Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πληροφοριες και απο τις 2 ομαδες και περναει και στα σαιτ σιγα σιγα.Το φυλλο αγωνα το εχω διαβασει ο ιδιος.

Αφου ο αγωνας εγινε και εληξε κανονικα δεν θα γινει τιποτα.

Βαζει κανείς στοιχημα περι του αντιθετου?;) Εδω ειμαι αν βαζει.

Εξαλλου αν θυμαμαι καλα σε αγωνα Αρης-Ηρακλης 1-2 πριν καποια χρονακια οπου ο Αρης επεσε κατηγορια ειχαν ή δεν ειχαν γινει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειροτερα τοτε? Και τι εκανε ο Αρης? Μηπως προσφυγη στο ΚΑΣ περι αδικαιολογητης(:lol::lol::lol::lol:) διακοπης του αγωνα?

Και τωρα τι κανει? Ενσταση γιατι επρεπε να διακοπει ο αγωνας?

Ε ρε ξυλο που θελουν ολοι.

Αυτο που επρεπε να γινει ειναι να τρεξουν οι security men και να πιασουν τον φιλαθλο και τον λογο εχει η δικαιοσυνη μετα. Και οχι να πηγαινουν με βημα χελωνας και να τον χαιδευουν και να τον αφηνουν κιολας για λιγο να συνεχιζει την κουβεντα! Οι security men πρεπει να απολυθουν χθες κιολας!

Το παιχνιδι εληξε 2-2 και ολα καλα. Αν θελει ο Αρης βαθμους που δεν τους κερδισε στο γηπεδο ας θελει.

Μην κανουμε τον Αρη, Ολυμπιακο τωρα. Ενας Ολυμπιακος αρκει. Μην το ξεφτυλισουμε τελειως.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με Τσάβι ινιέστα να σερβίρουν και ο ο Μάντζιος με τον Μήτρογλου πρώτοι σκόρερ θα έβγαιναν.

Δείτε τις τελικές της Μπάρτσα σε κάθε ματς και μετά βλέπουμε αν είναι παίχτης.

ΜΑ δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Ο Ανρι την πρωτη του χρονια γιατι τα ακουγε.Παντως να δουμε ποσα θα βαλει ο Ιμπραιμοβιτς με τσαβι κ ινιεστα.Σε κατι ακομα που διαφωνω με τους αντιετοικους ειναι οτι απο οτι μια αναφερεται οτι εφυγε για εξωαγωνιστηκους λογους αλλα απο την αλλη τον μειωνεται κ αγωνηστηκα.Την Ιντερ πως την ειδες?Απο ρεαλ εχεις εικονα..?παλι 2 εφαγε...Εγκλημα που δωσανε ρομπεν-σναιντερ ομαδες σαν τη ρεαλ πρεπει να εχουν βαθος....

Δημοσ.

Η Ρεάλ είναι άξια της τύχης της.έφαγε 2 από την Λακορούνια.Από την μπάρτσα πάλι 6 θα φάει.

Ο Ετό έκανε ταναπου τα αποδυτήρια και για αυτό έφυγε.ούτε ο λαπόρτας τον ήθελε ούτε ο Τσίκι ούτε ο Γκουαρντιόλα.

Δεν τον μειώνω αγωνιστικά.Απλά δεν είναι με τίποτα Ζλάταν.

Η ίντερ είναι καλή για το καμπιονάτο.Για παραπέρα δεν κάνει.

Δημοσ.
Η Ρεάλ είναι άξια της τύχης της.έφαγε 2 από την Λακορούνια.Από την μπάρτσα πάλι 6 θα φάει.

Ο Ετό έκανε ταναπου τα αποδυτήρια και για αυτό έφυγε.ούτε ο λαπόρτας τον ήθελε ούτε ο Τσίκι ούτε ο Γκουαρντιόλα.

Δεν τον μειώνω αγωνιστικά.Απλά δεν είναι με τίποτα Ζλάταν.

Η ίντερ είναι καλή για το καμπιονάτο.Για παραπέρα δεν κάνει.

