Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 καλα η κασετα του ομνι δεν λιωνει με τιποτα; Ήθελα να το γράψω στο δικό σας, αλλά μου έδωσες εδώ την αφορμή. 100 χρόνια να περάσουν, οι μεν θα διαμαρτύρονται για τη διαιτησία στο μπάσκετ και οι δε για τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο. Οπότε, τι το ψάχνεις? Λες και είσαι χθεσινός κάνεις κι εσύ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Λογικό μου ακούγεται. Αφού έτσι όπως έχει γίνει, το ευρωπαικό μπάσκετ, κυριάρχουν κάτι άχρηστοι και αποτυχημένοι, που δε στέριωσαν στο nba, τι να περιμένει κανείς. Και ο κόμπε να ρθει, σκούρα θα τα βρει, μπροστά στα ιερά τέρατα διαμαντίδη και σπανούλη. Αλήθεια, αυτή η αμυντικάρα, ο διαμαντίδης, γιατί δεν πάει ρε παιδί μου στο nba? Τι φοβάται? Μήπως, πως εκεί δε θα παίρνει εύκολα φάουλ και επιθετικά ή ότι οι υπόλοιποι, θα σπάνε πλάκα μαζί του, τέτοιος καχεκτικός που είναι? Επικο ποστ.Απο αυτα που απολαμβανω να ακουω-διαβαζω Αχρηστοι και αποτυχημενοι οι παιχτες που αγωνιζονται στο Ευρωπαικο μπασκετ λοιπον? Κοιτα εγω θα δεχτω οτι το Ευρωπαικο μπασκετ ειναι μια ταχυτητα κατω απτο ΝΒΑ, αλλα δε θα φτασω και στο αλλο ακρο να βγαλω αχρηστους τους Ευρωπαιους. Γιατι ειναι 10δες οι παιχτες που ξεκινησαν απο Ευρωπη και μεσουρανουν στο ΝΒΑ, ειναι δεκαδες αυτοι που εχουν ερθει απο ΝΒΑ στην Ευρωπη και βγαλανε ματια και ειναι 10δες παιχτες που παιζουν Ευρωπη και θα ηταν εξισου καλοι και στο ΝΒΑ. Αν εσυ τωρα δε λες να χωνεψεις οτι ο αφανας ηταν μια απο τις πιο απτυχημενες σου μεταγραφες, δε σημαινει οτι μια ολοκληρη ηπειρος δεν ξερει μπασκετ. Για τον κομπε τα πιστευεις αυτα που λες? Η απλα τα λες για να δικαιολογησεις το απολυτο παλτο της ομαδας σου? Γιατι εγω σου εχω δεκαδες περιπτωσεων που ηρθαν απο ΝΒΑ Ευρωπη και αφησαν εποχη, ακομα και σε προσωρημενη ηλικια. Πιο προσφατο παραδειγμα ο Μπατιστ (δε σε χαλασε ε?). Αλλο παραδειγμα ο Ρατζα που στα 33+ εκανε παπαδες. Τωρα αν εσενα ο αφανας δεν παιζει σαν τον Μπατιστ τι να κανουμε. Εμεις φωναζαμε οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο, εσεις τον λεγατε καλυτερο απτον Ντομινικ. Λουστειτε τον τωρα και κλαψτε κι αλλο. Οσο για το Διαμαντιδη γιατι σε κοφτει τοσο αν παει η οχι ΝΒΑ. Οσο ειναι εδω εχει σταθερη πελατεια να σπαει πλακα. Αρα και εδω να μεινει μια χαρα επιλογη κανει. Επισης μη μιλας τοσο υποτιμητικα για τον καλυτερο Ευρωπαιο πλει μεικερ. Θα θελες πολυ να τον εχεις στην ομαδα σου. Οπως και να εχει το οτι δεν παει ΝΒΑ, δε σημαινει οτι ειναι και αχρηστος. Εκει δεν ηθελες να καταληξεις?
