KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εγω ειδα 2 γκαρντ να σουταρουν 18 τριποντα και να βαζουν 5 ή 4 Εγω να σου πω την αμαρτια μου, ειδα το ματς με αγωνια γιατι ετρεχε και το στοιχημα Η λυση ειναι απλη. Παρτε μια μεζουρα να τελειωνουμε Να δειτε ποιος την εχει μεγαλυτερη να ληξη. Απο τη μια ηταν το περσυνο αφεντικο και απο την αλλη το φετινο. Μονο που το φετινο κουβαλαει αυτη την ολυμπια ψυχραιμια και το καθαρο μυαλο 6 χρονια τωρα. Ε, το παλιο αποφασισε οτι αν καποιος ειναι να πηδηξει το ματς και να το παρει ή να το χασει μονος του, θα ειναι αυτος. Και εμεινε μονος ο Παπαλουκας στα 33 του να προσπαθει να δειξει οτι με 6π διαφορα και 2,5 λεπτα να μενουν πας για ντραιβ και αμυνα, οχι για κουλα τριποντα απο τα 7μ
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αν θεωρείς trolling να την λέω στον τύπο που σκαρφίζεται τα εξώφυλλα του Γαύρος δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πόση μαγκιά θέλει να τη "λες" σε εφημερίδα του αντίπαλου; Και πόση μαγκιά δεν έχουν αυτοί που δεν τολμούν να την "πουν" σε εφημερίδα που υποστηρίζει τη δική τους ομάδα, στους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ (εδώ γελάμε) της δικής τους ομάδας κλπ; Εκεί να σε δω. Ο "δικός σου" βγήκε πριν λίγες ώρες και (δεν) άφηνε υποννοούμενα για την ευκολία με την οποία ανέβαλε ο διαιτητής τον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να είναι ξεκούραστος για το αυριανό ντέρμπυ. Και μοιραζόμαστε τον ίδιο αέρα μαζί του...
capten- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν είμαι σίγουρος αλλα έχω την αίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα στο mats του Σαββάτου να παίξει στο τέρμα ο Νικοπολίδης.Ο Πάρντο δεν νομίζω να είναι έτοιμος για τόσο μεγάλο mats.Άλλωστε τον Ισπανό ποτε δεν κατάλαβα γιατί τον πήραμε. Επίσης αν ο Moises είναι έτοιμος καλο θα ήταν να παίξει αυτός αμυντικό χαφ για ένα ημίχρονο και μετά να βάλει τον Impagasa.Αν κρατήσουμε εύκολα το μηδέν στο πρώτο "hμιχρονo" πιστεύω ότι με το φρεσκάρισμα που θα ακολουθήσει στη συνεχεια ο Ερνέστο ρίχνοντας Φετφά και Impa θα βάλουμε πιο εύκολα από τους πράσινους γκολ.Άλλωστε Νίνh και Λέτο θα λείπουν οποτε δεν θα είναι εύκολο για τον Καραγκούνη να δημιουργήσει μονος του τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνει ευκαιρίες ο παο.
Chris_85 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Mια χαρα τα βλεπουμε. Απλα βλεπαμε και το ροστερ μας στη συγκεκριμενη θεση, και οσο να ναι, ειναι μεγαλη αναβαθμιση.
Critter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν ήταν ένας παίχτης ~ελληνικού πρωταθλήματος, πιθανότατα δεν θα αγωνίζονταν εδώ. Ο Παναθηναικός στηρίχτηκε πάνω του και αυτός μας δικαίωσε. Μας οδήγησε(όχι μόνος του φυσικά) στο double. Στην φετινή χρονιά περιμένουμε να πάρει τα πάνω του, να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί την ομάδα. Μονοι σας τα λετε οτι οι παίχτες σας ειναι Ελληνικου πρωταθληματος. Μην μας λετε μετα οτι εμεις ειμαστε κακεντρεχεις που τους λεμε παλτα. To γεγονός ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει καν τον κόπο να ψάξω για το πότε θα επιστρέψει, και το πότε θα είναι ικανός να παίξει στο 100%, διότι πιστεύω ότι η ομάδα που θέλει να θεωρείτε η καλύτερη πρέπει να μην στηρίζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ εσύ είσαι πλήρης ενήμερος για το πότε θα γυρίσει ο... κορδελάκιας και ταυτόχρονα κάνεις πικρόχολα σχόλια μαζί με χαρακτηρισμούς, δείχνει κάποια κολλήματα. Ο Κορδελακιας δεν ξέρω καθόλου ποτε επιστρέφει αλλα διαβάζοντας το ρεπορταζ του ολυμπιακου στον sportfm ελεγε για τις απουσιες του παο και οτι απλα δεν παίζει. Δεν χρειαζεται να το googlaρω και να ασχοληθώ. Επομένως, παλεψε την και λίγο ρε αδελφε και οταν θες να την πεις στον άλλο βρες κατι εξυπνότερο για να το κάνεις. 5ος κατέληξες στην περσινή κούρσα τι δεν καταλαβαίνεις Επομένως εσυ στο Μπασκετ είσαι Πρωτος στην Ελλαδα (στο χωριο που λενε) και πουθενας στην Ευρωπη ενώ ο ολυμπιακος ειναι δευτεραθλητης ευρώπης σωστα? Δεν θα συμφωνησω με την παραπάνω διατυπωση ούτε κατα διανοια καθως θεωρω οτι ηταν μια παρενθεση για τον παναθηναικο. Αφου εσυ συμφωνεις εμενα μου φτανει και μου περισσεύει.
