Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και είχα γράψει από την αρχή ότι δεν έπρεπε να γίνει το ματς σε τέτοιο γήπεδο, η επίσημη θέση της ομάδας σας:΅

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, ο Γιάννης Μώραλης είπε: "Συμφωνήσαμε όλοι να αρχίσει το ματς. Στο ημίχρονο, όμως, εκφράσαμε τις αμφιβολίες μας. Ο διαιτητής βγήκε και δοκίμασε το γήπεδο και αποφάσισε τη διακοπή του. Σαράντα πέντε λεπτά έβρεχε οπότε είχε μεγάλη διαφορά το τερέν σε σχέση με αυτό του πρώτου μέρους. Απ' όσο γνωρίζω το δεύτερο ημίχρονο θα γίνει αύριο".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Ergotelis_Olympiacos/297103.html

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οτι ξεκινησε, αλλα οτι σταματησε.. ο αγωνιστικος χωρος ηταν καλυτερος απο οτι στο πρωτο ημι........... τι ειδε ο διαιτητης και το σταματησε κανεις δεν θα μαθει........

Δημοσ.

Και γιατι να μη γινει Δευτερα, αφου αυριο δεν μπορουνε; Εν τω μεταξυ, στο Ηρακλειο, αυριο δεν ψηφιζουν. Και ο Δημος Ηρακλειου και η περιφερεια Κρητης βγηκαν απο την πρωτη Κυριακη... Περιεργα πραγματα. Για μενα, αφου λενε οτι αυριο δε γινεται, να μεινει εκει ο ΟΣΦΠ κ να γινει τη Δευτερα. Τι παει να πει δεν το προβλεπει ο κανονισμος; ΤΟσο δυσκολο ειναι;

Δημοσ.

Είμαι στη δουλειά και δεν έχω δει ματς, ούτε το δικό σας ούτε το δικό μας.

Ερώτηση 1. Οι 2-3 που μερικές σελίδες πριν μιλάγανε για σκάνδαλο-ντροπή κτλ, τώρα που διαβάζουμε τις δηλώσεις του κακοποιού-μώραλη ότι συμφωνήσατε να αρχίσει το ματς, θα παραδεχτείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είστε??

Δεν το λέω για να σας προσβάλω αλλά μιλάτε για συνομωσίες και παράγκες και αποδεικνύεται το uber fail...

Ερώτηση 2. Αλήθεια και χωρίς καμία όρεξη ειρωνείας, όταν λέτε μαρινάκη κάνε έτσι κάνε αλλιώς, γουστάρετε δηλαδή τη συμπεριφορά του?? Και πέρα από τη συμπεριφορά του,

αυτός ο τρόπος που μιλάει σαν χαζούλης δεν σας ξενερώνει καθόλου?

Δημοσ.
Μονο εμενα μου μυριζει τηλεφωνακι στο ημιχρονο για να σταματησει το παιχνιδι, γιατι ετσι γκολ δεν μπαινει με τπτ???

Δεν ξέρω αν έπεσε τηλεφωνάκι, αλλά βρώμισε πολύ το θέμα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι να διαβάζεις εδώ μέσα μετά την απόφαση αυτή, σχόλια για Πιλάβιο, και δώστα όλα Πρόεδρε και λοιπά γραφικά :lol::lol:

Δημοσ.
Είμαι στη δουλειά και δεν έχω δει ματς, ούτε το δικό σας ούτε το δικό μας.

Ερώτηση 1. Οι 2-3 που μερικές σελίδες πριν μιλάγανε για σκάνδαλο-ντροπή κτλ, τώρα που διαβάζουμε τις δηλώσεις του κακοποιού-μώραλη ότι συμφωνήσατε να αρχίσει το ματς, θα παραδεχτείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είστε??

Δεν το λέω για να σας προσβάλω αλλά μιλάτε για συνομωσίες και παράγκες και αποδεικνύεται το uber fail...

Δηλαδή το ότι δέχεται ο Μώραλης να αρχίσει ο αγώνας, σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσει?

