Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου, κανονικά έπρεπε να το διακόψει το παιχνίδι.

Πες μου εσύ για τα υπόλοιπα τώρα - στο 1ο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι, στο 2ο παίξατε καλύτερα μέχρι το πέναλτι, αλλά δεν κάνατε στην ουσία ευκαιρίες ενω εμείς παίζαμε με 10 αφού ο Σκοκο ήταν ανύπαρκτος.

Α, επειδή ήδη αρχίσατε για τη διαιτησία, πείτε μου και για τη κόκκινη που χάρισε στον Μοντεστο, πειτε μου και για το πεναλτυ στη φάση που μπηκε το γκολ.

Αδερφέ, άλλο ματς είδες; Δε λέω, δεν είμαστε τίποτα σπουδαίο αλλά και το κέντρο είχαμε (ούτε θυμάμαι πόσα λάθη σας μας έδωσαν τη μπάλα) και σπουδαιότερες ευκαιρίες κάναμε. Το γκολ μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα και με σκανδαλώδη τρόπο ( τρίπλα στο καπνογόνο και τον Μπλάνκο να μην παίρνει χαμπάρι ότι έχει βάλει γκολ). Ένα "δίκαιο" σκορ θα ήταν το 0-1 αλλά δεν έχω πρόβλημα με την ήττα, μπάλα είναι. Έχω σοβαρό πρόβλημα με τα λέιζερ και τα καπνογόνα και ειδικά με αυτό του γκολ. Απαιτώ και περιμένω από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να μην το αφήσει να περάσει έτσι και δεν κάνω καθόλου πλάκα!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καπνογόνο βρισκόταν στο terrain για ενα λεπτό περίπου. Την στιγμή που ο Ντιόπ άρχισε να ντριπλάρει την φωτοβολίδα, η ότι άλλο ήταν θα έπρεπε να είχε διακοπεί το παιχνίδι.

Μπανανία.

Δημοσ.

Μεγάλο γλέντι μάστορα, μονότερμα λέμε. :rolleyes:

Αλλά δεν φταίτε εσείς, εμείς φταίμε που έχουμε μπλέξει με τις κορδελιάστρες και αντί να είμαστε 12 βαθμούς μπροστά, δίνουμε χρώμα στο "φλεγόμενο" ελληνικό πρωτάθλημα.

Ρε παιδιά είσαστε πρώτοι γιατί οι άλλοι είναι πεθαμένοι. Παίξατε 3 δύσκολα παιχνίδια εκτος έδρας και χάσατε και τα τρια - ούτε καν Χ. Αν δεν σας προβληματίζει αυτό και προτιμάτε να τα ρίχνετε στην ατυχία και στη χαλαρότητα δε μου πέφτει λόγος - ισα ισα που θα κάνετε σίγουρα κι άλλες γκελες με αυτή την αντιμετώπιση.

Αλλά μη προσπαθείτε να μας πείσετε πως έχετε υπερομάδα επειδή κερδίζετε τα φιλικά στο Καραίσκακη με τον Αστερα και τον Πανιώνιο να ανεβάζουν την άμυνα στο κέντρο του γηπέδου.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις kirileman.Πρωταρχικο μελημα της διοικησης του ολυμπιακου ειναι να μην ξαναπερασει καπνογονο στο καραισκακη.

Δημοσ.

Τι ηθελες δηλαδη να διακοψει το ματς την ωρα που εμπαινε κατα μετωπο ο Ντιοπ;Δεν γινονται αυτα.Κατα τα αλλα απο μια ευκαιρια στο πρωτο ημιχρονο και το πεναλντυ στο δευτερο ε δεν εχασες και τιποτα ευκαιριες με το τσουβαλι....

Φίλε μου, δεν είναι με το τσουβάλι αλλά είναι ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΕΣ, τετ-α-τετ το 1ο, πέναλτι το 2ο, πόσο πιο κλασσικές δηλαδή;;

Το offside γάμησε το, φέτος έχουμε συνηθίσει να μας κόβουν τέτοιες φάσεις :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά είσαστε πρώτοι γιατί οι άλλοι είναι πεθαμένοι. Παίξατε 3 δύσκολα παιχνίδια εκτος έδρας και χάσατε και τα τρια - ούτε καν Χ. Αν δεν σας προβληματίζει αυτό και προτιμάτε να τα ρίχνετε στην ατυχία και στη χαλαρότητα δε μου πέφτει λόγος - ισα ισα που θα κάνετε σίγουρα κι άλλες γκελες με αυτή την αντιμετώπιση.

