Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο κει και περα, ΠΑΡΑ πολυ θετικο που εμεινε ο Τσιλι

Σαφως. Ο Ομπραντοβιτς ακολουθει το ρητο "ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει" και οι Αγγελοπουλοι+κλαψας το αντιστοιχο ρητο "ομαδα που χανει δεν αλλαζει".

Γιατι λοιπον να φυγουν παιχτες οπως ο Βουισιτς η ο Τσιλι η ο χοντρος? :)

Ερωτηση κρισεως προς οσους πανηγυριζουν για την παραμονη Τσιλι (πλην των Παναθηναικων εννοειται). Ποσα απο τα λεφτα που πληρωνεται ο αφανας, θελει ο Σισκαουσκας για να ερθει? Τα μισα η λιγοτερα? Αλλα για να κρατανε τσιλι οι αγγελοπουλοι κατι θα ξερουν.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ αυτό!

ο ντελκ, ένας παίχτης που έιχε μέσο όρο 14 πόντους για πάνω από 10 χρόνια στο ΝΒΑ, πέρασε και δεν ακούμπησε από την ευρώπη.

Στο ποδόσφαιρο, το να πας από ελλάδα, στην ισπανία, είναι "προαγωγή", μια που παίζουν το ίδιο αθλημα!

στο μπάσκετ πάλι,δεν ΕΙΝΑΙ! Παίζουν άλλο άθλημα στο ΝΒΑ...

Τι πρέπει να κάνει ο διαμαντίδης? να αποδείξει ότι ανήκει στο τοπ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ?

όποιος δεν το έχει ήδη καταλαβει, και περιμένει να το καταλάβει από πιθανή συμμετοχή του στο ΝΒΑ, αδυνατεί να καταλάβει τα στοιχειώδη του μπάσκετ!

Το ίδιο ισχύει και για τον πλήρως αποτυχημένο στο ΝΒΑ σάρας, που είναι μμαλλον το μεγαλύτερο γκαρντ που έχει βγει τα τελευταία χρόνια στην ευρωπη...

Καλα κ στο μπασκετ καθε παικτης με φιλοδοξιες πρεπει να εχει στοχο να παει στο νβα.Ο διαμαντιδης σιγουρα στην ευρωπη ειναι στο τοπ.Παγκοσμιως ομως δεν θα το μαθουμε ποτε.Ενα απο τα προτερηματα του λεμε εδω ειναι οτι μπορει να παιξει αμυνα μεχρι το 4 στο νβα αποκλειεται ομως.Για να μην παρεξηγηθω ο διαμαντιδης εννοειται οτι ειναι μεγαλος παικτης αλλα δεν θα μαθουμε τα ορια του.Ειναι αλλο αθλημα απο ποια μερια το εννοειται.μηπως επειδη οι αμερικανοι το χουν ανεβασει πολυ υψηλα το επιπεδο του νβα?φανταζεσται να ειχε μεινει ο νοβιτσκι στην ευρωπη ποτε δεν θα τον ειχαμε μπασκετικα<<θεοποιησει>> οπως εχει γινει τωρα.Θα συμφωνησω οτι δεν εχει τιτλο.αυτος προτιμησε το καλυτερο δευτερος στη πολη παρα πρωτος στο χωριο.για αυτο δεν μπαινω ποτε να συγκρινω το τσλ στην μπαλα με την ευρωλιγκα.επειδη οποιος παρει το τσλ ειναι αυτοματως η καλυτερη ομαδα στο κοσμο ενω στο μπασκετ κ να παρεις την ευρωλιγκα θα εισαι καλυτερος στη β εθνικη για να μην πω τη γ του μπασκετ...

Δημοσ.

O Διαμαντιδης παιζει αμυνα στο 4??? χαχαχαχοαχοα καλο...

Οσο για τα της Ευρωλιγκας, απλα δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ και τα λες.

