Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Προφανώς θέλει να δείξει στους παίκτες πως η πίστη στο σύστημα και στη τακτική είναι σημαντικότερη από ένα δυο αποτελέσματα, αλλά παίρνοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι τελείωνε το πρωτάθλημα. Ρε συ δεν διαφωνώ, αλλά εδω ολόκληρη Μπαρτσελόνα οπισθωχώρησε πέρσυ μετα το πρώτο γκολ μέσα στο Μπερναμπέου, εμείς τι θέλαμε να αποδείξουμε; Κάνεις πειράματα πάνω σε μια φαινομενικά κλειδωμένη νίκη που σε φέρνει στο +7; ---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Ο Νέμεθ μου άρεσε πολύ όταν έπαιζε σε εμας και μπορεί να παίξει και σαν περιφερειακός επιθετικός, κάνει κίνηση εκτός περιοχής και σπάει καλά τη μπάλα, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι, το πρόβλημα ήταν στο κέντρο. Το πρόβλημα όπως είπα, ήταν στην άμυντική λειτουργία.
izerman76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ρε συ δεν διαφωνώ, αλλά εδω ολόκληρη Μπαρτσελόνα οπισθωχώρησε πέρσυ μετα το πρώτο γκολ μέσα στο Μπερναμπέου, εμείς τι θέλαμε να αποδείξουμε; Κάνεις πειράματα πάνω σε μια φαινομενικά κλειδωμένη νίκη που σε φέρνει στο +7; ---------- Προσθήκη στις 02:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:32 ---------- Το πρόβλημα όπως είπα, ήταν στην άμυντική λειτουργία. Ο Σισε μετά το παιχνίδι καθοταν και σχολίαζε το εξώφυλλο μιας φυλλάδας που τη διαβάζουν 10.000 άτομα και έλεγε πως τον είχε πειράξει που λέγανε πως δε σκοράρει σε ντέρμπυ,ασχολιόταν με ατάκες καφνειακών σε μεταμεσονύκτιες εκπομπες στο ραδιόφωνο. Έχω την εντύπωση πως ιδιαίτερα οι ξένοι, που δεν έχουν αντίληψη του μεγεθους των αθλητικών εφημερίδων και του πόσο λίγο απηχούν τη πλειοψηφία του κόσμου, επηρεάζονται πολύ από τα δημοσιεύματα που τους μεταφράζουν. Δε ξέρω, ίσως στον Βαλβέρδε να έχει μεταφερθεί η εικόνα του ότι πρέπει να παίζει μπαλάρα με τους παιχταράδες που έχει σε κάθε παιχνίδι, και να μη γύρισε την ομάδα πίσω φοβούμενος κράξιμο από τις φυλλάδες. Υποθέσεις κανω, μπορεί να ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά μπορεί κι αυτός για κάποιους λόγους να φοβήθηκε να κλείστει.
Linus_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ο Σισε μετά το παιχνίδι καθοταν και σχολίαζε το εξώφυλλο μιας φυλλάδας που τη διαβάζουν 10.000 άτομα και έλεγε πως τον είχε πειράξει που λέγανε πως δε σκοράρει σε ντέρμπυ,ασχολιόταν με ατάκες καφνειακών σε μεταμεσονύκτιες εκπομπες στο ραδιόφωνο. Δεν σχολίασε απαραίτητα κάποια συγκεκριμένη φυλλάδα. Το σκηνικό με την μη επίτευξη γκολ σε ντέρμπι δεν το συναντάς(edit: συναντούσες ) μόνο σε εφημερίδες. Εδώ το ζούσα εγώ στην καθημερινότητά μου. Σε κουβέντες για τον Σισέ άκουγες να λένε..... εμ καλός είναι μωρέ πετάει γκολάκια σε Πανθρακικούς, αλλά σε ντέρμπι τίποτα. Μην νομίζεις ότι αυτός το διάβασε μόνο στις εφημερίδες.... Και να σου πω την αλήθεια χίλιες φορές να ασχολούμαστε με δηλώσεις παιχτών που ξεσπάνε μετά από τέτοια ματς, παρά με τσαμπουκαλιλίκια εφοπλιστών στα αποδυτήρια. Οι παίχτες είναι οι πρωταγωνιστές.
izerman76 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν σχολίασε απαραίτητα κάποια συγκεκριμένη φυλλάδα. Το σκηνικό με την μη επίτευξη γκολ σε ντέρμπι δεν το συναντάς(edit: συναντούσες ) μόνο σε εφημερίδες. Εδώ το ζούσα εγώ στην καθημερινότητά μου. Σε κουβέντες για τον Σισέ άκουγες να λένε..... εμ καλός είναι μωρέ πετάει γκολάκια σε Πανθρακικούς, αλλά σε ντέρμπι τίποτα. Μην νομίζεις ότι αυτός το διάβασε μόνο στις εφημερίδες.... Και να σου πω την αλήθεια χίλιες φορές να ασχολούμαστε με δηλώσεις παιχτών που ξεσπάνε μετά από τέτοια ματς, παρά με τσαμπουκαλιλίκια εφοπλιστών στα αποδυτήρια. Οι παίχτες είναι οι πρωταγωνιστές. Μου κάνει εντύπωση που ασχολείται ο Σισε με τη βλακεία που θα γράψει ο κάθε αστοιχείωτος δημοσιογράφος. Εσυ αν είχες παίξει Λιβερπουλ και εθνική Γαλλίας θα ασχολιόσουνα με το αν σε θεωρεί καλό παίκτη ο Μπαμ και κάτω; (τυχαίο το όνομα - δε ξέρω αν έχει γράψει κάτι ο συγκεκριμένος).