Αλλά μη προσπαθείτε να μας πείσετε πως έχετε υπερομάδα επειδή κερδίζετε τα φιλικά στο Καραίσκακη με τον Αστερα και τον Πανιώνιο να ανεβάζουν την άμυνα στο κέντρο του γηπέδου.

Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται στα μεγάλα ματς BTW. Και εμείς είχαμε νικήσει πέρσυ ΑΕΚ εκτός, ΠΑΟΚ εκτός, ΠΑΟ μέσα-έξω αλλά στο τέλος πήραμε τον πούλο.

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν κέρδισα, γιατί θα καλύπτοταν οι μλκίες και τα κενά

ΑΛΛΑ

ο ΠΑΟ είναι δεύτερος και ίσως αύριο πρώτος όντας ένα επίπεδο κάτω ακόμα και από τον άθλιο αυτό Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τη δικαιολογία της νέας και συνεπώς ασύνδετης ομάδας.

Δεν θα σου πω πώς, τα έχεις δει με τα μάτια σου.

Δημοσ.

Απο τις 3 ομάδες ο ΟΣΦΠ είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους 2, αφού φαίνεται πως γίνεται σοβαρή δουλειά από τον προπονητή του, ενώ και το υλικό του είναι πιο ισοροπημένο απο αυτό της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, αλλά δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά.

Πρώτον γιατί είχατε πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα ως τώρα, δεύτερον γιατί είχατε λιγότερα παιχνίδια λόγω μη συμμετοχής στην Ευρώπη οπότε και μικρότερη καταπόνηση των παικτών και περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία του κάθε αγώνα, κάτι που θα αλλάξει αφού και οι άλλοι δυο θα είναι εκτός πλέον - ήδη άρχισε να φαίνεται και σε εσας η φθορα από τους αγώνες. τέλος και οι 2 αλλάξανε προπονητή και αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα τους, οπότε η διαφορά θα πρέπει πλέον να φτιαχτεί απο δικές σας νίκες σε δύσκολες έδρες και όχι από γκελες των αντιπάλων.

Δημοσ.

Ο Μαρινάκης πρέπει να κατέβει στου Ρέντη και τα τους κόψει τα πόδια, κομμένα ρεπό και τα πρόστιμα να πέσουνε βροχή.

Ο Βαλβέρδε (φέρει τεράστιες ευθύνες κυρίως για την διαχείριση του υλικού και το σύστημα που παίζει) να τους κατεβάσει στου Ρέντη και να τους βάλει να εκτελούνε πέναλτι μέχρι να σαπίσουνε τα πόδια τους.

2 χαφάρες το Δεκέμβριο, δεξί μπάκ και κεντρικό αμυντικό.

Δημοσ.

Πρώτον γιατί είχατε πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα ως τώρα

Έχουμε τα 2 ντέρμπι στο Β' γύρο στο Καραϊσκάκη. Διαφωνώ για το εύκολο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Παρατήρηση 1η:Ανέστησες τον πεθαμένο volume 2 (αναφέρομαι στην ανασταση της Αεκ μετα του Παναθηναϊκου) και Volume 3 (Μλάνκο)

Παρατήρηση 2η:Ας πει καποις εκει στα παλικάρια της Nova να μην ωρύονται για τις καθυστερήσεις καθώς το παιχνίδι με το γκολ και τα καπνογόνα ξεκίνησε να παίζεται στο 1:52 των καθυστερήσεων

Παρατήρηση 3η:Ο βοηθός του Σιδηρόπουλου μάλλον ήταν τσοπάνης (καθως έκοψε Ρόμενταλ,Μοντεστό και Λεοναρντο αν θυμάμαι καλά με ανύπαρκτα offside)

Παρατήρηση 4η:Έχει αρχίζει να με εκνευρίζει ο Φουστερ ή για να το θέσω σωστά ο Βαλβέρδε με την εμμονή του στον Φουστερ.Ο πάγκος θα του κάνει καλό πιστεύω

Παρατήρηση 5η:Ντουντου αγόρι μου αντε σε καμία παραλία στην copacabanaη και όταν καλοκαιριάσει ξαναέρχεσαι Μυκόνο για ρακέτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...