Δημοσ.
Καλα κ στο μπασκετ καθε παικτης με φιλοδοξιες πρεπει να εχει στοχο να παει στο νβα.Ο διαμαντιδης σιγουρα στην ευρωπη ειναι στο τοπ.Παγκοσμιως ομως δεν θα το μαθουμε ποτε.Ενα απο τα προτερηματα του λεμε εδω ειναι οτι μπορει να παιξει αμυνα μεχρι το 4 στο νβα αποκλειεται ομως.Για να μην παρεξηγηθω ο διαμαντιδης εννοειται οτι ειναι μεγαλος παικτης αλλα δεν θα μαθουμε τα ορια του.Ειναι αλλο αθλημα απο ποια μερια το εννοειται.μηπως επειδη οι αμερικανοι το χουν ανεβασει πολυ υψηλα το επιπεδο του νβα?φανταζεσται να ειχε μεινει ο νοβιτσκι στην ευρωπη ποτε δεν θα τον ειχαμε μπασκετικα<<θεοποιησει>> οπως εχει γινει τωρα.Θα συμφωνησω οτι δεν εχει τιτλο.αυτος προτιμησε το καλυτερο δευτερος στη πολη παρα πρωτος στο χωριο.για αυτο δεν μπαινω ποτε να συγκρινω το τσλ στην μπαλα με την ευρωλιγκα.επειδη οποιος παρει το τσλ ειναι αυτοματως η καλυτερη ομαδα στο κοσμο ενω στο μπασκετ κ να παρεις την ευρωλιγκα θα εισαι καλυτερος στη β εθνικη για να μην πω τη γ του μπασκετ...

Mην συγκρινετε ΝΒΑ με Ευρωλιγκα. Δεν γινεται συγκριση.

Επισης οσο αχρηστευετε εσεις το Ευρωπαικο μπασκετ για να μετριασετε τις διακρισεις του αιωνιου αντιπαλου σας προφανως, εγω μπορω να σας αντιπαρατεινω το ποσες φορες εχει χασει η Εθνικη Αμερικης απο Ευρωπαικες εθνικες. Αρα με τη λογικη τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ, η εθνικη που παιρνει Ευρωπαικο ειναι και η καλυτερη στο κοσμο, και κατ επεκταση ο συλλογος που παιρνει Ευρωλιγκα ειναι κι αυτος ο καλυτερος στο κοσμο. Ε ΔΕΝ παει ετσι, δεν ειναι λογικη αυτη που εχετε, ειναι τελειως λαθος συλλογισμος.

Ειναι διαφορετικο το μπασκετ στην Αμερικη με το μπασκετ στην Ευρωπη. Εδω μιλαμε για διοργανωσεις με διαφορετικους κανονισμους. Ειναι σαν να πας να συγκρινεις πατατες με ντοματες. Δε βγαινει ακρη, οποτε αυτη η καραμελα "η Ευρωλιγκα ειναι Β μη πω και Γ εθνικη" ειναι τελειως ακυρη. Φιλικα.

ps. Ο Διαμαντιδης δεν παιζει 4ρι ουτε κατα συνθηκη...

ps2. O Νοβιτζκι δεν ειναι δευτερος στο ΝΒΑ. Ειναι πρωτοκλασατος και superstar εδω και χρονια.

ps3. Παγκοσμιως ενας παιχτης κρινεται μονο στο Παγκοσμιο πρωταθλημα. Κι αυτο υπαρχει μονο σε εθνικο επιπεδο. Παιχτης που ειναι καλος στο ΝΒΑ δε συνεπαγεται οτι ειναι παγκοσμιως καλος. Δεν μιλαω για τους σουπερσταρ φυσικα, αλλα για τους απλως καλους.

Δημοσ.
δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ αυτό!

στο μπάσκετ πάλι,δεν ΕΙΝΑΙ! Παίζουν άλλο άθλημα στο ΝΒΑ...

Τι πρέπει να κάνει ο διαμαντίδης? να αποδείξει ότι ανήκει στο τοπ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ?

Αν εσένα, σου έλεγε μια εταιρεία, να ρθεις με 3000 το μήνα (αλλά πρώτα θα σε δοκιμάσω), δε θα πήγαινες? Μην τρελαθούμε τώρα. Και αφού έχεις το προηγούμενο, των φώτση, σπανούλη, που γυρίσαν κακήν κακώς.

