alexis333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ευκολη κληρωση .... Το χουμε το κυπελο φετος ...
privateer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Imanol_Agirretxe
alexis333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://en.wikipedia....manol_Agirretxe Τι ειναι τουτος .. ??? Θα τον παρουμε και αυτον .. ??
Linus_21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Σκέψου να μην... κατάφερναν να απομακρύνουν τους φιλάθλους για τι παρωδία θα μιλούσαμε.
Erwdios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 30 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Που να δεις τι θα γίνει αν κάνει το λάθος ο Ολυμπιακός και προηγείται στην τέταρτη περίοδο μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν δεν αναλάβουν δράση τα , θα αναλάβουν τα αγνά παιδιά που έμειναν και "ορφανά" από Πατέρα χρονιάρες μέρες.
capten- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Λέγεται ότι θα στείλουμε τον Μονιάκη του ΟΦΗ στον Πανιώνιο για 6 μήνες και παράλληλα ότι είμαστε το φαβορί ώστε να πάρουμε τον Μανιάτη.Και ο αριστερός μπακ του ΌΦH είναι πολύ καλός αν και κάποτε είχε προβλήματα με ναρκωτικά και ο Μανιάτης είναι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ στην Ελλάδα ενώ παράλληλα θα μπορέσει ο Ερνέστο να βάλει αμυντικό χαφ τον Toro.Αυτό που με ικανοποιεί εμενα είναι ότι ο πρόεδρος έχει διάθεση να ενισχύσει το ελληνικό στοιχειο στην ομάδα μας.
Στέλιος7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Η αποκτηση του Μανιατη, σε συνδυασμο με το οτι θα δοθει ο Μητρογλου και οχι ο Γκαλιτσιος δανεικος με κανει να ανησυχω για το μελλον του Τοροσιδη στο λιμανι.Αν τον πουλησει ο Μαρινακης θα κανει ενα τεραστιο λαθος που θα το πληρωσουμε.
alexis333 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Η αποκτηση του Μανιατη, σε συνδυασμο με το οτι θα δοθει ο Μητρογλου και οχι ο Γκαλιτσιος δανεικος με κανει να ανησυχω για το μελλον του Τοροσιδη στο λιμανι.Αν τον πουλησει ο Μαρινακης θα κανει ενα τεραστιο λαθος που θα το πληρωσουμε. Οχι ρε συ μη το βλεπεις ετσι ..... Αμα ο Μανιατης βγει καλος τοτε θα ειναι αναγκαστικη η πωληση του Τοροσιδη ... Ετσι λειτουργουν ολες οι ομαδες ... Πρεπει να πουλανε για να εχουν και εσοδα ... Και παραλληλα να αντικαταστουν επαξια αυτους που πουλουν .... Η πωληση του Τοροσιδη θα ειναι λαθος μονο αν ο Μανιατης μας βγει Σπυροπουλος ...
Στέλιος7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Οχι ρε συ μη το βλεπεις ετσι ..... Αμα ο Μανιατης βγει καλος τοτε θα ειναι αναγκαστικη η πωληση του Τοροσιδη ... Ετσι λειτουργουν ολες οι ομαδες ... Πρεπει να πουλανε για να εχουν και εσοδα ... Και παραλληλα να αντικαταστουν επαξια αυτους που πουλουν .... Η πωληση του Τοροσιδη θα ειναι λαθος μονο αν ο Μανιατης μας βγει Σπυροπουλος ... Κοιτα εγω ειμαι της αποψης οτι καποιους παικτες ΔΕΝ τους πουλας.Ο Τοροσιδης ειναι εξαιρετικος ποδοσφαιριστης,Ελληνας και γουσταρει που παιζει στον Ολυμπιακο.Ναι, να παρεις το Μανιατη αφου ο Βαλβερδε δεν πιστευει τον Γκαλιτσιο, αλλα οχι με σκοπο να "διωξεις" το καλυτερο δεξι μπακ στην Ελλαδα!Αν μας βγει παικταρας ο Μανιατης και ερθει προταση για τον Τοροσιδη τοτε μονο σκεφτεσαι την πωληση.
Dropsreef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτα εγω ειμαι της αποψης οτι καποιους παικτες ΔΕΝ τους πουλας. ολα πωλουνται και ολα αγοράζονται.Σημασία όμως έχει το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να το επαναπενδυσεις και οχι να το παντελονιάσεις...
Dropsreef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Είχε δίκιο τελικά ο Αντώναρος που δήλωνε περυσι πως τους το χαρίσαμε το πρωτάθλημα... Η δύναμη της συνήθειας El Álbum del 2010 Otros campeones de las ligas europeas fueron Cluj (Rumania), Benfica (Portugal), Twente (Holanda), Glasgow Rangers (Escocia), Sparta de Praga (República Checa), Anderlecht (Bélgica), Bursaspor (Turquía), Olympiakos (Grecia), Basilea (Suiza), Copenhague (Dinamarca), Lech Poznan (Polonia), Austria de Viena (Austria), UCR (Suecia), Shaktar Donetsk (Ucrania), Dinamo de Zagreb (Croacia), Partizán de Belgrado (Serbia), Zilina (Eslovaquia) y Hapoel Tel Aviv (Israel).
Critter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγω πάντως ρε παιδια να σας πω την αμαρτία μου, θεωρω οτι ο Τοροσιδής δεν ειναι κάτι το ιδιατερο με βάση τη συνολικη του παρουσια. Το 1/3 της χρονιας (κάθε χρονο) ειναι τραυματίας, κάνει 2 εξαιρετικα παιχνιδια κάθε χρονιά, 2-3 καλα και σε ολα τα άλλα είναι πουθενάς-μέτριος. Αν σου κάνουν πρόταση 5εκ, τον πουλας και έχεις κάνει μεγαλύτερο deal και απο τον Καστιγιο.
alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγω πάντως ρε παιδια να σας πω την αμαρτία μου, θεωρω οτι ο Τοροσιδής δεν ειναι κάτι το ιδιατερο με βάση τη συνολικη του παρουσια. Το 1/3 της χρονιας (κάθε χρονο) ειναι τραυματίας, κάνει 2 εξαιρετικα παιχνιδια κάθε χρονιά, 2-3 καλα και σε ολα τα άλλα είναι πουθενάς-μέτριος. Αν σου κάνουν πρόταση 5εκ, τον πουλας και έχεις κάνει μεγαλύτερο deal και απο τον Καστιγιο. Καλα μεγαλυτερο deal απο του Καστιγιο δε νομιζω να γινει ποτε .... Και δε το λεω για τα λεφτα αλλα επειδη ο Καστιγιο ηταν αυτο που ξερουμε ολοι και απο 2 παιχνιδια με Σαχταρ σε Τσ. Λ. ηρθαν και τον πηραν με ενα τσουβαλι λεφτα ....
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδες, ποσο ειχατε αγορασει την ποδοσφαιρικη αυτη απάτη και ποσο τον ειχατε πουλήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.