KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ω ρε φίλε, καταφέρατε και γυρίσατε το ματς με τον ολυμπιακό στην έδρα σας, 1 βαθμό πίσω, κρατήσατε και την προπονητάρα, χαρές και πανηγύρια. Πόσο μικρή ομάδα είστε, όνεστλυ; 2009-2010 Νταμπλ: Παναθηναικος 2010-2011 Σισε x2
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 2 double σε 12 χρόνια δεν σε κάνουν χορτάτο από φιέστες. Just in case u don't know.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 2 double σε 12 χρόνια δεν σε κάνουν χορτάτο από φιέστες. Just in case u don't know. Οκ. Σισε.
antreaslam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 2 double σε 12 χρόνια δεν σε κάνουν χορτάτο από φιέστες. Just in case u don't know. ένα γήπεδο δώρο από το κρατος, δε σε κάνει μάγκα...Just in case u don't know...
slipknot Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σε αυτό το thread με γυρνάτε πίσω στο δημοτικό.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 ένα γήπεδο δώρο από το κρατος, δε σε κάνει μάγκα...Just in case u don't know... Λεωφόρος Αλεξάνδρας Ευγενής χορηγία του ελληνικού κράτους στον ερασιτέχνη πρός εκμετάλλευση για 99 χρόνια, την οποία ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί για να εκβιάσει την όλη κατάσταση στο Βοτανικό just in case u don't know Αρνείται να επιστρέψει στο κράτος κρατική έκταση κοινώς, σύμφωνα και με αυτό
antreaslam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Λεωφόρος Αλεξάνδρας Ευγενής χορηγία του ελληνικού κράτους στον ερασιτέχνη πρός εκμετάλλευση για 99 χρόνια, την οποία ο ΠΑΟ χρησιμοποιεί για να εκβιάσει την όλη κατάσταση στο Βοτανικό just in case u don't know Αρνείται να επιστρέψει στο κράτος κρατική έκταση κοινώς, σύμφωνα και με αυτό το γήπεδο αυτό, ανήκει στον παναθηναικό. Μια που γνωρίζεις τόσο καλά ιστορία, γιατι δεν την ψάχνεις όπως πρέπει? Επίσης , προσπαθείς να συγκρίνεις τη λεωφόρο, με τις μηδενικές εμπορικές χρήσεις, με το καραισκάκη ΜΕ εμπορικές χρήσεις, και τα εκατομμύρια επιδότησης εξαιτίας των ολυμπιακων αγώνων, το νομοσχέδιο που απαγόρευσε καθε προσφυγή, την εκπληκτική ρήτρα "ότι δεν τελειώνει η παε, αναλαμβάνει την υποχρέωση να το τελειώνει το κράτος", κλπ κλπ? Και φυσικά, κανείς ΣΟΒΑΡΟΣ παναθηναικός δε θα το παίξει μάγκας, αν του χαριστεί γήπεδο όπως χαριστηκε στον οσφπ τόσα χρόνια πριν, δίνοντας του ΤΕΡΑΣΤΙΟ Συγκριτικό πλεονέκτημα... Ψιλά γράμματα όμως...
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 το γήπεδο αυτό, ανήκει στον παναθηναικό. Μια που γνωρίζεις τόσο καλά ιστορία, γιατι δεν την ψάχνεις όπως πρέπει? Επίσης , προσπαθείς να συγκρίνεις τη λεωφόρο, με τις μηδενικές εμπορικές χρήσεις, με το καραισκάκη ΜΕ εμπορικές χρήσεις, και τα εκατομμύρια επιδότησης εξαιτίας των ολυμπιακων αγώνων, το νομοσχέδιο που απαγόρευσε καθε προσφυγή, την εκπληκτική ρήτρα "ότι δεν τελειώνει η παε, αναλαμβάνει την υποχρέωση να το τελειώνει το κράτος", κλπ κλπ? Και φυσικά, κανείς ΣΟΒΑΡΟΣ παναθηναικός δε θα το παίξει μάγκας, αν του χαριστεί γήπεδο όπως χαριστηκε στον οσφπ τόσα χρόνια πριν, δίνοντας του ΤΕΡΑΣΤΙΟ Συγκριτικό πλεονέκτημα... Ψιλά γράμματα όμως... Συνεπώς έχει χαριστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό Το θέμα της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου είναι... κάπως περίπλοκο! Το οικόπεδο στο οποίο κτίστηκε ανήκει στο Δήμο Αθηναίων. Η χρήση της έκτασης όμως παραχωρήθηκε τη δεκαετία του '20 έναντι συμβολικού ποσού (και δωρεάν μετά το 1972) στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ΑΟ. http://www.stadia.gr/leoforos/leoforos-gr.html ενώ αντιθέτως: Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, αναλαμβάνει να κατασκευάσει στη θέση του παλιού Σταδίου Καραϊσκάκη ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με πρώτη υποχρέωση να το παραδώσει τον Ιούλιο του 2004 έτοιμο για χρήση κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ο σύλλογος υποχρεούται παράλληλα να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα, να πληρώνει στη ΓΓΑ το 15% των εισπράξεων μετά το 2019 και να παραχωρήσει και πάλι το γήπεδο στη ΓΓΑ το 2052. http://www.katimagiko.gr/facility/128/gepedo-georgios-karaiskakes
antreaslam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (επι της ουσίας, το γεγονός ότι προσπαθείς να συγκρίνεις ένα κουκουτσι απο κεράσι, με ενα....περιβόλι απο καρπουζια, δε οσυ λέει κάτι φαντάζομαι)!
