vlachaquito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ο παπα μεσα στα καπνογονα δεν ηταν σαν τον ρουβα οταν βγαινει μεσα απο τους καπνους??? χαχαχαχα
antreas18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αστα dropsreef..απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις... Παρατηρηση 6η:Ο Σιδηροπουλος επρεπε να κρατησει τουλαχιστον αλλα 5 λεπτα καθυστερησεις..
Dropsreef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αστα dropsreef..απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις... Παρατηρηση 6η:Ο Σιδηροπουλος επρεπε να κρατησει τουλαχιστον αλλα 5 λεπτα καθυστερησεις.. Αφου λοιπον το ειδες το ματσακι πες μου ποτε ξεκίνησε το παιχνίδι μετα το γκολ του Μπλανκο
Erwdios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αφου λοιπον το ειδες το ματσακι πες μου ποτε ξεκίνησε το παιχνίδι μετα το γκολ του Μπλανκο Έλα ρε τώρα που ασχολείσαι κιόλας...
Dropsreef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παρατηρηση 6η:Βάλε βασικό ρε πστη μου τον Μαρκο μαμω την καταδίκη μου......
antreas18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 dropseef ειρωνικα το λεω..αλλα διαβαζοντας αυτα που λες.. 1ον.Αδικεις την αεκ που την λες πεθαμενη προσφεροντας αλλοθι στην ομαδα σου λες και μας εχει δειξει τπτ σοβαρα δειγματα 2ον.Αδικεις και την διαιτησια που δεν εδωσε πεναλτι στην αεκ
antreas18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Έλα ρε τώρα που ασχολείσαι κιόλας... Παρατηρηση 7.Φταινε οι μπραβοι εξω απτα αποδυτηρια
Tilemaxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα είναι οτι ο Βαλβέρδε πάει να παίξει μοντέρνο ποδόσφαιρο με το απαρχαιωμένο πλέον 4-4-2 (που μόνο ο Λίπι και ο Καπέλο έπεξαν στο Μουντιάλ και αποκλείστηκαν απο τους ομίλους). Συνεπώς θεωρώ οτι αν η ομάδα παίξει με ένα σύγχρονο 4-3-3 (αυτό που έπαιξε η ΑΕΚ απόψε) με την προυπόθεση οτι ο Φουστέρ θα μείνει εκτός, θα τα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Επίσης η απουσία plan B στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια προσωπικά με προβληματίζει. Το θέμα είναι οτι χάσαμε 3 εύκολα τρίποντα (Ηρακλή, ΠΑΟ, ΑΕΚ) και αυτό θα κοστίσει στη συνέχεια.
Linus_21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Να μιλάτε για αλλοίωση αποτελέσματος για το οφσάιντ είναι τραγικό, την στιγμή που και η Άεκ διαμαρτύρεται δίκαια για αντίστοιχες φάσεις. Όσο πέναλτι ήταν το ένα άλλο τόσο ήταν και το άλλο, αλλά σφύριξε μόνο το ένα. Anyway. Δεν τιμά την ομάδα σας να μιλάτε μόνο για πεθαμένους και αναστήσεις. Φαίνεται να βρίσκεστε εκτός πραγματικότητας. Anyway ξανά, συνεχίστε
john1987 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα είναι οτι χάσαμε 3 εύκολα τρίποντα (Ηρακλή, ΠΑΟ, ΑΕΚ) και αυτό θα κοστίσει στη συνέχεια. Ρε παιδια πραγματικα την παλευετε? Επρεπε να ησαστε και στο +20 ???? Ενταξει δε λεω οτι οι υπολοιπες ομαδες ειναι σε καλη κατασταση αλλα δεν παιζετε και μονοι σας. Ο πληθυντικος ειναι γιατι βλεπω και αλλους εδω να λενε αναστησαμε τον πεθαμενο κτλ κτλ κτλ Ντερμπυ ειναι μπορει να το χασεις.
Critter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν με ενδιαφερει για τι πραγμα διαμαρτυρεται η ΑΕΚ καθως οτι εγινε,εγινε μετα ρο offside που ηταν 100% γκολ.ας εμπαινε κ μετα βλεπαμε την εξελιξη.κατα τα αλλα δεν τα ριχνω εκει που χασαμε.απλα ειναι ακυρωση ενος γκολ κ συνεπως αλλοιωση αποτελεσματος.εκτος αν δεν ξερω καλα ελληνικα κ μου διαφευγει η λεξη αλλοιωση.