Και αφήστε τα αυτά, περι ανασφαλειών κλπ. Επαγγελματίες παίχτες, είναι όχι 15χρονα.

Εδω μιλαμε για διοργανωσεις με διαφορετικους κανονισμους.

ακριβώς. Για να πάρεις φάουλ στο nba, πρέπει να σου σπάσουν τα χέρια. Εδώ και χωρίς να ακουμπήσεις, τους διαμαντίδηδες παίρνεις φάουλ. Ασε που εδώ στην ελλάδα έχουμε και κανονισμούς της στιγμής. Βολές, επειδή ο άλλος κάνει τρίπλες στο τρίποντο, μπρος πίσω που δεν ισχύουν. Τώρα όσες φορές οι ΗΠΑ, έχουν κατέβει σοβαρά στα διεθνή τουρνουά και δεν έχουν φέρει τπτ ορεσίβιους από το κεντάκυ, οι ευρωπαίοι πάθαν πλάκα. Επίσης, νομίζετε ότι ένας οπαδός των λέικερς, ξέρει τον Παο? Ανάθεμα, αν ξέρει που πέφτει η Ελλάδα.,Ο διαμαντίδης, μπροστά σοτν τούρκογλου (και αυτός ευρωπαίος είναι), είναι για γέλια. Ο Διαμαντίδης, το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να παίρνει φάουλ. Ε, όταν ο αμυντικός έχει φορτωθεί 3 φάουλ, μετά τον αφήνει να βάλει κάνα λέι-απ.

Τώρα περί μπάλας, μάθαμε τελικά πως βγήκε η "μαύρη τρύπα". Οταν ο Κόκκαλης αρνήθηκε να κάνει τα χατήρια του μαρινάκη, αυτός έβαλε τον αλαφούζο, να γράψει στην εφημερίδα που έχει, τη σπορντέι, ότι ο σύλλογος χρωστάει. Και να ασχοληθεί με το all time classic Καραϊσκάκη. Ετσι, για να βλέπουμε κάποιους ολυμπιακάρες χελάκηδες. Τα ίδια, και με το μοριέντες. Ο χοντρος ο Τσώχος, έβγαλε χτες την είδηση, για να τσιμπήσει ο κόσμος, ο αδαής, και μετά να ρίξει το φταίξιμο, στον κόκκαλη. Αυτά τα γράφω, για να ξυπνάμε σιγά σιγά.

ενω στο μπασκετ κ να παρεις την ευρωλιγκα θα εισαι καλυτερος στη β εθνικη για να μην πω τη γ του μπασκετ

Δεν ασχολούνται μαζί σου. Το sky στην αγγλία, δείχνει ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα. Στις Ηπα, ποιος βλέπει ευρωλίγκα? Κανείς

Δημοσ.
Mην συγκρινετε ΝΒΑ με Ευρωλιγκα. Δεν γινεται συγκριση.

Επισης οσο αχρηστευετε εσεις το Ευρωπαικο μπασκετ για να μετριασετε τις διακρισεις του αιωνιου αντιπαλου σας προφανως, εγω μπορω να σας αντιπαρατεινω το ποσες φορες εχει χασει η Εθνικη Αμερικης απο Ευρωπαικες εθνικες. Αρα με τη λογικη τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ, η εθνικη που παιρνει Ευρωπαικο ειναι και η καλυτερη στο κοσμο, και κατ επεκταση ο συλλογος που παιρνει Ευρωλιγκα ειναι κι αυτος ο καλυτερος στο κοσμο. Ε ΔΕΝ παει ετσι, δεν ειναι λογικη αυτη που εχετε, ειναι τελειως λαθος συλλογισμος.

