Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, οπως ειναι φανερο πλεον σε οσους εχουν ορεξη να διαβασουν τα τελευταια ποστ, κανεις σας δεν σκοπευει να παραδεχτει οτι πεταξατε παπατζα οταν εγραψα οτι ο Ολυμπιακος ζητησε διακοπη και η απαντηση ηταν "Ναι, μωρε, γιατι εμας ευνοουσε η διακοπη" και ο εταιρος εσπευσε κιολας να συμφωνησει!!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενταξει, οπως ειναι φανερο πλεον σε οσους εχουν ορεξη να διαβασουν τα τελευταια ποστ, κανεις σας δεν σκοπευει να παραδεχτει οτι πεταξατε παπατζα οταν εγραψα οτι ο Ολυμπιακος ζητησε διακοπη και η απαντηση ηταν "Ναι, μωρε, γιατι εμας ευνοουσε η διακοπη" και ο εταιρος εσπευσε κιολας να συμφωνησει!!

Ρε χαζέ, μη συνεχίζεις, μαζεψέ το όσο είναι καιρός. :lol:

Δημοσ.
Γιατί ως γνωστόν τα ακατάλληλα γήπεδα ευνοούν τις τεχνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε αυτόν τον τεχνίτη Εργοτέλη.

Όταν είδε όμως ότι δε κατάφερνε να παίξει μπάλα σε τέτοιο γήπεδο και ήταν πιθανότερη η γκέλα αφού έμεινε το 0-0, πίεσε για την αναβολή (αν μέτραγε το 0-1 νομίζω πως θα τελείωνε το ματς). Ούτε τραγικό ούτε πρωτόγνωρο είναι να γίνεται κάτι τέτοιο, όλες οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα όρια της νομοθεσίας ώστε να ευνοηθούν.

Ναι, ο εργοτελης ωφεληθηκε, γιατι ο γιαλουσης δεν μπορουσε χθες να κεντησει στο γηπεδο... Ρε πατε καλα?? Διαβαζετε πριν γραφετε γιατι εκτιθεστε...

Και επαναλαμβανω, η ξεφτυλα δεν ηταν οτι διακοπηκε, αλλα οτι διακοπηκε στο δευτερο ημιχρονο με το γηπεδο σε καλυτερη κατασταση απο οτι ηταν στο πρωτο!!!

Η αμφιβολια μου ειναι, επεσαν τηλεφωνα?? σουμουσου?? Η απλα χτυπησε την πορτα ο μωραλης και ειπε να σταματησει το παιχνιδι????????

Δημοσ.

Vlachaquito κι εσύ εκτίθεσαι φίλε. Δεν έγραψα πουθενά ότι ευνοούσε τον Εργοτέλη η διακοπή του αγώνα. Ψάξτο καλύτερα. ;)

In fact λέω αυτό ακριβώς που λέει ο Izerman.

Δημοσ.
Vlachaquito κι εσύ εκτίθεσαι φίλε. Δεν έγραψα πουθενά ότι ευνοούσε τον Εργοτέλη η διακοπή του αγώνα. Ψάξτο καλύτερα. ;)

Sarcasm failed! Εντελώς όμως.

Η μάλλον irony!

Δημοσ.
Τα περιμένουν μασημένα και στο πιάτο :lol:

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να γράφεις ταυτόχρονα σε δύο τόπικς; Και χωρίς καφέ; Ζαλισμένος από τη μπαλάρα που έχει παίξει πριν λίγες ώρες η ομάδα σου;

Α, ξέχασα: "Και τώρα πιάστε τους!!!!" χι χι χι

Δημοσ.

Ελα ρε μαν τωρα, μην το συνεχιζεις

Δηλαδη σοβαρα τώρα?

Στο "Την παλευουν δεν την παλευουν η αληθεια ειναι οτι το αιτημα διακοπης το εκανε ο Ολυμπιακος." η απαντηση σου ειναι

"Γιατί ως γνωστόν τα ακατάλληλα γήπεδα ευνοούν τις τεχνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε αυτόν τον τεχνίτη Εργοτέλη"

Και οχι για σενα πουσαι καφρος με αποψη, αλλα παιρνεις και τον Ι5 μαζι σου

Εγω παραιτουμε. Ειμαι χαζος, δεν ξερω ελληνικα, αλλα διαβαζ και αλλα καταλαβαινω, τι να πω. Καιζερ, συνεχισε εσυ, μπας και...