Οπως εγραψα κ χθες η μονη ομαδα που μπορει να μπει σφηνα σε αγγλους ισπανους κ να φτασει μεχρι τελους ειναι η Ιντερ.Ο Ροναλντο εκανε τιποτα xθες?Τωρα τον ετο τον μεινεται που εστω σαν παραδειγμα λετε για μητρογλου,για ματζιο,η οτι δεν ειχε μεριδιο την περσυνη επιτυχια. οχι απλα τον μειωνεται αλλα τον ισοπεδωνεται.Τωρα ο Ιμπραιμοβιτς περιττο να ανφερω οτι ειναι τεραστιο φορ αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν αλλαζεις την περσυνη σου επιθεση ουτε στο ελαχιστο.δηλ τη θελουν να βαλουν 200?

Δημοσ.
Ο Ροναλντο εβαλε ενα πεναλτι που κερδισε ο Ραουλ.

Κοιταξε στο goal του Raul πασα που κανει ο Κακα στον Μπενζεμα...

Παλι με ραουλ παιζει...Γενικα η ισπανια φετος ειναι πολυ ανοιχτη βλεπω ντερμπι μεχρι τελους.παιρνει ρομπινιο λεει η μπαρτσα...

Δημοσ.
Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είδα τον αγώνα (μόνο αυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί), αλλά εσάς σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;

Δηλαδή από πότε στην Ελλάδα γίναμε τόσο μυγιάγγιχτοι και διακόπτουμε αγώνες ή κατοχυρώνουμε αγώνες επειδή ένας φίλαθλος μπήκε και έπιασε κουβέντα με το Σηφάκη;! Άμα ήταν έτσι δε θα ολοκληρωνότανε κανένας αγώνας, πρωτόγνωρο φαινόμενο είναι; Σιγά το περιστατικό πιά!

Πραγματικά μου φαίνεται ακατανόητο. Και ακόμα πιο ακατανόητο το ότι όλα τα ΜΜΕ φαίνεται να στηρίζουν αυτό που συμβαίνει!

Εκπλήσσομαι από την στάση σου...

Δημοσ.
Μαλλον αλλα αντι αλλων λες.ΚΟΥΒΕΝΤΑ??Την σφαλιαρα την ειδες?Την επιθεση με λοστους και πυρσους στους επισημους του Αρη την γνωριζεις?Καλο ειναι πριν να λεμε κατι να ξερουμε τι εχει γινει.Πλεον ειναι στο διαδικτυο και το φυλλο αγωνα και η εκθεση του παρατηρητη.Αλλα μαλλον τετοιο ποδοσφαιρο θελετε στο ελλαντα.

Ήμουν απολύτως ξεκάθαρος ότι δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Δηλαδή τι άλλο να κάνω ρε φίλε για να ενημερωθώ; Μπαίνω και ρωτάω! Τι μου γράφεις "καλό είναι πριν να λέμε κάτι να ξέρουμε τι έχει γίνει"; Μπαίνω και λέω "δεν ξέρω τι έχει γίνει", πείτε μου. Κι εσύ μου απαντάς "α, άμα δεν ξέρεις, μη μιλάς"; Έλεος.

Τη σφαλιάρα την είδα, δε μου φάνηκε τόσο τραγική ιστορία, έχω ξαναδεί τέτοιες καταστάσεις, δε διακόπηκε ο αγώνας. Προφανώς κάτι άλλο τρέχει, αλλά δε βλέπω να τα λέει κανένας πουθενά.

Για την επίθεση στους επίσημους του Άρη, δε βλέπω να μιλάει κανένας. Αν διάβαζα ότι "ξέρεις έχουν γίνει αυτά κι αυτά κι αυτά και γι' αυτό το λόγο μπλα μπλα", θα το καταλάβαινα. Αλλά να διαβάζω τώρα ότι μπήκε ένας οπαδός, έριξε ένα σκαμπίλι στο Σηφάκη και ξαφνικά ακυρώνονται αγώνες και τιμωρίες και διάφορα άλλα τέτοια, ε, δεν μπορώ να το καταλάβω για τα δεδομένα της Ελλάδας (εδώ που τα λέμε, με αυτές τις περιγραφές δεν το καταλαβαίνω ούτε για δεδομένα Champions League - δηλαδή είχε διακοπεί ο αγώνας τότε που έφαγε ένα σκαμπίλι ο τερματοφύλακας της Μίλαν; Ντίντα τον λέγανε νομίζω).

