Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ και οι βάζελοι που ήταν πίσω μου, είπαμε τα εξής: Ο ανύπαρκτος ΠΑΟ με 2-3 φάσεις στον αγώνα, μία κατά λάθος από κουλό "ΤΣΑΦ" και 1 "πέναλτυ" και "κόκκινη" πήρε το ματς.

Απο κει και πέρα, δε χρειάζεται περισσότερη ανάλυση, όποιος έχει μάτια είδε ποιος έπαιζε μπάλα. Θα δείξει στη συνέχεια, είναι τραγικό όμως πως διαμαρτύρονταν στον Κάκο οι παίχτες του ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, λες και κάτι περίμεναν ( που κλασσικά ήρθε αργότερα :P )

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολλα λαθη,χασαμε δεν πειραζει συνεχιζουμε καλυτερη ομαδα ειμαστε και φανηκε,το θεμα ειναι να αποκτησουμε δειαρκεια και να μην ειμαστε για 30 λεπτα...

το μονο + που κραταω για τον ολυμπιακο ειναι οτι θα μεινει ο νιοπλιας...

Δημοσ.
Εγώ δεν στεναχωρήθηκα τόσο που χάσαμε, όσο με την διαχείρηση του Βαλβέρδε στο Β' ημίχρονο. Με μια υποτυπώδη οπισθοχώρηση θα είχαμε φύγει με το διπλό.

Μακροπρόθεσμα καλά κάνει ο Βαλβέρδε - μια νέα ομάδα προσαρμόζεται πιο εύκολα όταν δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδιού και απιοκτά επιθετική νοοτροπία που δεν φτιάχνεται αν κλείνεται η ομάδα μόλις προηγηθεί. Αν και με το υλικό που έχετε το βλέπω δύσκολο ακόμη και αν θέλατε να παίξετε καλή άμυνα.

Τώρα , για να μη τρελαθούμε και τελείως, είχατε τον έλεγχο του αγώνα στο 1ο ημίχρονο αλλά δε παίξατε και καμια μπαλάρα - ούτε καμιά σπουδαία ευκαιρία χάσατε, ενώ και το γκολ από ατομική ενέργεια προήλθε. Και η κυριαρχία στο 1ο ημίχρονο ήταν πλαστη - όταν σπαταλάς τόσες δυνάμεις για να πρεσάρεις χωρις να κάνεις συντήρηση για το 2ο δε σημαίνει ότι η πραγματική διαφορά είναι τέτοια. Είναι σα να κάνεις 800μ, να τρέχεις σα τρελος στα 400 και να είσαι μισο γήπεδο μπροστα και όταν βγεις τελευταίος επειδή στα τελευταία μέτρα δεν έχεις αντοχές να λες "ήμουν άτυχος, στα πρωτα 400 τους έσκισα".

Δημοσ.

Καταφεραμε να χασουμε απο μια ομαδα που δεν μπορουσε να αλλαξει μπαλια

Βγαιναμε ολοι μπροστα λες και ηταν φιλικο

Ο Ντουντου επαιζε ?

Δεν μπορουμε να τον στειλουμε στα φιλαρακια του τον Ζηκο και τον Ντιογκο ?

Δημοσ.

Μακροπρόθεσμα καλά κάνει ο Βαλβέρδε - μια νέα ομάδα προσαρμόζεται πιο εύκολα όταν δεν αλλάζει τρόπο παιχνιδιού και απιοκτά επιθετική νοοτροπία που δεν φτιάχνεται αν κλείνεται η ομάδα μόλις προηγηθεί. Αν και με το υλικό που έχετε το βλέπω δύσκολο ακόμη και αν θέλατε να παίξετε καλή άμυνα.

Τώρα , για να μη τρελαθούμε και τελείως, είχατε τον έλεγχο του αγώνα στο 1ο ημίχρονο αλλά δε παίξατε και καμια μπαλάρα - ούτε καμιά σπουδαία ευκαιρία χάσατε, ενώ και το γκολ από ατομική ενέργεια προήλθε. Και η κυριαρχία στο 1ο ημίχρονο ήταν πλαστη - όταν σπαταλάς τόσες δυνάμεις για να πρεσάρεις χωρις να κάνεις συντήρηση για το 2ο δε σημαίνει ότι η πραγματική διαφορά είναι τέτοια. Είναι σα να κάνεις 800μ, να τρέχεις σα τρελος στα 400 και να είσαι μισο γήπεδο μπροστα και όταν βγεις τελευταίος επειδή στα τελευταία μέτρα δεν έχεις αντοχές να λες "ήμουν άτυχος, στα πρωτα 400 τους έσκισα".

Έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα. Δεν χρειαζόταν τόσο πρεσάρισμα με τέτοιον ΠΑΟ. Αλλά εντάξει, μια υποτυπώδη οπισθοχώρηση μπορούσαν να την κάνουν νομίζω...

Δημοσ.

Nα πω και ενα gossip...

ειχαμε παει στα mac στην αλιμου να πνιξουμε την πικρα μας και 23:30 σκαει μυτη ο χολεμπας...

Και το κορυφαιο ειναι οτι τον πλησιαζει ενας παναθηναικος και του λεει "καλα τα 2 γκολακια του cisse"

χαχαχαχ :lol: θεος ο τυπος...

Δημοσ.
Έτσι είναι, συμφωνώ απόλυτα. Δεν χρειαζόταν τόσο πρεσάρισμα με τέτοιον ΠΑΟ. Αλλά εντάξει, μια υποτυπώδη οπισθοχώρηση μπορούσαν να την κάνουν νομίζω...

Συμφωνώ - αν δεν ήθελε να βάλει αμ. χαφ στη θέση του Ιμπαγασα μπορούσε τουλάχιστον να γυρίσει την ομάδα πιο πίσω και να κλείσει τους χώρους στον Χριστοδουλοπουλο και το Γκαρσια, οι οποίοι έβγαιναν συχνά ελεύθεροι.

Κοίταζα τώρα στο site του sport-fm και βλέπω τις δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακου:

Βαλβέρδε: «Ο καλύτερος φάνηκε στο 11 με 11»!

«Ο Ολυμπιακός έχασε, δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός»!

Μώραλης: «Καλύτερη ομάδα και με διαφορά»

Κομινάκης: «Δεν ήταν καλή η διαιτησία»

Μαρινάκης: «Κάκο διαμόρφωσες αποτέλεσμα»

Δε λεώ να τα βάψετε μαυρα, αλλά η αντιμετώπιση μου φαίνεται πολύ λανθασμένη - δε γίνεται να παίζεις τόσο καλύτερα όσο λένε και να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια στο 2ο ημίχρονο - κάτι λάθος έχει γίνει. Αντί να ψάχνουν να βρουν ποιο είναι αυτό αρχίσανε τα μεταφυσικά αποτελέσματα και τη διαιτητολογία.

Παρεπιτόντως, δεν σας ενοχλεί η εικόνα της διοίκησης σας; Από την αρχή της χρονιάς κλάψα για τη διαιτησία. Με τον Ηρακλή ανακοινώσεις, γκρίνια για το παιχνίδι του ΠΑΟ με τον Αρη, εκ των προτέρων γκρίνια για το σκληρο παιχνίδι του Άρη (και μετά για το διαιτητή), γκρίνια για τον διαιτητή από μέλη της διοίκησης σήμερα χωρίς καν να έχουν δει τις φάσεις σε ριπλευ. Και σε μας ο Αδαμιδης πήγε να φωνάξει, τον κράξανε και μαζεύτηκε. Ο Μαρινάκης δεν έχει έναν άνθρωπο να τον προστατέψει; Έχει χαλάσει την εικόνα του σε 3 μήνες χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Φαγωθήκατε τόσο καιρό για το γεγονός ότι δεν βάζει γκολ σε ντέρμπι. Εντάξει, υχαριστηθήκατε? :lol::lol:

CISSE.JPG

Για το γεγονός ότι σκόραρε: " Ο κόσμος είχε αρχίσει να μιλάει και ήθελα να σταματήσει αυτό. Το έκανα σήμερα και είμαι χαρούμενος, αν και ακόμα και αν σκόραρε κάποιος άλλος πάλι θα ήμουν χαρούμενος γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Αλλά χαίρομαι που το έκανα εγώ γιατί έλεγαν ότι δεν μπορώ να σκοράρω σε ντέρμπι και έτυχε να μην έχω σκοράρει σε ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Τώρα όμως το βούλωσαν".
Δημοσ.
Συμφωνώ - αν δεν ήθελε να βάλει αμ. χαφ στη θέση του Ιμπαγασα μπορούσε τουλάχιστον να γυρίσει την ομάδα πιο πίσω και να κλείσει τους χώρους στον Χριστοδουλοπουλο και το Γκαρσια, οι οποίοι έβγαιναν συχνά ελεύθεροι.

