Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ρε δεν πα να βαλεις και του mazoo and the zoo?Αλλο ενα ματς που "εκμεταλλευεστε" την βροχη για να μην γινει Καλά, καλά είπες τα γραφικά σου για την παράγκα του καιρού και τώρα τριαλαρι, τριαλαρό. Όσο για τον ΟΦΗ, γελάνε και τα φίδια.
izerman76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εσύ την είδες τη φάση? Βλέπεις πουθενά offside? Άκυρο - όντως είναι κανονικό, δεν είχα προσέξει τον αμυντικό κατώ στην οθόνη.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καλά, καλά είπες τα γραφικά σου για την παράγκα του καιρού και τώρα τριαλαρι, τριαλαρό. Όσο για τον ΟΦΗ, γελάνε και τα φίδια. Γελα οσο θες, εχετε ανταλλαξει 15 παιχτες τα τελευταια χρονια με τον ΟΦΗ και μονο εμας κερδιζε Οι τυποι σας ανοιγαν τα ποδια, οπως τοτε που ειχε ερθει με τελευταιο αμυντικο στη σεντρα και εφαγε 5 πρωτες αγωνιστικες και με μας σκιζονταν για να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεγφαντες Απο τα σιχαμεροτερα παραρτηματα του γαυρου ο ΟΦΗ Οσο για την παραγκα, ο χοντρος μαλλον φοβαται οτι με τη βροχη θα μαζεψει νερο και θα φουσκωσει και αλλο γιαυτο ολως τυχαιως οποτε εχει βροχη το διακοπτουν το ματς σας
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Γελα οσο θες, εχετε ανταλλαξει 15 παιχτες τα τελευταια χρονια με τον ΟΦΗ και μονο εμας κερδιζεΟι τυποι σας ανοιγαν τα ποδια, οπως τοτε που ειχε ερθει με τελευταιο αμυντικο στη σεντρα και εφαγε 5 πρωτες αγωνιστικες και με μας σκιζονταν για να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεγφαντες Απο τα σιχαμεροτερα παραρτηματα του γαυρου ο ΟΦΗ Οσο για την παραγκα, ο χοντρος μαλλον φοβαται οτι με τη βροχη θα μαζεψει νερο και θα φουσκωσει και αλλο γιαυτο ολως τυχαιως οποτε εχει βροχη το διακοπτουν το ματς σας Σύμφωνα με τον Μ. Παπακαλιάτη, η "ουσία" βρέθηκε όταν: "Συναντήθηκα συμπτωματικά στην Μύκονο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα, τον όποιον γνωρίζω πολύ καλά, και του ζήτησα να μεσολαβήσει στον Βαρδινογιάννη και να του ζητήσει να δώσει τον ΟΦΗ σε ομάδα επιχειρηματιών από το Ηράκλειο. Πριν λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Ξημέρης (σ.σ. πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και μου ζήτησε συνάντηση "Δεν πάει άλλο με τον Βατσινά, κάτι πρέπει να κάνουμε με τον ΟΦΗ " μου λέει. Τότε μπροστά του τηλεφώνησα στον Πατέρα, που μου είπε ότι μετέφερε το μήνυμα στον Βαρδινογιάννη και η απάντηση που πήρε ήταν να απευθυνθούμε στον... "Βουτσινά"! Έτσι μου είπε τον κύριο Βατσινά. Με αυτόν δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάσουμε, για αυτό σε παρακαλώ ξαναμίλα με τον Βαρδινογιάννη. Τον δίνει τον ΟΦΗ ή δεν τον δίνει; " http://www.championsarena.net/?p=1822 Πες μας κι άλλα, make my day.
Anubis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελικα τι γινεται ? Καθε φορα που βρεχει το διακοπτουμε μηπως δυσκολευτει ο μιραλας και πεσει το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας?
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Άκυρο - όντως είναι κανονικό, δεν είχα προσέξει τον αμυντικό κατώ στην οθόνη. Εμένα δεν με πειράζει αυτό, γιατί ξέρω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος, με ενοχλεί η σιγουριά με την οποία το έγραψες και είμαι σίγουρος ότι δεν είδες replay. ---------- Προσθήκη στις 19:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ---------- Τελικα τι γινεται ? Καθε φορα που βρεχει το διακοπτουμε μηπως δυσκολευτει ο μιραλας και πεσει το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας? Η παράγκα του καιρού, τι να πει κανείς... Ε ρε και είχε μετρήσει το γκολ τι θα διαβάζαμε εδώ μέσα... Ότι το διακόπτει επειδή ο Ολυμπιακός κάνει πάντα χειρότερο Β' ημίχρονο κι ότι φοβάται μην ισοφαριστεί από στραβοκλωτσιά και άλλα τέτοια γραφικά.
kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελικα τι γινεται ? Καθε φορα που βρεχει το διακοπτουμε μηπως δυσκολευτει ο μιραλας και πεσει το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας? Γιατί κάτι πρέπει να γράψουμε και μεις οι βάζελοι.
Anubis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ειδες αμα ακουμε και για τον καιρο που στηνει παραγκα στον ολυμπιακο και ο μαρινακης μας απειλει οτι θα βγει και θα κανει τις αποκαλυψεις τις 10ετιας...τοτε να δεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εγω λεω να κανουμε κλειστα γηπεδα ποδοσφαιρου (σαν του μπασκετ ενα πραμα) γιατι ειναι λιγο ευαισθητος ο ΟΣΦΠ με τις καιρικες συνθηκες τελευταια. Και κανα καλοριφερακι για το χειμωνα και aircondition το καλοκαιρι δε θα ηταν ασχημα.
izerman76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δεν με πειράζει αυτό, γιατί ξέρω ότι δεν είσαι κακοπροαίρετος, με ενοχλεί η σιγουριά με την οποία το έγραψες και είμαι σίγουρος ότι δεν είδες replay. Το είδα, αφού έβλεπα το ματς (μαζι με σερφαρισμα στο λαπτοπ ) αλλά πρόσεχα τον αμυντικό δίπλα στον παίκτη σας και δεν είδα καν οτι υπήρχαν παίκτες κάτω. Όπως παίζατε παντως, και παρά το κακό αγωνιστικό χώρο, μου φάνηκε πως Μιραλας και παντελιτς μαζί ψιλοκουτουλαγανε - ας το επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμη γιατί σήμερα δε βλέπω και πολύ καλά
kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ειδες αμα ακουμε και για τον καιρο που στηνει παραγκα στον ολυμπιακο και ο μαρινακης μας απειλει οτι θα βγει και θα κανει τις αποκαλυψεις τις 10ετιας...τοτε να δεις Παίξατε και σε ακατάλληλο αγων. χώρο, σας ακύρωσαν και γκολ, λογικό να διαμαρτύρεσαι... Oh wait!
Anubis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παίξατε και σε ακατάλληλο αγων. χώρο, σας ακύρωσαν και γκολ, λογικό να διαμαρτύρεσαι... Oh wait! WTF κανενας αλλος δεν εχει παιξει σε μη καταλληλο αγωνιστικο χωρο? ειστε οι πρωτοι?
Anubis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έπαιξε ο ΠΑΟ πέρσυ σε αντίστοιχο terrain; Tι με νοιαζει ρε φιλε τι εκανε ο παο περσυ? Μονο ο ολυμπιακος παιζει σε ασχημο terrain?
kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 WTF κανενας αλλος δεν εχει παιξει σε μη καταλληλο αγωνιστικο χωρο? ειστε οι πρωτοι? WTF? γιατί μιλάς απόψε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.