Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε εσας σας πηρε τοσα χρονια περιμενε και ερχεται ;)

edit: το οτι κανει καποιος πλακα και απαντας για τον Παναθηναικο δειχνει λιγο κομπλεξ ;)

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε εσας σας πηρε τοσα χρονια περιμενε και ερχεται ;)

edit: το οτι κανει καποιος πλακα και απαντας για τον Παναθηναικο δειχνει λιγο κομπλεξ ;)

το ότι εσύ ασχολείσαι με τον Θρύλο, τι δείχνει?

Δημοσ.
το ότι εσύ ασχολείσαι με τον Θρύλο, τι δείχνει?

Ε, ναι.

Αλλά βασικά κι εγώ πλάκα σου κάνω, γι' αυτό σου έβαλα και τη photo σου μαζί.

Έπρεπε δηλαδή να βάλω :P?

Ορίστε :P:p:p:p

Δημοσ.
Ε, ναι.

Αλλά βασικά κι εγώ πλάκα σου κάνω, γι' αυτό σου έβαλα και τη photo σου μαζί.

Έπρεπε δηλαδή να βάλω :P?

Ορίστε :P:p:p:p

το καταλαβα ρε παιδι μου οτι κανεις πλακα... απλα σου λεω οτι εγω πατησα πανω στην ειδηση

Δημοσ.
το καταλαβα ρε παιδι μου οτι κανεις πλακα... απλα σου λεω οτι εγω πατησα πανω στην ειδηση

Χεχε, το ξέρω ρε συ.

Εδώ κι εμείς μεταξύ μας τα ίδια λέμε, αλλά με απογοήτευσαν που δεν φορούσαν την εμφάνιση με τις καρδούλες. :lol:

BTW η photo σου είναι πολύ ζαλούρα αδεφέ. 5 secs να την κοιτάξεις, ζαλίστηκες. :-D

Δημοσ.
Δεν τον παρακολουθουσες τον Γκριρ, βγαζεις συμπερασμα μονο απο το φετινο πρωταθλημα, και μαλιστα τα τελευταια παιχνιδια.

Πολυ παραπανω αποτι του αξιζει τον εχω παρακολουθησει τον Γκριρ φιλε, οχι και δεν τον εχω παρακολουθουσει. Επειδη εβαζε κατι 25αρες στις αρχες τον τσεκαρα και μενω μεχρι τελειας σε αυτα που λεω

1. Στην κακη του βραδια ειναι καταδικη για την ομαδα. 2 χρονια τωρα αυτο ισχυει.

2. Ειναι κακιστος αμυντικος και ειναι και κοντος. Τι να κανουμε, κωλοφερατζα τον πηγαινουν τα ψηλα γκαρντ αν τον απομονωσουν.

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα ο τζιμ με καλυπτει πληρως στο θεμα του γκριρ..

Και στο 1, θα καταλαβω οτι οταν θελεις να λεγεσε μεγαλη ομαδα, πρεπει να εχεις εναλλακτικες για να καλυψεις μια κακη βραφευα ενως αστεριου σου.

Το 2 ομως δεν παλευετε, οτι και να κανεις, παιζεις παντα με 4 στην αμυνα.. Οταν φτανεις στο σημειο να σε ποσταρει ο σπανουλης, το εχεις χασει το παιχνιδι...

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν μου αρεσει ο McIntyre. Οτι και να κανεις, με 1.75 μποι στην σημερων ημεραν, που πας...

Δημοσ.
Πολυ παραπανω αποτι του αξιζει τον εχω παρακολουθησει τον Γκριρ φιλε, οχι και δεν τον εχω παρακολουθουσει. Επειδη εβαζε κατι 25αρες στις αρχες τον τσεκαρα και μενω μεχρι τελειας σε αυτα που λεω

1. Στην κακη του βραδια ειναι καταδικη για την ομαδα. 2 χρονια τωρα αυτο ισχυει.

2. Ειναι κακιστος αμυντικος και ειναι και κοντος. Τι να κανουμε, κωλοφερατζα τον πηγαινουν τα ψηλα γκαρντ αν τον απομονωσουν.

1. To oτι στην κακιστη του βραδια ειναι καταδικη, φυσικα και ισχυει. Πως να μην ισχυσει, αφου δεν εχουμε αλλον σκορερ? Και πρεπει αναγκαστια να παρει σουτ?? Ουτε κατα συνθηκη σκορερ δεν εχουμε. Δηλαδη να στο θεσω κ αλλιως. Στην κακιστη βραδια του Σαρας ή του Νικολας, ο Ομπραντοβιτς δεν τους καθηλωνει στον παγκο και παιζουν αλλοι? Ε σκεψου να μην ειχατε αλλους, και να πρεπε να βασιστειτε στον ''κακο'' Σαρας, Σπανουλη, ή Νικολας. Επομενως δεν ειναι λαθος του Γκριρ, αλλα του στησιματος της ομαδας.

