Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγκα...δηλαδη αμα χιονισει τα παιχνιδια του γαυρου θα αναβληθουν για κανα χρονο..

Ο δαλουκας φταιει για ολα :lol:

ΥΓ Εχει στησει το πρωταθλημα με τον Μαρινακη

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλως ηλθατε στον μαγικο κοσμο του Βασιλη Σπανουλη

Καλως ήλθατε στη σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου που δεν βλεπατε τοσα χρονια, αυτη που επιτασε 4/4 παπαριες στο τελευταιο 5λεπτο και ηττα απο καποια...Μπαμπεργκ

Δημοσ.

Ρε Tilemaxx να πουμε..Τον ειδες τον αγωνα?

Και αν ναι δε καταλαβες ας πουμε για ποιο λογο ειχε τον Παπαλουκα 2 περιοδους μεσα? Δε καταλαβες οτι προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμαζευτα? Δεν ειδες οτι τα play μας ηταν οτι ναναι? Δεν ειδες οτι ο Τεοντοσιτς σουταρε το ενα τουβλο μετα το αλλο και οτι ο Σπανουλης ειχε το λαθος στο τσεπακι?

Τι στο διαλο ρε..

Δημοσ.

Καλά αυτο με τον Τεόντοσιτς ναι. Αν δεν το σταματήσει αυτό με τα τρίποντα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αλλά εγω επιμένω στην μη χρησιμοποίηση του Κέσελυ. Γιατί τον πήρε τότε;

Δημοσ.

Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτές τις παπαριές για 3 στόχους κλπ εγώ τις ακούω βερεσέ, ειδικά με τη λογική περικοπών που ακολουθήθηκε το καλοκαίρι.

Καλύτερα που ήρθε νωρίς η σφαλιάρα, για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Erwdie εγω λεω πως ειναι καλυτερα οτι αδυναμιες εχει μια ομαδα, να τις εμφανισει νωρις. Ωστε να υπαρχει χρονος.

Αλλα παλι λεω.. δεν κρινεται το ροστερ ουτε απο μια νικη, ουτε απο μια ηττα.. Νωπες ειναι οι μνημες περυσι απο την ηττα στη Μαλαγα.

Δημοσ.

Αλλα παλι λεω.. δεν κρινεται το ροστερ ουτε απο μια νικη, ουτε απο μια ηττα.. Νωπες ειναι οι μνημες περυσι απο την ηττα στη Μαλαγα.

Θα συμφωνουσα, αν δεν ειχατε αναψει καπνογονα την προηγουμενη εβδομαδα:lol:
Δημοσ.

Εσυ δεν πρόλαβες καλά-καλά να επιστρέψεις απο το δίμηνο μπανάκι, και άρχισες το trolling σε όλα τα topics; Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να σχολιάσεις και τίποτα προτού τελειώσει και αυτή η σεζόν.

Δημοσ.
Εσυ δεν πρόλαβες καλά-καλά να επιστρέψεις απο το δίμηνο μπανάκι, και άρχισες το trolling σε όλα τα topics; Όχι τίποτα άλλο, να προλάβεις να σχολιάσεις και τίποτα προτού τελειώσει και αυτή η σεζόν.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο. :devil:

Δημοσ.

Εκ καλά, με αυτούς που στέλνουν για μπάνιο, τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Α, μεγειά το Turnover Machine.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...