Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Α, μεγειά το Turnover Machine. Ρε μλκ, έπαιξε καλά με τη Ρεάλ αλλά απόψε ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ε 'ντάξ αν είναι να παίζεις σε 1 και να τα σκατώνεις σε 10, ε τότε τι να το κάνω που λέγεσαι Σπανούλης.
Dropsreef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Linus θελεις να σου θυμισω τον τρομο στο Καραϊσκάκη με βρεγμένες πάνες,για το "παραμιλητό ολόκληρου του πλανήτη"κτλ κτλ με την διαστημική ομάδα που ακουει στο όνομα Παναθηναϊκος και διασύρει την αρμάδα του Μπενιτεθ?
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ρε μλκ, έπαιξε καλά με τη Ρεάλ αλλά απόψε ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ε 'ντάξ αν είναι να παίζεις σε 1 και να τα σκατώνεις σε 10, ε τότε τι να το κάνω που λέγεσαι Σπανούλης. Το βαθύτερο πρόβλημα δεν είναι οι πόντοι που θα βάλει ή όχι. Ούτε καν το αν θα κάνει τα συνήθη λάθη. Το θέμα είναι πόσο θα κρατάει τη μπάλα στα χέρια του. Και στον Ολυμπιακό πήγε για να είναι ο ηγέτης, άρα για να έχει τη μπάλα στα χέρια του, άρα χαράς ευαγγέλια για τους υπολοίπους...
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 http://www.sport-fm.gr/article/300352 Ντιόγκο: Θέλω να μείνω και να γράψω ιστορία. Ρωτας αν σε θελουν ? Η γενικα αν σε θελει καμια ομαδα ? Ιστορια σιγουρα θα γραψεις αφου θα εισαι ο μοναδικος επιθετικος που δε θα εχει βαλει ποτε γκολ :lol: Δεν πρόλαβες να μιλήσεις και σε διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο Σκόραρε ο Ντιόγκο! Το να σκοράρει ένας επιθετικός δεν αποτελεί είδηση. Οταν όμως πρόκειται για τον... Ντιόγκο, είναι. Ο 23χρονος βραζιλιάνος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Φλαμένγκο, πέτυχε το πρώτο του γκολ αφότου επέστρεψε στην πατρίδα του, στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ρονάλντο για λογαριασμό της Κορίνθιανς στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντιόγκο δεν έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο, καθώς αντικαταστάθηκε στο 74` από τον Βαλ Μπαϊάνο. "Θέλω να μείνω στην Φλαμένκο. Να μην είμαι περαστικός. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαιρι και πρέπει να επιστρέψω στην ομάδα μου, όμως εγώ θέλω να μείνω. Από την ημέρα που ήρθα όλοι μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να γράψω ιστορία με την Φλαμένκο, να με θυμούνται. Θέλω να κάνω καλά παιχνίδια και να κερδίσω τίτλους. Η Φλαμένγκο με την άφιξη του Λουξεμπούργκο, άλλαξε αμέσως", τόνισε ο Ντιόγκο μετά το τέλος του αγώνα. http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=77752
Linus_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν ήταν δίμηνο το μπανάκι.Μπαν που ακόμα δεν έχω μάθει τον λόγο πάντως LOL. Δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να στείλει κάτι. Χαίρομαι πολύ που προτάσετε τα στήθη σας στο Γαύρος. Με δικαιώνετε.
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ε, καλά, στο επόμενο θα σου στείλουν το λόγο, δε θα σε ξεχάσουν. Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που παίζει να φας και το επόμενο?
Linus_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ε, καλά, στο επόμενο θα σου στείλουν το λόγο, δε θα σε ξεχάσουν. Υποθέτω για τον ίδιο λόγο που παίζει να φας και το επόμενο? Και ποιος είναι αυτός ο λόγος ακριβώς? Που δεν ανέχεστε πλακίτσα για τις ήττες?