Ειναι διαφορετικο το μπασκετ στην Αμερικη με το μπασκετ στην Ευρωπη. Εδω μιλαμε για διοργανωσεις με διαφορετικους κανονισμους. Ειναι σαν να πας να συγκρινεις πατατες με ντοματες. Δε βγαινει ακρη, οποτε αυτη η καραμελα "η Ευρωλιγκα ειναι Β μη πω και Γ εθνικη" ειναι τελειως ακυρη. Φιλικα.

ps. Ο Διαμαντιδης δεν παιζει 4ρι ουτε κατα συνθηκη...

ps2. O Νοβιτζκι δεν ειναι δευτερος στο ΝΒΑ. Ειναι πρωτοκλασατος και superstar εδω και χρονια.

ps3. Παγκοσμιως ενας παιχτης κρινεται μονο στο Παγκοσμιο πρωταθλημα. Κι αυτο υπαρχει μονο σε εθνικο επιπεδο. Παιχτης που ειναι καλος στο ΝΒΑ δε συνεπαγεται οτι ειναι παγκοσμιως καλος. Δεν μιλαω για τους σουπερσταρ φυσικα, αλλα για τους απλως καλους.

Φιλε μου Ηρακλης ειμαι εγω δεν με νοιαζει τι λενε οι ολυμπιακοι για να μειωσουν τις επιτυχιες σου στο μπασκετ.Που ειναι μεγαλες επιτυχιες αλλα στο επαναλλαμβανω δεν συγκρινονται με τα του ποδοσφαιρου.Δεν συγκρινονται ευρωλιγκα-τσαμπιονς λιγκ.ο σακοτα σε πολλα ματς του ηρακλη εβαζε το διαμαντιδη στη αμυνα τεσσαρι.Ντινκινς-χατζηβρεττας-ρον ελις-διαμαντιδης οχι για πολυ ωρα επειδη κλασσικο τεσσαρι επαιζε ο μπακ τζονσον αλλα επαιζε κ αυτος κ πηγαινε καλα.Στην αμυνα ξαναλεω.Μαλιστα οταν ειχε προτοερθει στην ομαδα για το προριζαν για δυαροττειαρι.Ο πιλαφιδης το καθιερωσε ασσο. μα ο νοβιτσκι εννοειται οτι ειναι ο σουπερ σταρ κ παικτης παγκοσμιας κλασης αλλα αν εμενε στην ευρωπη χωρις να παιξει κοντρα στους καλυτερους πως θα το αποδεικνυε. θα ηταν ο ιδιος μυθος μ αυτον που ειναι τωρα?

Στο παγκοσμιο πρωταθλημα τι εννοεις ακριβως?πολλοι παικτες σνομπαρουν την εθνικη τους...Αλλα κ παλι οι ηττες της αμερικης ειναι μετρημενες στα δαχτυλα τους ενος χεριου...

Τωρα για ευρωλιγκα νβα πολυ απλα ρε παιδια δεν υπαρχει συγκριση.ειναι σαν να συγκρινουμε το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου με την πρεμιερ λιγκ που κ αυτο ειναι διαφορετικο αθλημα.Ειναι μαγεια ρε παιδια το νβα μη το συγρινουμε την ευρωπη.προβαλλεται σ ολο το κοσμο.Ο πρωταθλητης του νβα ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης.Στη κινα πχ αν τους πεις ποια ειναι η νουμερο ενα ομαδα στο κοσμο ολοι τους λα θα σου πουνε οχι το παο.στη μπαλα ολοι την μπαρτσα οχι την κρουζειρο...

Δημοσ.

Επίσης, νομίζετε ότι ένας οπαδός των λέικερς, ξέρει τον Παο? Ανάθεμα, αν ξέρει που πέφτει η Ελλάδα.,Ο διαμαντίδης, μπροστά σοτν τούρκογλου (και αυτός ευρωπαίος είναι), είναι για γέλια.

Ολα καλα και ολα ωραια. Για NBA και Ευρωλιγκα μιλαμε, παλι στον ΠΑΟ γυρνας και τον Διαμαντιδη γυρνας. Εμπαθεια μυριζομαι και αδυναμια να κανεις συζητηση πανω σε συγκεκριμενο θεμα. Οτι και αν πουμε στο Διαμαντιδη καταληγεις.

Ο Διαμαντίδης' date=' το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να παίρνει φάουλ. Ε, όταν ο αμυντικός έχει φορτωθεί 3 φάουλ, μετά τον αφήνει να βάλει κάνα λέι-απ.