Αν δεν τσουλάει η μπάλα, θα παίξουμε πόλο δηλαδή με τα τσουρούκεμον του Εργοτέλη? Ο διαιτητής δεν έχει κρίση?

Και αυτοί που μιλούσαμε για παράγκες, απαντούσαμε ουσιαστικά σε κάποιον άλλο που μας έλεγε ότι πριν 2 βδομάδες ο Μαρινάκης είχε πάρει φαλάγγι τον Πατέρα με αφορμή την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με την Ηλιούπολη στον οποίο αγώνα κατεβήκαμε με τα δεύτερα. Λέγε, λέγε, κάτι θα γίνει, γνωστή τακτική.

Ερώτηση 2. Αλήθεια και χωρίς καμία όρεξη ειρωνείας, όταν λέτε μαρινάκη κάνε έτσι κάνε αλλιώς, γουστάρετε δηλαδή τη συμπεριφορά του?? Και πέρα από τη συμπεριφορά του,

αυτός ο τρόπος που μιλάει σαν χαζούλης δεν σας ξενερώνει καθόλου?

Εγώ είπα να κόψει τα λόγια και να πράξει τα δέοντα. Αλλά δεν γίνεται να μη μιλάει ο Μαρινάκης που είναι και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και να μιλάει ο διορισμένος μικρομέτοχος 3 χρόνια σερί και πάντα να θυμάστε αυτά που λέει ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης και να ξεχνάτε αυτά που λέει ο ΒγενοΠατέρας - Τζίγγερ.

---------- Προσθήκη στις 02:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:36 ----------

Και γιατι να μη γινει Δευτερα, αφου αυριο δεν μπορουνε; Εν τω μεταξυ, στο Ηρακλειο, αυριο δεν ψηφιζουν. Και ο Δημος Ηρακλειου και η περιφερεια Κρητης βγηκαν απο την πρωτη Κυριακη... Περιεργα πραγματα. Για μενα, αφου λενε οτι αυριο δε γινεται, να μεινει εκει ο ΟΣΦΠ κ να γινει τη Δευτερα. Τι παει να πει δεν το προβλεπει ο κανονισμος; ΤΟσο δυσκολο ειναι;

Δεν κατάλαβα, εσύ τι καίγεσαι? Έχεις αγωνία?

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως ο αντιπρόεδρος της παε και αρχηγός αποστολής της ομάδας όταν μιλάει εκφράζει την παε έτσι? Άρα όταν αυτός δίνει το οκ, δεν γίνεται εσύ να βλέπεις φαντάσματα και σκευωρίες...

Για τον μαρινάκη εγώ δεν είπα να μην μιλάει. Είπα για τη συμπεριφορά του αλλά και για το γεγονός πως όσο πιο μιλάει, τόσο με πείθει ότι είναι ο μεγάλος αδερφός του βύντρα...

Δημοσ.

Για τον μαρινάκη εγώ δεν είπα να μην μιλάει. Είπα για τη συμπεριφορά του αλλά και για το γεγονός πως όσο πιο μιλάει, τόσο με πείθει ότι είναι ο μεγάλος αδερφός του βύντρα...

Κοροιδευόμαστε τώρα, έτσι? Είναι σα να σου λέω εγώ ότι ο Πατέρας είναι ιπποπόταμος...

---------- Προσθήκη στις 08:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:47 ----------

Το προβλημα δεν ειναι οτι ξεκινησε, αλλα οτι σταματησε.. ο αγωνιστικος χωρος ηταν καλυτερος απο οτι στο πρωτο ημι........... τι ειδε ο διαιτητης και το σταματησε κανεις δεν θα μαθει........

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει...

Δημοσ.

τα πεντακοσαρικα του Μαρινακη ειδε προφανως.

Δημοσ.
τα πεντακοσαρικα του Μαρινακη ειδε προφανως.

Όντως τα πεντακοσάρικα του Μαρινάκη είδε και ο λάισμαν και ακύρωσε το γκολ... :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...