Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφισβητείς ότι μπήκαν αρκουδαρέοι στο γήπεδο? Υπάρχει βίντεο. Αμφισβητείς ότι ο υπερκομπλεξικός Δημητριάδης και ο εργοδότης του είναι από τους μεγαλύτερους αληταράδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με κάτι Μητροπουλους κλπ?

Τί από τα παραπάνω σου φαίνεται υπερβολικό σε έναν αγώνα που αν έχανε η ΑΕΚ ακόμα θα τον κυνηγούσαν γυμνοί τον Αδαμίδη οι αεκτζήδες?

Δεν αμφισβητω κατι που υπαρχει στο βιντεο. Για τον αν ο αρχιαεκτζης πηγε στο γραφειο των διαιτητων η στο γραφειο του δεν το ξερω ομως. Για τον αν ο Αδαμιδης εκανε κ@λοδαχτυλο στον Μωραλη και αν του ελεγε σας πηρα απο μπρος και απο πισω ουτε αυτο το ξερω. Αλλα ενα ειναι σιγουρο: οπως συμπεριφερεσαι θα σου συμπεριφερθουν.

πχ ο ολυμπιακος δεν ειχε κανενα παραπονο στο ντερμπι με τον παναθηναικο αρα δεν μου φαινονται παραλογες οι διαμαρτυριες τους για το χθεσινο. Αλλα για το ποσο εχει κανει την τριχα τριχια ο δημοσιογραφος επετρεψε μου να τον αμφισβητω.

Στην τελικη ο ολυμπιακος εχει τα βιντεο με το μερος του. Ας παει στην αθλητικη δικαιοσυνη.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχαχαχαχα εντάξει να μιλάτε και εσείς για μπραβιλίκια? ΕΣΕΙΣ? ΕΣΕΙΣ????

lexotanil.jpg

Δεν αμφισβητω κατι που υπαρχει στο βιντεο. Για τον αν ο αρχιαεκτζης πηγε στο γραφειο των διαιτητων η στο γραφειο του δεν το ξερω ομως. Για τον αν ο Αδαμιδης εκανε κ@λοδαχτυλο στον Μωραλη και αν του ελεγε σας πηρα απο μπρος και απο πισω ουτε αυτο το ξερω. Αλλα ενα ειναι σιγουρο: οπως συμπεριφερεσαι θα σου συμπεριφερθουν.

πχ ο ολυμπιακος δεν ειχε κανενα παραπονο στο ντερμπι με τον παναθηναικο αρα δεν μου φαινονται παραλογες οι διαμαρτυριες τους για το χθεσινο. Αλλα για το ποσο εχει κανει την τριχα τριχια ο δημοσιογραφος επετρεψε μου να τον αμφισβητω.

Στην τελικη ο ολυμπιακος εχει τα βιντεο με το μερος του. Ας παει στην αθλητικη δικαιοσυνη.

Πώς δηλαδή έχει συμπεριφερθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός επί Μαρινάκη σε κλάψα, βάζελο?

Δημοσ.

Πώς δηλαδή έχει συμπεριφερθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός επί Μαρινάκη σε κλάψα, βάζελο?

Δεν με εποιασες φιλε μου.

Εγω ειπα οτι στο προσφατο ντερμπι, ο ολυμπιακος(επισημα η παε) δεν ειχε κανενα θεμα με την φιλοξενια του παναθηανικου κατι το οποιο δεν συνεβει με την φιλοξενια της αεκ. Αρα προφανως για να διαμαρτυρονται(η διοικηση του ολυμπιακου) εχουν δικιο. Αυτο ειπα. Μην ανησυχεις θα γινει τετοιο θεμα οποτε τα δικα σας τα καλοπαιδα δεν θα χασουν ευκαιρια στον β γυρο.

Ελπιζω να με καταλαβες :)

Δημοσ.

Εγω ειπα οτι στο προσφατο ντερμπι, ο ολυμπιακος(επισημα η παε) δεν ειχε κανενα θεμα με την φιλοξενια του παναθηανικου κατι το οποιο δεν συνεβει με την φιλοξενια της αεκ. Αρα προφανως για να διαμαρτυρονται(η διοικηση του ολυμπιακου) εχουν δικιο

αυτο ηθελα να γραψω κι εγω...

Τελοσπαντων ο,τι εγινε εγινε απλα μετα να μη κανουν τους υπερανω. 2 λεπτα χαθηκαν στις καθυστερησεις απο τους πανηγυρισμους και βγηκε ο αλλος να παραπονεθει!!Για το καπνογονο/κροτιδα ο,τι ηταν, που δε διεκοψε το ματς ως οφειλε, δεν ειπε κατι. :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν με εποιασες φιλε μου.

