Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω θα έβαζα μία αλλα είχαν κλείσει τα φώτα και δεν υπάρχει...καθως και άλλη μια αλλα φοβόμουνα γιατι πέφταν πυροβολισμοί και δεν την έβγαλα...

ε καλα και εγω θα σου εβαζα για παιχνιδια στα χαρτια για δηλωσεις διαιτητων περι τρομοκρατιας αν δεν ευνοουσες τον οσφπ, την κασετα του θωμα "μονο ο οσφπ και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γα...θουν για συγγνωμες πρωην παιχτων σου για το πως επαιρναν τα πεναλντι και αλλα ποιοσ καθεται να ψαχνει.δεν σε παιρνει να το παμε εκει γιατι τα 4 χρονια του γιδοπουλου δεν συγκρινοντε με τα 10 του θειου.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως εχει πλακα ο τροπος που οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου αντιμετωπιζουν το θεμα. αντι να επικεντρωθουν στο ιδιο το θεμα υπεκφευγουν κατηγορωντας και κανοντας επιθεση στον Ριβαλντο.

μια ζωη τα ιδια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. δικαιολογιες δικαιολογιες για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα.

απορω με αυτους τους ανθρωπους(ολυμπιακους-παναθηναικους) πως χαιρονται τα πρωταθληματα τους αφου τα περισσοτερα ειναι βουτηγμενα στην βρωμια και στην αδικια. να παιρνεις πχ ματς και πρωταθλημα στα χαρτια και να το χαιρεσαι? η απολυτη ξεφτιλα.

αιωνιοι πρωταθλητες και οι 2 και μολις βγουν στην ευρωπη να φαινεται η πραγμaτικη τους αξια.

ενα μηδεν.

Δημοσ.

Θέλει να μείνει ο Ντιόγκο

Την επιθυμία όχι απλώς να εξαντλήσει το δανεισμό του στη Φλαμένγκο, αλλά να παραμείνει για περισσότερο καιρό εκεί, εξέφρασε ο Ντιόγκο. «Φυσικά και θέλω να μείνω περισσότερο. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά είναι λίγο… Θέλω να κατακτήσω τίτλους, γιατί είναι άσχημο να είσαι σε μία τέτοια ομάδα και να μην κερδίζεις κάτι.

Μπραβο σου

Ε ναι λιγο ειναι για να παρει τιτλο η ομαδα σου με σενα παικτη

Εδω 15 χρονια το παιρναμε σερι και μολις επαιξες το χασαμε

Δημοσ.

εχω λιωσει!!!!!

5' Επεισόδια λαμβάνουν χώρα μεταξύ της Αστυνομίας και αντιεξουσιαστών που παρείσφρησαν στους οπαδούς του Τριφυλλιού. Οι δεύτεροι πέταξαν μολότωφ στις αστυνομικές δυνάμεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και αυτές απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων.

prasinanea.gr

Δημοσ.

Παντως εχει πλακα ο τροπος που οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου αντιμετωπιζουν το θεμα. αντι να επικεντρωθουν στο ιδιο το θεμα υπεκφευγουν κατηγορωντας και κανοντας επιθεση στον Ριβαλντο.

μια ζωη τα ιδια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. δικαιολογιες δικαιολογιες για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα.

απορω με αυτους τους ανθρωπους(ολυμπιακους-παναθηναικους) πως χαιρονται τα πρωταθληματα τους αφου τα περισσοτερα ειναι βουτηγμενα στην βρωμια και στην αδικια. να παιρνεις πχ ματς και πρωταθλημα στα χαρτια και να το χαιρεσαι? η απολυτη ξεφτιλα.

αιωνιοι πρωταθλητες και οι 2 και μολις βγουν στην ευρωπη να φαινεται η πραγμaτικη τους αξια.

ενα μηδεν.

Άσε μας στην ξεφτίλα και την σαπίλα. Η αγάπη μας είναι ελληνική τι να κάνουμε τώρα. Ασχολήσου με τον Φράνκο και τα δρομολόγια λεωφορείων και τραίνων και όχι με τα μηδενικά των ελληνικών ομάδων. Να μαστε όλοι χαρούμενοι. :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ΑΕΚ - ΠΑΟ συμμαχία ακόμα και στις εφημεριδες. Ο ολυμπιακος να μην παιρνει το πρωταθλημα και ολοι οι αλλοι ας το πάρουν φάση. Γαργάρα το πέναλτι του Πανσερραικου απο τις κίτρινες όταν για ένα κόρνερ στον Εργοτέλη μας πρήξανε τα @@ρια και λέγανε για παράγκες. Hexalen all the way...

Δημοσ.

Αυτός ο καραγκιόζης κι όσοι τον πιστεύουν ειναι η ντροπή του γαύρου

Κοιτάχτε τι γράφει πάλι!!! ΠΩς τα σκέφτεται ρε γαμώτο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...