[/quote']

Το κακο ειναι οτι τα πιστευεις αυτα. Και σας εχω πει. Αν ενα αθλημα δεν το κατεχετε η τελος παντων αν το παρακολουθειτε 5 φορες το χρονο, μην βγαζετε συμπερασματα. Και πολυ περισσοτερο μην λετε δημοσιως αυτα τα συμπερασματα. Ωστε ο Διαμαντιδης το μονο που ξερει να κανει ειναι να παιρνει φαουλ. Μαλιστα. Και ακομα συζηταμε για μπασκετ? Εδω δεν ξερετε την αλφα-βητα...

Δεν ασχολούνται μαζί σου. Το sky στην αγγλία, δείχνει ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα. Στις Ηπα, ποιος βλέπει ευρωλίγκα? Κανείς

Ναι και? Παρακατω? Εσυ ομως ασχολεισαι μαζι μου και αυτο μου φτανει. Να σε βλεπω να σπαρταρας, για Διαμαντιδηδες κλπ. Για τους Αμερικανους λιγο με ενδιαφερει, αν βλεπουν Ευρωλιγκα και Ελληνικο πρωταθλημα. Οσο σπαρταραει ο γαυρος και οσο γραφω ιστορια σε Ευρωπαικο επιπεδο, λιγο με ενδιαφερει αν με ξερει ο Αμερικανος.

Οσο για τα αλλα περι μπαλας που λες, οτι του φανει του Λολοστεφανη. Για ΝΒΑ και Ευρωλιγκα μιλαω εγω, για την μαυρη τρυπα του γαυρου απαντας εσυ. Και μετα πρεπει να συνενοηθουμε κιολας... Αστο καληνυχτα

Δημοσ.

Α κ για να δειτε το ποσο ενδιαφερεται ο κοσμος για την ευρωλιγκα (προσωπηκα βλεπω) να δειτε τα τηλεοπτηκα δικαιωματα της διοργανωσης κ το ποσο τηλεθεαση ποιανει.3 με 4 % καποια ματς με ομαδες τυπου προκομ....Πολλα απο τα γηπεδα μισοαδεια.στα ευρωμπασκετ τα γηπεδα αδεια μη πουμε κ για τα μουντομπασκετ.δεν ασχολιουνται ολοι με το μμπασκετ οπως με το ποδοσφαιρο...

Δημοσ.
Ολα καλα και ολα ωραια. Για NBA και Ευρωλιγκα μιλαμε, παλι στον ΠΑΟ γυρνας και τον Διαμαντιδη γυρνας. Εμπαθεια μυριζομαι και αδυναμια να κανεις συζητηση πανω σε συγκεκριμενο θεμα. Οτι και αν πουμε στο Διαμαντιδη καταληγεις.

Aπλά κάνω σύγκριση, δυο playmaker. Θες να βάλω τον παπα-λουκά. ποιον θες να βάλω?

Και πολυ περισσοτερο μην λετε δημοσιως αυτα τα συμπερασματα. Ωστε ο Διαμαντιδης το μονο που ξερει να κανει ειναι να παιρνει φαουλ. Μαλιστα.

Οχι, σε αυτά μανούλα είναι ο σπανούλης. Πήγε να τα κάνει και στον αγώνα με την αργεντινή πέρσι, 2 φορές, αλλά δυστυχώς εκεί οι διαιτητές σφυρίζουν.

Ναι και? Παρακατω? Εσυ ομως ασχολεισαι μαζι μου και αυτο μου φτανει. Να σε βλεπω να σπαρταρας, για Διαμαντιδηδες κλπ.

Με τις βρωμιές, της ομάδας σου, ασχολούμαι, δεν ασχολούμαι προσωπικά μαζί σου. Εγώ απλά έθεσα, μια ερώτηση, γιατί δεν πάει ο διαμαντίδης στο nba, και ακόμα απάντηση, δεν έχω πάρει, παρά μόνο, είναι τριφυλλάρα και ότι δε συγκρίνονται.