Linus_21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μα οι περισσότεροι από αυτούς είναι επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος, πως να το κάνουμε τώρα. Θα κοροιδευόμαστε μεταξύ μας με ατάκες για γκαλάκτικος και Έλληνες Μέσι? Πετάς χωρίς κάποια πρόφαση,μαργαριτάρια για τσίρκα και κορδελάκηδες, και πιστεύεις ότι εγώ προσπαθώ να στην πω? Δεν διαφωνώ, πέρυσι ήμουν πρώτος στην Ελλάδα, και είχα άσχημη πορεία στην Ευρώπη.
ektorass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ .... Για να δουμε αυριο την κοντρα των αιωνίων... Για να δούμε τον Μαρινάκη που μας έχει ζαλίσει τόσο καιρό με την διαιτησία... Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε καθαρό αποτέλεσμα ...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι καν ένας πολύ καλός αμυντικός. Απλά τυχερός. Τυχερός που στα σκουλήκια τα αρειανά πούλησε ηγετικό παπά και αυτοί οι κακόμοιροι τον πίστεψαν, τυχερός στον Ολυμπιακό που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρέθηκε ένας αμυντικός κλάσης να μην τον κάνει να φαίνεται πόσο πραγματικά ρηχός είναι παικτικά και επιπλέον τυχερός που και στην εθνική ομάδα έχει διάφορους χαμάληδες που καλύπτουν τα άφθονα λάθη του. Τάδε εφη απο ενα site προσκείμενο της ομάδας του Σαριέγκι και Μπούμζογκ: http://www.leoforos.gr/editorial/7468/i-love-hate-him-%E2%80%93-avraam-papadopoulos Γιατί είναι ακόμα online; Το 70% των αναρτήσεων του αφορούν τον ΟΣΦΠ.
Deponakias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 http://www.leoforos.gr/editorial/7468/i-love-hate-him-%E2%80%93-avraam-papadopoulos Γιατί είναι ακόμα online αυτό το site; Το 50% των αναρτώσεων του αφορούν τον ΟΣΦΠ. ελεος... 20 χρονων ατομα γραφουν σε αυτο το site? Ισως το πιο αθλιο αθλητικο site...
maggle Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 μακαρι να δουμε καλο παιχνιδι αυριο χωρις παρατραγουδα και ας κερδισει ο καλυτερος ολυμπιακος!
Tilemaxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τζίμης Πανούσης: «Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός» «Το ντέρμπι το βλέπω σαν καλλιστεία. Ο Μαρινάκης κι ο Πατέρας είναι δύο ‘’καλλονοί’’. Για να είμαι όμως πιο ακριβής, επειδή ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησα ήταν λίγο βαρύς, θα πω ότι είναι δύο… τέρατα ομορφιάς. Λίγο πιο όμορφος βέβαια είναι ο Πατέρας. Επίσης, είναι μία κόντρα πούρων, θα επικρατήσει αυτός που έχει το μεγαλύτερο». http://www.sport-fm.gr/article/300741
speedman_26 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 3γκολ θα ρίξει η Ολυμπιακαρα σήμερα Sent from my iPhone using Insomnia.app
juno12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τάδε εφη απο ενα site προσκείμενο της ομάδας του Σαριέγκι και Μπούμζογκ: http://www.leoforos.gr/editorial/7468/i-love-hate-him-%E2%80%93-avraam-papadopoulos Γιατί είναι ακόμα online; Το 70% των αναρτήσεων του αφορούν τον ΟΣΦΠ. η πλάκα είναι οτι είχαν φέρει τον υπεύθυνο του site στο sporttv στην πρωινή εκπομπή, για να το παρουσιάσει:lol:.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.