Linus_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μα αυτό σου εξηγώ. Δεν μιλάμε μόνο για τον "δημοσιογράφο" του redfever7 site, δεν μιλάμε για τον κάφρο "δημοσιογράφο" της φυλλάδας. Το 0 γκολ σε ντέρμπι κυκλοφορούσε πολύ ανάμεσα μας, και ήταν προφανώς κάτι που έτρωγε και τον Σισέ, και ήθελε να δώσει μία απάντηση σε όλους.
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπηκαμε σε ντερμπυ εκτος εδρας χωρις αμυντικο χαφ και ανελαβε ο Ιμπαγασα να τρεχει για 3 Αν επαιζε ο Ουρταδο θα ειχαμε καθαρισει περιπατο τους ανυπαρκτους Ντουντου σπιτακι σου
UpToDate_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπηκαμε σε ντερμπυ εκτος εδρας χωρις αμυντικο χαφ και ανελαβε ο Ιμπαγασα να τρεχει για 3 Αν επαιζε ο Ουρταδο θα ειχαμε καθαρισει περιπατο τους ανυπαρκτους Ντουντου σπιτακι σου Αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν,αν. Κάτι άλλο;
juno12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 το μόνο λάθος του ernesto ήταν που έψαξε 2ο γρήγορο γκολ στο 2ο ημίχρονο για να κλειδώσει τη νίκη, αλλά άφησε κενό χώρο και βρήκε ευκαιρία για αντεπιθέσεις ο παο. γενικά η ομάδα με τόσα λίγα παιχνίδια που έχει δώσει δείχνει πολύ καλό ποδόσφαιρο και στο μέλλον με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια των παικτών σίγουρα θα καταφέρει να κρατήσει καλύτερο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να παιζουμε με φορ περιοχης κατα τα αλλα ειμαστε τουλαχιστον 1 κλαση πανω απο τον παο
Linus_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 κατα τα αλλα ειμαστε τουλαχιστον 1 κλαση πανω απο τον παο Αυτό από που προκύπτει ακριβώς? Το γεγονός ότι καταρέει η ομάδα σου σε κάθε δεύτερο ημίχρονο πρέπει να σε προβληματίζει. Σε αγώνες εκτός.... Κέρκυρας και.... Ξάνθης σίγουρα θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κοιτα αυτο ειναι θεμα προπονητη, να δει τι φταιει. Παντως εχει καταφερει να δεσει τους παιχτες σε συντομο χρονικο διαστημα κι αυτο ειναι θετικο. Και φυσικα παιζει ρολο η περσινη χρονια και το ποσο γρηγορα αρχισε η προετοιμασια. Ο αποκλεισμος απ την ευρωπη τελικα ηταν δωρο, αλλιως δε θα την παλευαμε με τπτ.
juno12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 αυτό λέμε ρε συ linus. δε γίνεται ομάδα με λίγα παιχνίδια, τόσους νέους παίκτες να παίζει το ίδιο σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. ακόμα κι έτσι και με 10 παίκτες δε φαινόταν η αριθμητική υπεροχή του παο.
Linus_21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα δεσίματος και χημείας στην ομάδα, η κατάρρευση στο δεύτερο μέρος. Anyway, Ο χρόνος θα δείξει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 μισό λεπτό ρε παιδιά.στη φάση που έρχεται η μπάλα στο cisse και δίνει στον garcia, offside δεν είναι; Οχι δεν ειναι offside.Την ωρα που κανει την μπαλια στο σισσε,και οι δυο παικτες καλυπτονται.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπηκαμε σε ντερμπυ εκτος εδρας χωρις αμυντικο χαφ και ανελαβε ο Ιμπαγασα να τρεχει για 3 Ολο το κεντρο σας ηταν Απορω γιατι χαραμιζει εναν ανθρωπο 34 χρονων που μπορει να του παιξει μπαλιτσα 75' στο να τρεχει σαν χαζος για 55' και μετα να αφηνει τα πνευμονια του. Αν επαιζε ο Ουρταδο θα ειχαμε καθαρισει περιπατο τους ανυπαρκτους Αν επαιζε ο Γιουρκας και ο Νινης και ο Λετο θαταν 3-0 απο ημιχρονο ---------- Προσθήκη στις 12:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:36 ---------- ακόμα κι έτσι και με 10 παίκτες δε φαινόταν η αριθμητική υπεροχή του παο.Ο μονος λογος που δεν φαινοταν ηταν η κοτα ο Νιοπλιας που εβαλε τον Σιμαο και στην ουσια παιζαμε 10 vs 10+1 μπαλαντερ αφου ο Σιμαο δεν ειχε ρολο στο παιχνιδι, ηταν το παιδι για τις αγγαρεις "βοηθα οπου ειναι η μπαλα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.