kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και δυστυχώς, με τέτοιο αγωνιστικό χώρο, φαίνεται πολύ δύσκολο να ξαναμπεί γκολ.
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν αναβληθεί το ματς για το δεύτερο ημίχρονο θα μιλάμε για σκάνδαλο ολκής.
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 βασικα δεν επρεπε καν να χει αρχισει τωρα και αρχισε, και γκολ μας ακυρωσαν, και ποδοσφαιρο δε παιζεται, και επιβαρυνονται οι παιχτες.
afentiko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Κάνα λινκ ρε παιδιά για να δούμε το match;
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Και δείτε λίγο το ματς με τον βάζελο και δείτε και το σημερινό. Παρατηρήστε πώς πέφτουν στην μπάλα τα ταγάρια. Κρίμα για τον Vlachaqito, γιατί ο Τέλης πάει να γίνει η δεύτερη ντροπή της Κρήτης ελέω Καραγεωργίου.
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 σε καθε φαση με τις ταπες, οτι και καλα γλιστρανε..διακοφτε το να παει στο &$#@ ΥΓ.Μαρινακη, βλακα, ασχετε, τρελε, γραφικε τυπε!!!!!!!!!!!
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 σε καθε φαση με τις ταπες, οτι και καλα γλιστρανε..διακοφτε το να παει στο &$#@ ΥΓ.Μαρινακη, βλακα, ασχετε, τρελε, γραφικε τυπε!!!!!!!!!!! Περυσι αγωνας του Αρη διεξηχθη με τους 22 παικτες να κανουν υπτιο και πεταλουδα 2 μερες συνεχομενες και "αναγκαστηκε" ο Αρης να σκασει 700.000 ευρω για εξελιγμενο χλοοταπητα και περιμενεις να διακοπει αυτος ο αγωνας??Σε ποια χωρα νομιζεις οτι εισαι?Σε καμια ευρωπαικη?Η' πιστευεις οτι παρακολουθεις καλυτερο ποδοσφαιρο και πρωταθλημα απο αυτο του Τιμπουκτου?Ας κοιταξει πρωτα ο Μαρινακης τα χαλια του ελληνικου ποδοσφαιρου μαζι με τον αλλον τον καημενο τον Πατερα και μετα απαιτειστε και τα παρελκομενα.
kirileman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Έχω δει ματς να γίνονται σε χειρότερες συνθήκες, έχω δει να μη γίνονται σε καλύτερες. Η ζημιά για μας έγινε, πάντως.
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ενας πιτσιρικα με μια σκουπα θα το φτιαξει???? αχαχαχαχα σας βλεπουνε γαμωτο, μαζευτειτε!!!!!!!!!!!!!!!! εδιτ>3 οι σκουπες!
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τέτοιο στήσιμο είχαμε να δούμε επί εποχής καπετάνιου στα ντουζένια του. Μαρινάκη, βάλε γλώσσα μέσα τώρα, και καθάρισε τον φιλαράκο σου τον καρδιακό. Αν δεν απομακρυνθεί ο βάζελος Πιλάβιος από την ΕΠΟ, κάθε αγώνας του Ολυμπιακού θα είναι παρωδία.
vlachaquito Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν μου αρεσει το σημερινο... Κατα την γνωμη μου θα διακοπει... πριν χτυπησει κανεις πολυ ασχημα.. Ερωδιε δεν το καταλαβα αυτο με τον ΠΑΟΚΑΡΑ καραγεωργιου.. για εξηγησε μου....
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 καλα ενταξει...ενω βρεχει πιο το νοημα να προσπαθουν να διωξουν το νερο?? βεβαια οτι κι αν γινει, το γκολ μας το ακυρωσαν...αλλα τουλαχιστον να μην εχουμε τραυματισμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.