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Επικο ποστ.Απο αυτα που απολαμβανω να ακουω-διαβαζω Αχρηστοι και αποτυχημενοι οι παιχτες που αγωνιζονται στο Ευρωπαικο μπασκετ λοιπον? Κοιτα εγω θα δεχτω οτι το Ευρωπαικο μπασκετ ειναι μια ταχυτητα κατω απτο ΝΒΑ, αλλα δε θα φτασω και στο αλλο ακρο να βγαλω αχρηστους τους Ευρωπαιους. Γιατι ειναι 10δες οι παιχτες που ξεκινησαν απο Ευρωπη και μεσουρανουν στο ΝΒΑ, ειναι δεκαδες αυτοι που εχουν ερθει απο ΝΒΑ στην Ευρωπη και βγαλανε ματια και ειναι 10δες παιχτες που παιζουν Ευρωπη και θα ηταν εξισου καλοι και στο ΝΒΑ. Αν εσυ τωρα δε λες να χωνεψεις οτι ο αφανας ηταν μια απο τις πιο απτυχημενες σου μεταγραφες, δε σημαινει οτι μια ολοκληρη ηπειρος δεν ξερει μπασκετ. Για τον κομπε τα πιστευεις αυτα που λες? Η απλα τα λες για να δικαιολογησεις το απολυτο παλτο της ομαδας σου? Γιατι εγω σου εχω δεκαδες περιπτωσεων που ηρθαν απο ΝΒΑ Ευρωπη και αφησαν εποχη, ακομα και σε προσωρημενη ηλικια. Πιο προσφατο παραδειγμα ο Μπατιστ (δε σε χαλασε ε?). Αλλο παραδειγμα ο Ρατζα που στα 33+ εκανε παπαδες. Τωρα αν εσενα ο αφανας δεν παιζει σαν τον Μπατιστ τι να κανουμε. Εμεις φωναζαμε οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο, εσεις τον λεγατε καλυτερο απτον Ντομινικ. Λουστειτε τον τωρα και κλαψτε κι αλλο. Φίλε μου, δεν την παλεύεις καθόλου. Λες τα δικά σου μόνο και μόνο για να τα πεις ε? Σε ένα πράγμα μόνο απάντησε μου: Που στο φλάρο βλέπεις να γράφει ο άλλος για τον Αφάνα? Έφτασες μέχρι και στο Ράτζα για να μας βγάλεις τον Τσίλντρες παλτό? Και τον ήξερες κι από χθες τον αφάνα εσύ ε? Τον ήξερες τόσο καλά που μας είχες προειδοποιήσει κιόλας για την αμπαλοσύνη του. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε κατακαλόκαιρο.
cbr600RR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά τόσο με την επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, όσο και με την υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού» από τα ΜΜΕ. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστηρίζει με καυστικό τρόπο σχετικά με την αύξηση του ΜΚ, πως συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι τροφοδοτούν τους φιλάθλους «με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ σχεδόν υπό διάλυση», ενώ για τις μεταγραφές αναφέρει ότι καθημερινά παρουσιάζονται διάφορα ονόματα παικτών «με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα». Τέλος η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρεται για τον Μοριέντες και τονίζει πως οι παραπάνω ενέργειες «αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται από συγκεκριμένα, ευτυχώς λίγα , M.M.E. μια προσπάθεια γενικότερης απαξίωσης του Ολυμπιακού. Στη προσπάθεια αυτή χρησιμοποιούνται, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά και η υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας. Για τη μεν αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, με έκπληξη ακούμε και διαβάζουμε δημοσιογράφους του αθλητικού χώρου ( ποιους αραγε? χμμμ ) οι οποίοι ως έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές, σχεδόν καθημερινά, τροφοδοτούν τους φιλάθλους μας με δήθεν στοιχεία και πληροφορίες τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχεδόν υπό διάλυση. Στο δε τομέα των μεταγραφών