izerman76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παλιά δεν ήταν 3 αγωνιστικές η απευθείας κόκκινη; Έχει αλλάξει αυτό;
Tilemaxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης μια αγωνιστική είναι η κόκκινη. Εκτός και αν περάσει απο αθλητικό δικαστή λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος.
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παλιά δεν ήταν 3 αγωνιστικές η απευθείας κόκκινη; Έχει αλλάξει αυτό; Νομίζω αυτό που λες ισχύει αν συμπληρώσει ένας παίχτης 8 κίτρινες ή κάτι τέτοιο. Βαριέμαι να ψάξω τώρα, αλλά σίγουρα δεν ίσχυε ποτέ για την απευθείας κόκκινη.
SlimData Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παλιά δεν ήταν 3 αγωνιστικές η απευθείας κόκκινη; Έχει αλλάξει αυτό; Βασικά η απευθείας κόκκινη ήταν αυτόματα 6μηνη φυλάκιση και 3ετής απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους Αυτό που είπε ο ερωδιός. Στις 3 κίτρινες 1 αγωνιστική, στις 6 - 2 αγωνιστικές και στις 9 - 3 αγωνιστικές. Νομίζω πλέον πρέπει να έχει γίνει στις 4-7 και 10 κάρτες
Erwdios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=joO88-hkX2k&feature=player_embedded[/ame]
Cygnus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Στην επόμενη Ολυμπιάδα θα μας κάνουν και εμάς γήπεδο.
Linus_21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Πιστεύετε πραγματικά, ότι το γηπεδικό είναι ένα κατάλληλο θέμα ώστε να κάνουν οι γαύροι πλακίτσες?
Deponakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Πιστεύετε πραγματικά, ότι το γηπεδικό είναι ένα κατάλληλο θέμα ώστε να κάνουν οι γαύροι πλακίτσες? Ναι. Εμεις εχουμε και εσεις παλευετε να φτιαξετε... Τι πιο φυσικο απο το να σας κανουμε καζουρα
Deponakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μάλιστα Αμα νιωθεις αρρωστος μπορεις να πας στην τουαλετα να ξερασεις...θα νιωσεις καλυτερα...
Linus_21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αμα νιωθεις αρρωστος μπορεις να πας στην τουαλετα να ξερασεις...θα νιωσεις καλυτερα... Η προσπάθεια του να κάνεις τον κινέζο, μου φτιάχνει την διάθεση. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα
Tilemaxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Linus 21 φαντάζομαι εσύ περιμένεις απο τον Πατέρα να βάλει το χέρι του στη ρευστοποιημένη του περιουσία για να σας φτιάξει γήπεδο, ή περιμένεις τον Βγενόπουλο να σπρώξει κάνα πακέτο μπας και αυγατίσει τα εκατομμύρια; Επειδή ξέρω που το πας, για αναλογίσου λίγο αυτά που σου είπα. Φιλικά.
Linus_21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Επειδή όλοι ξέρουμε που το πάω, και δεν θα εξακολουθεί για πολύ, να ναι αστείο το παιχνίδι με τους κινέζους και τις πάπιες ας μην το συνεχίσουμε. Όταν με το καλό γίνει το γήπεδο μου τα ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε επέτρεψε μου να θεωρώ οποιοδήποτε αστειάκι για το γηπεδικό άστοχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.