Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρία πέναλτι λέει ο Σάλπι ότι δεν έδωσε στον ΠΑΟΚ. Μια φορά να έχουμε ντέρμπι και να μην πέσει γκρίνια, δεν παίζει...

Αν ακούμε τους ηττημένους, η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα που γίνονται 8 πέναλτι και 5 μαρκαρίσματα για κόκκινες σε κάθε ματς.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλέξη, ο Φετφα ήταν πολύ καλός κατά την γνώμη μου. Βοήθησε τον Μοντεστό, έκανε αρκετά κλεψίματα και μάρκαρε αρκετά. Ο Ρόμενταλ στην κλειστή άμυνα του ΠΑΟΚ δεν θα έκανε και πολλά.

Όσο για τα πέναλντι:

1: Ο Αβραάμ κόβει πεντακάθαρα τη μπάλα.

2: Βουτιά του Βιειρίνια.

3: ;;; Δεν υπάρχε τρίτο.

Δημοσ.

καλα ναι ας σφρυριξει καποιος στους ασπρομαυρους, οτι αν ηταν αυτο του βιειρινια, ηταν του Αβρααμ στο σπρωξιμο του Ζουελα, που του ζητησε και τα ρεστα. Πολλα νευρα γενικως και δε καταλαβαινω το λογο...

Δημοσ.

Βουτιά ή όχι, το άπλωσε το χέρι ο Αβραάμ για να τον εμποδίσει.

Σε αυτές τις φάσεις ή πέφτεις και σου λένε βούτηξες ή σου κόβει τη φόρα και σου λένε "έλα μωρέ θες και πέναλτι, ούτε καν έπεσες κάτω".

Και στις δύο περιπτώσεις ο επιθετικός βγαίνει ο μλκας της υπόθεσης.

Και ο Ζουέλα με το σώμα έπαιξε άμυνα, ούτε χέρια άπλωσε, ούτε πόδια.

edit: για το 2 του Tilemaxx λέω, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν ο Αβραάμ.

Δημοσ.
Αλέξη, ο Φετφα ήταν πολύ καλός κατά την γνώμη μου. Βοήθησε τον Μοντεστό, έκανε αρκετά κλεψίματα και μάρκαρε αρκετά. Ο Ρόμενταλ στην κλειστή άμυνα του ΠΑΟΚ δεν θα έκανε και πολλά.

Όσο για τα πέναλντι:

1: Ο Αβραάμ κόβει πεντακάθαρα τη μπάλα.

2: Βουτιά του Βιειρίνια.

3: ;;; Δεν υπάρχε τρίτο.

Αποψη μου πως αν ξαναπαιξει δεξια ο Φετφα θα ειναι σκαδαλο ....

Να χεις καθαρο εξτρεμ και να παιζει ο Φετφα που μεχρι να κανει 3 μετρα ο αντιπαλος κανει 13 .. ??

Δημοσ.

ρομενταλ δεξια, φετφατζιδης πισω απο τον φορ, φορ ο μιραλας και ειμαστε κομπλε. να ερθει τον γεναρη και ενας κοφτης με @@.

τον κλεινουμε τελικα τον μιραλας? μεγαλη παιχτουρα το παιδι

ο ποτουριδης καλα τα πηγε επισης

Δημοσ.

Αν δεν πεταχτούν και οι αξιολατρευτοι φίλοι του παναθηναικου να μας πουνε τα απωθημένα τους δεν θα ηρεμησουν...

Υ.Γ1 : Ο Άντζας ξυνότανε με το μεσαίο δάχτυλο. Σαφως και εκανε κολωδάχτυλο αλλα δεδομενου οτι κανεις δεν μπορει να σε υποχρεώσει με ποιό δακτυλο να ξύνεσαι, στο δικαστήριο δεν μπορουσε να αποδειχτεί κάτι με τη βούλα του νόμου. Το είχε και αυτος δουλεμένο στην προπόνηση. Ο Ελ ζαρ το έκανε ωμα. Κατα τα άλλα χέστηκα αν θα τιμωρηθεί ή οχι.