παρουσιάζουν καθημερινά πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φέρονται να εντάσσονται στον Ολυμπιακό με προφανή σκοπό την απαξίωση των υπαρχόντων αλλά και ενδεχομένως ορισμένων από τα νέα μας αποκτήματα. Τελευταίο παράδειγμα η «πληροφορία» ότι ο ποδοσφαιριστής Μοριέντες βρίσκεται σε προχωρημένες μάλιστα επαφές με τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Επειδή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδιαφέρεται για την υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, είναι πλέον υποχρεωμένη να καταγγείλει τις συγκεκριμένες ενέργειες αυτών των δημοσιογράφων και των Μ.Μ.Ε. , καθώς είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργειες τους δε μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος, αλλά αποσκοπούν στο να κάνουν ζημιά στην ομάδα». http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7738&pubid=3383594 Τσατσοι λος πουλος
Chris_85 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Και ο κόμπε να ρθει, σκούρα θα τα βρει, μπροστά στα ιερά τέρατα διαμαντίδη και σπανούλη. Αλήθεια, αυτή η αμυντικάρα, ο διαμαντίδης, γιατί δεν πάει ρε παιδί μου στο nba? Τι φοβάται? Μήπως, πως εκεί δε θα παίρνει εύκολα φάουλ και επιθετικά ή ότι οι υπόλοιποι, θα σπάνε πλάκα μαζί του, τέτοιος καχεκτικός που είναι? O Σπανουλης δεν μου αρεσει ουτε εμενα πολυ σαν παικτης (οχι βεβαια οτι εμεις εχουμε καλυτερο του στη θεση του), αλλα ο διαμαντιδης ειναι πολυυυυυ μεγαλη παιχτουρα. Κ το μονο στο οποιο του δινω φαουλ (οχι σ αυτον βασικα, στην Ευρωλιγκα) ειναι οτι εχει βγει ποσες φορες σερι, αμυντικος της χρονιας. Δεν αξιζε να το παρει τοσες φορες το συγκεκριμενο βραβειο, αλλα κανει τοσες πολλες δουλειες μες το γηπεδο, που υποθετω πως το παιρνει σαν καποιου ειδους ανταμοιβη, για κατηγοριες στις οποιες δεν υπαρχουν βραβεια και αυτος διαπρεπει. Αλλα κατα τα αλλα, αυτος με τον Σαρας και τον Μπατιστ, κρατουν τον Παο εκει που ειναι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:09 ---------- Αν εσυ τωρα δε λες να χωνεψεις οτι ο αφανας ηταν μια απο τις πιο απτυχημενες σου μεταγραφες, δε σημαινει οτι μια ολοκληρη ηπειρος δεν ξερει μπασκετ.Τωρα αν εσενα ο αφανας δεν παιζει σαν τον Μπατιστ τι να κανουμε.? Χαλαρωσε λιγο. Η πρωτη χρονια του Μπατιστ ηταν απογοητευτικη και ο ιδιος ηταν υπ' ατμον. Αντιθετως η χρονια του Τσιλι για μενα ηταν αρκετα καλη. Μην πας να βγαλεις και αποτυχημενο εναν παικτη, που στη θεση που παιζει απλα δεν εχεις καλυτερο. Και μη ξεχνας οτι ολες οι ομαδες κανουν αποτυχημενες μεταγραφες. Ναι μεχρι και συ, ναι μεχρι και ο μεγας Ομπραντοβιτς. Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Φίλε μου, δεν την παλεύεις καθόλου. Λες τα δικά σου μόνο και μόνο για να τα πεις ε? Σε ένα πράγμα μόνο απάντησε μου: Που στο φλάρο βλέπεις να γράφει ο άλλος για τον Αφάνα? Έφτασες μέχρι και στο Ράτζα για να μας βγάλεις τον Τσίλντρες παλτό? Και τον ήξερες κι από χθες τον αφάνα εσύ ε? Τον ήξερες τόσο καλά που μας είχες προειδοποιήσει κιόλας για την αμπαλοσύνη του. