Anubis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 παραγκα...δηλαδη αμα χιονισει τα παιχνιδια του γαυρου θα αναβληθουν για κανα χρονο.. Ο δαλουκας φταιει για ολα ΥΓ Εχει στησει το πρωταθλημα με τον Μαρινακη
KaizerSoze Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλως ηλθατε στον μαγικο κοσμο του Βασιλη Σπανουλη Καλως ήλθατε στη σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου που δεν βλεπατε τοσα χρονια, αυτη που επιτασε 4/4 παπαριες στο τελευταιο 5λεπτο και ηττα απο καποια...Μπαμπεργκ
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ο Κέσελυ γιατί δεν έπαιξε; Έλεος... Μου είχε για δυο περιόδους τον Παπαλουκά στο παιχνίδι...
dismemberer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ρε Tilemaxx να πουμε..Τον ειδες τον αγωνα? Και αν ναι δε καταλαβες ας πουμε για ποιο λογο ειχε τον Παπαλουκα 2 περιοδους μεσα? Δε καταλαβες οτι προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμαζευτα? Δεν ειδες οτι τα play μας ηταν οτι ναναι? Δεν ειδες οτι ο Τεοντοσιτς σουταρε το ενα τουβλο μετα το αλλο και οτι ο Σπανουλης ειχε το λαθος στο τσεπακι? Τι στο διαλο ρε..
Tilemaxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλά αυτο με τον Τεόντοσιτς ναι. Αν δεν το σταματήσει αυτό με τα τρίποντα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αλλά εγω επιμένω στην μη χρησιμοποίηση του Κέσελυ. Γιατί τον πήρε τότε;
Chris_85 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 http://www.sport1.de/de/basketball/basketball_europaliga/artikel_304498.html και "απεργοσπαστες" και "αιωνιοι δευτεροι".. Εγω λεω να το δουμε θετικα.... Εχασε η ομαδα του Σπανουλη...!!!:lol:
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτές τις παπαριές για 3 στόχους κλπ εγώ τις ακούω βερεσέ, ειδικά με τη λογική περικοπών που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι. Καλύτερα που ήρθε νωρίς η σφαλιάρα, για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.
Chris_85 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Erwdie εγω λεω πως ειναι καλυτερα οτι αδυναμιες εχει μια ομαδα, να τις εμφανισει νωρις. Ωστε να υπαρχει χρονος. Αλλα παλι λεω.. δεν κρινεται το ροστερ ουτε απο μια νικη, ουτε απο μια ηττα.. Νωπες ειναι οι μνημες περυσι απο την ηττα στη Μαλαγα.
dismemberer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εγω λεω να το δουμε θετικα.... Εχασε η ομαδα του Σπανουλη...!!!:lol: Κλεβεις ατακες εσυ ε?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Αλλα παλι λεω.. δεν κρινεται το ροστερ ουτε απο μια νικη, ουτε απο μια ηττα.. Νωπες ειναι οι μνημες περυσι απο την ηττα στη Μαλαγα.Θα συμφωνουσα, αν δεν ειχατε αναψει καπνογονα την προηγουμενη εβδομαδα
Chris_85 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κλεβεις ατακες εσυ ε? xaxa γιατι ρε? καπου παιζει να διαβασα κτ παρεμφερες αλλα δε συγκρατησα το copy right!
Linus_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ο πανικός φαίνεται σιγά σιγά να καταλαγιάζει :lol:
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εσυ δεν πρόλαβες καλά-καλά να επιστρέψεις απο το δίμηνο μπανάκι, και άρχισες το trolling σε όλα τα topics; Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να σχολιάσεις και τίποτα προτού τελειώσει και αυτή η σεζόν.
Erwdios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εσυ δεν πρόλαβες καλά-καλά να επιστρέψεις απο το δίμηνο μπανάκι, και άρχισες το trolling σε όλα τα topics; Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να σχολιάσεις και τίποτα προτού τελειώσει και αυτή η σεζόν. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εσυ δεν πρόλαβες καλά-καλά να επιστρέψεις απο το δίμηνο μπανάκι, και άρχισες το trolling σε όλα τα topics; Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να σχολιάσεις και τίποτα προτού τελειώσει και αυτή η σεζόν. Εκ καλά, με αυτούς που στέλνουν για μπάνιο, τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Α, μεγειά το Turnover Machine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.