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καζούραουσ θ καζούρα [ka'zura] κοροϊδία και In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking other users into a desired emotional response[1] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[2] In addition to the offending poster, the noun troll can also refer to the provocative message itself, as in "that was an excellent troll you posted". While the term troll and its associated action trolling are primarily associated with Internet discourse, media attention in recent years has made such labels highly subjective, with trolling being used to describe intentionally provocative actions outside of an online context. For example, recent media accounts have used the term troll to describe "a person who defaces internet tribute sites with the aim of causing grief to families." Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αφήστε ρε ήσυχο τον Linus. Υπάρχουν άλλοι που αν ήταν σε άλλο φόρουμ, δε θα το ξανάβλεπαν ούτε σε screenshot με τον τρόπο που γράφουν εδώ και χρόνια, αλλά πατούν πάνω στην ανοχή και την επιείκεια των διαχειριστών και συνεχίζουν...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ρε μλκ, έπαιξε καλά με τη Ρεάλ αλλά απόψε ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Ε 'ντάξ αν είναι να παίζεις σε 1 και να τα σκατώνεις σε 10, ε τότε τι να το κάνω που λέγεσαι Σπανούλης. Ναι, αυτο σας λεμε! Οτι τον βλεπατε μονο σε 6 ματς τον χρονο. Εμεις τον βλεπουμε 4 ολοκληρα χρονια και ξερουμε οτι εχει χασει παιχνιδια μονος του-οπως και εχει παρει Απλα εσεις ποτε δεν το βλεπατε αυτο γιατι μας βλεπατε στο Φ4 και τους τελικους μονο
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αφήστε ρε ήσυχο τον Linus. Υπάρχουν άλλοι που αν ήταν σε άλλο φόρουμ, δε θα το ξανάβλεπαν ούτε σε screenshot με τον τρόπο που γράφουν εδώ και χρόνια, αλλά πατούν πάνω στην ανοχή και την επιείκεια των διαχειριστών και συνεχίζουν... Γι' αυτούς υπάρχει το ignore
EKTELESTES Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αφήστε ρε ήσυχο τον Linus. Υπάρχουν άλλοι που αν ήταν σε άλλο φόρουμ, δε θα το ξανάβλεπαν ούτε σε screenshot με τον τρόπο που γράφουν εδώ και χρόνια, αλλά πατούν πάνω στην ανοχή και την επιείκεια των διαχειριστών και συνεχίζουν... Πες τα Χρυσόστομε!
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Είμαι ο μονος που θεωρεί οτι ο Ολυμπιακος θελει απεγνωσμένα ενα σουτερ από την περιφέρεια; Χθες σουταραν 18!!! τρίποντα Τεοντοσιτς - Σπανουλης χωρις να ειναι σε καλή μερα, αν αποφασίσει να παιξει ο ολυμπιακος στηριζόμενος στο σουτ καλα θα κανει να παρει και καποιον που μπορει να τα βαλει απο μακρυα.. Ο Βουγιανιτς π.χ. ειναι ακομα ελευθερος ή ο Σαρας Ο ΠΑΟ που ξερει οτι θα βασιστει και παλι στο τριποντο εχει αναβαθμισει κατα πολύ τον ΝΙκολας και του εδωσε το ελευθερο να σουταρει οσο θελει.
Beastakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Είμαι ο μονος που θεωρεί οτι ο Ολυμπιακος θελει απεγνωσμένα ενα σουτερ από την περιφέρεια; Χθες σουταραν 18!!! τρίποντα Τεοντοσιτς - Σπανουλης χωρις να ειναι σε καλή μερα, αν αποφασίσει να παιξει ο ολυμπιακος στηριζόμενος στο σουτ καλα θα κανει να παρει και καποιον που μπορει να τα βαλει απο μακρυα.. Ο Βουγιανιτς π.χ. ειναι ακομα ελευθερος ή ο Σαρας Ο ΠΑΟ που ξερει οτι θα βασιστει και παλι στο τριποντο εχει αναβαθμισει κατα πολύ τον ΝΙκολας και του εδωσε το ελευθερο να σουταρει οσο θελει. Ο Σαρας εχει δηλωσει οτι στον ΟΣΦΠ δεν προκειται να αγωνιστει. Ο Βουγιανιτς δεν υπαρχει ως μπασκετμπολιστας για καμια Α2 ειναι. Για σουτερ δεν ηρθε ο Κεσελυ? Τεσπα γενικα ομαδα χωρις εναν κλασικο σουτερ 3π θα εχει προβλημα. Και η ζωνη θα φορεθει πολυ εφετος.
Critter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Την παλευουν στον Παναθηναικο? Ζήταγανε λεει να αναβληθει το ντερμπι και ο αγώνας κυπελου του ολυμπιακου που αναβληθηκε λόγω κακων καιρικων συνθηκων να γινότανε σήμερα. Βεβαια αναβληθηκε οριστικα τελικα ο του κυπέλου. Δηλαδη με λιγα λογια ζήταγανε να αναβληθεί ενα παιχνίδι για το οποιο έχουν πουληθει 60.000 εισιτήρια, εχουν συμφωνηθει μέτρα ασφαλείας κτλ αντι για ενα τυπικο παιχνίδι κυπέλου. Ότι ναναι. Θα μας συμφερε βέβαια γιατι θα προλαβαινε να γυρίσει το τσίρκο ο κορδελάκιας να κανει καμμια ντρίπλα στο σημαιακι του κόρνερ αλλα ντάξει, θα μας χαρισει άλλη φορα τις μαγικες αυτες στιγμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.