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε κατακαλόκαιρο. Προτου καταφευγεις σε χαρακτηρισμους και εκφρασεις τυπου "φιλε δε την παλευεις" καλο ειναι να μαθεις να διαβαζεις Ελληνικα. Τον Ρατζα τον ανεφερα επειδη ο φιλος μας, ελεγε οτι οσοι ηρθαν απο το ΝΒΑ στην Ευρωπη ηταν ολοι αποτυχημενοι. Και οι καλοι στο ΝΒΑ δεν πιασανε στην Ευρωπη. Capito τωρα? Μαλλον εσεις δεν την παλευετε που καθεστε και γραφετε οτι ουτε ο Κομπε δε θα πιανε στην Ευρωπη και το πιστευετε κιολας. Γιατι ομως εχετε τετοιες πεποιθησεις αραγε? Και προχωρησα ενα βημα παρακατω, καθως οι μονοι παιχτες που φερατε σαν Ολυμπιακος απο το ΝΒΑ τα τελευταια χρονια ειναι ο αφανας και ο Παργκο (α και ο Τζακσον που μια χαρα επαιξε, αλλα η προπονηταρα σας προτιμησε να τον διωξει για να βασιστει στον χοντρο). Αρα να υποθεσουμε οτι ολοκληρος αυτος ο εξαιρετικος συλλογισμος για τον Κομπε αφορα εν μερει τις 2 περιπτωσεις της ομαδας σας. Οσο για τον Τσιλντρες. Ο Τσιλντρες δεν ειναι παλτο. Ηταν εξαρχης ενας μετριος παιχτης. Αν τον ηξερα κι απο πριν? Εσεις περυσι τετοια εποχη τον ξερατε που λεγατε οτι ειναι μεγαλυτερη μεταγραφη απτου Ντομινικ? Εγω σχηματισα αποψη για τον Τσιλντρες απο ορισμενες δηλωσεις απο ΝΒΑ που διαβασα τετοια εποχη περυσι για το στυλ παιχνιδιου του. Επισης δεν ξερω πως γινεται να πληρωνεται τοσο πολυ ενας παιχτης που δεν γνωριζει βασικα πραγματα απο μπασκετ, πχ σουτ. Οι σεντερ σουταρουν με καλυτερη τεχνικη. Επισης παιχτης με -μονο- αθλητικα προσοντα δεν ειναι οτι καλυτερο για Ευρωπη. Και κατι ακομα. Μολις διαπιστωσατε οτι ουτε για βασικος δεν κανει, αρχισατε να τα μπαλωνετε διαφορετικα. Λεγατε πχ, οτι με αυτη τη μεταγραφη ο Ολυμπιακος δημιουργησε ονομα στην Αμερικη ωστε να ερθουν και αλλοι παιχτες. Και το πιστευατε κι αυτο (προσφατα ειναι τα ποστ). Αντε ντε? Που ειναι οι Αμερικανοι φετος? 4ρι? ασσος? Τσαμπα το ονομα και τα κονε στο Αμερικα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Χαλαρωσε λιγο. Η πρωτη χρονια του Μπατιστ ηταν απογοητευτικη και ο ιδιος ηταν υπ' ατμον. Αντιθετως η χρονια του Τσιλι για μενα ηταν αρκετα καλη. Μην πας να βγαλεις και αποτυχημενο εναν παικτη, που στη θεση που παιζει απλα δεν εχεις καλυτερο. Και μη ξεχνας οτι ολες οι ομαδες κανουν αποτυχημενες μεταγραφες. Ναι μεχρι και συ, ναι μεχρι και ο μεγας Ομπραντοβιτς. Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω. Ο Μπατιστ πραγματι την πρωτη χρονια δεν επαιξε καλα. Μη ξεχνας ομως με ποσα λεφτα ηρθε ο ενας και με ποσα ο αλλος. Ισως ο Μπατιστ ειχε περιθωριο για πρωτη κακη χρονια, αντιθετως ο Τσιλντρες ηρθε δημιουργωντας πολυ περισοτερες ελπιδες (πρωταθλημα, κυπελο μινιμουμ). Σαν καθαροαιμο 3ρι μπορει ο Περπερογλου να μην παιζει ιδιαιτερα καλα, αλλα δε θα τον ελεγα χειροτερο απτον Τσιλντρες, τη σεζον που μας περασε. Επιπλεον εγω εχω και 2-3 γκαρντ που ανετα παιζουν στο 3. Και το κανουν πολυ καλυτερα απο το καθαροαιμο 3ρι Τσιλντρες. Αποτυχημενες μεταγραφες δε γινεται να τις αποφυγει κανεις. Εχουμε κανει κι εμεις ουκ ολιγες. Το θεμα ειναι πως διαχειριζεται ο καθενας μια κακη μεταγραφη.
alexdelpiero Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Καλα δεν τον λες ομως κ μετριο τον τσιλντερς.ενταξει δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα που παιρνει αλλα απο την αλλη τον θεωρουσαν απο τους καλυτερους εκτους παικτες στο νβα.Αν εξαιρεσεις το σουτ τα αλλα τα εχει μην παμε απο το ενα ακρο στο αλλο.Απο το περπερογλου ας πουμε που παιζουν στην ιδια θεση ειναι πολυ καλυτερος...
