antreas18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν το είδα το παιχνίδι, έχω διαβάσει ελάχιστα αλλά από τα λίγα που έμαθα, πρέπει πάλι να χωλαίναμε στα αμ. χαφ (Ντουντου ρουλζ). Τελικά, μάθαμε τι λέει ο κανονισμός για τη φάση του γκολ, ο Σισέ, εφόσον δεν ακουμπάει τη μπάλα, θεωρείται ότι συμμετέχει στη φάση ή όχι; Έχω ένα κενό σε αυτό το θέμα και δε ξέρω τι είπαν και οι "καθηγητές" διαιτησίας χθες το βράδυ. Μονο τον περικλη βασιλακη ετυχε να ακουσω και ειπε οτι ειναι καθαρη η φαση και οτι δεν υπαρχει offside.
kirileman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω και γω όπως το είδα μια φορά δε θα το σφύριζα, με κάθε επιφύλαξη.
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν το είδα το παιχνίδι, έχω διαβάσει ελάχιστα αλλά από τα λίγα που έμαθα, πρέπει πάλι να χωλαίναμε στα αμ. χαφ (Ντουντου ρουλζ). Τελικά, μάθαμε τι λέει ο κανονισμός για τη φάση του γκολ, ο Σισέ, εφόσον δεν ακουμπάει τη μπάλα, θεωρείται ότι συμμετέχει στη φάση ή όχι; Έχω ένα κενό σε αυτό το θέμα και δε ξέρω τι είπαν και οι "καθηγητές" διαιτησίας χθες το βράδυ. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως αν δεν ακουμπήσει μπάλα δεν υπάρχει παράβαση. Π.χ. Γίνεται μία σέντρα στην περιοχή. Φεύγουν δύο παίκτες από κανονική θέση για κεφαλιά. Ο δεύτερος είναι ποιο μπροστά από τον πρώτο. Ο πρώτος σηκώνεται για κεφαλιά και δεν την βρίσκει. Ο δεύτερος την βρίσκει και το κολλάει. Δεν έχω δει γκολ να ακυρώνεται από τέτοια φάση. Αν ο πρώτος παίχτης ήταν από την αρχή της φάσης σε θέση offside τότε υπάρχει θέμα.
ektorass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το επιπεδο ενος προεδρου τελικα μπορει να αποτελεσει κινδυνο της ιδιας της ζωης και αλλων προσωπων που ασχολουνται με το ιδιο αντικειμενο οπως ειναι αυτο του ποδοσφαιρου. Παραδειγμα ο κ. μαρινακης ο οποιος επειτα απο τις δηλωσεις του για τον κ. δαλουκα φαινεται πως πηροδοτησε αναρχες και εγκληματικες αντιδρασεις απο τον χ και το ψ οι οποιοι καταφερονται εναντιων του κ. δαλουκα και απειλουν τον ιδιο αλλα και την οικογενεια του... Αυτο αποτελει αποδειξη του ποσο επικινδυνες μπορει να αποδειχτουν πολλες φορες δηλωσεις παραγοντων οι οποιες εκτοξευονται χωρις σκεψη..
