Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλημένο ήταν το παιχνίδι. Ο Μαρινακης πηρε τηλεφωνο στο ημιχρονο και αναβληθηκε για να κατεβαινει ο ολυμπιακος μεσοβδομαδα πριν την ΑΕΚ και μετα τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Άσε που πριν αρχίσει το παιχνίδι πήρε και ένα τηλέφωνο τον επόπτη και του είπε να ακυρώσει και ένα γκολ για να έχει να παιζει με τα ΜΜΕ και τον πράσινο κολλητό του.

Δεν την παλεύετε ορίσμενοι.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την παλευουν δεν την παλευουν η αληθεια ειναι οτι το αιτημα διακοπης το εκανε ο Ολυμπιακος.

Γιατί ως γνωστόν τα ακατάλληλα γήπεδα ευνοούν τις τεχνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε αυτόν τον τεχνίτη Εργοτέλη.

Δημοσ.
Γιατί ως γνωστόν τα ακατάλληλα γήπεδα ευνοούν τις τεχνικές ομάδες και ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία τύχη απέναντι σε αυτόν τον τεχνίτη Εργοτέλη.

Εχμ...:-)...καταλαβες τι εγραψες?:-)

Δημοσ.

Αν δεν ονειρευόμουν εκείνη την ώρα ότι συμμετείχα στο δεύτερο της Μπάρτσα, το ίδιο ΑΚΡΙΒΏΣ θα έγραφα μακρινό μου αδέρφι... και τώρα θα έπρεπε να εξηγήσω τα αυτονόητα...

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε συνομωσίες παντού.

Ο Ολυμπιακός ήθελε αρχικά να γίνει το παιχνίδι γιατί αν αναβάλλονταν θα γίνοντα Δευτέρα, άρα ουσιαστικά θα ξεκινούσε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από Τρίτη απόγευμα, οπότε θα έπαιζε με παίκτες πιο καταπονημένους και λιγότερο προετοιμασμένους από τον αντίπαλο.

Όταν είδε όμως ότι δε κατάφερνε να παίξει μπάλα σε τέτοιο γήπεδο και ήταν πιθανότερη η γκέλα αφού έμεινε το 0-0, πίεσε για την αναβολή (αν μέτραγε το 0-1 νομίζω πως θα τελείωνε το ματς). Ούτε τραγικό ούτε πρωτόγνωρο είναι να γίνεται κάτι τέτοιο, όλες οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα όρια της νομοθεσίας ώστε να ευνοηθούν.

Αντίστοιχα πχ. δε χάλασε τον ΠΑΟ να παίξει με τη Σαλκε την 11/9, όταν ο κόσμος στο γήπεδο ήταν παγωμένος, ούτε εμάς παλιότερα στην επιστροφή μπαγεβιτς να παίξουμε σε βούρκο γιατί εκεί μέτραγε το πάθος οπότε ήταν τελειωμένο το παιχνίδι με τη πίεση του κόσμου.

Αν δηλαδή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα έπαιζε με τη Μπαρτσελόνα σε τέτοιες συνθήκες θα ζητούσε να αναβληθεί το ματς ή θα προσπαθούσε να γίνει πάσει θυσία;

Δημοσ.
Εχμ... ναι... :-)

Εσύ?

Δηλαδη επιμενεις οτι το να διακοπει το ματς και να παιχτει αλλη μερα σε καλυτερο αγωνιστικο χωρο ευνοει τον Εργοτελη, ετσι?

Επιμενεις σε αυτο?

το ίδιο ΑΚΡΙΒΏΣ θα έγραφα μακρινό μου αδέρφι...
Ειμαι σιγουρος:-)

και τώρα θα έπρεπε να εξηγήσω τα αυτονόητα...

Can hardly wait...:-)

Πραγματικα περιμενω να δω τι "αυτονοητα" θα εξηγησεις:-)

Και επειδη φαινεται οτι συζηταμε στον αερα, να ξαναπουμε οτι το αιτημα για διακοπη του παιχνιδιου υποβληθηκε οντως απο την πλευρα του Ολυμπιακου

Τωρα, το αν καποιοι Ολυμπιακοι επιμενουν οτι το παιχνιδι επρεπε να συνεχιστει, τα παραπονα σας στον κυριο Τάσο Μητροπουλο που κατα την αποψη σας, λογικα, ζητησε κακως για τον Ολυμπιακο τη διακοπη

Δημοσ.
Δηλαδη επιμενεις οτι το να διακοπει το ματς και να παιχτει αλλη μερα σε καλυτερο αγωνιστικο χωρο ευνοει τον Εργοτελη, ετσι?

Επιμενεις σε αυτο?Ειμαι σιγουρος:-)

Ρε συ, πάνε φτιάξε έναν καφέ και έλα κάνε το edit.

Δημοσ.

Επιμενεις σε αυτο?Ειμαι σιγουρος:-)

Λες ότι ζήτησε ο Ολυμπιακός αναβολή. Σώωωωωωωωπα. Εγώ πίστευα ότι θα ζητούσε ο Εργοτέλης. :lol:

Μόνο που η μπαλίτσα παίζεται σε κατάλληλα γήπεδα όπου σκάει η μπάλα, όχι σε πισίνες, αλλιώς πρωταθλητής θα ήταν ο Τέλης και ο Νιόνιος.

Ήδη φάγαμε ένα ημίχρονο με ακυρωμένο γκολ μέσα στην πισίνα, μια χαρά του έκατσε του Τέλη να αμύνεται για ένα ημίχρονο ξεκούραστος μπας και τσιμπήσει το Χ.

---------- Προσθήκη στις 13:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:54 ----------

Όχι, άστον να γράφει, να γελάει και με τον εαυτό του μόλις το καταλάβει. :P

Δημοσ.
Δες τι γραφει ο απο κατω σου, βαλε το κολαν σου και αρχισε και εσυ τις κωλοτουμπες τωρα

1-0

Δημοσ.
Δες τι γραφει ο απο κατω σου, βαλε το κολαν σου και αρχισε και εσυ τις κωλοτουμπες τωρα

1-0

Έλα, πες μου πως τον πίνεις; 2 καφε 1μιση ζάχαρη;

Δημοσ.
Έλα, πες μου πως τον πίνεις; 2 καφε 1μιση ζάχαρη;

Ετσι, ετσι, να μην εχεις τι να πεις

Μια ζωη ετσι...:-)

Αυτονοητα?

Καλε, αυτονοητα?

Ελατε να σας εξηγησει ο τυπακος:-)

ΥΓ. Γλεντι ατελειωτο σου ριχνω και επιμενεις, ε?

Δημοσ.

Συνεχίζεις ε? Τράβα απάντα στο άλλο τώρα κι άσε τα τσιφτετέλια και τα mazzo and the zoo γιατί δεν σε παίρνει. Από κάτω και να σκούζεις σε έχουμε. :lol:

Δημοσ.
Ετσι, ετσι, να μην εχεις τι να πεις

Μια ζωη ετσι...:-)

Αυτονοητα?

Καλε, αυτονοητα?

Ελατε να σας εξηγησει ο τυπακος:-)

ΥΓ. Γλεντι ατελειωτο σου ριχνω και επιμενεις, ε?

Νομίζω όλοι το διασκεδάζουμε αυτό το μεσημέρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...