2. Για το υψος του επιμενω οτι ειναι ΚΑΛΟΣ αμυντικος. Το οτι εχει καποια αδυναμια με ψηλα γκαρντ, ισχυει. Ο Ρολος του προπονητη δεν ειναι να κρυψει αυτη του την αδυναμια? Θεωρεις οτι ο ΜακΙνταιρ η ο Σαρας ειναι καλυτεροι αμυντικοι?

Σου ειπα οτι δεν εχεις παρακολουθησει τον Γκριρ, γιατι μου ειπες οτι παιζει ολη η ομαδα για να βαλει ο Γκριρ 30 ποντους. Αυτο ειναι τελειως λαθος. Η ομαδα εχει σχεδιο μονο για το ινσαιντ game. Ο Γκριρ οτι εβαζε, το εβαζε μονος του. Ουτε καν σκριν δεν του καναν.

Στο ξαναλεω, υπο προυποθεσεις, ο Γκριρ θα μπορουσε να μεγαλουργησει (περισσοτερο).

Υ.Γ. Αν δεν ειχε πιασει ο Νικολας, ο Γκριρ δε θα αλλαζε πολη...

Δημοσ.
1. To oτι στην κακιστη του βραδια ειναι καταδικη, φυσικα και ισχυει. Πως να μην ισχυσει, αφου δεν εχουμε αλλον σκορερ? Και πρεπει αναγκαστια να παρει σουτ?? Ουτε κατα συνθηκη σκορερ δεν εχουμε. Δηλαδη να στο θεσω κ αλλιως. Στην κακιστη βραδια του Σαρας ή του Νικολας, ο Ομπραντοβιτς δεν τους καθηλωνει στον παγκο και παιζουν αλλοι? Ε σκεψου να μην ειχατε αλλους, και να πρεπε να βασιστειτε στον ''κακο'' Σαρας, Σπανουλη, ή Νικολας. Επομενως δεν ειναι λαθος του Γκριρ, αλλα του στησιματος της ομαδας.

Θα σου πω ενα ονομα. Τζον Σταρκς. 1/11 τριποντα στον 7ο τελικο το 95/96 μεσα στο Χιουστον.

Αυτο εννοω οτι σε καιει. Ειναι παικτης που παιρνει προσπαθειες, δεν ειναι (αρκετα) καλος σε τιποτα αλλο και δεν ξερει να σταματαει. Επιμενω σε αυτο.

Και σε καθε περιπτωση, ναι, πρεπει να υπαρχουν εναλλακτικες αλλα που να παρει, το βασικο σου γκαρντ υποτιθεται οτι ηταν. Η κακη μερα του Σαρας ειναι 3/10 του Γκριρ ειναι 0/10. Και δεν μπορεις να εχεις το βασικο σου γκαρντ με τετοια νουμερα.

Δεν συζηταμε για τον 3ο αναπληρωματικο, συζηταμε για εναν απο τους Αμερικανους σου οποτε δεν γινεται να εχεις ενα σουτερ που οταν δεν παιζει καλα,ειναι νεκρος

2. Για το υψος του επιμενω οτι ειναι ΚΑΛΟΣ αμυντικος.

Και εγω επιμενω οτι ΔΕΝ ειναι καλος αμυντικος ΓΕΝΙΚΑ. Και επειδη δεν εχει το κορμι, φαινεται 2 φορες χειροτερος

Το οτι εχει καποια αδυναμια με ψηλα γκαρντ, ισχυει. Ο Ρολος του προπονητη δεν ειναι να κρυψει αυτη του την αδυναμια? Θεωρεις οτι ο ΜακΙνταιρ η ο Σαρας ειναι καλυτεροι αμυντικοι?

Δεν γινεται ομως να εχεις προπονητη τον Γιαννακη και να περιμενεις 15 πατεντες, μια για τα γονατα του Βουισιτς, μια για την αμυνα του Γκριρ, μια για το σουτ του Τσιλντρες. Σορρυ αλλα δεν εχεις τον Ζοτς ή τον Μεσινα, live with it και καλα κανεις και διωχνεις τον Γκριρ αφου κρατας τον Γιαννακη

BTW ναι, ο Σαρας του δευτερου μισου της περιοδου ειναι καλυτερος αμυντικος(βουτια οπως στον 4ο τελικο και ταπα στον Μπουρουση δεν εχει ριξει ο Γκριρ). Ο ΜακΙνταιρ ειναι ελαχιστα καλυτερος στην επιθετικη προσωπικη του αμυνα αλλα αυτο συζητιεται. Ο ενας ομως επαιζε ΜακΙνταιρ-Παναθηναικος και ο αλλος ειναι ο Γκριρ. Θεωρω οτι για τον ΜακΙνταιρ κανεις τον μαλακα, για τον Γκριρ οχι.