Rabican Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως σαν γαυρος ειμαι ικανοποιημενος απο το ντερμπι. ΟΚ δεν κερδισαμε, με στεναχωρησε αυτο, ομως τουλαχιστον ειχαμε μια αξιοπρεπη παρουσια. μιλαμε για μια ολοκαινουργια ομαδα, με παιχτες που εχουν το πολυ 10 παιχνιδια μαζι, επομενως δεν εχω απαιτηση να παιξουν σουπερ μπαλα. και κατι ακομη. σαφως και θα ηθελα να νικησουμε το βαζελο, παρολαυτα θεωρω πως μια ηττα με το βασικο αντιπαλο και την καλυτερη (η δευτερη καλυτερη) ομαδα του πρωταθληματος ειναι στο προγραμμα. το θεμα ειναι να μην πεταχτουν ποντοι με μικρες ομαδες... και πρπεει να δουμε τι γινεται στα δευτερα ημιχρονα (με Ηρακλη, με Αρη, με ΠΑΟ).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τελικά, μάθαμε τι λέει ο κανονισμός για τη φάση του γκολ, ο Σισέ, εφόσον δεν ακουμπάει τη μπάλα, θεωρείται ότι συμμετέχει στη φάση ή όχι; Έχω ένα κενό σε αυτό το θέμα και δε ξέρω τι είπαν και οι "καθηγητές" διαιτησίας χθες το βράδυ. Φυσικά και δεν συμμετέχει ρε παιδιά. Πού σας ήρθε αυτός ο κανονισμός; Ο κανονισμός περί "άρα συμμετέχει στη φάση" αφορά μόνο έναν παίχτη που βρίσκεται σε θέση offside και συζητάμε αν πρέπει να τιμωρηθεί αυτή η θέση ή όχι (η θέση offside από μόνη της δεν είναι παράβαση). Είναι εδώ offside ο Σισέ; Όχι. Άρα ξεχνάμε αυτό το κεφάλαιο και πάμε στον κανονισμό που λέει ξεκάθαρα ότι ο παίχτης που παίρνει την μπάλα, δεν πρέπει να βρίσκεται σε θέση offside τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του συμπαίκτη του. Όχι τη στιγμή που κάποιος προσπαθεί να πετύχει την μπάλα ανεπιτυχώς.
kirileman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ναι, νόμιζα ότι ήταν εκτεθειμένος ο Σισέ αλλά δεν ήταν τελικά.
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μπηκα απο περιεργεια στο site gwb κι ειδα αυτο δoθηκε καρτα? δε θυμαμαι
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αν δόθηκε στον Ριέρα για το κλάδεμα στον Βύντρα θυμάσαι;
Erwdios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αν δόθηκε στον Ριέρα για το κλάδεμα στον Βύντρα θυμάσαι; Θυμάμαι εγώ, αλλά εσύ μάλλον δεν θυμάσαι ότι δεν δόθηκε κάρτα στη δολοφονική αγκωνιά του οικοδόμου στον Αβραάμ, δεν δόθηκε κάρτα σε δύο μαρκαρίσματα του Σίλβα που έκοψαν αντεπίθεση και δεν δόθηκε κάρτα στις μανούρες του Βύντρα πρός το Ριέρα. Ότι τον συμφέρει θυμάται ο καθένας εδώ μέσα...
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μια απλή ερώτηση έκανα και απάντηση δεν πήρα
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μπηκα απο περιεργεια στο site gwb κι ειδα αυτο δoθηκε καρτα? δε θυμαμαι Ούτε σε αυτό ούτε στο παρακάτω. Γενικά τα άφηνε αυτά.
maggle Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αδερφια τι τρωγεστε?αφου δεν τους αποτελειωσαμε στο α'μερος που παιξαμε μπαλιτσα,τι να λεμε τωρα...καλα να παθουμε.ποιες διαιτησιες και πρασινα αλογα? θα γινουμε σαν τους βαζελους που κλαιγοντουσαν για τη διαιτησια επειδη δεν ειχαν ομαδα?
alexis333 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ρε παληκαρια τι καθεστε και χαλατε το σαλιο σας αδικα για τη διαιτησια ... Η διαιτησια ηταν το προβλημα ... ?? Φανηκαν τοσα πραγματα για τις ομαδες μας μεσα στον αγνιστικο χωρο ( δλδ που ποναμε και που υπερεχουμε ) και εσεις ασχολειστε ακομα μια φορα με τη διαιτησια .... Δλδ ελεος ...
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εγω παντως ρωτησα οχι με υφος "ειδατε μας εσφαξαν" αλλα γιατι πραγματικα δε θυμομουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.