Υ.Γ2 : Θυμάμαι έναν φώτση να ριχνει μπουνια στον τεόντοσιτς και όχι το αντίθετο (βεβαια ήταν δικαιολογημενος ο ανθρωπος και καλα του εκανε γιατι ο τεο τον ακουμπησε στη κοιλια ενώ ο φωτσης σούταρε και το έκανε επίτηδες το κωλόπαιδο...ου να μου χαθεί).

Δημοσ.

μετα την παρακολουθηση του αγωνα και ακουγοντας την περιγραφη του, εχω να ρωτησω το εξης: ποτε πηραμε τον κρεστιτς για τερματοφυλακα;;;αχαχαχ

ΥΓ: ειμαι γαυρος.

Δημοσ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Τοροσίδη,Ιμπαγασα,Μπραβο,Μελμπεργκ και με τον Παοκ να εχει 5 στα 5 αρκετοί στήριξαν τις ελπίδες τους σε αυτό το ματς αλλα δεν τους έκατσε....

ΚΡΙΜΑ...:devil:

P.s: Ρε Βαλβερδε αγορι μου βαλε εκει Παντελιτς Μραλας να μην ξερουν απο που θα τους ερχονται...

Δημοσ.

σε 2-3 χρονια 5 γκολ ειχε βαλει...

τι ηθελες να σου πει οτι φερνεις παιχτουρα και γκολτζη???

Εχμμμ, η εκτίμησή του για την αδυναμία του Μιραλάς να σκοράρει ήταν με βάση τις πρώτες του εμφανίσεις στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Βαλβερδε για Φετφα ...

"Είναι μία πιθανότητα, να παίξει ο Φετφατζίδης πίσω από τον επιθετικό. Πάντως, τα πράγματα μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά για εμάς. Ο Φέτφα πρέπει να δυναμώσει. Παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του πολλά ματς ως βασικός και εξαρτάται από τον ίδιο αν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση αυτή. Έχει μεγάλη πορεία μπροστά του και πολύ χρόνο για να βελτιωθεί. Είναι η πρώτη του σεζόν ως βασικός. Απόψε, δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε τη δουλειά που έκανε ο Φουστέρ σε άμυνα και επίθεση. Η δουλειά που μας προσφέρει στο γενικότερο σύνολο είναι πολύτιμη και είναι απαραίτητος παίκτης για εμάς. Στο μέλλον, πάντως, ίσως παίξει ο Φέτφα στο κέντρο".

Αντε μπραβο το καταλαβες ....

Βγαλε αυτο το Φουστερ πια και περνα Φετφα ή καποιον αλλον εκει ...

Δημοσ.

Υ.Γ2 : Θυμάμαι έναν φώτση να ριχνει μπουνια στον τεόντοσιτς και όχι το αντίθετο

Aυτο ειναι το προβλημα σου.

Οτι δεν το θυμασαι.

Πραγματικα το πιστευω οτι εχεις αποκλεισει οτιδηποτε δεν θες να θυμασαι

ΥΓ. Με τη βουλα του νομου ο Ελ Ζαρ θα πει οτι εδειχνε ποσα αντικειμενα τον χτυπησαν. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να μην δειχνεις με το μεσαιο δαχτυλο

Δημοσ.
Aυτο ειναι το προβλημα σου.

Οτι δεν το θυμασαι.

Πραγματικα το πιστευω οτι εχεις αποκλεισει οτιδηποτε δεν θες να θυμασαι

ΥΓ. Με τη βουλα του νομου ο Ελ Ζαρ θα πει οτι εδειχνε ποσα αντικειμενα τον χτυπησαν. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να μην δειχνεις με το μεσαιο δαχτυλο

Εισαι πραγματικα απιστευτος ...

Ελεος ...:-(

Δημοσ.

Έχουν ακουστεί πολύ χειρότερα στα αθλητικά δικαστήρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...