Δημοσ.

Ο Μώραλης πάντως είπε οτι μίλησε πρωτα με ανθρώπους του Εργοτελη οι οποίοι συμφώνησαν να αναβληθει το ματς. Κατι τετοιο δεν διαψεύδεται απο κανεναν παραγοντα του Εργοτελη μέχρι τώρα και προσωπικα εγώ δεν είδα κανεναν απο την πλευρα του εργοτέλη να κάνει αντίθετες δηλώσεις.

Επομένως η διακοπή αφου ήταν θέλημα και των 2 ασχετα με το ποιος πήρε την πρωτοβουλία είναι κάτι που εγινε και δεν υπάρχει κανενα φάντασμα συνομωσιών. Οι μόνες εφημερίδες που κλαψομουνίζουν για άλλη μια φορα είναι οι πρασινες (δεν λεω οτι υπο περιστασεις δεν κάνουν το ίδιο και οι κόκκινες αλλα στην περιπτωση των πρασινων τις ακολουθουν και οι οπαδοί τους).

Ολες οι αλλες γραφουν οτι δεν έπρεπε καν να ξεκινησει το παιχνιδι και φυσικα για το γκολ του Τοροσιδη. Και δεν φτάνουν όλα αυτα, βγαινουν και μιλανε και αυτοι που έχουν μια ομάδα έκτρωμα κάτι που δεν λέω εγω αλλα οι πρασινες εφημεριδες (δεν πάει άλλο, πόνεσαν τα μάτια μας. αυτο το πράμα δεν ειναι παναθηναικος κτλ γραφουν σημερα και όχι μόνο) και όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ. Ένα αγώνα της προκοπής δεν έχετε κάνει φέτος.

Δημοσ.
Ελα ρε μαν τωρα, μην το συνεχιζεις

Δηλαδη σοβαρα τώρα?

Στο "Την παλευουν δεν την παλευουν η αληθεια ειναι οτι το αιτημα διακοπης το εκανε ο Ολυμπιακος." η απαντηση σου ειναι

"Γιατί ως γνωστόν τα ακατάλληλα γήπεδα ευνοούν τις τεχνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε αυτόν τον τεχνίτη Εργοτέλη"

Δεν είναι απάντηση διαφωνίας, συμφωνούμε, αλλά εντάξει έχεις εκνευριστεί κάπως και δεν λες να το πιάσεις.

Nevermind, I rest my case.

Δημοσ.

ο Μωραλης ειπε ναι για ν ρχισει το ματς υπο αυτες τις συνθηκες, ειναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ!

ας βαλει ο Μαριν. καποιον ικανο να συνεδευει την αποστολη

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα, εσύ τι καίγεσαι? Έχεις αγωνία?

Καιγομαι γιατι μας πανε για Τεταρτη αναμεσα στα παιχνιδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για αυτο καιγομαι.

Δημοσ.
Εγω παραιτουμε. Ειμαι χαζος, δεν ξερω ελληνικα, αλλα διαβαζ και αλλα καταλαβαινω, τι να πω. Καιζερ, συνεχισε εσυ, μπας και...

Τι να συνεχισω ρε?

Ο,τι καναμε στα 12 μας.

Καταλαβαινω οτι εχω λαθος και αρχιζω μετα τις γραφικοτητες κανοντας τα ακομα χειροτερα

---------- Προσθήκη στις 17:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:02 ----------

Δεν είναι απάντηση διαφωνίας, συμφωνούμε, αλλά εντάξει έχεις εκνευριστεί κάπως και δεν λες να το πιάσεις.

:lol::lol:Και τα παπουτσια μεσα, και λιγη κοκακολα:lol:

Δεν υπαρχουν αυτα που γραφεις

ΥΓ. Η πλακα ειναι οχι με σενα, εσυ το ξεκινησες αρα το τραβας. Την πλακα την εχει ο αλλος που εγινε τσαμπα ρομπα

Δημοσ.

Κυριακη με Παοκ,Τεταρτη(λογικά) με Εργοτελη για ένα ημίχρονο,Σάββατο Οακα με Αεκ και μια εβδομάδα μετά ταξιδάκι στην Καβαλα.

Αν την βγάλουμε με 10 βαθμούς είμαστε πολύ καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...