Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ γίνεται υποτιθέμενο Live Chat με τον Βασιλαρά:

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/112652-LIVE-o-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AC

Αν εξαιρέσουμε οτι κατα ένα περίεργο τρόπο το 99% των μηνυμάτων που απαντάει ο τρισμέγιστος αυτός ΑΡΔ, είναι απο βάζελους, συμβαίνει και το εξής περίεργο: Του έστειλα 3 φορές την εξής ερώτηση: Καλησπέρα Νικόλα. Ποιά ομάδα πιστεύεις οτι είναι αγωνιστικά ανώτερη; ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ;

Όπως φαντάζεστε απάντηση δεν πήρα. Γιατί άραγε κύριε Βασιλαρά; Δεν νομίζω να αποφεύγεις να απαντήσεις;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι θεμα φυσικης καταστασης ....

Απλα κουραζονται και ειναι φυσιολογικο αφου το επιπεδο εκγυμνασης ειναι χαμηλο στο Ελλαντα ...

Αν πιεζε 90 λεπτα θα ημασταν Μπαρτσελονα της Ελλαδας ( περιπου το ιδιο παιζει κι η Μπαρτσα γι αυτο το λεω και οχι για να συγκρινω ομαδες ) ....

Η διαφορά είναι πως η Μπαρτσελόνα πρεσάρει πολύ γιατί τις περισσότερες επιθέσεις τις κάνει με τη συμμετοχή 3 - 4 παικτών, οπότε οι υπόλοιποι όσο έχει κατοχή ξεκουράζονται. Ο Ολυμπιακός κάνει επιθέσεις με τη συμμετοχή περισσοτερων παικτων, οπότε έχουν λιγότεροι παίκτες την ευκαρια να πάρουν ανάσες. Επιπλέον ο Ολυμπιακός δεν έχει τόσο μεγάλη κατοχή μπάλας (της τάξης του 70% της Μπαρτσελονα) ώστε να καταπονεί και την αντίπαλη ομάδα που πρέπει να πρεσάρει πιο πολλή ώρα.

Άρα, αν δεν βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των παικτών (πράγμα δύσκολο γιατί αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στο μέγιστο της φόρμας τους, συν τη μη επιβάρυνση ευρωπαϊκων αγώνων) αυτά τα μπλακ αουτ στο 2ο ημίχρονο μάλλον θα επαναληφθούν.

Δημοσ.
Απλα respect σε αυτο το αρθρο του Τσαρλι ...

Ο Βαλβέρδε έχει πλάνο, αλλά...

Ο ανθρωπος ειναι απο τους καλυτερους αθλ. δημοσιογραφους που εχω ακουσει ....

Ξερει πολλη μπαλα ...

Είναι βάζελος αυτός. Μην τον ακούς, ούτε να τον διαβάζεις.

:P:p:p

Δημοσ.
Είναι βάζελος αυτός. Μην τον ακούς, ούτε να τον διαβάζεις.

:P:p:p

Καμια σχεση με οπαδικα αισθηματα σε αυτα που λεει ...

Ειναι απο τους πιο αντικειμενικους που εχω ακουσει ...

Δημοσ.

Alex έχω δει πόσες φορές τον εκθειάζεις και φίλε έχω εντελώς διαφορετική άποψη.. Τον άκουγα αποσπασματικά και τον διάβαζα περιμένοντας να μου πει τα προφανή.. Σε κάθε τι χρειάζεται πρόβλεψη, απλά απέχει. Σχόλιο για όσα έχουν γίνει πάντα.

Από τους δημοσιογράφους που και καλά προσπαθούν να μας πούνε ότι το κατέχουν και κάνουν αναλύσεις συστημάτων κτλ, τον θεωρώ μαζί με τον θειακό τους δυο πιο άθλιους..

Θα μου πεις γνώμες είναι αυτές.. Πάντως με έβαλες στην πρίζα τώρα και μπήκα να διαβάσω τα τελευταία του άρθρα. Ακριβώς τα ίδια. Μια κυριλέ έκδοση του γεωργίου, μετά χριστόν προφήτης, αλλά ο πρώτος έχει άλλη χάρη..

Δημοσ.
Alex έχω δει πόσες φορές τον εκθειάζεις και φίλε έχω εντελώς διαφορετική άποψη.. Τον άκουγα αποσπασματικά και τον διάβαζα περιμένοντας να μου πει τα προφανή.. Σε κάθε τι χρειάζεται πρόβλεψη, απλά απέχει. Σχόλιο για όσα έχουν γίνει πάντα.

Από τους δημοσιογράφους που και καλά προσπαθούν να μας πούνε ότι το κατέχουν και κάνουν αναλύσεις συστημάτων κτλ, τον θεωρώ μαζί με τον θειακό τους δυο πιο άθλιους..

Θα μου πεις γνώμες είναι αυτές.. Πάντως με έβαλες στην πρίζα τώρα και μπήκα να διαβάσω τα τελευταία του άρθρα. Ακριβώς τα ίδια. Μια κυριλέ έκδοση του γεωργίου, μετά χριστόν προφήτης, αλλά ο πρώτος έχει άλλη χάρη..