Για εμένα έπρεπε να παίξουμε:

Ντουντού-Ουρτάδο-Ιμπαγάσα

Φέτφα-Νέμεθ-Μιραλάς

Ο Φουστέρ ήταν αρκετά κακός και έκανε πολλά λάθη. Δεν γίνεται να απαιτείς απο τον Ιμπαγάσα να μαρκάρει όλο το γήπεδο. Με τρία χαφ νομίζω οτι θα είχαμε καθαρίσει νωρίτερα.

Πάντως καρμπόν το παιχνίδι με αυτό του Ηρακλή...

---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ----------

Φαγωθήκατε τόσο καιρό για το γεγονός ότι δεν βάζει γκολ σε ντέρμπι. Εντάξει, υχαριστηθήκατε? :lol::lol:

Εντάξει, ας παίζω εγώ καλή μπάλα και να πάρω πρωτάθλημα και ας ρίξει όσα γκολ θέλει στα ντέρμπι.

Κοιμήθηκε ο θεός και έβγαλε γλώσσα και ο Σισέ. Έλεος...

Δημοσ.

Εντάξει, ας παίζω εγώ καλή μπάλα και να πάρω πρωτάθλημα και ας ρίξει όσα γκολ θέλει στα ντέρμπι.

Κοιμήθηκε ο θεός και έβγαλε γλώσσα και ο Σισέ. Έλεος...

Αυτά μην τα λες σε μένα στους επιστήμονες πέστα... Δεν τους βγήκαν τα σακάτης και το γύρισαν στα ντέρμπι :lol::lol:

Μάλλον εσύ πρέπει να ρίξεις καναν υπνάκο. Αν δεν μιλήσει ο Σισέ ποιος θα μιλήσει. Ο... Μήτρογλου??? :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ρε φίλε είδες να υπάρξει μέχρι τώρα πρόβλημα; Μια χαρά σοβαρό διάλογο κάναμε βάζελοι-γαύροι και ήρθες εσύ να κάνεις copy-paste κείμενο με τις τσαμπαμαγκιές του Σισέ. Αλήθεια, τι προσπαθείς να πετύχεις; Πρώτα κάνεις μπουρδέλο τα threads και ύστερα ζητάς και τα ρέστα; Έλεος...

Δημοσ.
Για εμένα έπρεπε να παίξουμε:

Ντουντού-Ουρτάδο-Ιμπαγάσα

Φέτφα-Νέμεθ-Μιραλάς

Ο Φουστέρ ήταν αρκετά κακός και έκανε πολλά λάθη. Δεν γίνεται να απαιτείς απο τον Ιμπαγάσα να μαρκάρει όλο το γήπεδο. Με τρία χαφ νομίζω οτι θα είχαμε καθαρίσει νωρίτερα.

Πάντως καρμπόν το παιχνίδι με αυτό του Ηρακλή...

Τότε είχε και τη δικαιολογία του ότι έβγαλε τον Ουρταδο και δεν είχε άλλο στο πάγκο, τώρα δεν έκανε καμία κίνηση ενώ έβλεπε και μετά το 1-1 πως είχατε πρόβλημα. Προφανώς θέλει να δείξει στους παίκτες πως η πίστη στο σύστημα και στη τακτική είναι σημαντικότερη από ένα δυο αποτελέσματα, αλλά παίρνοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι τελείωνε το πρωτάθλημα.

Ο Νέμεθ μου άρεσε πολύ όταν έπαιζε σε εμας και μπορεί να παίξει και σαν περιφερειακός επιθετικός, κάνει κίνηση εκτός περιοχής και σπάει καλά τη μπάλα, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι, το πρόβλημα ήταν στο κέντρο.

Δημοσ.
Ρε φίλε είδες να υπάρξει μέχρι τώρα πρόβλημα; Μια χαρά σοβαρό διάλογο κάναμε βάζελοι-γαύροι και ήρθες εσύ να κάνεις copy-paste με τις τσαμπαμαγκιές του Σισέ. Πρώτα κάνεις μπουρδέλο τα threads και ύστερα ζητάς και τα ρέστα;

Αν δεν μπορείς να υπομείνεις τον χαβαλέ μετά από μία ήττα σου σε ντέρμπι αιαωνίων, καλύτερα θα ναι να μην συμμετέχεις στο παρόν thread, ή απλώς να αγνοείς συγκεκριμένα μηνύματα. Δεν θα το συνεχίσω και να σε βοηθήσω να κάνεις μπουρδέλο το Thread. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...