MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στην Ελλαδα-Ελληνικο πρωταθλημα κλπ ο Μπελουτσι δεν ειχε κινητρο να παιξει μπαλα και δεν επαιξε. Εγω τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εξελαβα απο εναν ταλαντουχο παιχτη που στα παιχνιδια πρωταθληματος ηταν μονιμως νωθρος και μονοχνωτος. Σε καποια παιχνιδια του Τσου Λου ω του θαυματος μεταμορφωνοταν. Καλως και πουληθηκε. Ομοιως και ο ντιογκο αν στη Βραζιλια βαλει καμια 35 γκολ () δεν υπαρχει περιπτωση να ψαξουμε γιατι εφυγε νυχτα απο τον ΟΣΦΠ. Φαινονται ποιοι ερχονται για τουρισμο και εντος γηπεδου και εκτος.
adi32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 O Μπελουτσι με τον Ντογκο εχουν μικρη σχεση Ο ενας ξερει πολυ μπαλλα αλλα ειναι προβληματικος χαρακτηρας και δεν αποδιδει αυτα που μπορει Ο αλλος δεν ξερει καθολου μπαλλα και ειναι προβληματικος χαρακτηρας
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει παίκτης Μπελούτσι. Και στην Πόρτο αλλαγή της αλλαγής είναι.
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σας μεταφερω κατι που εγινε σημερα, και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Πετυχαινω σμρ πιτσιρικα φιλο μου, με καινουριο iphone.. Το επεξεργαζομαι κ τα λοιπα, του λεω ωραιο ρε συ πολλα λεφτα ομως.. "Ας ειναι καλα το στοιχημα.." μου λεει. "Τι εννοεις?" "Ειχα τον Ταδε (κολλητος του και συγγενης παικτη του ΟΣΦΠ) να μας λεει ολη τη βδομαδα, διπλο στο ημιχρονο, ασσο τελικο, ε πηγα και το επαιξα".. "καλα ειναι δυνατον να στηνεται ετσι αγωνας??" Του λεω "δε ντρεπονται καθολου??" -"τι να ντραπουν.. εδω ο ... (που παιζει στον ΟΣΦΠ) εβαλε οτι ειχε και δεν ειχε στο στοιχημα).." Δεν ξερω αν ισχυει οτι το πρωταθλημα στηνεται. Αν οντως ισχυει ομως, σ αυτο το βαθμο, τοτε ειμαστε μεγαλα χαιβανια.
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σας μεταφερω κατι που εγινε σημερα, και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του. Πετυχαινω σμρ πιτσιρικα φιλο μου, με καινουριο iphone.. Το επεξεργαζομαι κ τα λοιπα, του λεω ωραιο ρε συ πολλα λεφτα ομως.. "Ας ειναι καλα το στοιχημα.." μου λεει. "Τι εννοεις?" "Ειχα τον Ταδε (κολλητος του και συγγενης παικτη του ΟΣΦΠ) να μας λεει ολη τη βδομαδα, διπλο στο ημιχρονο, ασσο τελικο, ε πηγα και το επαιξα".. "καλα ειναι δυνατον να στηνεται ετσι αγωνας??" Του λεω "δε ντρεπονται καθολου??" -"τι να ντραπουν.. εδω ο ... (που παιζει στον ΟΣΦΠ) εβαλε οτι ειχε και δεν ειχε στο στοιχημα).." Δεν ξερω αν ισχυει οτι το πρωταθλημα στηνεται. Αν οντως ισχυει ομως, σ αυτο το βαθμο, τοτε ειμαστε μεγαλα χαιβανια. Μούφα τα θεωρώ αυτά και δεν τα πιστεύω.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μούφα τα θεωρώ αυτά και δεν τα πιστεύω. Μωρε θα τα πιστευα αλλα οταν κοντα στο 40 ο Μιραλας τη στελνει στη γωνια, δηλαδη αν δεν εμπαινε τι θα καναν?Θα βαζαν γκολ μονοι τους? Και ο αλλος ας πουμε ο πιτσιρικας ποσα ακουμπησε και πηρε το iPhone αλλα δεν πηρε αμαξι? Εγω αν ημουν τοσο σιγουρος θα ακουμπαγα ενα 500αρικο να εβγαζα 15 χιλιαρικα ας πουμε