@alexdelpiero, το χουμε ξαναπεί. Κανείς, δεν ασχολείται με το ευρωπαϊκο μπάσκετ. Εγώ ως ολυμπιακός ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, πως ο παο κερδίζει άτιμα τα πρωταθλήματα (παλιά του τέχνη κόσκινο). Για μένα, το μπασκετ, είναι στην ίδια μοίρα με το βόλει και το πόλο.

Υπάρχει, ένας αγώνας που λέγεται america's cup (ιστιοπολοία ή κάτι τέτοιο). Χορηγοί του είναι η louis vuitton και η τιμ. Τον ξέρεις, ουτέ εγώ τον ήξερα, αλλά δε νομίζω ότι η ευρωλίγκα έχει αντίστοιχους χορηγούς?

Δημοσ.

Οχι, σε αυτά μανούλα είναι ο σπανούλης. Πήγε να τα κάνει και στον αγώνα με την αργεντινή πέρσι, 2 φορές, αλλά δυστυχώς εκεί οι διαιτητές σφυρίζουν.

Πριν για το Διαμαντιδη ελεγες, τωρα λες οτι σε αυτα ειναι μανουλα ο Σπανουλης. Αντε να βγαλω ακρη εγω τωρα...

Με τις βρωμιές' date=' της ομάδας σου, ασχολούμαι, δεν ασχολούμαι προσωπικά μαζί σου. Εγώ απλά έθεσα, μια ερώτηση, γιατί δεν πάει ο διαμαντίδης στο nba, και ακόμα απάντηση, δεν έχω πάρει, παρά μόνο, είναι τριφυλλάρα και ότι δε συγκρίνονται.

[/quote']

Ποιες βρωμιες? Ακομα με αυτο παραμυθιαζεστε αντι να δειτε οτι δεν εχετε προπονητη και δεν εχετε και ροστερ για να χτυπησετε τον Ζοτς? Δε μπορω να πω ο Γιαννακης εχει κανει μεγαλη δουλεια. Στους οπαδους ομως, οχι στην ομαδα...

@alexdelpiero' date=' το χουμε ξαναπεί. Κανείς, δεν ασχολείται με το ευρωπαϊκο μπάσκετ. Εγώ ως ολυμπιακός ασχολούμαι, γιατί θεωρώ, πως ο παο κερδίζει άτιμα τα πρωταθλήματα (παλιά του τέχνη κόσκινο). Για μένα, το μπασκετ, είναι στην ίδια μοίρα με το βόλει και το πόλο.

Υπάρχει, ένας αγώνας που λέγεται america's cup (ιστιοπολοία ή κάτι τέτοιο). Χορηγοί του είναι η louis vuitton και η τιμ. Τον ξέρεις, ουτέ εγώ τον ήξερα, αλλά δε νομίζω ότι η ευρωλίγκα έχει αντίστοιχους χορηγούς?[/quote']

Οταν σηκωσατε Ευρωλιγκα δεν τα λεγατε αυτα παντως. Ουτε πριν τον ημιτελικο σας περνουσαν απτο μυαλο αυτα που λετε τωρα. Ουτε οταν χασαμε απτη Σιενα στο ΟΑΚΑ και αρχισατε να μιλατε για Ευρωπαικο.

Τωρα ποιοι ειναι χορηγοι και ξεχορηγοι της καθε διοργανωσης λιγο με απασχολει απτη στιγμη που ξερω οτι η ιστορια θα γραφει την ομαδα μου σαν την καλυτερη της Ευρωπης την τελευταια 15ετια (και που σαι? επεται συνεχεια). Το αν ειναι βρωμικα αυτα, οι μονοι στην Ελλαδα και την Ευρωπη που εχουν τετοια αποψη, ειναι ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Ολυμπιακοι. Αρα αμεσως αμεσως ακυρωνεται αυτη η αποψη ως υποκειμενικη-οπαδικη. Και επικρατει η γνωμη των υπολοιπων μπασκετοφιλων που δεν εχουν κανει την παραμικρη νυξη για θεμα ευνοουμενου Παναθηναικου (ειδικα στην Ευρωλιγκα πολλοι λενε οτι εχει αδικηθει αρκετα κατα καιρους, ας μην αναφερω παραδειγματα γιατι πιθανον να τα αγνοεις οπως την κοβω τη δουλεια). Anyway μεγαλος μεντορας της κερκιδας ο Γιαννακης. Καταφερε και περασε το μηνυμα του.

