Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η προσπάθεια του να κάνεις τον κινέζο, μου φτιάχνει την διάθεση. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα :-D

βασικα χαιρομαι οταν κανω κοσμο χαρουμενο σε τετοιες εποχες...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδή όλοι ξέρουμε που το πάω, και δεν θα εξακολουθεί για πολύ, να ναι αστείο το παιχνίδι με τους κινέζους και τις πάπιες ας μην το συνεχίσουμε.

Όταν με το καλό γίνει το γήπεδο μου τα ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε επέτρεψε μου να θεωρώ οποιοδήποτε αστειάκι για το γηπεδικό άστοχο.

Υπάρχουν αστεία και ανέκδοτα για νεκρούς, ανάπηρους, black humor το λένε. Στο γήπεδο του ΠΑΟ θα κολλήσουμε;

Δημοσ.
Υπάρχουν αστεία και ανέκδοτα για νεκρούς, ανάπηρους, black humor το λένε. Στο γήπεδο του ΠΑΟ θα κολλήσουμε;

Ναι το ξέρω. Έχω δει και τα αντίστοιχα πανό :mad:

Δημοσ.

για ποιο συνθημα μιλατε;

υ.γ. το να κανουν οι γαυροι πλακα για το γηπεδο ειναι σαν να κοροιδευει ενα βυσμα του ναυτικου εναν μαυροσκουφη σε εμπλοκη

Δημοσ.
για ποιο συνθημα μιλατε;

υ.γ. το να κανουν οι γαυροι πλακα για το γηπεδο ειναι σαν να κοροιδευει ενα βυσμα του ναυτικου εναν μαυροσκουφη σε εμπλοκη

Όπα ρε Μαυροσκούφη! Μην μας πάθεις και τίποτα!

Δηλαδή όπου βάζελος και Μαυροσκούφης; Για τέτοιες κακουχίες μιλάμε;

Δημοσ.
Για τέτοιες κακουχίες μιλάμε;

για τετοια ανισοτητα στην αντιμετωπιση της πολιτειας μιλαμε.

υ.γ. μου αρεσει που κανεις σας δεν εστιασε στο γεγονος οτι ο γαυρος ειναι το κωλοβυσμα της υποθεσης :devil::devil:

Δημοσ.
για τετοια ανισοτητα στην αντιμετωπιση της πολιτειας μιλαμε.

υ.γ. μου αρεσει που κανεις σας δεν εστιασε στο γεγονος οτι ο γαυρος ειναι το κωλοβυσμα της υποθεσης :devil::devil:

Ποια ανισότητα? Πλάκα κάνουμε? Το Καραϊσκάκης είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ήπιας εμπορικής χρήσης το οποίο εκμεταλλεύεται ο Ολυμπιακός για 50 χρόνια και εσείς ζητάτε από το κράτος να σας χτίσει δικό σας γήπεδο με εμπορικό κέντρο.

Αν γίνει ποτέ αυτό, θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων.

Δημοσ.
Σισε

χ2

Ω ρε φίλε, καταφέρατε και γυρίσατε το ματς με τον ολυμπιακό στην έδρα σας, 1 βαθμό πίσω, κρατήσατε και την προπονητάρα, χαρές και πανηγύρια. Πόσο μικρή ομάδα είστε, όνεστλυ;

Δημοσ.

Θέλει πολλά κιλά @@ να γυρίσεις ντέρμπι αιωνίων...

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:02 ----------

31318148304952407114688.jpg

Τι να τους κάνουμε τους αυτόματους χειροκροτητές των χάρτινων φιεστών? Να τους λέει ο Πατέρας αν με γιουχάρετε φεύγω, και να σκύβουν το κεφάλι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...