Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην τα θες και όλα δικά σου, δεν γίνεται να πέφτετε πάντα σε επαγγελματίες. Δεν μοιάζουν όλοι στον Σπανούλη, δυστυχώς. Κάποιοι είναι φραγκοφονιάδες.

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/350759

Αυτοί είστε!!!

Aυτοί είμαστε.Δίνουμε πριμ σε μία ομάδα για να κερδίσει.Όπως θα κέρδιζε και η Μίλαν την Λιλ(0-2 το σκορ) αν της δίνατε κανένα ψιλό..... :lol::P

Αντιθέτως δεν είμαστε αυτοι:

aekw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Ο καραγκιοζακος μαλλον εχει ξυνισει που δεν τον καλεσαν στο Μικτή ΘΡΥΛΟΥ vs Φίλοι Ζιντάν & Ρονάλντο ?

Εκει θα παιξει μονο ο ΜΑΓΟΣ ρε κακομοιρε γυρολογε των γυφτων

zio-thumb-large.jpg

Δημοσ.

Ρε συ dropsreef, δε μπορω να σας καταλάβω μερικές φορές.

Τι έκανες τώρα? Του έβαλες μια φωτογραφία για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται σωστά?

Μα το ίδιο πρέπει να ντρέπεσαι κι εσύ για τους τρόπους που κέρδιζε η ομάδα σου τότε.

Τι πας και το ποστάρεις?

Δημοσ.

Slim,Ουδείς αναμάρτητος (απο τους μεγάλους της superleague).Oπότε μαθήματα ηθικής μπορει να κάνει π.χ καμιά Δοξα Κρανούλας και καμιά Δοξας Πετρούσας....

Δεν το λεω προσωπικά για εσένα.Για αλλους χτυπά η καμπάνα που προσπαθουν να κάνουν μαθήματα ηθικής

Δημοσ.

Aυτοί είμαστε.Δίνουμε πριμ σε μία ομάδα για να κερδίσει.Όπως θα κέρδιζε και η Μίλαν την Λιλ(0-2 το σκορ) αν της δίνατε κανένα ψιλό..... :lol::P

Αντιθέτως δεν είμαστε αυτοι:

aekw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

θα σου εβαζα και εγω εικονα απο τον αγωνα που δεν κατεβηκες ποτε για να παιξεις αλλα δεν υπαρχει οποτε τι να μου πεις για το πεστε κατω.

Δημοσ.

θα σου εβαζα και εγω εικονα απο τον αγωνα που δεν κατεβηκες ποτε για να παιξεις αλλα δεν υπαρχει οποτε τι να μου πεις για το πεστε κατω.

Και γω θα έβαζα μία αλλα είχαν κλείσει τα φώτα και δεν υπάρχει...καθως και άλλη μια αλλα φοβόμουνα γιατι πέφταν πυροβολισμοί και δεν την έβγαλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...