Δημοσ.
Α κ για να δειτε το ποσο ενδιαφερεται ο κοσμος για την ευρωλιγκα (προσωπηκα βλεπω) να δειτε τα τηλεοπτηκα δικαιωματα της διοργανωσης κ το ποσο τηλεθεαση ποιανει.3 με 4 % καποια ματς με ομαδες τυπου προκομ....Πολλα απο τα γηπεδα μισοαδεια.στα ευρωμπασκετ τα γηπεδα αδεια μη πουμε κ για τα μουντομπασκετ.δεν ασχολιουνται ολοι με το μμπασκετ οπως με το ποδοσφαιρο...

Χαλαρωσε ρε μεγαλε που υα απαξιωσεις κ το μπασκετ, αν εσενα δεν ειχαν στο χωριο σου μπασκετες, εμενα ειχαν κ μ αυτο το αθλημα μεγαλωσα..αυτα που λες σε εκθετουν και για να ξερεις, για πολλους το μπασκετ ειναι παραπανω απο ενα παιχνιδι, ειναι τροπος ζωης...και φυσικα να μη σου πουμε που εχουμε γραμμενη τη μπαλιτσα και τη σουφρολιγκα ε?

Δημοσ.

Θα μιλησουμε σοβαρα ναι η οχι?Συγκριση δημοτηκοτητας ποδοσφαιρου με μπασκετ κανουμε αγορι μου.Γραψε συγκεκριμενα που διαφωνεις.Κατι που να ανατρεπει τον ισχυρισμο μου μου οτι το μπασκετ δεν πουλαει κ δεν πλησιαζει καν σε δημοτηκοτητα τη μπαλα.Αν δεν καταλαβαινεις τη διαβαζεις δεν σου φταιω εγω.προσωπηκα εχω τη μπαλα πανω απο ολα αλλα βλεπω ολα τ αλλα.απο μπασκετ μεχρι χανμπολ αλλα σε δημοτηκοτητα δεν υπαρχει αθλημα που να πλησιαζει καν το ποδοσφαιρο...

Δημοσ.
Πριν για το Διαμαντιδη ελεγες, τωρα λες οτι σε αυτα ειναι μανουλα ο Σπανουλης. Αντε να βγαλω ακρη εγω τωρα...

Κοίτα, στις βουτιές το Σαραβάκο, δεν τον περνάει κανένας. Τώρα, και μπασκετ να μη ξέρεις, καταλαβαίνεις, πως όταν ο παίχτης ξέρει, πως με το παραμικρό ο διαιτητής, θα σφυρίξει φάουλ, τον αφήνει. Το αντίθετο, συνέβαινε στους τελικούς του nba, όπου για να σφυριχτεί φάουλ, στο σούπερμαν, έπρεπε να του χώσουν μπουνιά. Ο κόμπε, δεν έπαιρνε φάουλ, πολύ απλά γιατί σε κάθε σουτ, είχε 2,3 χέρια να του χτυπάνε τα δικά του. Οπότε οι λεικερς, θα έβαζαν πολλαπλάσιους πόντους. Αλλά, οι αμερικάνοι, είναι βλάκες

Οταν σηκωσατε Ευρωλιγκα δεν τα λεγατε αυτα παντως. Ουτε πριν τον ημιτελικο σας περνουσαν απτο μυαλο αυτα που λετε τωρα. Ουτε οταν χασαμε απτη Σιενα στο ΟΑΚΑ και αρχισατε να μιλατε για Ευρωπαικο.

Πάντα, θα ισχύουν αυτά.