Κι εσύ θα μπορούσες απλά να μου εξηγήσεις, αντί να είσαι επιθετικός.

Δε θέλω τέτοιο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όποτε αυτά συμβαίνουν σε αγώνες Ηρακλής - Άρης γίνεται πανικός, ενώ όταν συμβαίνουν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σε αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πολύ συχνά ούτε ο αγώνας διακόπτεται, ούτε ο αγώνας κατοχυρώνεται σε κανέναν, καμιά φορά ούτε η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν καλύπτεται (σταματάει 10 λεπτά το παιχνίδι και ο διαιτητής σφυράει τη λήξη στο 90+2) κτλ κτλ (τα ξέρετε, μην απεραντολογώ).

Ας μου εξηγήσει κάποιος σε τι διαφέρει αυτό το περιστατικό από όλα τα άλλα που έχουμε δει. Και μακάρι η απάντηση να είναι ότι "από φέτος έτσι θα είναι τα πράγματα, δε θα υπάρχει ανοχή για ΚΑΝΕΝΑΝ! Μόλις το κάνει αυτό οπαδός του Ολυμπιακού, θα πάρει το παιχνίδι η άλλη ομάδα και θα διακοπεί ο αγώνας", να χαρώ κι εγώ. Από την πλευρά μου, επιτρέψτε μου να είμαι καχύποπτος και να περιμένω πράξεις. Γιατί όσο αυτά συμβαίνουν πάλι στους "μικρούς", εμένα δε μου δημιουργείται αίσθημα δικαιοσύνης, ούτε "αχ τι ωραία, διορθώνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο".

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ----------

Εκπλήσσομαι από την στάση σου...

Άλλος από εκεί...

Πού τη βλέπετε τη "στάση" ρε παιδιά; Δεν μπορείτε απλά να μου εξηγήσετε τι είναι αυτό που δεν έχω καταλάβει;

Δημοσ.
Παλι με ραουλ παιζει...Γενικα η ισπανια φετος ειναι πολυ ανοιχτη βλεπω ντερμπι μεχρι τελους.παιρνει ρομπινιο λεει η μπαρτσα...

που να τον πάει?

Μάλλον μπαρούφα είναι.Αν και θα τον γούσταρα πολύ στην Μπάρτσα.

Δημοσ.
που να τον πάει?

Μάλλον μπαρούφα είναι.Αν και θα τον γούσταρα πολύ στην Μπάρτσα.

Ναι κ εμενα δεν μου ακουγεται καλα αλλα το θεωρουν οτι ειναι πολυ κοντα..Γυρω στα 40 αν δεν κανω λαθος τον ειχε αγορασει δηλ ποσο να το πουλησει.Λογικα θα το πανε για μπακ απ του ανρυ. αλλα επιδη εκει πρεπει να εχεις μεγαλο ροστερ ασφαλως πρεπει να εχεις οσο το δυνατον ισαξιους παιχτες..ο γκουντιονσεν στη μονακο...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ισχύει.

Για την θέση του Ανρί η Μπαρτσελόνα προωθεί τον Πέντρο.

Και από αυτό που τον είδα σε 2-3 ματς πολύ καλά κάνει.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να ισχύει.

O Πέντρο είναι CF, και δεν έχει εμπειρίες. Δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτόν στα ευρωπαικά ματς.

Δημοσ.
Δεν νομίζω να ισχύει.

Μαλλον εχεις δικιο...ναι μεν ο ρομπινιο ειναι στο παγκο με την πορτμουθ αλλα απο την αλλη ο σπικερ δεν εχει πει κουβεντα περι μπαρτσα.Παντως η σιτυ ισως να μην εχει τα κυβικα να διεκδικησει πρωταθλημα αλλα το ροστερ της ειναι γεματο κ ποιοτικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...