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ο Μπατιστ πραγματι την πρωτη χρονια δεν επαιξε καλα. Μη ξεχνας ομως με ποσα λεφτα ηρθε ο ενας και με ποσα ο αλλος. Ισως ο Μπατιστ ειχε περιθωριο για πρωτη κακη χρονια, αντιθετως ο Τσιλντρες ηρθε δημιουργωντας πολυ περισοτερες ελπιδες (πρωταθλημα, κυπελο μινιμουμ). Σαν καθαροαιμο 3ρι μπορει ο Περπερογλου να μην παιζει ιδιαιτερα καλα, αλλα δε θα τον ελεγα χειροτερο απτον Τσιλντρες, τη σεζον που μας περασε. Επιπλεον εγω εχω και 2-3 γκαρντ που ανετα παιζουν στο 3. Και το κανουν πολυ καλυτερα απο το καθαροαιμο 3ρι Τσιλντρες. Αποτυχημενες μεταγραφες δε γινεται να τις αποφυγει κανεις. Εχουμε κανει κι εμεις ουκ ολιγες. Το θεμα ειναι πως διαχειριζεται ο καθενας μια κακη μεταγραφη. Με ολο το σεβασμο, δε με ενδιαφερει ποσα λεφτα παιρνει. Δεν τα πληρωνω απ την τσεπη μου. Με το ιδιο σκεπτικο δηλαδη, ουτε ο Αλβερης αξιζε οσα παιρνει, ουτε ο Ροναλντο αξιζει τα λεφτα της μεταγραφης του στη Ρεαλ, ουτε αλλοι τοσοι-αυτη η συζητηση δε βγαζει πουθενα. Τωρα αν το ερωτημα σου ηταν ''αν θα μπορουσαν να ξοδευτουν καλυτερα ως προς τις αναγκες τις ομαδας'' τοτε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Οι ελπιδες που δημιουργηθηκαν οτι θα παρουμε το τριπλ, ενω ειμαστε καινουρια ομαδα και αντιμετωπιζουμε την καλυτερη ευρωπαικη ομαδα ολων των εποχων σε ολες τις διοργανωσεις, ειναι φυσιολογικες. Ολοι μπορουν να ελπιζουν, και καποια στιγμη και ο ΟΣΦΠ θα κατακτησει τιτλους, αν συνεχισουν να μπαινουν λεφτα στην ομαδα. Αν ομως λες οτι ο Τσιλντρες δημιουργησε την εντυπωση πως εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες απο σας να παρουμε πρωταθλημα, τοτε τη δημιουργησε σ αυτους που δνε ξερουν μπασκετ. Για οσα λες για τον Περπερογλου και τα - κατα συνθηκη 3αρια σας- απλα και ξαστερα διαφωνω. Και ξαναλεω οτι ο Τσιλι, εξαντλωντας την 3ετια του συμβολαιου του, εχει τη δυνατοτητα να γινει το καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη. Αν ψαχνεις τις πιο αποτυχημενες μεταγραφες στην προσφατη ιστορια του ΟΣΦΠ, κοιτα κατα Σχορτσιανιτη και Ματσιγιαουσκας μερια. Ζουκαουσκας, Αγαδακος, Μπαρλος, και λοιποι αμπαλοι, δε λογιζονται, καθως η αμπαλοσυνη τους ηταν γνωστη. Αν με ρωτας προσωπικα, ο παικτης που με εκνευριζε απιστευτα, ηταν με διαφορα ο Γκορενς. Δεν ξερω αν τον θυμασαι, ειχε ερθει με πολυ καλες περγαμηνες.
alexdelpiero Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ηταν μεγαλος σκορερ ο γκορενς ομως κ επαιξε σε κακο ολυμπιακο.Καλα το Μασιγιαουσκας μην τον λες αποτυχημενη μεταγραφη γιατι στο δημηννο των τελικων τη χρονια που σε σφαξανε στο ΟΑΚΑ ηταν ο καλυτερος σου παικτης κ περυσι φωναζε οτι μπορουσε να παιξει κ ο προπονηταρας σου τον αγνοουσε.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τον Eddie Johnson γιατί δεν τον αναφέρει κανείς?
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ηταν μεγαλος σκορερ ο γκορενς ομως κ επαιξε σε κακο ολυμπιακο.Καλα το Μασιγιαουσκας μην τον λες αποτυχημενη μεταγραφη γιατι στο δημηννο των τελικων τη χρονια που σε σφαξανε στο ΟΑΚΑ ηταν ο καλυτερος σου παικτης κ περυσι φωναζε οτι μπορουσε να παιξει κ ο προπονηταρας σου τον αγνοουσε. Hταν απο 5μηνη απραξια, δε μπορουσε να παιξει κ να προσφερει. Πολυ μεγαλος παικτης ο Ματσε, αλλα στο συνολο της η μεταγραφη ηταν αποτυχημενη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ---------- Τον Eddie Johnson γιατί δεν τον αναφέρει κανείς? Ως τι να τον αναφερουμε?
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Hταν απο 5μηνη απραξια, δε μπορουσε να παιξει κ να προσφερει. Πολυ μεγαλος παικτης ο Ματσε, αλλα στο συνολο της η μεταγραφη ηταν αποτυχημενη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ---------- Ως τι να τον αναφερουμε? Ως μεγάλο σκόρερ.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Kαι που κολλαει στη συζητηση ο fast Eddie? Γιατί βλέπω μόνο να αναφέρετε τους άμπαλους που έχουν περάσει απο ΟΣΦΠ, κανα της προκοπής δεν λέτε.
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ναι λεμε για τους αμπαλους, η συζητηση για τους ''της προκοπης'' ειναι αλλη. Btw o Eddie δεν ηταν απλα της προκοπης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.