Τωρα ποιοι ειναι χορηγοι και ξεχορηγοι της καθε διοργανωσης λιγο με απασχολει

Η θα κάνουμε σοβαρή συζήτηση ή όχι. Εγώ έθεσα, 2 ερωτήματα

α) γιατί δεν πιάνουν οι έλληνες στο nba

B)το μπασκετ, δεν το βλέπει κανείς* (και στις ΗΠΑ ακόμα, πρώτο έρχεται το baseball, μετά το ραγκμπυ και μετά το χόκευ). Το αν εσύ, είσαι Παο, μένεις στα Σεπόλια, και αντιπαθείς το γιαννάκη, δε βλέπω πως θα ωφελήσουν τη συζήτηση. Το ότι δε σε απασχολεί, σημαίνει πως το προσπερνάς και δε γράφεις για το γιαννάκη. Αλλιώς είναι σπάμμινγκ.

*γι' αυτό δεν πάνε οι χορηγοί

Το αν ειναι βρωμικα αυτα, οι μονοι στην Ελλαδα και την Ευρωπη που εχουν τετοια αποψη, ειναι ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Ολυμπιακοι. Αρα αμεσως αμεσως ακυρωνεται αυτη η αποψη ως υποκειμενικη-οπαδικη

Πρόταση: Τα πρωταθλήματα του Παο είναι βρώμικα

Επιχείρημα:Αυτό το λένε, οι ολυμπιακοί.

Συμπέρασμα: Δεν ισχύει

Αυτό που προϋπάρχει, είναι δλδ ότι ολοι οι Ολυμπιακοί λένε ψέμματα. Το επιχείρημα σου, εμπίπτει σε fallacy.

Και επικρατει η γνωμη των υπολοιπων μπασκετοφιλων που δεν εχουν κανει την παραμικρη νυξη για θεμα ευνοουμενου Παναθηναικου

Και τι με νοιάζει εμένα, τι λέει ο καθένας?

chris85, το παληκάρι είπε πως με το μπάσκετ, δεν ασχολείται κανείς. Και η αεκ, έχει 600 κουτσούβελα στο χαντμπολ, τι να κάνουμε τώρα, για να μην παρεξηγηθούν οι γονείς τους, θα πρέπει όλοι εμείς να ασχολούμαστε με το χάντμπολ?

Δημοσ.

Oτι δεν ασχολειται κανεις, απλα δεν ισχυει. Οτι ο Ελληνας προτιμα να βλεπει την αθλια Σουπερλιγκα, απ το να δει α1, ευρωλιγκα, νβα, ειναι κατι το οποιο χρίζει ψυχιατρικης αναλυσης.

Αλλα οτι μπασκετ δε βλεπει κανεις, τα γηπεδα ειναι αδεια, η ευρωλιγκα δεν πουλαει, ειναι μ@λ@κιες. Σορρυ κιολας. Σημερα μονο περιμενα μιση ωρα για να βρω χωρο να παιξω σε ανοιχτο γηπεδο, οπου γινοταν χαμος απο κοσμο...που το βλεπετε εσεις οτι ο κοσμος του χει γυρισει την πλατη? Ξερετε τι τηλεθεασεις εκανε φετος ο Αντ1? Εχετε διαβασει για την προταση της νοβα να παρει την ΕΥρωλιγκα? Γιατι μου φαινεται ο μερικοι μιλατε χωρις να εχετε ιδεα.

Οτι το ποδοσφαιρο ειναι πιο δημοφιλες, ειναι προφανες. Ειναι πιο ευκολο και απο αποψη ικανοτητων να παιξεις ερασιτεχνικα ποδοσφαιρο, και ουτε ιδιαιτερες υποδομες χρειαζονται οπως γηπεδα, μπασκετες κτλ κτλ..και αφου η μιση γη ειναι κατω απ το οριο της φτωχειας, προφανως κ θα κλωτσανε κ απο μια μπαλα..

Τεσπα δεν ξερω τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα μας, δεν ξερω τι προσπαθειτε να αποδειξετε λεγοντας πως το μπασκετ δεν πουλαει, δεν ειναι δημοφιλες κτλ κτλ.. δεν ξερω γιατι παρομοιαζεται με το πολο, το χαντμπολ, πραγματικα.

Προσωπικα πιστευω πως πρεπει να δειξετε λιγο παραπανω σεβασμο, στο μοναδικο ομαδικο αθλημα που δεν ειμαστε καρπαζοεισπρακτορες σαν Εθνος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...