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μου ειπε οτι το ματς ηταν καρα-στημενο του κερατα. Τοσο ξεκαθαρα. Και μαλιστα εβγαλε μπολικο χρημα και ο ποδοσφαιριστης του ΟΣΦΠ.. Τωρα ποσο εβγαλε, η οχι, δε θα κατσω να τον ρωτησω. Καμια προβλεψη ακομα που του ζητησα, μου 'πε πως φετος το πρωταθλημα ο Γαυρος, βρεξει-χιονισει.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή αν δεν έμπαινε το γκόλ του Μιραλλάς θα το ξανα "έστηναν" για να μπει αλλιώς;
capten- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μωρε θα τα πιστευα αλλα οταν κοντα στο 40 ο Μιραλας τη στελνει στη γωνια, δηλαδη αν δεν εμπαινε τι θα καναν?Θα βαζαν γκολ μονοι τους? Και ο αλλος ας πουμε ο πιτσιρικας ποσα ακουμπησε και πηρε το iPhone αλλα δεν πηρε αμαξι? Εγω αν ημουν τοσο σιγουρος θα ακουμπαγα ενα 500αρικο να εβγαζα 15 χιλιαρικα ας πουμε Όταν χάνουme εμείς οι γαύροι πάντα είναι "καρα-στhμενο".
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γιατι αμφιβαλλεις οτι οταν μια ομαδα θελει να στησει ενα ματς, δε θα μπορεσει να βρει τροπο? και θα την εμποδισει μια φαση?
Erwdios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μου 'πε πως φετος το πρωταθλημα ο Γαυρος, βρεξει-χιονισει. Ε, ναι, γιατί θέλει στήσιμο το πρωτάθλημα για να το πάρεις από την αρμάδα του Νιόπλια... Ε ρε τι ακούμε... Πόσα δηλαδή πρέπει να παίξει ένας πιτσιρικάς για να πάρει iphone? 50 €? 100€? Και πρέπει να έχει θείο παράγοντα για να πιάσει 500 και να πάρει iPhone. Τεσπά, εγώ που έχω γνωστό μου στα παράνομα και έχει χεστεί στο τάληρο, μου έχει πει ότι τα στησίματα γίνονται στις μικρές κατηγορίες που βγάζουν περισσότερα απ' ότι εισπράττουν από το ποδόσφαιρο τα αλάνια. Όταν παίζονται 20+ μύρια του Τσου Λου κάθε χρόνο, αυτά είναι φαντασίες και μυθεύματα.
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Kαλα οχι οτι θελει στησιμο το πρωταθλημα για να το παρει ο οσφπ.. αλλα το γεγονος παραμενει πως ο κολλητος του ελεγε ολη την εβδομαδα, διπλο στο ημιχρονο, ασσος τελικο..
izerman76 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γιατι αμφιβαλλεις οτι οταν μια ομαδα θελει να στησει ενα ματς, δε θα μπορεσει να βρει τροπο? και θα την εμποδισει μια φαση? Μα δεν γίνεται να στήσεις παιχνίδι (2 ημίχρονο, 1 τελικό) σε στοίχημα πως θα προηγείσαι, εκτός αν είναι πιασμένος και ο αντίπαλος. Αν πια είσαι τόσο μαγκας που ξέρεις ότι μπορείς να βάλεις γκολ για τη πλακα σου και έχεις τόσο σίγουρο ότι θα κερδίζεις στο ημίχρονο, παιξε 10.000 στο 0-5 και βγαλε τα πενταπλασια. Να δεις που οι ίδιοι που λένε πως ήταν στημένο θα λένε πως σας αδίκησε και ο Κάκος, γενικά οποιαδήποτε δικαιολογία είναι δεκτή εκτός από το ότι χάσατε στα ίσια.
Chris_85 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 izerman ο αντιπαλος δεν ηταν πιασμενος. Λεμε ομως τωρα, αν δεν υπηρχε προβαδισμα του ΟΣΦΠ στο ημιχρονο, δε θα μπορουσε να "βοηθησει" καποιος?
Tilemaxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πάντως η ψιλοκουβεντούλα μεταξύ Βγενό-Μαρινάκη που έπιασε η κάμερα στο ημίχρονο δεν πέρασε απαρατήρητη. Όχι οτι σημαίνει κάτι, αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.