Deponakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Η προσπάθεια του να κάνεις τον κινέζο, μου φτιάχνει την διάθεση. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα βασικα χαιρομαι οταν κανω κοσμο χαρουμενο σε τετοιες εποχες...
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Επειδή όλοι ξέρουμε που το πάω, και δεν θα εξακολουθεί για πολύ, να ναι αστείο το παιχνίδι με τους κινέζους και τις πάπιες ας μην το συνεχίσουμε. Όταν με το καλό γίνει το γήπεδο μου τα ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε επέτρεψε μου να θεωρώ οποιοδήποτε αστειάκι για το γηπεδικό άστοχο. Υπάρχουν αστεία και ανέκδοτα για νεκρούς, ανάπηρους, black humor το λένε. Στο γήπεδο του ΠΑΟ θα κολλήσουμε;
Linus_21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχουν αστεία και ανέκδοτα για νεκρούς, ανάπηρους, black humor το λένε. Στο γήπεδο του ΠΑΟ θα κολλήσουμε; Ναι το ξέρω. Έχω δει και τα αντίστοιχα πανό
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εμενα παντως το συνθημα δε μου αρεσε..αν αναλογιστεις τι γινοταν εκει...δε παιζουμε με τετοια.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Mika Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 για ποιο συνθημα μιλατε; υ.γ. το να κανουν οι γαυροι πλακα για το γηπεδο ειναι σαν να κοροιδευει ενα βυσμα του ναυτικου εναν μαυροσκουφη σε εμπλοκη
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 για ποιο συνθημα μιλατε; υ.γ. το να κανουν οι γαυροι πλακα για το γηπεδο ειναι σαν να κοροιδευει ενα βυσμα του ναυτικου εναν μαυροσκουφη σε εμπλοκη Όπα ρε Μαυροσκούφη! Μην μας πάθεις και τίποτα! Δηλαδή όπου βάζελος και Μαυροσκούφης; Για τέτοιες κακουχίες μιλάμε;
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είναι εκπαιδευμένοι να αντέχουν τη χρόνια καζούρα, μην ανησυχείς.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν με αυτή, γιατί θα τους ακολουθεί για μια ζωή.
Mika Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Για τέτοιες κακουχίες μιλάμε; για τετοια ανισοτητα στην αντιμετωπιση της πολιτειας μιλαμε. υ.γ. μου αρεσει που κανεις σας δεν εστιασε στο γεγονος οτι ο γαυρος ειναι το κωλοβυσμα της υποθεσης :devil:
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 για τετοια ανισοτητα στην αντιμετωπιση της πολιτειας μιλαμε. υ.γ. μου αρεσει που κανεις σας δεν εστιασε στο γεγονος οτι ο γαυρος ειναι το κωλοβυσμα της υποθεσης :devil: Ποια ανισότητα? Πλάκα κάνουμε? Το Καραϊσκάκης είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ήπιας εμπορικής χρήσης το οποίο εκμεταλλεύεται ο Ολυμπιακός για 50 χρόνια και εσείς ζητάτε από το κράτος να σας χτίσει δικό σας γήπεδο με εμπορικό κέντρο. Αν γίνει ποτέ αυτό, θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν με αυτή, γιατί θα τους ακολουθεί για μια ζωή. Σισε χ2
kirileman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Σισε χ2 Ω ρε φίλε, καταφέρατε και γυρίσατε το ματς με τον ολυμπιακό στην έδρα σας, 1 βαθμό πίσω, κρατήσατε και την προπονητάρα, χαρές και πανηγύρια. Πόσο μικρή ομάδα είστε, όνεστλυ;
Linus_21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Θέλει πολλά κιλά @@ να γυρίσεις ντέρμπι αιωνίων... ---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:02 ---------- Τι να τους κάνουμε τους αυτόματους χειροκροτητές των χάρτινων φιεστών? Να τους λέει ο Πατέρας αν με γιουχάρετε φεύγω, και να σκύβουν το κεφάλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.