Εγω ειπα οτι στο προσφατο ντερμπι, ο ολυμπιακος(επισημα η παε) δεν ειχε κανενα θεμα με την φιλοξενια του παναθηανικου κατι το οποιο δεν συνεβει με την φιλοξενια της αεκ. Αρα προφανως για να διαμαρτυρονται(η διοικηση του ολυμπιακου) εχουν δικιο. Αυτο ειπα. Μην ανησυχεις θα γινει τετοιο θεμα οποτε τα δικα σας τα καλοπαιδα δεν θα χασουν ευκαιρια στον β γυρο.

Ελπιζω να με καταλαβες :)

Α, τώρα το πιασα. Εντάξει, απλώς θα έχουν αποκούμπι από πριν τα περί τρομοκρατικής ατμόσφαιρας.

Όπως είπε κι ο Μώραλης, αν δεν ξέρεις ούτε να νικάς, αυτά συμβαίνουν.

PS Και με ΠΑΟ έγιναν κάτι μανούρες, αλλά εκεί καλά να πάθει ο Μαρινάκης που ήθελε να παραδώσει μαθήματα "ήθους" στην μόνη αφρικανική χώρα της Ευρώπης.

Δημοσ.

μην τσακώνεστε βρε παιδιά.

φέτος είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι παρασκηνιακά

και θα το πάρουμε θέλουν δε θέλουν κάποιοι. :P

(περσινές δηλώσεις πατέρα/βγενόπουλου)

Δημοσ.

οι λυσεις στα τοσα χρονια που αδικειται ο Θρυλος οπως εγινε και χθες

1. επειδη υπηρχε καπνογονο να διακοπει το παιχνιδι λιγο πριν πεσει και να

κατακυρωθει υπερ του

2.Το δοκαρι της ΑΕκ ήταν 0,001 cm πιο ψηλο για αυτο το πεναλτι που χτυπησε

με τροπο μπανανα ο Ντουντου σαν αυτες που τρωνε οι μαιμουδες πηγε δοκαρι αλλαγη

δοκαριου και συνεχεια του αγωνα απο εκεινο το σημειο

3. η ΕΜΥ ειχε πει για χθες βροχες επομενως σε καποιο σημειο θα υπηρχε προβλημα

αν εβρεχε αρα κακος εγινε το ματς αρα επαναληψη

οπως και να χει ο Θρυλος εχει δικιο και στις 3 περιπτωσεις

σημ: παιδια ελειξε ο αγωνας ή ακομα σε ποιο λεπτο ειναι?

επαναληψη

Δημοσ.

Είπε ο -8 που πανηγυρίζει λες και έπιασε κορυφή ή πήρε πρωτάθλημα.....

Οκ,νικήσατε τον Ολυμπιακό έληξε η χρονιά για φέτος:mission accomplished

Δημοσ.

Α, τώρα το πιασα. Εντάξει, απλώς θα έχουν αποκούμπι από πριν τα περί τρομοκρατικής ατμόσφαιρας.

Όπως είπε κι ο Μώραλης, αν δεν ξέρεις ούτε να νικάς, αυτά συμβαίνουν.

PS Και με ΠΑΟ έγιναν κάτι μανούρες, αλλά εκεί καλά να πάθει ο Μαρινάκης που ήθελε να παραδώσει μαθήματα "ήθους" στην μόνη αφρικανική χώρα της Ευρώπης.

Μαθήματα ήθους?? Δε νομίζω..

Επίδειξη δύναμης νόμιζε ότι θα έκανε γιατί του είχανε πεί οι υπάλληλοι του ότι έχει 3 φορές καλύτερη ομάδα..

Και ο.. μαρινάκης τους πίστεψε..

Προφανώς του διαφεύγει ότι οι αυλικοί για να πάρουν το μεροκάματο θα του λένε όσα θέλει να ακούσει.

Γενικά το ματς χθες δεν έλεγε πολλά πράγματα. Θέληση έδειξαν και οι δυο αλλά δεν μπορούσαν.

Έχω όμως βαρεθεί αυτοί οι 50 να χαλάνε στο τέλος τα παιχνίδια, τις φιέστες, το οτιδήποτε..

Τι καταλαβαίνουν που μπαίνουν μέσα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?

Δημοσ.

Μαθήματα ήθους?? Δε νομίζω..

Επίδειξη δύναμης νόμιζε ότι θα έκανε γιατί του είχανε πεί οι υπάλληλοι του ότι έχει 3 φορές καλύτερη ομάδα..

Και ο.. μαρινάκης τους πίστεψε..

Προφανώς του διαφεύγει ότι οι αυλικοί για να πάρουν το μεροκάματο θα του λένε όσα θέλει να ακούσει.

Γενικά το ματς χθες δεν έλεγε πολλά πράγματα. Θέληση έδειξαν και οι δυο αλλά δεν μπορούσαν.

Έχω όμως βαρεθεί αυτοί οι 50 να χαλάνε στο τέλος τα παιχνίδια, τις φιέστες, το οτιδήποτε..

Τι καταλαβαίνουν που μπαίνουν μέσα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?

Γι' αυτό το ήθους είναι σε εισαγωγικά ρε συ slim.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...