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 (επι της ουσίας, το γεγονός ότι προσπαθείς να συγκρίνεις ένα κουκουτσι απο κεράσι, με ενα....περιβόλι απο καρπουζια, δε οσυ λέει κάτι φαντάζομαι)! Καλέ μου άνθρωπε, σου χαρίστηκε δημόσια γη και εκεί πάνω έχτισες ναι ή όχι? Στον Ολυμπιακό τι ακριβώς χαρίστηκε και δεν έχω καταλάβει? Πληρώνει φόρους? Πλήρωσε την ανακατασκευή? Πήρε τη χρήση του σταδίου για 50 περίπου χρόνια? Που είναι λοιπόν το χαρισμένο γήπεδο? Σας έχουν ποτίσει τα μυαλά οι Βασιλαράδες...
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Οι απαντήσεις του Ριέρα! http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=152306 Αν οσο ακομα δεν ειναι σε τοπ φορμα, εχει τετοια συνεισφορα, οταν δωσει το 100% τι θα γινει??
SlimData Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλέ μου άνθρωπε, σου χαρίστηκε δημόσια γη και εκεί πάνω έχτισες ναι ή όχι? Στον Ολυμπιακό τι ακριβώς χαρίστηκε και δεν έχω καταλάβει? Πληρώνει φόρους? Πλήρωσε την ανακατασκευή? Πήρε τη χρήση του σταδίου για 50 περίπου χρόνια? Που είναι λοιπόν το χαρισμένο γήπεδο? Σας έχουν ποτίσει τα μυαλά οι Βασιλαράδες... Ναι, σωστά.. Επίσης οι βασιλαράδες πότισαν τα μυαλά του συρίγου... Ο οποίος βέβαια από τότε άλλαξε μυαλά αφού σύντομα κατάλαβε πως όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά... Το πως το κατάλαβε δεν το εξετάζουμε βέβαια αφού ως γνωστόν, "όπου δεν πίπτει λόγος..." ΥΓ: by the way, πλεον πρέπει να κατάλαβε και ο βασσάρας ΥΓ 2: αν δεν κατάλαβε, ας ρωτήσει τον συρίγο
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ναι, σωστά.. Επίσης οι βασιλαράδες πότισαν τα μυαλά του συρίγου... Ο οποίος βέβαια από τότε άλλαξε μυαλά αφού σύντομα κατάλαβε πως όλα έγιναν νόμιμα και ηθικά... Το πως το κατάλαβε δεν το εξετάζουμε βέβαια αφού ως γνωστόν, "όπου δεν πίπτει λόγος..." ΥΓ: by the way, πλεον πρέπει να κατάλαβε και ο βασσάρας ΥΓ 2: αν δεν κατάλαβε, ας ρωτήσει τον συρίγο Ωραία όλα αυτά που λες, αλλά η συζήτηση έγινε για τον όρο "χαρισμένο" Αποφασίστε, είναι χαρισμένο ή ανεγέρθη με αδιαφανείς διαδικασίες? Το έτος 1972 σου λέει κάτι BTW?
SlimData Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Η βρωμιά είναι βρωμιά όπως και να την αποκαλέσεις... Το έτος 1972 μου λέει πολλά και τίποτα, δεν ξέρω που το πας. Επειδή έχω μια τραγική μέρα στη δουλειά σας αφήνω να συνεχίσετε.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Η βρωμιά είναι βρωμιά όπως και να την αποκαλέσεις...Το έτος 1972 μου λέει πολλά και τίποτα, δεν ξέρω που το πας. Επειδή έχω μια τραγική μέρα στη δουλειά σας αφήνω να συνεχίσετε. Ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει βρωμιά και διαπλοκή αλλά όταν μιλάμε να ξέρουμε να ακριβολογούμε. Χαρισμένο δεν είναι σε καμία περίπτωση το Καραϊσκάκης. Τόσο απλό. Καλό κουράγιο για το υπόλοιπο της μέρας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.