Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο Γκανεζος ειναι τοσο καλυτερος απο αυτους που ανεφερες??

Κοιτα αν ειναι αυτος που ηταν περυσι ναι ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερος κι απο τους δυο για πλακα ...

Αλλα επειδη φετος ειχε ενα τραυματισμο στη μεση και απο τι διαβασα εμεινε και εκτος λιγο καιρο ε δε μπορω να σου πω με σιγουρια ...

Στο γηπεδο θα δειξει ...

Δημοσ.

εμ κι εγω ανα διαστηματα διαβαζα οτι ο Νιονιος ψαχνοταν να τον δωσει.. Κι εχουμε ηδη τοσους "ευαισθητους" (σημερα βγηκε νοκ αουτ ο Ουρταδο), δε θα ταν καλο να προσθεσουμε κι αλλον. Τεσπα..

Δημοσ.

Χωρις πλάκα,αν ενδιαφερονται να παρουν κανεναν τζαμπατζη χαφ τωρα το χειμωνα ας ρωτησουν για Ντιε της Καβάλας ή Αλβαρεζ του Βόλου.Και αν ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα ας φερουν πισω τον Κατσικογιαννη,

Ρε ποιος Κουμουρτζί το μυαλό μου μεσα.....??

Δημοσ.

Eπειδη εχω 2 φιλαρακια Πανιωνιους(κανονικους, οχι "Ολυμπιακους/Παναθηναικους ΚΑΙ Πανιωνιους") για τον Κουμουρτζι σταζαν μελι, απο περσυ. Παρακαλαγαν τον Αγιο Βασιλη να βρεθει ομαδα να τον αγορασει

Μετα τον Τουρε, το "μαυρος αμ.χαφ" ειχε πολυ περαση. Φαγαμε εμεις το σοτο με τον Σιμαο, εφαγε νωριτερα η ΑΕΚ το σοτο με τον Ενσαλιβα, ωρα να το φαει και ο Ολυμπιακος.

Δημοσ.

Χωρις πλάκα,αν ενδιαφερονται να παρουν κανεναν τζαμπατζη χαφ τωρα το χειμωνα ας ρωτησουν για Ντιε της Καβάλας ή Αλβαρεζ του Βόλου.Και αν ζητησουν τον ουρανο με τα αστρα ας φερουν πισω τον Κατσικογιαννη,

Ρε ποιος Κουμουρτζί το μυαλό μου μεσα.....??

Μονο που δε νομιζω να τους παιρνεις τσαμπα αυτους ....tongue.giftongue.giftongue.gif

Καλοι και οι δυο ..

Αυτο που χρειαζομαστε ειναι ....

αρεβαλο ριος... αυτος ηταν ο παιχτης που επρεπε να ρθει απ το καλοκαιρι...

Πολυ καλος αυτος οντως ...

Αλλα πηγαν και πηραν τον Ουρταδο του Βαλβερδε ...blink.gif

Δημοσ.

Θα γυρισει και ο μαμα Διογκο και θα εχει δεσει το γλυκό.....

Τι εφιαλτης θα είναι αυτός να δω Γκαλίτσιο δεξια, Ουρτάδο-Κουμορτζι στα χαφ και προωθημένο τον Διογκο.... :P

Χριστέ και Παναγιά

Δημοσ.

Παντως εχω μεινει πολυ απογοητευμενος με τις επιλογες του Βαλβερδε ρε γαμωτο ..

Μα ειναι παιχτες αυτοι που παει και φερνει ... ???angry.gif

Δημοσ.

Ρε Φρεϊτας κανε το θαυμα σου και μπες σφήνα....

Eνταξει δανεικος θα ειναι ...

Αμα δε παιξει εφυγε ....

Δημοσ.

Την παρούσα στιγμή μόνο ο Κουμόρτζι είναι απαραίτητος.

Tην παρούσα στιγμή μόνο ο Μανιάτης είναι απαραίτητος για να βάλεις τον Τόρο στα χαφ :P

Δεν το γλυτώνουμε το Γκανέζικο παλτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...