Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μας συμφερε βέβαια γιατι θα προλαβαινε να γυρίσει το τσίρκο ο κορδελάκιας να κανει καμμια ντρίπλα στο σημαιακι του κόρνερ αλλα ντάξει, θα μας χαρισει άλλη φορα τις μαγικες αυτες στιγμες.

Πίκρες. :-D

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πίκρες. :-D

Εχει αποδειχθει κατα ποσο ειναι πικρες και κατα πόσο όχι ;).

Πιο σοβαρος δεν θα μπορουσα να ήμουν οταν το εγραφα.

Δημοσ.
Εχει αποδειχθει κατα ποσο ειναι πικρες και κατα πόσο όχι ;).

Πιο σοβαρος δεν θα μπορουσα να ήμουν οταν το εγραφα.

Αν οι χαρακτηρισμοί τσίρκο και οι αυταπάτες ότι αποδείχθηκε κάτι(από ποιον άραγε? από τον 5ο του πρωταθλήματος?) είναι το σοβαρό σου, τρέμω στην ιδέα των επόμενων μηνυμάτων σου :eek:

---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:33 ----------

Πίκρα προκαλεί μέχρι στιγμής η διαστημική ομάδα με τον διαγαλαξιακό προπονητή.....

Όντως οι εμφανίσεις μας προκαλούν πίκρα. Δυστυχώς, κι αυτό μας πονάει.

Τώρα για γαλαξίες far far away δεν έχει νόημα να σχολιάσω κάτι.

Δημοσ.
Όντως οι εμφανίσεις μας προκαλούν πίκρα. Δυστυχώς, κι αυτό μας πονάει.

Τώρα για γαλαξίες far far away δεν έχει νόημα να σχολιάσω κάτι.

Tο επιχείρημα σου χθες βασίστηκε στο εξώφυλλο της εφημερίδας ο γαύρος.Σωστά?

Ε η αντιστοιχη πράσινη μιλουσε για διαστημική ομάδα που προκαλει τον τρόμο σε όλο το πλανήτη.... ;)

Δημοσ.
Tο επιχείρημα σου χθες βασίστηκε στο εξώφυλλο της εφημερίδας ο γαύρος.Σωστά?

Ε η αντιστοιχη πράσινη μιλουσε για διαστημική ομάδα που προκαλει τον τρόμο σε όλο το πλανήτη.... ;)

Και γιατί απευθύνεσαι σε μένα? Απευθύνθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο εγώ χθες? Με είδες να προτάσω τα στήθη μου για την Πράσινη, όπως κάνατε οι περισσότεροι χθες, για ένα εξώφυλλο?

Δημοσ.
Ο Σαρας εχει δηλωσει οτι στον ΟΣΦΠ δεν προκειται να αγωνιστει. Ο Βουγιανιτς δεν υπαρχει ως μπασκετμπολιστας για καμια Α2 ειναι. Για σουτερ δεν ηρθε ο Κεσελυ? Τεσπα γενικα ομαδα χωρις εναν κλασικο σουτερ 3π θα εχει προβλημα. Και η ζωνη θα φορεθει πολυ εφετος.

Ο Σαρας για να μεινει Αθηνα ειναι ετοιμος να παιξει περιστερι.. Αν και μαλλον δεν ταιριαζει και αυτος απολυτα σε αυτο που χριεαζεται ο Ολυμπιακος.

Ο Βουγιανιτς προερχεται απο 18ποντους μ.ο. στο Ισπανικο και για 10' ειναι κορυφη.

Ο Κεσελι δεν ειναι γκαρντ.

Δημοσ.
Ο Σαρας για να μεινει Αθηνα ειναι ετοιμος να παιξει περιστερι.. Αν και μαλλον δεν ταιριαζει και αυτος απολυτα σε αυτο που χριεαζεται ο Ολυμπιακος.

Ο Βουγιανιτς προερχεται απο 18ποντους μ.ο. στο Ισπανικο και για 10' ειναι κορυφη.

Ο Κεσελι δεν ειναι γκαρντ.

Μα δεν ειπα οτι δεν προκειται να παει στο Περιστερι. Στον Ολυμπιακο ειπα οτι δεν προκειται να παει γιατι το εχει δηλωσει ο ιδιος.

Ο Βουγιανιτς περαν του οτι ειναι κατι χειροτερο απο την κουρασμενη version του Σχορτσιανιτη, εχει και ενα στοιχειο που δεν ταιριαζει στο μπασκετ του Ιφκοβιτς και αυτο ειναι η αδιαφορια στην αμυνα. Και νταξει εχει τρυπα τον Τεοντοσιτς στη περιφερεια, εχει ψιλοτρυπα τον Παπαλουκα, εχει τρυπα τον Κεσελυ δε μπορει να σου φερει και 4η περιφερειακη τρυπα στην αμυνα. Μετα θα τρως πιο πολλα τριποντα αποσα θα βαζεις.

Ο Κεσελι συμφωνα με δηλωσεις Ιφκοβιτς επιλεχθηκε για να αγωνιστει στη θεση 2.

Δημοσ.

Με την καμια ομως δεν κατεβαινει κατω από το 3 ο Κεσελι..

Εγω ειδα 2 γκαρντ να σουταρουν 18 τριποντα και να βαζουν 5 ή 4.. Τραγικά πραγματα. Αν σε καποιο κρισιμο ματς δεν μπουν τα σουτ ο ΟΣΦΠ ειναι τελειωμένος. Στην τελική εχει τον Χαλπεριν που μπορει να σουταρει αλλα δεν τον εμπιστευεται καθολου.

Δεν θεωρω με την καμια τρυπα στην αμυνα τον Παπαλουκα ή τον Κεσελι.. Η αμυνα επσης ειναι θεμα διαθεσης, ολοι μπορουν να παιξουν αμυνα.