Σου ειπα οτι δεν εχεις παρακολουθησει τον Γκριρ, γιατι μου ειπες οτι παιζει ολη η ομαδα για να βαλει ο Γκριρ 30 ποντους. Αυτο ειναι τελειως λαθος. Η ομαδα εχει σχεδιο μονο για το ινσαιντ game. Ο Γκριρ οτι εβαζε, το εβαζε μονος του. Ουτε καν σκριν δεν του καναν.

Ποτε το ειπα εγω αυτο??Δεν με προσεχεις μου φαινεται. Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν εχετε την πολυτελεια να το κανετε αυτο, οχι οτι το κανατε.

Και πιστευω πως θα φαινοταν καλυτερος σε ομαδα που το κανει αυτο, οχι οτι ο Ολυμπιακος το εκανε αυτο και κυριως οχι οτι ο Ολυμπιακος θα επρεπε να κανει αυτο

Υ.Γ. Αν δεν ειχε πιασει ο Νικολας, ο Γκριρ δε θα αλλαζε πολη...

Θα τον επαιρνε η ΑΕΚ?

Προσπαθω να θυμηθω τον τελευταιο Γκριρ-οειδη παικτη που πηρε ο Ομπραντοβιτς και δεν τον βρισκω

Δημοσ.

Kαλα δεν ειναι οπωσδηποτε κακο να ειναι κοντος ενας πλει μεικερ.Δεν μιλαω για το γκριν αλλα γενικα.μπορει να κερδιζει κ σε ταχυτητα.δηλ ο μακινταιρ ειναι παιχτουρα.ο μπλακνει στα ντουζενια του μια χαρα ηταν.ο ριβερς δηλ ψηλος ηταν?

Α κ ο σαρας ναι μεν δεν ειναι καλος αμυντικος αλλα στα κρισιμα σημεια ειναι παντα εκει..

Δημοσ.

Καιζερ εγω σου λεω φιλε, στον Παο θα ηταν ασταματητος. Δεν υπαρχει περιπτωση να εβαζε κατω απο 15 ποντους σε καθε ματς. Σε μια ψοφια (επιθετικα) περιφερεια, ειχε 12μιση ποντους μεσο ορο στην Ευρωλιγκα..

Δημοσ.

Αποψεις, εγω πιστευω οτι στον Παναθηναικο του Ομπρντοβιτς θα τον ειχε παρκαρει ο Ζοτς στην κερκιδα οπως εκανε με τον μεγαλυτερο ονομα του Γκριρ, τον Ντελκ.

Δεν ειχαμε και ουτε θα εχουμε παικτη τυπου Γκριρ οσο υπαρχει Ομπραντοβιτς

Δημοσ.

Ενα βημα μπροστα δυο πισω στο μπασκετ.. Ο Παργκο μας επεφτε λιγος και πηγε στους Μπουλς, ο Πριντεζης εφυγε αντικαταστατης δεν ηρθε, ο Μπουρουσης ανανεωσε ευτυχως και το μονο ονομα που ακουγεται ειναι του Mcintire και αυτο χλωμο.. Εμεινε και ο Τσιλντρες

Στο ποδοσφαιρο ακουγεται πως εχουμε κανει προταση στον Μοριεντες

Δημοσ.
Ενα βημα μπροστα δυο πισω στο μπασκετ.. Ο Παργκο μας επεφτε λιγος και πηγε στους Μπουλς

Λογικό μου ακούγεται. Αφού έτσι όπως έχει γίνει, το ευρωπαικό μπάσκετ, κυριάρχουν κάτι άχρηστοι και αποτυχημένοι, που δε στέριωσαν στο nba, τι να περιμένει κανείς. Και ο κόμπε να ρθει, σκούρα θα τα βρει, μπροστά στα ιερά τέρατα διαμαντίδη και σπανούλη. Αλήθεια, αυτή η αμυντικάρα, ο διαμαντίδης, γιατί δεν πάει ρε παιδί μου στο nba? Τι φοβάται? Μήπως, πως εκεί δε θα παίρνει εύκολα φάουλ και επιθετικά ή ότι οι υπόλοιποι, θα σπάνε πλάκα μαζί του, τέτοιος καχεκτικός που είναι?

Τώρα για το ποδόσφαιρο, πάλι ο κόκκαλης, με ελεύθερους προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Συγκρίνετε ο μοριέντες, με τον σισέ? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...