Ενταξει αποψη σου ειναι αυτο ...

Εγω τον ακουω καθημερινα και πιστευω πως ξερει πολυ μπαλα ....

Το αρθρο αυτο ας πουμε δε σαρεσε .. ??

Διαφωνεις καπου με αυτα που λεει .. ???

Δημοσ.

Και εμένα αυτά που γράφει και λέει δεν με εντυπωσιάζουν. Μου αρέσει που λέει αυτό που πιστεύει.

Αν θέλεις άτομο που τα λέει χύμα από πριν και συνήθως πέφτει μέσα θα διαβάζεις Ασιμακόπουλο.

Δημοσ.

Έχει πει πολλές φορές πχ για τον Νιόπλια ότι πρέπει να διαβάζει τον αντίπαλο πριν και όχι να τον αναλύει στη συνέντευξη τύπου στους ρεπορτερ.

Συμφωνώ, το ίδιο πιστεύω και γι'αυτόν. Αν θέλει να με πείσει ότι το κατέχει, ας κάνει σωστή ανάλυση πριν. Μετά δεν μου λέει τίποτα..

Βέβαια είμαι και άνθρωπος που εως τα 17 μου έπαιρνα κάθε μέρα ηχώ και από τότε δεν έχω ξαναγοράσει αθλητική εφημερίδα. Νομίζω ότι δεν έχουν κάτι να μου προσφέρουν όσοι γράφουν. Ανάλυση μετά κάνω και μόνος μου

Δημοσ.

Μα αυτα που γραφει τωρα τα ελεγε και στην εκπομπη του ...

Κατα γραμμα ...

Και ετσι ακριβως εγιναν ....

Αν δεν ακουτε τις εκπομπες δε φταιει αυτος ....:P:p:p

Τωρα σε ενα κειμενο δε μπορει να πεις οσα θες ..

Περιπου ομως εχει πεσει μεσα σε πολλα πραγματα ...

Δημοσ.

α καλά. στον βασιλαρά πολλοί βάζελοι γράφουν λές και κι έγιναν ξανά ομάδα σε μία μέρα.

τα όσα έγραφαν κι έλεγαν μέχρι πρίν τον αγώνα τα ξέχασαν κιόλας.

μεγάλη κουβέντα είπε ένας ταξιτζής την προηγούμενη εβδομάδα, ότι τον αντίπαλο δεν τον ξυπνάς, αλλά τον αφήνεις να νομίζει οτι όλα πάνε καλά.

έχει πλάνο ο βαγγέλας...

Δημοσ.
Μα αυτα που γραφει τωρα τα ελεγε και στην εκπομπη του ...

Κατα γραμμα ...

Και ετσι ακριβως εγιναν ....

Αν δεν ακουτε τις εκπομπες δε φταιει αυτος ....:P:p:p

Τωρα σε ενα κειμενο δε μπορει να πεις οσα θες ..

Περιπου ομως εχει πεσει μεσα σε πολλα πραγματα ...

Να, μια ακόμη ανάλυση.

http://fullepithesi.gr/2010/10/31/auta-pou-mou-emathe-to-derby/

Δημοσ.
Να, μια ακόμη ανάλυση.

http://fullepithesi.gr/2010/10/31/auta-pou-mou-emathe-to-derby/

Σορυ αλλα την αποψη του ( σε αυτα που γραφει στο αρθρο ) για τον Ολυμπιακο τη βρισκω αστεια εντελως ...

Αρθρογραφος που γραφει για τον Ολυμπιακο και δεν αναφερει το κεντρο του Βαλβερδε με Ντουντου και Ιμπαγασα που δε μπορουν να μαρκαρουν κανεναν ειναι σαν να μη καταλαβαινει τα ελατωματα του Ολυμπιακου ....

Αυτο που παει να παιξει ο Ολυμπιακος δεν αντεχει πανω απο 30-40 λεπτα ...

Και μετα που χανονται οι δυναμεις των μπροστινων που τρεχουν ,μαρκαρουν και πιεζουν φαινονται καθαρα οι αδυναμιες των κεντρικων αμυντικων χαφ ...

Βουλομενο γραμμα ειναι ο Ολυμπιακος για μενα και ειναι αστειο να μη γραφεις το προφανες δλδ για το κεντρο του ...

Κατα τα αλλα συμφωνω οτι οι παικτες μπηκαν και επαιξαν πολυ ψηλα σε ολο το παιχνιδι αλλα αυτο μαλον ειναι θεμα προπονητη ...

Δημοσ.

Δεν το είδα το παιχνίδι, έχω διαβάσει ελάχιστα αλλά από τα λίγα που έμαθα, πρέπει πάλι να χωλαίναμε στα αμ. χαφ (Ντουντου ρουλζ). Τελικά, μάθαμε τι λέει ο κανονισμός για τη φάση του γκολ, ο Σισέ, εφόσον δεν ακουμπάει τη μπάλα, θεωρείται ότι συμμετέχει στη φάση ή όχι; Έχω ένα κενό σε αυτό το θέμα και δε ξέρω τι είπαν και οι "καθηγητές" διαιτησίας χθες το βράδυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...