Δημοσ.

Η αμυνα δεν ειναι μονο θεμα διαθεσης, αν ηταν ετσι θα ημασταν ολοι ρολιστες μπασκετμπολιστες και θα ειχαμε λυσει ολα τα προβληματα μας. Ειναι και θεμα σωματοδομης, εκρηξης και ποδιων (βλεπε Σαρας, ηθελε να παιξει αμυνα στους τελικους αλλα τα ποδια του δεν ακολουθουσαν το μυαλο). Ολο το μπασκετ στα missmatch παιζεται, αρα η σωματοδομη ειναι βασικη.

Δημοσ.
Αν οι χαρακτηρισμοί τσίρκο και οι αυταπάτες ότι αποδείχθηκε κάτι(από ποιον άραγε? από τον 5ο του πρωταθλήματος?) είναι το σοβαρό σου, τρέμω στην ιδέα των επόμενων μηνυμάτων σου :eek:

Τι δεν καταλαβαίνεις? Ο Λετο ειναι ένας πολυ καλος ντριπλαδορος που θα εκανε φοβερη καριερα αν υπαρχαν οι harlems στο ποδοσφαιρο. Δεν έχει μυαλο και επομενως ο ανθρωπος απλα δεν μπορει. Εχει αποδειχτει στην πράξη οτι σε κανενα σημαντικο αγώνα δεν έχει προσφέρει τιποτα και εκτος απο τις ντριπλες που ειπα και παραπάνω έχει βγαλει και ενα μικρο αριθμο απο asists που στατιστικα τις βγάζει οποιοσδήποτε κοινος παίχτης στη θέση του. Ειναι ενας κοινος παίκτης Ελληνικου πρωταθληματος. Κάτι σαν γκαλίτσιος με ντρίπλα.

Τέλος, δεν είμαι ο πέμπτος του πρωταθλήματος αλλα ο επι 10 χρόνια πρωταθλήτης με 2 παύσεις. That is fact too...

Δημοσ.

Αν δεν ήταν ένας παίχτης ~ελληνικού πρωταθλήματος, πιθανότατα δεν θα αγωνίζονταν εδώ. Ο Παναθηναικός στηρίχτηκε πάνω του και αυτός μας δικαίωσε. Μας οδήγησε(όχι μόνος του φυσικά) στο double. Στην φετινή χρονιά περιμένουμε να πάρει τα πάνω του, να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί την ομάδα.

To γεγονός ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει καν τον κόπο να ψάξω για το πότε θα επιστρέψει, και το πότε θα είναι ικανός να παίξει στο 100%, διότι πιστεύω ότι η ομάδα που θέλει να θεωρείτε η καλύτερη πρέπει να μην στηρίζεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ εσύ είσαι πλήρης ενήμερος για το πότε θα γυρίσει ο... κορδελάκιας και ταυτόχρονα κάνεις πικρόχολα σχόλια μαζί με χαρακτηρισμούς, δείχνει κάποια κολλήματα.

5ος κατέληξες στην περσινή κούρσα τι δεν καταλαβαίνεις :lol:

Δημοσ.

Αυτή η καραμέλα με τον 5ο πρέπει κάποτε να σταματήσει. Δεύτερος στην κανονική περίοδο βγήκε ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών. Τα play-off καθορίζουν τις ευρωπαικές θέσεις. Και μόνο.

Αντίθετα ο βάζελος είχε τέτοιες αποκλειστικότητες, χωρίς play-off και άλλα τέτοια κόλπα.

---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ----------

Και γιατί απευθύνεσαι σε μένα? Απευθύνθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο εγώ χθες? Με είδες να προτάσω τα στήθη μου για την Πράσινη, όπως κάνατε οι περισσότεροι χθες, για ένα εξώφυλλο?

Για το trolling σου φωνάξαμε, χεσμένο τον έχουμε τον Γαύρο και την Πράσινη.

Δημοσ.

Δεν κάνω τον κόπο να ξαναγράψω για το 5ος. Δεν με απασχολεί πως τα έχετε βολέψει στο μυαλό σας. :-)

Το γεγονός ότι το θεωρείς εσύ trolling δεν σημαίνει και ότι όντως είναι. Είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο εξώφυλλο και έκανα το συγκεκριμένο post. Αν θεωρείς trolling να την λέω στον τύπο που σκαρφίζεται τα εξώφυλλα του Γαύρος δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.
Η αμυνα δεν ειναι μονο θεμα διαθεσης, αν ηταν ετσι θα ημασταν ολοι ρολιστες μπασκετμπολιστες και θα ειχαμε λυσει ολα τα προβληματα μας. Ειναι και θεμα σωματοδομης, εκρηξης και ποδιων (βλεπε Σαρας, ηθελε να παιξει αμυνα στους τελικους αλλα τα ποδια του δεν ακολουθουσαν το μυαλο). Ολο το μπασκετ στα missmatch παιζεται, αρα η σωματοδομη ειναι βασικη.

Υποθέτω οτι και το μυαλο δεν ηταν εκει.. :-) Οποιοσδηποτε αθλητης ειναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κανει μπορει να παιξει αμυνα ειτε καλη είτε πολυ καλη. Το να σπασεις ενα σκριν απο νωρίς, να εισαι στην καταλληλη θεση για βοηθεια, να οδηγησεις τον αντιπαλο σε οποια πλευρα θελεις ειναι πραγματα που τα κανεις αν εισαι συγκεντρωμένος και αρκουν.. Τα σωματικά προσοντα χρειαζονται για να καλυψεις λαθη που κανεις ή για το κατι παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...