Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να, θα δώσει ο Φάδερ 'ο MIG 5 μύρια για Μιραλάς, και θα τον κλέψει μέσα απο τα χέρια του ΟΣΦΠ.

Να υπενθυμίσω οτι δεν έχουμε Κόκκαλη πλέον.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να, θα δώσει ο Φάδερ 'ο MIG 5 μύρια για Μιραλάς, και θα τον κλέψει μέσα απο τα χέρια του ΟΣΦΠ.

Να υπενθυμίσω οτι δεν έχουμε Κόκκαλη πλέον.

Επίσης ούτε ο Φάδερ θα δώσει 5 μύρια πλέον. :lol:

Δημοσ.

BTW, το football365.fr δεν είχε πέρσυ θέμα με τον κλεισμένο Γκαλάς, και την στο παρα τσάκ υπογραφή του στον ΠΑΟ απο ώρα και ώρα; Απο λάθος πηγές τροφοδοτούνται τα πράσινα sites.

Δημοσ.
Ναι, ναι ξέρω εμείς δεν έχουμε μία, εσάς τρέχουν από τα πατζάκια.

Όλη η πιάτσα έχει βουίξει :lol::lol:

Δεν είπα ότι δεν έχετε μία, είπα ότι αυτοί που τα έχουν σταμάτησαν να τα βάζουν.

Read my lips.

Δημοσ.
Δεν είπα ότι δεν έχετε μία, είπα ότι αυτοί που τα έχουν σταμάτησαν να τα βάζουν.

Read my lips.

Μα ναι, αν δεν βάζει κανείς, δεν θα έχουμε μία, προφανές δεν είναι? Το αποτέλεσμα για μένα(την ομάδα μου) είναι αυτό. Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει ο Βγενόπουλος ή ο Μαρινάκης. :cry:

Πρέπει να βάζω υπότιτλους? :shock:

Δημοσ.

Πρέπει να βάζω υπότιτλους? :shock:

Δεν ξέρω, πρέπει?

Δημοσ.
Δεν ξέρω, πρέπει?

Πάμε άλλη μία λοιπόν.

Έγραψες ότι έκλεισε η κάνουλα των Βαρδινογιαννέων εννοώντας προφανώς ότι δεν θα έχουμε πλέον οικονομική άνεση, γιατί δεν προτίθενται και πολύ να βάλουν λεφτά οι υπόλοιποι μάλλον. Επιπλέον με σημάδια οίκτου, μας υπενθυμίζεις ότι δεν έχουμε λεφτά για προπονητή, πόσο μάλλον για έναν... Μιραλάς.

Την ίδια στιγμή ο Tilemax μας υπενθυμίζει ότι στο τιμόνι πλέον του ολυμπιακού δεν είναι ο Κόκκαλης, εννοώντας προφανώς ότι θα καθαρίσουν τα λεφτά του Μαρινάκη.

Τι σε πείραξε λοιπόν στο σχόλιο μου και δεν καταλαβαίνω.

Βλέπεις αποφεύγω, να ανοίξω κουβέντα για τις πηγές που σε έχουν πείσει ότι δεν έχουμε λεφτά.

Ναι, λέγοντας δεν έχουμε λεφτά, εννοώ ότι δεν (θα) βάζουν πλέον... :lol:

Δημοσ.
Αν είναι να σε καταλάβει πάλι μόνο ο kiril, άστο, μην σε κουράζω άδικα :-)

Δεν πειράζει, αυτοί που μπορούν, καταλαβαίνουν. :-)

Δημοσ.

Ουτε με σφαιρες δε παιζει. Ο Σωκος ισως τον αφηνε, ο Μαριν. Με τιποτα. Εδω χωρις να τον ζητησει ο Βαλ πηγε και πηρε Νεμεθ. Στον Μιραλας θα κολησει;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν το είδα το ματς, αλλά διάβασα οτι παίξαμε πολύ καλά. Σπανούλης-Μπουρούσης-Μίλος οι καλύτεροι.

Έχασε η Puta απο την Σαρλερουά; :lol: Πάμε για πρωτιά δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...