traganeus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν με ενδιαφερει για τι πραγμα διαμαρτυρεται η ΑΕΚ καθως οτι εγινε,εγινε μετα ρο offside που ηταν 100% γκολ.ας εμπαινε κ μετα βλεπαμε την εξελιξη.κατα τα αλλα δεν τα ριχνω εκει που χασαμε.απλα ειναι ακυρωση ενος γκολ κ συνεπως αλλοιωση αποτελεσματος.εκτος αν δεν ξερω καλα ελληνικα κ μου διαφευγει η λεξη αλλοιωση. Ελληνικά μια χαρά ξέρεις, γυαλάκια μάλλον χρειάζεσαι γιατί δεν είδα να βάζεις κανένα γκόλ και να στο ακυρώνει. Εγώ είδα μια ΠΕΤΣΑ πέναλτι και 2 λάθος offside που έδωσε στον ολυμπιακό και 2 στην ΑΕΚ που αν το πας έτσι και της ΑΕΚ το ένα έβγαζε με κεφαλιά μόνο του τον επιθετικό. Το τι ΘΑ γινόταν αν το άφηνε δεν τον ξέρεις ούτε ΕΣΥ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ. Οπότε το επιχείρημά σου είναι τραγικά λάθος. Απλά παραδέξου οτι έχασες επειδή δεν έπαιξες την μπάλα που έπρεπε να παίξει η ομάδα των 25 εκατομμυρίων.
Linus_21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν με ενδιαφερει για τι πραγμα διαμαρτυρεται η ΑΕΚ καθως οτι εγινε,εγινε μετα ρο offside που ηταν 100% γκολ.ας εμπαινε κ μετα βλεπαμε την εξελιξη.κατα τα αλλα δεν τα ριχνω εκει που χασαμε.απλα ειναι ακυρωση ενος γκολ κ συνεπως αλλοιωση αποτελεσματος.εκτος αν δεν ξερω καλα ελληνικα κ μου διαφευγει η λεξη αλλοιωση. Καλά μην νομίζεις ότι ενδιαφέρονται και πολλοί, για το παραλήρημα σου, απλά έχει πλάκα, για αυτό και ασχολούνται μαζί σου
Critter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ελληνικά μια χαρά ξέρεις, γυαλάκια μάλλον χρειάζεσαι γιατί δεν είδα να βάζεις κανένα γκόλ και να στο ακυρώνει. Εγώ είδα μια ΠΕΤΣΑ πέναλτι και 2 λάθος offside που έδωσε στον ολυμπιακό και 2 στην ΑΕΚ που αν το πας έτσι και της ΑΕΚ το ένα έβγαζε με κεφαλιά μόνο του τον επιθετικό. Το τι ΘΑ γινόταν αν το άφηνε δεν τον ξέρεις ούτε ΕΣΥ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ. Οπότε το επιχείρημά σου είναι τραγικά λάθος. Απλά παραδέξου οτι έχασες επειδή δεν έπαιξες την μπάλα που έπρεπε να παίξει η ομάδα των 25 εκατομμυρίων. Μάλλον αντιμετωπιζω άλλους οι οποιοι δεν χρειάζονται γυαλια αλλα φοράνε ήδη με διάφορα χρώματα. Και κιτρινους και πράσινους. Είπα οτι δεν φταίει αυτο που εχασε ο ολυμπιακος αλλα ο ίδιος με την απόδοση του (διαβασε το ποστ παραπανω..λεω ακριβως αυτο που μου λες..δεν το βλέπεις?). Το μονο offside απο τα 3 που δεν έδωσε και στους 2 και ήταν φάση-γκολ ήταν του Ρομενταλ. Τα υπολοιπα ήταν ακινδυνα (στα πλάγια για σέντρα). Δες τη φάση του Ρομενταλ και θα δεις οτι βγαινουν 2 παικτες τετ α τετ (μαζι με τον Παντελιτς)...η φάση ειναι 10000% γκόλ. Αλλοιωση αποτελεσματατος = το σκορ να μην είναι αυτο που έπρεπε να είναι λόγω εσφαλμένης διαιτητικής απόφασης. Για παραδειγμα ο ολυμπιακος μπορει να έβαζε το γκολ και μετά να έτρωγε 2 όπως έφαγε απο τον Ηρακλη και τον Παναθηναικό. Το 1-0 λοιπόν απο το 2-1 δεν αλλάζει κάτι στην ήττα του ολυμπιακου αλλα το αποτελεσμα δεν είναι το πραγματικό και συνεπώς έχει αλλοιωθεί. Υ.Γ: Είχα βάλει στοίχημα με φίλο Αεκτζή οτι η ΑΕΚ θα ζηταγε μετα το ματς 2 πέναλτι, 2 offside και 1 αποβολή. Για πολύ λίγο επαισα έξω και κέρασα μπυρες αλλα πέραν αυτου πρεπει να παραδεχτω οτι αξίζουν συγχαρητηρια στην ΑΕΚ για τις εκπτώσεις που έχει κάνει σε αυτα που ζητάει μετα τον Αστερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.