Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης μια αγωνιστική είναι η κόκκινη. Εκτός και αν περάσει απο αθλητικό δικαστή λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος.

Δημοσ.
Παλιά δεν ήταν 3 αγωνιστικές η απευθείας κόκκινη; Έχει αλλάξει αυτό;

Νομίζω αυτό που λες ισχύει αν συμπληρώσει ένας παίχτης 8 κίτρινες ή κάτι τέτοιο.

Βαριέμαι να ψάξω τώρα, αλλά σίγουρα δεν ίσχυε ποτέ για την απευθείας κόκκινη. ;)

Δημοσ.
Παλιά δεν ήταν 3 αγωνιστικές η απευθείας κόκκινη; Έχει αλλάξει αυτό;

Βασικά η απευθείας κόκκινη ήταν αυτόματα 6μηνη φυλάκιση και 3ετής απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους :P

Αυτό που είπε ο ερωδιός.

Στις 3 κίτρινες 1 αγωνιστική, στις 6 - 2 αγωνιστικές και στις 9 - 3 αγωνιστικές.

Νομίζω πλέον πρέπει να έχει γίνει στις 4-7 και 10 κάρτες

Δημοσ.
Πιστεύετε πραγματικά, ότι το γηπεδικό είναι ένα κατάλληλο θέμα ώστε να κάνουν οι γαύροι πλακίτσες? :shock:

Ναι.

Εμεις εχουμε και εσεις παλευετε να φτιαξετε...

Τι πιο φυσικο απο το να σας κανουμε καζουρα ;)

Δημοσ.
Αμα νιωθεις αρρωστος μπορεις να πας στην τουαλετα να ξερασεις...θα νιωσεις καλυτερα...

Η προσπάθεια του να κάνεις τον κινέζο, μου φτιάχνει την διάθεση. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα :-D

Δημοσ.

Linus 21 φαντάζομαι εσύ περιμένεις απο τον Πατέρα να βάλει το χέρι του στη ρευστοποιημένη του περιουσία για να σας φτιάξει γήπεδο, ή περιμένεις τον Βγενόπουλο να σπρώξει κάνα πακέτο μπας και αυγατίσει τα εκατομμύρια;

Επειδή ξέρω που το πας, για αναλογίσου λίγο αυτά που σου είπα.

Φιλικά.

Δημοσ.

Επειδή όλοι ξέρουμε που το πάω, και δεν θα εξακολουθεί για πολύ, να ναι αστείο το παιχνίδι με τους κινέζους και τις πάπιες ας μην το συνεχίσουμε.

Όταν με το καλό γίνει το γήπεδο μου τα ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε επέτρεψε μου να θεωρώ οποιοδήποτε αστειάκι για το γηπεδικό άστοχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...