KaizerSoze Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γιατι αμφιβαλλεις οτι οταν μια ομαδα θελει να στησει ενα ματς, δε θα μπορεσει να βρει τροπο? και θα την εμποδισει μια φαση?Ελα, μου θυμιζει το αλλο με τον Ολισαντεμπε το '04 που το βαζει στο 90' ξυστα απο το δοκαρι και ηταν "στημενο" ΥΓ. Ολοι εχουμε κανει μια φορα την ανακαλυψη της φωτιας, εχουμε πηδηξει ενα μοντελο, εχουμε εντοπισει το στημενο ντερμπι, οκ, γινονται αυτα...
Linus_21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σας μεταφερω κατι που εγινε σημερα, και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Πετυχαινω σμρ πιτσιρικα φιλο μου, με καινουριο iphone.. Το επεξεργαζομαι κ τα λοιπα, του λεω ωραιο ρε συ πολλα λεφτα ομως.. "Ας ειναι καλα το στοιχημα.." μου λεει. "Τι εννοεις?" "Ειχα τον Ταδε (κολλητος του και συγγενης παικτη του ΟΣΦΠ) να μας λεει ολη τη βδομαδα, διπλο στο ημιχρονο, ασσο τελικο, ε πηγα και το επαιξα".. "καλα ειναι δυνατον να στηνεται ετσι αγωνας??" Του λεω "δε ντρεπονται καθολου??" -"τι να ντραπουν.. εδω ο ... (που παιζει στον ΟΣΦΠ) εβαλε οτι ειχε και δεν ειχε στο στοιχημα).." Δεν ξερω αν ισχυει οτι το πρωταθλημα στηνεται. Αν οντως ισχυει ομως, σ αυτο το βαθμο, τοτε ειμαστε μεγαλα χαιβανια. Συγνώμη που στο λέω αλλά μάλλον ο φίλος σου(αν υπάρχει) σε δουλεύει ψιλο γαζί, και έδωσες πάτημα να σε δουλεύουμε εμείς για τα επόμενα χρόνια για αυτό το μαργαριτάρι
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έτσι είναι τα σωστά μέντιουμ. Κάνουν απίθανες προβλέψεις, ώστε αν βγούνε να υπάρξει ντόρος. Πχ κάποιος γνωστός πήγε πρόσφατα σε καφετζού και του είπε ότι μια συγκεκριμένη κολλητή του φίλη θα γεννήσει δίδυμα αγόρια. Αν δε συμβεί αυτό, δεν τρέχει τίποτα. Αν, όμως, συμβεί, θα το θεωρήσουν καμιά 30αριά άνθρωποι που ξέρουν την ιστορία "πολύ απίθανο για να είναι τυχαίο". Όποιος θέλει, λοιπόν, να το παίξει μέντιουμ, κάνει τέτοιες προβλέψεις. 9/10 θα αποτύχουν, αλλά έτσι και πετύχουν έχεις έτοιμους 30+ πελάτες.
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μητρογλου αντε και....! Αν δεν ειχαμε αυτον θα βαζαμε αλλα 2-3 γκολ. τελικα το βαλε ο Μαρκο στο 86
alexis333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλα εχεις και Connx TV τωρα ... Περυσι εδειχνε ο Alpha το κυπελο φετος αρ@@ .... Κι απο του χρονου θα πανε και ολα τα ματς του πρωταθληματος στη NOVA .... Ελεος ... Δλδ μονο το Τσ. Λ. εμεινε να βλεπουμε ενα ματς την Τριτη και ενα την Τεταρτη .... Τουλαχιστον ειναι Τσ. Λ. και δεν ειναι Σουπα Λιγκ ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σας μεταφερω κατι που εγινε σημερα, και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Πετυχαινω σμρ πιτσιρικα φιλο μου, με καινουριο iphone.. Το επεξεργαζομαι κ τα λοιπα, του λεω ωραιο ρε συ πολλα λεφτα ομως.. "Ας ειναι καλα το στοιχημα.." μου λεει. "Τι εννοεις?" "Ειχα τον Ταδε (κολλητος του και συγγενης παικτη του ΟΣΦΠ) να μας λεει ολη τη βδομαδα, διπλο στο ημιχρονο, ασσο τελικο, ε πηγα και το επαιξα".. "καλα ειναι δυνατον να στηνεται ετσι αγωνας??" Του λεω "δε ντρεπονται καθολου??" -"τι να ντραπουν.. εδω ο ... (που παιζει στον ΟΣΦΠ) εβαλε οτι ειχε και δεν ειχε στο στοιχημα).." Δεν ξερω αν ισχυει οτι το πρωταθλημα στηνεται. Αν οντως ισχυει ομως, σ αυτο το βαθμο, τοτε ειμαστε μεγαλα χαιβανια. Ελα ρε Chris τωρα και δε σε εχω για αφελη Αλλα χωρις να θελω να κρινω το φιλαρακι σου, υποθετω οτι αν ερχοταν ασσος ημιχρονο και διπλο τελικο, το ιδιο πραγμα θα σου ελεγε...Για να καταληξει οτι ειναι μπασμενος στα κολπα, εχει πληροφορηση απο μεσα και οικονομαει φραγκα στο στοιχημα και κυκλοφορει με iphone (σαν να λεμε ferrari). Ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν στο Ελλαντα?
