτη .. ??

Γιατί ο Dudu που πέρνει περί τα 1,8 αν θυμάμαι καλά, ή ο Ουρτάδο παίζουν καλύτερα?

Χωρίς να θέλω να πώ ότι θέλω τον Κουμουρτζί στην ομάδα.

Φανταστείτε να είχαμε Toure...........

Δημοσ.

Γιατί ο Dudu που πέρνει περί τα 1,8 αν θυμάμαι καλά, ή ο Ουρτάδο παίζουν καλύτερα?

Χωρίς να θέλω να πώ ότι θέλω τον Κουμουρτζί στην ομάδα.

Φανταστείτε να είχαμε Toure...........

Ειμαι απο τους πρωτους που μου τη δινει ο παιχτης που λεγεται Ντουντου ...

Παιρνει ενα καρο λεφτα και παει περπατώντας ....

Και μετα μας πειραζει που ζηταει 1.6 ο Μιραλας ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...