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Πειραιώτες οι Μπουρούση (17π, 7ρ.), Παπανικολάου (17π, 2/3τρ, 6ρ.), Σπανούλη (16π, 7ασ) και άξιους συμπαραστάτες τους Νεστέροβιτς (11π) και Τεόντοσιτς (11π, 9ασ). http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=151813 Το αρθρο για τον αγωνα με Μαλαγα... Η ομαδα πεταγε σημερα, κριμα που δε γεμισε το γηπεδο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τα "ενημερωτικού" -υποτίθεται- μηνύματα που μόνο στόχο έχουν να σχολιάσουν τη διαιτητική εύνοια που απολαμβάνει ο αντίπαλος, θα δημοσιεύονται στο αντίστοιχο νήμα. Και για το δημόσιο σχολιασμό, αντί της αποστολής pm, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, τρεις ημέρες εκτός. Καλή συνέχεια.
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θλαση ο Ιμπαγασα τη τυχη μου Sent from my iPhone using Insomnia.app
alexis333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θλαση ο Ιμπαγασα τη τυχη μου Sent from my iPhone using Insomnia.app Γιατι ...? Μπορει αυτο να βγει σε καλο και να παιξει με Ουρταδο και να εχουμε καλυτερη αμυντικη παρουσια .... Και να βγαλει αυτο τον αχαρο Φουστερ απο το ρολο του δεκαριου και να βαλει τον Μιραλας εκει και να παιξει με επιθετικο τον Παντελιτς ... Αυτη η ενδεκαδα θα ειναι πολυ καλυτερη ... Και για τον Ουρταδο δεν μου φαινεται και κανας που οργωνει το γηπεδο αλλα οσο να ναι η θεση του ειναι ... Απο τον Ιμπαγασα καλυτερος θα ειναι αμυντικα ...
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 κατα ποσο ειναι ετοιμος δε ξερω μονο ολοι εχουν κολληματα..του Βαλ λεγεται Φουστερ. Μη περιμενεις να βγει!! Εγω θα θελα να δω σχημα με Μιραλας αριστερα, Φετφα μεση, Ζαιρι δεξια και Παντελιτς μπροστα
alexis333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κι ο Ριερα που .. ?? Και τον Ζαιρι που τον θυνηθηκες .. ??
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ευκαιρία να δοκιμάσει ένα ορθολογικότερο σχήμα με Φουστέρ στη θέση Ιμπαγάσα, Μιραλάς στη θέση Φουστέρ και Πάντελιτς φουνταριστό. Άκρως επιθετικό το σχήμα, αλλά αν δεν δοκιμαστεί με τον Πανιώνιο που έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, δεν βλέπω που αλλού θα μπορούσε να δοκιμαστεί μέχρι τα Χριστούγεννα.
alexis333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια δλδ αυτο το Φουστερ ελεος τι τον βαζετε μεσα στην ενδεκαδα .. ?? Αχαρος ειναι .... Για μενα επρεπε να ειχαμε αγορασει εναν γρηγορο αμυντικο χαφ το καλοκαιρι οπωσδηποτε .... ( ακομα κλαιω που δεν μηραμε αυτον εδω τον παικταρα το καλοκαιρι και ηρθε ο Βαλβερδε και εφερε τον Ουρταδο ) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1TD0SeEfQ1k[/ame] Τωρα και να θες να μαζευτεις λιγο στο κεντρο αμυντικα δε μπορεις γιατι και στον παγκο να κοιταξεις δε θα βρεις καποιον .... Και δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να αγωνιστουμε με ακρως επιθετικο πλανο .... Δλδ δεν γινεται να παιξουμε επιθετικα αλλα να προσεχουμε και τα νωτα μας παραλληλα .. ?? Παλι οπως με τον Παο θα την παθουμε καποια στιγμη .... Φαινοταν απο μακρυα αυτο οτι πισω δεν εχουμε σταθεροτητα ..
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κι ο Ριερα που .. ??Και τον Ζαιρι που τον θυνηθηκες .. ?? Ο Ριερα εκτος γτ ειναι ντεφορμε κ λιγος παγκος θα του κανει καλο. Οσο για τον Ζαιρι..εχει δειξει καλυτερο προσωπο απο τον Ρομενταλ. Ειπαμε ο Φουστερ για να βγει απ την 11αδα πρεπει να κανει κατι χοντρο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.